Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.528
- Πόντοι
- 9.931
Τυποι τα έχουμε πει αυτα, εννοείτε οτι τι γαμαμε, παρολα αυτα παραμένει αλογομουρα
ΚορυφήΘεϊκό κορμί , δεν υπάρχει
στο συγκεκριμένο βίντεο νομίζω χάνει.Θεϊκό κορμί , δεν υπάρχει
Συμφωνώ, εδώ χάνει πολύ.στο συγκεκριμένο βίντεο νομίζω χάνει.
εντάξει ωραίο κορμί-κώλος κανείς δεν θα πει όχι εννοείται...
είχαμε και καλύτερα όμως
σα να έχει πάρει κιλάκια μου φαινεταιΣυμφωνώ, εδώ χάνει πολύ.
Και από κοντά είναι πολύ καλύτερη (εκτός από το πρόσωπο).
Ναι δν θα σ έφτανε μόνο η γιουσεφμου αρεσει θελω να την εχω στα 4 μαζι με την φουρειρα
νομίζω δεν της πηγαίνουν.Για κακό το λες;
Μπουρδελάκια μου! Κάνει να δείχνουν κωλοτρυπίδες στο insta;Θεϊκό κορμί , δεν υπάρχει
το κεφαλι πρωτα το ρουφας και μετα το πεταςΓυναικα γαριδα.Πετας το κεφαλι απολαμβανεις σωμα.
Ανέβα πολύ πάνω από τα 200έχω ακούσει και εγώ πως κάνει ραντεβού με 200€ από φύλο που την έχει πάρει λέει ο κουμπάρος του. Δεν είναι ψεύτης αλλά δεν την έχει πάρει ο ίδιος οπότε δεν μπορώ να πω με βεβαιώτητα. Πάντως, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν έχει καν ένα onlyfans που ΣΙΓΟΥΡΑ θα έβγαζε ΠΟΛΥ χρήμα!
Αν κάποιος ξέρει κατί ΠΑΡΑΚΑΛΩ ένα DM με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτή η περίπτωση!
απο αρσενικο το ακουσες τυπε?έχω ακούσει και εγώ πως κάνει ραντεβού με 200€ από φύλο που την έχει πάρει λέει ο κουμπάρος του. Δεν είναι ψεύτης αλλά δεν την έχει πάρει ο ίδιος οπότε δεν μπορώ να πω με βεβαιώτητα. Πάντως, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν έχει καν ένα onlyfans που ΣΙΓΟΥΡΑ θα έβγαζε ΠΟΛΥ χρήμα!
μαλακιες εχεις ακουσει.έχω ακούσει και εγώ πως κάνει ραντεβού με 200€ από φύλο που την έχει πάρει λέει ο κουμπάρος του. Δεν είναι ψεύτης αλλά δεν την έχει πάρει ο ίδιος οπότε δεν μπορώ να πω με βεβαιώτητα. Πάντως, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν έχει καν ένα onlyfans που ΣΙΓΟΥΡΑ θα έβγαζε ΠΟΛΥ χρήμα!
μόνο συστημένοςμαλακιες εχεις ακουσει.
Πιο παλια εκανε βιζιτες αλλα εννοειται οχι για 200 ευρω, 200 ευρω παιρνει για να σου κουνησει το κωλο της σε κανα μπατσελορ. Τωρα δεν ξερω αν κανει, σιγουρα δεν κανει στο ευρυ κοινο και στους πλεμπαιους.
και σίγουρα για πολλά περισσότερα από 200,00....μόνο συστημένος