Και επειδή το θέμα αφορά καθαρά την ανατολική Θεσσαλονίκη ότι έγραψα στο "ερωτήσεις και απορίες για calls girls Θεσσαλονίκη
--------------
Να τ πω όσο πιο απλά μπορώ για την Βικι στην Μαρτίου έχει μέσα κάμερες που γράφουν κ τις έχουν δεί όλοι 1, δεν είναι γ ασφάλεια επειδή έχω πάει κ άλλες φορές 2, Η τις έχει γ ν βλέπει ο νταβας ποιός είναι μέσα ή εάν σταματήσει ν είναι πουτανα να τις χρησιμοποιήσει γ εκβιασμό ν πάρει λεφτά 3, έχει κάμερα στο θυρο τηλέφωνο και 2 φανερές στο σπίτι ποιος μου λέει ότι δεν έχει κ κρυφή μέσα στο κρεβάτι? Έχω μάθει ένα πράγμα πουτανα χρόνια στην πουτσα μ όνειρο ν γίνει μοντέλο στα 30-35 της κ τραγουδίστρια μεγάλη Μ ψυχολογικά που τρέχει σ ψυχολόγους για χάπια ΜΗΝ τη εμπιστεύεσαι
Αυτό με τις κάμερες και τις συσκευές καταγραφής ήχου έχει γίνει μάστιγα από τα αφεντικά είτε για να μην τού κλέβουν τα πουτανακια είτε για να ακούν τις συζητήσεις είτε για να βλέπουν εκ των υστέρων τί κάνουν οι κοπέλες με τους πελάτες μέσα και γιατί όχι για εκβιασμούς από τους νταντάδες μου έχει τύχει κοπέλα σε μασαντζιδικο να μου λέει μη μιλάς έχει καταγραφικό ήχου η αφεντικηνα και έξω στην πόρτα είχε κάμερα
Να αναφέρω μερικά από τα ιδρύματα που έχω εντοπίσει με κάμερα
Dames
Bana spa
Krystal
Βίκυ Μαρτίου
Aqua νην golden spa
Vasia Συγγρού
Και παρά πολλές ανεξάρτητες
Επίσης έχει παρατηρηθεί όταν δουλεύουν μόνες όι κοπέλες να περνούν τα αφεντικά και να ενημερώνουν για τα πάντα από το τί φοράει ο πελάτης μέχρι το τι υποθήκε στις συζητήσεις και τί προτιμήσεις είχε ο πελάτης προσοχή μεγάλη μάγκες μην σας παραμύθιαζουν οι πουτανες και σας περνούν πληροφορίες
Υπάρχουν και καθαρά ιδρύματα όπου δεν φεύγουν πράγματα με τίποτα και είναι σχετικά εχεμύθα αλλά δεν θα εκθέσω κανένα από αυτά