Λοιπόν για τους φίλους που αναρωτιούνται πώς θα γίνει το κονέ για να πάρουν βίζιτα την Αναστασία....απλά δεν θα γίνει γιατί απλά δεν κάνει βίζιτες...σας το λέω σίγουρα!!! Είναι πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια!!! Όσοι θέλετε να το πιστέψετε έχει καλός όσοι όχι πάλι έχει καλός... Κανονίστε μαζί της βίζιτα και κερνάω εγώ!!! Αρκεί να το αποδείξει κάποιος.... Μπροστά στα μάτια μου κοινός φίλος με τεράστια οικονομική επιφάνεια (ιδιοκτήτης Kettering στα β.π. μέτοχος ποδοσφαιρικής ομάδας και αρκετά εμφανισημος) της έδωσε 10000 ευρώ για ένα βράδυ σε σουίτα υπέρ λουξ ξενοδοχείου και δεν δέχτηκε...και άλλα πολλά περιστατικά...αν σε γουστάρει θα πάει μαζί σου και ας είσαι ντιλιβερας....αν όχι ο πρόεδρος της Ferrari να είσαι δεν τρως....κάτι ακόμα για τον φίλο πιο πάνω...τα γούστα στις γυναίκες είναι υποκειμενικά...αλλά αν τα τραβελια είναι σαν την Αναστασία....τότε δεν ξαναγαμαω γυναίκα....αυτά!!!! Μην αρχίσετε ο κουμπάρος μου έτσι ο ξάδερφος αλλιώς ο Θείος μου πιο πέρα....ότι γράφω είναι τσεκαρισμενο και έγκυρο από 100 μεριές από προσωπική άποψη...όχι λόγια από αριστερά και δεξιά....Τέλος αν έκανε βίζιτες θα το είχα μάθει στους 5 πρώτους και θα ήμουν ο καλύτερος πελάτης της!!!!