Balian
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2023
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Μεγάλες τσέπεςΞέρει κανείς τιμές για MaryG?
Μεγάλες τσέπεςΞέρει κανείς τιμές για MaryG?
180 -200€
Καθόλου υπερτιμημένη,λολ180 -200€
Ακουσα για ένα διαμέρισμα στη Χαριλάου κοντά στο γήπεδο του Άρη με κοπέλες. Αν καταφέρω να πάω θα ενημερώσω
Εχει καμια αγγελια?Και αν δεν εχει πως πας?εχω πάει, μένω στη γειτονιά του γηπέδου
Δεν έχει κάτι π να αξίζει μη ασχολείσαι καθόλουΕχει καμια αγγελια?Και αν δεν εχει πως πας?
ακριβώςΔεν έχει κάτι π να αξίζει μη ασχολείσαι καθόλου
Την Βίκυ την μελαχρινή λες?ισχυει
ολα εκει ειναι...
εδω μονο η βικυ πριν 4-5 χρονια οταν ηταν κατω στην μποτσαρη μετρουσε πολυ ...ολες οι αλλες που περασαν ηταν σαν την θεια μου την σωτηρουλα λιγο
Ακριβώς μάγκες. Δυστυχώς. Συνεχίζεται η αναζήτηση για κάτι αξιόλογο ανατολικάακριβώς
Μας πριζώνεις ωραία. Αν είναι Airbnb πιάνεται; Μέχρι πότε είναι το τσαλεντζ; Καυλιάρικη φάση ακούγεται, χαλάλι το νεφρό.Αν έχει κάποιος χώρο ανατολικά και θέλει να βρεθούμε με δικά μου έξοδα να πηδηξουμε ξανθιά μιλφ βυζαρου ας μου στείλει μηνυμα
Πόσο πάει το κασέρι ;χαχΑν έχει κάποιος χώρο ανατολικά και θέλει να βρεθούμε με δικά μου έξοδα να πηδηξουμε ξανθιά μιλφ βυζαρου ας μου στείλει μηνυμα
Θα με ενδιέφερε. Μπορείς να μου στείλεις ένα μήνυμα;Αν έχει κάποιος χώρο ανατολικά και θέλει να βρεθούμε με δικά μου έξοδα να πηδηξουμε ξανθιά μιλφ βυζαρου ας μου στείλει μηνυμα
Προφανώς και ΔΕΝ θα συναντήσεις ότι βλέπεις στις φωτογραφίες..μια αρτεμης ανατολικα λεει οτι ειναι την ξερει κανεις?ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Juice καυλιαρικο ανεξάρτητο κοριτσι.Είναι η Αρτέμης μια χυμώδης ανεξάρτητη ελληνίδα που ξέρω να σε κάνω ευτυχισμένο.Σε περιμένω σε δικό μου χώρο στα ανατολικά μέχρι αργά το βράδυ.Ελα και θα σου μείνω αξέχαστη μωρό μου 6949541082kanesex.com
που το ξερεις;Προφανώς και ΔΕΝ θα συναντήσεις ότι βλέπεις στις φωτογραφίες..
Σένα τι σε νοιάζ;που το ξερεις;
ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;Σένα τι σε νοιάζ;
Μην φωνάζεις, σε ακούω.ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;