Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Λοιπον.....για να μην είμαι μυστήριος.....είχα βγάλει στο τιντερ αυτή που.μενει από κάτω της.....μου έλεγε συχνά άκουγε τακούνια να χορεύουν και της έκανε παρατηρηση.......κατά τα άλλα πρέπει να ήταν που ήταν στερημένη από πήδημα με την γειτόνισσα από πάνω έγινε πιο λυσσαρα μετά........την εφτυσα και την παράτησα να παραμείνει.......μην με ρωτήσετε μόνο να σας πω πως να την βρείτε στο τιντερ.
Ζώα και οι δυο τους.
πως την βρισκουμε στο τιντερ τύπε; :undecided::undecided::undecided:

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
:alivedick: :alivedick: :alivedick:

301097257_587381416419013_8491377903860895690_n.jpg
300992020_764994058098807_3833811121811526982_n.jpg
Super κορμαρα

Maikos94

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2021
Like
1.250
Πόντοι
201
Τη φάτσα βλέπεις εσυ σε αυτό το θέαμα ;

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
Μου θυμιζει κατι τυπους στα γυμναστηρια ντουκια που κανανε αλλαγη φυλου γιατι δεν βρισκουν γκομενα ετσι οπως εχουν γινει σαν βοδια.

Αν σου αρεσει αυτη η Γιουσεφ πρεπει να γαμας τρανς στανταρ.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.177
Πόντοι
17.576
Λοιπόν για τους φίλους που αναρωτιούνται πώς θα γίνει το κονέ για να πάρουν βίζιτα την Αναστασία....απλά δεν θα γίνει γιατί απλά δεν κάνει βίζιτες...σας το λέω σίγουρα!!! Είναι πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια!!! Όσοι θέλετε να το πιστέψετε έχει καλός όσοι όχι πάλι έχει καλός... Κανονίστε μαζί της βίζιτα και κερνάω εγώ!!! Αρκεί να το αποδείξει κάποιος.... Μπροστά στα μάτια μου κοινός φίλος με τεράστια οικονομική επιφάνεια (ιδιοκτήτης Kettering στα β.π. μέτοχος ποδοσφαιρικής ομάδας και αρκετά εμφανισημος) της έδωσε 10000 ευρώ για ένα βράδυ σε σουίτα υπέρ λουξ ξενοδοχείου και δεν δέχτηκε...και άλλα πολλά περιστατικά...αν σε γουστάρει θα πάει μαζί σου και ας είσαι ντιλιβερας....αν όχι ο πρόεδρος της Ferrari να είσαι δεν τρως....κάτι ακόμα για τον φίλο πιο πάνω...τα γούστα στις γυναίκες είναι υποκειμενικά...αλλά αν τα τραβελια είναι σαν την Αναστασία....τότε δεν ξαναγαμαω γυναίκα....αυτά!!!! Μην αρχίσετε ο κουμπάρος μου έτσι ο ξάδερφος αλλιώς ο Θείος μου πιο πέρα....ότι γράφω είναι τσεκαρισμενο και έγκυρο από 100 μεριές από προσωπική άποψη...όχι λόγια από αριστερά και δεξιά....Τέλος αν έκανε βίζιτες θα το είχα μάθει στους 5 πρώτους και θα ήμουν ο καλύτερος πελάτης της!!!!

