Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Ναι έτσι είναι κάτι άκουσα κ Εγώ Να μας λείπει τότε να πάει δυτικά δε μας ενδιαφέρειΤου ειπε δεν εχει χωρο και κατι τρελα νουμερα ...... για συναντηση και προγραμμα......
Ναι έτσι είναι κάτι άκουσα κ Εγώ Να μας λείπει τότε να πάει δυτικά δε μας ενδιαφέρειΤου ειπε δεν εχει χωρο και κατι τρελα νουμερα ...... για συναντηση και προγραμμα......
ε αμα δεν εχει χωρο τι μας ειπε πως ειναι ανατολικα? κανει αουτκολλ μονο ανατολικα?Ναι έτσι είναι κάτι άκουσα κ Εγώ Να μας λείπει τότε να πάει δυτικά δε μας ενδιαφέρει
Ειπε του φιλου οτι ειναι 165 με μεγαλο στηθος,επικοινωνια σχεδον αδυνατη ,δεν γραφω το ποσο που του ειπε για να μη λιποθυμησετε.,σιγουρα διαβαζει τα σχολια.....ε αμα δεν εχει χωρο τι μας ειπε πως ειναι ανατολικα? κανει αουτκολλ μονο ανατολικα?
τεσπα απο εμφανιση μαθαμε τιποτα?
Βάλε το ποσό ρε φίλε,θα το αντέξουμε και αυτό,χαχα!Θα μας φάει η περιέργεια,δε μας λυπάσαι;Ειπε του φιλου οτι ειναι 165 με μεγαλο στηθος,επικοινωνια σχεδον αδυνατη ,δεν γραφω το ποσο που του ειπε για να μη λιποθυμησετε.,σιγουρα διαβαζει τα σχολια.....
Λοπον του ειπε 150 η ωρα + 100 πρωκτικο,αν βαλετε και το χοτελ τοτε καλο 280-300αρι.Βάλε το ποσό ρε φίλε,θα το αντέξουμε και αυτό,χαχα!Θα μας φάει η περιέργεια,δε μας λυπάσαι;
165 Κ 45 κιλά με 5αρι στήθος ακούγεται κάπως δυσανάλογοΕιπε του φιλου οτι ειναι 165 με μεγαλο στηθος,επικοινωνια σχεδον αδυνατη ,δεν γραφω το ποσο που του ειπε για να μη λιποθυμησετε.,σιγουρα διαβαζει τα σχολια.....
Εσεις μενετε Σαλονικα , πρεπει να λυσετε τον γριφο....165 Κ 45 κιλά με 5αρι στήθος ακούγεται κάπως δυσανάλογο
Ναι,σιγά το Μονακό που ζούμε!Η έλλειψη οφείλεται για το θράσος τους στις τιμές.Μια χαρά ψαλίδι θα κάνει όμως η λεγάμενη,λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.Όπως και το Βανεσάκι καυλάκι που έχει νήμα εδώ και χαμήλωσε λίγο τον πήχη.Άραγε δουλεύει αυτή ακόμα;Κανείς δεν έχει γράψει κριτική εδώ και πολύ καιρό.Όσο για την Αθήνα,έχει τριπλάσιο πληθυσμό και πολύ περισσότερα βαριά πορτοφόλιαΛοπον του ειπε 150 η ωρα + 100 πρωκτικο,αν βαλετε και το χοτελ τοτε καλο 280-300αρι.
Τετοια νουμερα δεν παιζουν στην Αθηνα με τιποτα,η Λιζα Vip που λεγεται τωρα Λυδια ,ζητα 180 οπως και αλλα αστερια με προγραμμα φουλ στα 180 (οσο αντεχει ο λεβεντης σας)+ Βιλλ -Πριβε-Μιραντα - Pines-Bora Bora klp χοτελ.Λυπαμαι αλλα θα το πω ,μαλλον η εχουν καταλαβει οτι εχετε πολλα λεφτα η σας αρμεγουν κανονικα λογω ελλειψης.Αν κανετε μια βολτα Αθηνα-Πειραια -Καλλιροης Σταθμο Λαρισσης -και Παραλιακη ειναι γεματα με μασατζιδικα και χοτελ που και να μη εχεις ραντεβου η ρεσεψιονιστρια θα σου κανονισει κατι ,ασε που σε μερικα χοτελ στο σαλονι βλεπεις την πασαρελα με κοπελες που περιμενουν.
Δεν πρόκειται να σε απαντήσει,αν δεν σε έχει αποθηκευμένο.Αν της στέλνεις συνέχεια μηνύματα προτού απαντήσει, μπορεί να σε θεωρήσει φορτικό.Υπομονή και θα σε απαντήσειΡε παιδιά αυτή η Viki που απαντάει μόνο στο kane sex έχω στείλει 4 μηνύματα εδώ και 3 μέρες και απάντηση καμία... έχει κανείς τηλέφωνο να βγάλω καμία άκρη
Οκ φίλος ..... αλλά δεν την ζαλιζω κιόλας σιγά μην την παρακαλέσω κιόλας.. σίγουρα πάντως δεν είναι επαγγελματίας σωστή γιατί μια χαρά κυριλέ της έγραψα αλλά και αυτή απλά με έγραψεΔεν πρόκειται να σε απαντήσει,αν δεν σε έχει αποθηκευμένο.Αν της στέλνεις συνέχεια μηνύματα προτού απαντήσει, μπορεί να σε θεωρήσει φορτικό.Υπομονή και θα σε απαντήσει
Στο πρώτο μήνυμα στέλνει τηλέφωνο.Ρε παιδιά αυτή η Viki που απαντάει μόνο στο kane sex έχω στείλει 4 μηνύματα εδώ και 3 μέρες και απάντηση καμία... έχει κανείς τηλέφωνο να βγάλω καμία άκρη
Εμένα μάλλον θα μου το στείλει με ταχυδρομικό περιστέριΣτο πρώτο μήνυμα στέλνει τηλέφωνο.
Το καλό πράμα αργεί να γίνειΕμένα μάλλον θα μου το στείλει με ταχυδρομικό περιστέρι
Να είναι και καλό φίλος δεν πειράζει ... αλλά δεν νομίζω να είναι καλόΤο καλό πράμα αργεί να γίνει
Καλό είναι φίλε,ειδικά για την ξηρασία της πόλης.Μην περιμένεις κάτι σούπερ ντουπερ ουάου,αλλά καλόΝα είναι και καλό φίλος δεν πειράζει ... αλλά δεν νομίζω να είναι καλό
Καλό κακό μάλλον δεν κλείνει πόδι για να μην απαντάει ούτε σε νορμάλ μηνύματαΚαλό είναι φίλε,ειδικά για την ξηρασία της πόλης.Μην περιμένεις κάτι σούπερ ντουπερ ουάου,αλλά καλό
Ισχύει γιατί και σε εμένα είχε αργήσει λίγο να απαντήσει και μου το είπε και η ίδια ότι γίνεται χαμόςΚαλό κακό μάλλον δεν κλείνει πόδι για να μην απαντάει ούτε σε νορμάλ μηνύματα
Ισχύει γιατί και σε εμένα είχε αργήσει λίγο να απαντήσει και μου το είπε και η ίδια ότι γίνεται χαμιςΗ χαμός γίνεται η είναι σαν την Αλεξία ....Για λίγες εμφανίσεις...Ισχύει γιατί και σε εμένα είχε αργήσει λίγο να απαντήσει και μου το είπε και η ίδια ότι γίνεται χαμός