Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.275
- Πόντοι
- 12.756
με την μεγαλη την καφε την ταινια που κλεινουν τις κουτες της μετακόμισης την anker στο στομα , μια χαρά ειναιτα βασικα. αν θες εξτρα +20 για το «αστεράκια μου ααααα»
με την μεγαλη την καφε την ταινια που κλεινουν τις κουτες της μετακόμισης την anker στο στομα , μια χαρά ειναιτα βασικα. αν θες εξτρα +20 για το «αστεράκια μου ααααα»
δεν ρωταμε τυπε οκ , ή θυρωρος εισαι ή ο περιπτεράς της γειτονιάςΌλα αυτά για βίζιτες είναι μουφες....δεν κάνει έτσι όπως το περιγράφετε....δεν την αδειάζει δεν την παινρει κάποιος.ουτε μπαινονγαινει σπίτι της σε ασχετα ωράρια....το πώς το ξέρω μην με ρωτήσετε
Με δέχτηκε μόνο με 12 ευρώ και 10 σεντ αλλά μόνο για να χύσω στο πρόσωπο, μου είπε εάν είχα αλλά 50 σεντς θα με άφηνε να χύσω στο στόμα και με ακόμα 1 ευρώ θα τα κατάπινε Ούτε καν που μου τον έπαιξε, αναγκάστηκα να το κάνω μόνος μουΟι περισσότεροι λένε ότι δεν είναι βίζιτα. Τι ισχύει; Έχει δοκιμάσει κάποιος;
Αναστασία Γιούσεφ: «Είμαι συντηρητική, έχω συνuπάρξει με 15 άντρες. Μου έδωσαν 20.000€ για πάρτι με Άραβες»
Η Αναστασία Γιούσεφ είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, που μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Νίκο Οwww.enimerotiko.gr
"έχω συνuπάρξει εpωτικά με 15 άντρες"Αναστασία Γιούσεφ: «Είμαι συντηρητική, έχω συνuπάρξει με 15 άντρες. Μου έδωσαν 20.000€ για πάρτι με Άραβες»
Η Αναστασία Γιούσεφ είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, που μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Νίκο Οwww.enimerotiko.gr
μιλα ομορφα τυπε, κουβεντα κανουμετυπε μιλας ελληνικα; μηπως εισαι στραβος;
ΝΑΙ ειπα, την γαμαγα. Αν ερχοταν και μου ελεγε, θα με γαμησεις καυλιαρη, ναι την εσκιζα. Οπως και αμα ημουν μεθυσμενος θα γαμαγα και αυτην και τον γκομενο της και την μανα της και τον πατερα της τον αιγυπτιο. Τι σημαινει αυτο; οτι θα εμπαινα μετα εδω και θα ελεγα οτι ο πατερας της γιουσεφ ειναι πυραυλος καυλα κτλ; Τι σημασια εχει αν θα τη γαμαγα, με το αν θα εμπαινα εδω να την πω μουναρα και να μου τρεχουν τα σαλια;
Και στο μπολιβαρ προχτες εδωσα μια πιπα σε μια χοντρη στις τουαλετες. Αμα μου σηκωνοταν θα την γαμαγα κι αυτην, απλα μου ηταν μελατη.
Αντρες ειμαστε, οι περισσοτεροι γαμαμε οτιδηποτε 6/10 και πανω, και τα 4/10 και πανω αμα πιουμε μοιαζουν με 6.
Τι παει να πει ειναι διασημη; και η βασιλισσα ελισαβετ διασημη ειναι, την γαμαγες;;; Γιατι δεν ανοιγεις νημα για παρτυ της να ξεροχυσουμε
Δεν την γαμουσες τυπε ;πως ειναι ετσι η σκατοφατσα να πουμε εχει βαλει και τη περούκα να τη παιρνει ο αγερας λες και ειναι το μαλλι της γριάς
δεν υπαρχει περιπτωση να μην την γαμουσε,τι ρωτας και συ .....μια σελιδα πισω μας εβαλε χαρτη με βελακι για τη ροδελα της που αχνοφεγγει.....Δεν την γαμουσες τυπε ;
πανω στη πίκρα τύπε γινεται δουλιτσαΔεν την γαμουσες τυπε ;
Λένε ότι δεν είναι αυτή στο βίντεο που υπήρχε μιας και ήταν πλάτη....πανω στη πίκρα τύπε γινεται δουλιτσα
αλλωστε να πουμε οσοι ξερουν παρασύνθημα την εχουν δει και στο βιντεο
παιζει και αλλο βιντεο τύπε απο γνωστό μέλος θαμώναΛένε ότι δεν είναι αυτή στο βίντεο που υπήρχε μιας και ήταν πλάτη....
Μιλάς με γρίφους.... όποιος είναι να αποκαλυφθεί αμέσως p.m. ή δημοσίως !παιζει και αλλο βιντεο τύπε απο γνωστό μέλος θαμώνα