Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.449
- Πόντοι
- 1.436
Η δικιά σου είναι ροζ δεν παίζεταιΜε την δικιά μου κωλοτρυπιδα είναι πολύ ενδιαφέρον
Η δικιά σου είναι ροζ δεν παίζεταιΜε την δικιά μου κωλοτρυπιδα είναι πολύ ενδιαφέρον
Η δικιά σου μανάρι είναι μόνο για πιπιλισμαΜε την δικιά μου κωλοτρυπιδα είναι πολύ ενδιαφέρον
Αφου δεν την δίνεις ρε Αλεξία .... ενεργητικό rimming δεν κάνεις οπότε όσο φρέσκια και νέα είσαι για με είσαι αδιάφορηΜε την δικιά μου κωλοτρυπιδα είναι πολύ ενδιαφέρον
Πολλά είναι τα 20€ , με τα μαστουρια στο 10ρικο.Για την πιάτσα με 20ρικο είναι όχι για εσκορτ
Θαύμασε την τουλάχιστονΑφου δεν την δίνεις ρε Αλεξία .... ενεργητικό rimming δεν κάνεις οπότε όσο φρέσκια και νέα είσαι για με είσαι αδιάφορη
Όχι μικρή μου πουτανιτσα ....πρέπει να τα δουλεύεις τα λεφτά όπως κάνουμε όλοι μας ....δεν είσαι κάτι το ξεχωριστό επειδή είσαι νέα ( θα γεράσεις και συ) και νοστιμουλα ( απ' ότι λένε ) για να δικαιούσαι κέρδος χωρίς κόποΘαύμασε την τουλάχιστον
Εδώ δεν κάνουν rimming οι 40αρες,θα κάνει το πιπίνι!Ψάξου σε μεγαλύτερες αλλά και στα γραφείαΑφου δεν την δίνεις ρε Αλεξία .... ενεργητικό rimming δεν κάνεις οπότε όσο φρέσκια και νέα είσαι για με είσαι αδιάφορη
Όχι μικρή μου πουτανιτσα ....πρέπει να τα δουλεύεις τα λεφτά όπως κάνουμε όλοι μας ....δεν είσαι κάτι το ξεχωριστό επειδή είσαι νέα ( θα γεράσεις και συ) και νοστιμουλα ( απ' ότι λένε ) για να δικαιούσαι κέρδος χωρίς κόπο
Στο Ιπποκράτειο το όνομα του προφίλ στο κανεσεξ είναι;Καλησπέρα συνάδελφοι, μέχρι στιγμής έχουν βγει οι παρακάτω ανεξάρτητες στα ανατολικά:
Μαρίνα
Λενκα
Βίκυ
MaryG αγνώστων λοιπών στοιχείων και επιδόσεων
Εύα τζαμπο
Μια ( ούτε όνομα δεν γνωρίζω) στο Ιπποκράτειο
Αλεξια που τραβιέται λιμάνι επειδή δεν βρίσκει χώρο στα μέρη μας.
Δεν γνωρίζω εάν παρέλειψα καμμία αλλά θα δώσω τα εύσημα στον @Leviathan που είχε αναφέρει σε παλαιότερο ποστ του νήματος ότι δεν μας βλέπει να πηδάμε στα ανατολικά . Δηλαδή είναι δυνατόν να έχουμε τόσες λίγες επιλογές? Όσο και να θέλω να αποφεύγω τα δυτικά λόγω κίνησης και ώρας της διαδρομής είναι ένα αναγκαίο κακό.
Mery ή Μ@ry. κατι τετοιο. δεν υπαρχει προς το παρονΣτο Ιπποκράτειο το όνομα του προφίλ στο κανεσεξ είναι;
Έψαξα και είδα ότι ο παλιός λογαριασμός ηταν Χχχχχχ. Θα ψάξω και βλέπουμε.Mery ή Μ@ry. κατι τετοιο. δεν υπαρχει προς το παρον
Είναι η σοφία από Αγγελάκη που διαχειρίζεται τον λογαριασμόΈψαξα και είδα ότι ο παλιός λογαριασμός ηταν Χχχχχχ. Θα ψάξω και βλέπουμε.
ξερεις κανεις την αγγελια της μαρινας? ευχαριστωΚαλησπέρα συνάδελφοι, μέχρι στιγμής έχουν βγει οι παρακάτω ανεξάρτητες στα ανατολικά:
Μαρίνα
Λενκα
Βίκυ
MaryG αγνώστων λοιπών στοιχείων και επιδόσεων
Εύα τζαμπο
Μια ( ούτε όνομα δεν γνωρίζω) στο Ιπποκράτειο
Αλεξια που τραβιέται λιμάνι επειδή δεν βρίσκει χώρο στα μέρη μας.
Δεν γνωρίζω εάν παρέλειψα καμμία αλλά θα δώσω τα εύσημα στον @Leviathan που είχε αναφέρει σε παλαιότερο ποστ του νήματος ότι δεν μας βλέπει να πηδάμε στα ανατολικά . Δηλαδή είναι δυνατόν να έχουμε τόσες λίγες επιλογές? Όσο και να θέλω να αποφεύγω τα δυτικά λόγω κίνησης και ώρας της διαδρομής είναι ένα αναγκαίο κακό.
ξερεις κανεις την αγγελια της μαρινας? ευχαριστω
Η μαρίνα ισχύει πως το ρίξε στα 100 με κωλο από 100+30 ????Πονηρές συναντήσεις
Είμαι 36 χρόνων 160 50 κιλά, πρόθυμη και μου αρέσει να περνάω τον χρόνο μου με σοβαρούς κυριους, Αν θέλεις την παρέα μου για 1ωρα 100 στον χώρο μου ανατολικά στη Θεσσαλονίκη προϋπόθεση καθαριότητα σεβασμός και εχεμύθεια. Μηνύματα στο 6945596097kanesex.com
Αυτή είναι
Έψαξα και είδα ότι ο παλιός λογαριασμός ηταν Χχχχχχ. Θα ψάξω και βλέπουμε.
Η Σοφία Αγγελάκη σταμάτησε? Η αγγελια της ειναι κλειστη εδω και καιρο. Γνωριζεις αν υπάρχει καινούρια?Είναι η σοφία από Αγγελάκη που διαχειρίζεται τον λογαριασμό
Δεν σταμάτησε απλά πρέπει να λείπει. Φεύγει Γερμανία και γυρνάει μετά από κάνα μηνα συχνά.Η Σοφία Αγγελάκη σταμάτησε? Η αγγελια της ειναι κλειστη εδω και καιρο. Γνωριζεις αν υπάρχει καινούρια?
απο που το πληροφορηθηκες αυτο;Η μαρίνα ισχύει πως το ρίξε στα 100 με κωλο από 100+30 ????
Τι να την κάνουμε τη δικιά σου.. αφού την εχεις περικυκλώσει με ηλεκτροφόρο σύρμα να μην πλησιάσουμεΜε την δικιά μου κωλοτρυπιδα είναι πολύ ενδιαφέρον