paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
ε ναι, αμα πηγαινε στον καθενα θα την ειχαν βιασει 500 φορες μονο φετοςμόνο συστημένος
ε ναι, αμα πηγαινε στον καθενα θα την ειχαν βιασει 500 φορες μονο φετοςμόνο συστημένος
Παίρνει και συνέντευξη πριν το ραντεβού;μόνο συστημένος
να ανέβω - αλλά πως θα το κανονίσω????απο αρσενικο το ακουσες τυπε?
μίλα πιο όμορφα!μαλακιες εχεις ακουσει.
Πιο παλια εκανε βιζιτες αλλα εννοειται οχι για 200 ευρω, 200 ευρω παιρνει για να σου κουνησει το κωλο της σε κανα μπατσελορ. Τωρα δεν ξερω αν κανει, σιγουρα δεν κανει στο ευρυ κοινο και στους πλεμπαιους.
τυπαρα ΌΛΑ γίνονται αρκεί να λύσεις το γρίφο Ένωσε τα κομμάτια του παζλ και θα καταλήξεις στον γνωστό θαμώνανα ανέβω - αλλά πως θα το κανονίσω????
δυστηχώς δεν ήμουν ποτέ καλός στα παζλ και τους γρίφους! Η 10χρονη κόρη μου είναι πολύ καλύτερη και δυστηχώς δεν μπορώ να ζητήσω την βοήθειά τηςτυπαρα ΌΛΑ γίνονται αρκεί να λύσεις το γρίφο Ένωσε τα κομμάτια του παζλ και θα καταλήξεις στον γνωστό θαμώνα
Για πολύ γλυψιμοΑυτή έχει βαλθεί να μας τρελάνει
θα σε βοηθήσω γιατί φαίνεσαι καλό παιδί να πουμε. υπαρχει ακόμα ένας τρόπος να ανοίξεις την πόρτα, έχει πλάγιο δρόμο, θέλει παρασύνθημα έχει διόδια, και στο τελος δουλευεις με αντικλείδιδυστηχώς δεν ήμουν ποτέ καλός στα παζλ και τους γρίφους! Η 10χρονη κόρη μου είναι πολύ καλύτερη και δυστηχώς δεν μπορώ να ζητήσω την βοήθειά της
Και το σωμα το ψιλοχάλασεΣορρυ ρε μαγκες αλλα αυτη την φάτσα δεν την παλεύω με τίποτα! Μιλάμε για μεγάλη αλογομουρα!!!
τι χαλασε το σωμα ρε εισαι τρελος;Και το σωμα το ψιλοχάλασε
όκι...τι χαλασε το σωμα ρε εισαι τρελος;
ειδα ολα τα στορυ της για να σιγουρευτω. πηρε 1 κιλο αληθεια "χαλασε" ;;;όκι...
δεν βλέπεις ότι έχει πάρει κιλά?
whatever...στο βίντεο μου φάνηκε φουσκωμένη.ειδα ολα τα στορυ της για να σιγουρευτω. πηρε 1 κιλο αληθεια "χαλασε" ;;;
δεν ξερω ρε φιλε, ετσι ηταν παντα... δεν ηταν μοντελε λεπτη, "κανονικη" με κωλαρο ηταν...whatever...στο βίντεο μου φάνηκε φουσκωμένη.
γαμπίτσα, μέση, πόδι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
προτιμώ το πιο λεπτό
εμένα σε αυτό το βίντεο που έβαλες τώρα μου φαίνεται λεπτότερη και σαφώς καλύτερη...δεν ξερω ρε φιλε, ετσι ηταν παντα... δεν ηταν μοντελε λεπτη, "κανονικη" με κωλαρο ηταν...
τυχαιο βιντεο 2 χρονια πριν ας πουμε...
καλα να πα να γαμηθει η γαριδα στο τελος της ημερας, ασχολουμαστε κιολας ενω αυτη ρουφαει καυλια στο ντουμπαι.εμένα σε αυτό το βίντεο που έβαλες τώρα μου φαίνεται λεπτότερη και σαφώς καλύτερη...
στο καινούργιο ειλικρινά δεν μου αρεσει τόσο. αυτό δε σημαίνει ότι δεν τη βρίσκω μια χαρά
είναι στα ντουμπάγια????καλα να πα να γαμηθει η γαριδα στο τελος της ημερας, ασχολουμαστε κιολας ενω αυτη ρουφαει καυλια στο ντουμπαι.
.
.
.
.
.
.
η χοντρελω