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.788
Πόντοι
1.196
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 69fil
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Λοιπόν για τους φίλους που αναρωτιούνται πώς θα γίνει το κονέ για να πάρουν βίζιτα την Αναστασία....απλά δεν θα γίνει γιατί απλά δεν κάνει βίζιτες...σας το λέω σίγουρα!!! Είναι πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια!!! Όσοι θέλετε να το πιστέψετε έχει καλός όσοι όχι πάλι έχει καλός... Κανονίστε μαζί της βίζιτα και κερνάω εγώ!!! Αρκεί να το αποδείξει κάποιος.... Μπροστά στα μάτια μου κοινός φίλος με τεράστια οικονομική επιφάνεια (ιδιοκτήτης Kettering στα β.π. μέτοχος ποδοσφαιρικής ομάδας και αρκετά εμφανισημος) της έδωσε 10000 ευρώ για ένα βράδυ σε σουίτα υπέρ λουξ ξενοδοχείου και δεν δέχτηκε...και άλλα πολλά περιστατικά...αν σε γουστάρει θα πάει μαζί σου και ας είσαι ντιλιβερας....αν όχι ο πρόεδρος της Ferrari να είσαι δεν τρως....κάτι ακόμα για τον φίλο πιο πάνω...τα γούστα στις γυναίκες είναι υποκειμενικά...αλλά αν τα τραβελια είναι σαν την Αναστασία....τότε δεν ξαναγαμαω γυναίκα....αυτά!!!! Μην αρχίσετε ο κουμπάρος μου έτσι ο ξάδερφος αλλιώς ο Θείος μου πιο πέρα....ότι γράφω είναι τσεκαρισμενο και έγκυρο από 100 μεριές από προσωπική άποψη...όχι λόγια από αριστερά και δεξιά....Τέλος αν έκανε βίζιτες θα το είχα μάθει στους 5 πρώτους και θα ήμουν ο καλύτερος πελάτης της!!!!
ηγουμένη θα την κάνουμε, ηγουμένη !!!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.263
Πόντοι
10.336
μην με ρωτήσετε μόνο να σας πω πως να την βρείτε στο τιντερ.
εγω τυπε βρηκα την αναστασια στο τιντερ και εκανα swipe left
αμα θες ανταλλαζουμε πληροφοριες, μου λες για την πατσαβουρα σου και σου λεω για τη δικια μου

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ουτε ντιλιβερα ουτε φραγγατο... τι σκατα θελει τελικα???

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.177
Πόντοι
17.576
Οι προτασεις δεν γίνονται μπροστά στα ματια τρίτων γιατί φυσικό είναι να πει οχι. Η κοπέλα κοιτάει πορτοφολια για σχέσεις και έχει δηλώσει ότι εφόσον έχει αυτή χρήματα πρεπει να έχει και η σχέση της. Στη νυχτα δε κρατιέσαι αν δεν κάνεις και άλλα πραγματα και είναι νόμος αυτό!
Ήμουν σαφέστατος σε ότι είπα... Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε...σε ότι λέω δεν μιλάω με εικασίες ούτε με πιθανότητες...μόνο με γεγονότα.... όσο για το αν κρατιέται κάποιος στην νύχτα αν δεν κάνεις (αλλά) πράγματα θα σου πω από προσωπική εμπειρία πάνω από 30++ χρόνια ότι κρατιέσαι μια χαρά.... Δουλεύω στην νύχτα από τα 17 και είμαι 50 plus δεν πίνω ναρκωτικά δεν έχω κλέψει ποτέ δεν έκανα τίποτα παράνομο και δόξα τον Θεό είμαι καλά και από υγεία και οικονομικά.... μπλέκει μόνο αυτός που θέλει να μπλέξει...καλό θα ήταν να μην βάζαμε όλους τους ανθρώπους στο ίδιο καζάνι....ας κοιτάξουμε τους παιδοφιλους δασκάλους τους βιαστές γιατρούς τους βιαστές προπονητές....τελικά η νύχτα είναι πιο αγνή .... Ας μην πάμε παρακάτω....καλή συνέχεια σε όλους!!!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.263
Πόντοι
10.336
ναι ρε, το αναστασακι δεν εκανε ποτε βιζιτες. και πριν 5-6 χρονια ας πουμε στη μυκονο δεν πηγαινε απο αραβα σε αραβα και απο οργιο σε οργιο. Αγνη ινφλουενσερ ειναι, μονο τον κωλο της δειχνει σε φωτο. Ολα τα αλλα ειναι φημες και κακεντρεχειες...
.
.
.
.
.
.
.
.
Εν τω μεταξυ, η αναστασια μετα το τελος του καλοκαιριου.
images

Α ρε μλκες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom