Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.516
Πόντοι
7.636
ναι ρε, το αναστασακι δεν εκανε ποτε βιζιτες. και πριν 5-6 χρονια ας πουμε στη μυκονο δεν πηγαινε απο αραβα σε αραβα και απο οργιο σε οργιο. Αγνη ινφλουενσερ ειναι, μονο τον κωλο της δειχνει σε φωτο. Ολα τα αλλα ειναι φημες και κακεντρεχειες...
.
.
.
.
.
.
.
.
Εν τω μεταξυ, η αναστασια μετα το τελος του καλοκαιριου.
images

Α ρε μλκες :2funny:
Τόσο ξεπατωμα λες μες το καλοκαίρι...

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.541
Πόντοι
1.706
Είπαμε....πανω από μια.λυσσαρα..
Ρώτα τριγύρω

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Λοιπόν για τους φίλους που αναρωτιούνται πώς θα γίνει το κονέ για να πάρουν βίζιτα την Αναστασία....απλά δεν θα γίνει γιατί απλά δεν κάνει βίζιτες...σας το λέω σίγουρα!!! Είναι πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια!!! Όσοι θέλετε να το πιστέψετε έχει καλός όσοι όχι πάλι έχει καλός... Κανονίστε μαζί της βίζιτα και κερνάω εγώ!!! Αρκεί να το αποδείξει κάποιος.... Μπροστά στα μάτια μου κοινός φίλος με τεράστια οικονομική επιφάνεια (ιδιοκτήτης Kettering στα β.π. μέτοχος ποδοσφαιρικής ομάδας και αρκετά εμφανισημος) της έδωσε 10000 ευρώ για ένα βράδυ σε σουίτα υπέρ λουξ ξενοδοχείου και δεν δέχτηκε...και άλλα πολλά περιστατικά...αν σε γουστάρει θα πάει μαζί σου και ας είσαι ντιλιβερας....αν όχι ο πρόεδρος της Ferrari να είσαι δεν τρως....κάτι ακόμα για τον φίλο πιο πάνω...τα γούστα στις γυναίκες είναι υποκειμενικά...αλλά αν τα τραβελια είναι σαν την Αναστασία....τότε δεν ξαναγαμαω γυναίκα....αυτά!!!! Μην αρχίσετε ο κουμπάρος μου έτσι ο ξάδερφος αλλιώς ο Θείος μου πιο πέρα....ότι γράφω είναι τσεκαρισμενο και έγκυρο από 100 μεριές από προσωπική άποψη...όχι λόγια από αριστερά και δεξιά....Τέλος αν έκανε βίζιτες θα το είχα μάθει στους 5 πρώτους και θα ήμουν ο καλύτερος πελάτης της!!!!
:confused: :grin: :grin: :grin:

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.121
Πόντοι
446
Έχουμε insta να δούμε αν είναι σε καλό δρόμο? :sunglasses:

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.875
Πόντοι
1.056
Αυτή τώρα κολάει να κάνει βιζιτα, που στο βίντεο χορευει, η άλλη της χτυπάει το κολο και έχει δει το στριγκ της το μισό μαγαζι. Αρπαχτές στη Χαλκιδικη

δεν ξερω εαν κανει ή οχι... αλλα η λογική σου είναι τρελά! εχασε η πυρηνική φυσική τέτοιο μυαλο! :confused:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Ήμουν σαφέστατος σε ότι είπα... Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε...σε ότι λέω δεν μιλάω με εικασίες ούτε με πιθανότητες...μόνο με γεγονότα.... όσο για το αν κρατιέται κάποιος στην νύχτα αν δεν κάνεις (αλλά) πράγματα θα σου πω από προσωπική εμπειρία πάνω από 30++ χρόνια ότι κρατιέσαι μια χαρά.... Δουλεύω στην νύχτα από τα 17 και είμαι 50 plus δεν πίνω ναρκωτικά δεν έχω κλέψει ποτέ δεν έκανα τίποτα παράνομο και δόξα τον Θεό είμαι καλά και από υγεία και οικονομικά.... μπλέκει μόνο αυτός που θέλει να μπλέξει...καλό θα ήταν να μην βάζαμε όλους τους ανθρώπους στο ίδιο καζάνι....ας κοιτάξουμε τους παιδοφιλους δασκάλους τους βιαστές γιατρούς τους βιαστές προπονητές....τελικά η νύχτα είναι πιο αγνή .... Ας μην πάμε παρακάτω....καλή συνέχεια σε όλους!!!

Αστεράκια μουυυυυυυ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λοιπόν για τους φίλους που αναρωτιούνται πώς θα γίνει το κονέ για να πάρουν βίζιτα την Αναστασία....απλά δεν θα γίνει γιατί απλά δεν κάνει βίζιτες...σας το λέω σίγουρα!!! Είναι πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια!!! Όσοι θέλετε να το πιστέψετε έχει καλός όσοι όχι πάλι έχει καλός... Κανονίστε μαζί της βίζιτα και κερνάω εγώ!!! Αρκεί να το αποδείξει κάποιος.... Μπροστά στα μάτια μου κοινός φίλος με τεράστια οικονομική επιφάνεια (ιδιοκτήτης Kettering στα β.π. μέτοχος ποδοσφαιρικής ομάδας και αρκετά εμφανισημος) της έδωσε 10000 ευρώ για ένα βράδυ σε σουίτα υπέρ λουξ ξενοδοχείου και δεν δέχτηκε...και άλλα πολλά περιστατικά...αν σε γουστάρει θα πάει μαζί σου και ας είσαι ντιλιβερας....αν όχι ο πρόεδρος της Ferrari να είσαι δεν τρως....κάτι ακόμα για τον φίλο πιο πάνω...τα γούστα στις γυναίκες είναι υποκειμενικά...αλλά αν τα τραβελια είναι σαν την Αναστασία....τότε δεν ξαναγαμαω γυναίκα....αυτά!!!! Μην αρχίσετε ο κουμπάρος μου έτσι ο ξάδερφος αλλιώς ο Θείος μου πιο πέρα....ότι γράφω είναι τσεκαρισμενο και έγκυρο από 100 μεριές από προσωπική άποψη...όχι λόγια από αριστερά και δεξιά....Τέλος αν έκανε βίζιτες θα το είχα μάθει στους 5 πρώτους και θα ήμουν ο καλύτερος πελάτης της!!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
Δινετε αξια στις λαθος γυναικες.

Αυτο ειχα να πω, καλημερα
Καλημέρα αγαπητέ φίλε χρήστη @ButtLicker
Σε έναν ιδανικό κόσμο με την ποιητική "προσδοκία" θα είχες δίκιο. Ωστόσο τώρα δεν έχεις.
Η αξία εδώ δεν έχει να κάνει με κάποιου είδους σωστή ή λάθος γυναίκα. Εδώ απλά σχολιάζουμε την φοβερή κωλάρα της Γιούσεφ. Φυσικά θα της δώσουμε αξία - και να μην της τη δώσουμε την αξία προφανώς θα την έχουν δώσει πολλοί άλλοι μύστες εύποροι με το πολλαπλάσιο.
Τα μουνιά στις ημέρες μας εξαιτίας του ΥΠΕΡμετρου πιρφορισμού κάνουν ο,τι θέλουν - πολλώ δε μάλλον μια σαν τη Γιούσεφ που ξέρει άριστα να πουλάει τον εαυτό της.

Τώρα για αξίες και αρχές και άλλα τέτοια νομίζω δεν είσαι στο σωστό θρεντ για να το αναλύσουμε αν και μου αρέσουν αυτά ως θέματα συζήτησης.

Να χώσεις τη μούρη σου μέχρι να πάθεις ασφυξία
Έχει κωλάρα ατέλειωτη. Ναι.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
Καλημέρα αγαπητέ φίλε χρήστη @ButtLicker
Σε έναν ιδανικό κόσμο με την ποιητική "προσδοκία" θα είχες δίκιο. Ωστόσο τώρα δεν έχεις.
Η αξία εδώ δεν έχει να κάνει με κάποιου είδους σωστή ή λάθος γυναίκα. Εδώ απλά σχολιάζουμε την φοβερή κωλάρα της Γιούσεφ. Φυσικά θα της δώσουμε αξία - και να μην της τη δώσουμε την αξία προφανώς θα την έχουν δώσει πολλοί άλλοι μύστες εύποροι με το πολλαπλάσιο.
Τα μουνιά στις ημέρες μας εξαιτίας του ΥΠΕΡμετρου πιρφορισμού κάνουν ο,τι θέλουν - πολλώ δε μάλλον μια σαν τη Γιούσεφ που ξέρει άριστα να πουλάει τον εαυτό της.

Τώρα για αξίες και αρχές και άλλα τέτοια νομίζω δεν είσαι στο σωστό θρεντ για να το αναλύσουμε αν και μου αρέσουν αυτά ως θέματα συζήτησης.

Έχει κωλάρα ατέλειωτη. Ναι.
Γεια σου Μενεδημε ,

Συμφωνω μαζι σου , αλλα εγω προτιμω να μην ειμαι στο ποσοστο "αφου ολοι το κανουν θα το κανω κ εγω"

Πρεπει να ξερουμε σαν ανθρωποι τι αξιζουμε και με τι ειδους ανθρωπους συναναστρεφωμαστε , ωστοσο ναι δεν ειναι το σωστο θρεντ.

Εν κατακλειδι , εχει κωλαρα ναι αλλα εμενα δεν μου αρεσει , ειμαι πιπινολατρης τι να κανω.

Maikos94

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2021
Like
1.258
Πόντοι
201
Γεια σου Μενεδημε ,

Συμφωνω μαζι σου , αλλα εγω προτιμω να μην ειμαι στο ποσοστο "αφου ολοι το κανουν θα το κανω κ εγω"

Πρεπει να ξερουμε σαν ανθρωποι τι αξιζουμε και με τι ειδους ανθρωπους συναναστρεφωμαστε , ωστοσο ναι δεν ειναι το σωστο θρεντ.

Εν κατακλειδι , εχει κωλαρα ναι αλλα εμενα δεν μου αρεσει , ειμαι πιπινολατρης τι να κανω.
Δλδ σοβαρά τώρα άμα σου σταθεί στα 4 δεν θα τη πηδήξεις ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom