Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.805
Πόντοι
1.056
μιλαμε για μεγαλη γκαυλα με φυσική ομορφιά. φατσουλα γλυκια :undecided::undecided::undecided:

γλυκια = ομορφη δηλαδη? :confused:
τι σου πω, μαν, εμενα μου αρεσουν και αγριες και τις βρισκω ωραιες
γουστα ειναι αυτα!

Τυπε υπάρχουν και ανδρες που δεν γαμανε μόνο στα τέσσερα ωστε να μην τους ενδιαφέρει η φάτσα.

πολύ σωστος!

nightman69

Μέγας
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
22.086
Πόντοι
4.656
an1.jpg
an2.jpg
an3.jpg
an4.jpg

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Τα γούστα είναι διαφορετικά για όλους και φυσικά σεβαστά . Απλά καποια πράγματα έχουν την στατιστική τους , και νομίζω οτι το 90 % (μαζί με εμένα ) των αρσενικών εκπροσώπων του φύλου με ενεργό άνθρακα , συγνώμη πέος, την ξεμουνιαζαμε σα να μην υπάρχει αύριο …..

Γεια σου Στάσα με τα ωραια σου…….

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
α. φυσικά και όλοι θα την γαμούσαν. μην ακούτε τα διάφορα, εδώ γαμάνε άλλες κι άλλες.
β. προσωπική άποψη, πολύ καλό κορμί με μέτριο πρόσωπο. εμένα με χαλάει κάτι πολύ άσχημα στο όλο στυλάκι της. θεωρώ ότι έχω γαμήσει καλύτερες γκόμενες χωρίς να πληρώσω. όχι όμως ότι δεν θα την πήδαγα, εννοείται ότι ναι...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Θα θελα να υπηρχε θεος να την επεφτε η γιουσεφαρα σε ολους εσας που δεν την γαμουσατε να δω κατι..
οπως εχω πει και αλλου δεν τιθεται θεμα του αν θα γαμουσαμε τσαμπα μια που μας την πεφτει αλλα το αν θα μπαιναμε στον κοπο να την εκθειασουμε για την ομορφια της στο αντιστοιχο νημα της στο σαη ή εστω σε καποια random συζητηση. Επισης εχει διαφορα το "αν μου κουνιοταν θα την γαμαγα" με το "θα πληρωνα να την γαμησω" ή ακομα πιο ρεαλιστικα "θα πληρωνα χιλιαρικα για μια ωρα μαζι της".
Τα παραπανω δεν πανε για την γιουσεφ προσωπικα, αλλα για καθε μια που σχολιαζουμε εδω μεσα. Επειδη εχω (και εγω και αλλοι) βρεθει πολλες φορες να κραζω μια μετρια γκομενα (τυχαιο παραδειγμα η τουνη) και να μας λενε "μοντελοπνιχτες" επειδη δεν μας τρεξαν τα σαλια σε καθε διποδο με μουνι αναμεσα στα σκελια.
φιλικα :wink:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Και αυτή σαν θέατρο του καραγκιόζη είναι......και αυτή που μένει από κάτω της είναι για σφαλιάρες....... και γενικά μαζί αγγούρια και δονητές .... έχουμε γεμίσει σκουπίδια....

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
οπως εχω πει και αλλου δεν τιθεται θεμα του αν θα γαμουσαμε τσαμπα μια που μας την πεφτει αλλα το αν θα μπαιναμε στον κοπο να την εκθειασουμε για την ομορφια της στο αντιστοιχο νημα της στο σαη ή εστω σε καποια random συζητηση. Επισης εχει διαφορα το "αν μου κουνιοταν θα την γαμαγα" με το "θα πληρωνα να την γαμησω" ή ακομα πιο ρεαλιστικα "θα πληρωνα χιλιαρικα για μια ωρα μαζι της".
Τα παραπανω δεν πανε για την γιουσεφ προσωπικα, αλλα για καθε μια που σχολιαζουμε εδω μεσα. Επειδη εχω (και εγω και αλλοι) βρεθει πολλες φορες να κραζω μια μετρια γκομενα (τυχαιο παραδειγμα η τουνη) και να μας λενε "μοντελοπνιχτες" επειδη δεν μας τρεξαν τα σαλια σε καθε διποδο με μουνι αναμεσα στα σκελια.
φιλικα :wink:
Δλδ οταν λες πως ειναι χαλια (δεν ξερω πως την βρισκεις, τυχαιος ο χαρακτηρισμος) εννοωεις πως δεν θα πληρωνες να την γαμησεις; Ποιος μιλησε για λεφτα, δεν ειμαστε στα callgirls αλλα στος διασημες.
Μια χαρα θα την γαμουσες καινεσυ και ολοι εδω μεσα, μην λετε ψεματα στον εαυτο σας.
Φιλικα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Δλδ οταν λες πως ειναι χαλια (δεν ξερω πως την βρισκεις, τυχαιος ο χαρακτηρισμος) εννοωεις πως δεν θα πληρωνες να την γαμησεις; Ποιος μιλησε για λεφτα, δεν ειμαστε στα callgirls αλλα στος διασημες.
Μια χαρα θα την γαμουσες καινεσυ και ολοι εδω μεσα, μην λετε ψεματα στον εαυτο σας.
Φιλικα
τυπε μιλας ελληνικα; μηπως εισαι στραβος;
ΝΑΙ ειπα, την γαμαγα. Αν ερχοταν και μου ελεγε, θα με γαμησεις καυλιαρη, ναι την εσκιζα. Οπως και αμα ημουν μεθυσμενος θα γαμαγα και αυτην και τον γκομενο της και την μανα της και τον πατερα της τον αιγυπτιο. Τι σημαινει αυτο; οτι θα εμπαινα μετα εδω και θα ελεγα οτι ο πατερας της γιουσεφ ειναι πυραυλος καυλα κτλ; Τι σημασια εχει αν θα τη γαμαγα, με το αν θα εμπαινα εδω να την πω μουναρα και να μου τρεχουν τα σαλια;
Και στο μπολιβαρ προχτες εδωσα μια πιπα σε μια χοντρη στις τουαλετες. Αμα μου σηκωνοταν θα την γαμαγα κι αυτην, απλα μου ηταν μελατη.

Αντρες ειμαστε, οι περισσοτεροι γαμαμε οτιδηποτε 6/10 και πανω, και τα 4/10 και πανω αμα πιουμε μοιαζουν με 6.

Τι παει να πει ειναι διασημη; και η βασιλισσα ελισαβετ διασημη ειναι, την γαμαγες;;; Γιατι δεν ανοιγεις νημα για παρτυ της να ξεροχυσουμε :wanker:

• Like
Αντιδράσεις: imipos

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Ούτε αυτην πηδάω ούτε και αυτήν που θέλει.να.της είχε.μοιασει και την κοιτάζει στο ινσταγκραμ και.μου την έστελνε......μένουν και σε κωλοσπιτο..... αυτά

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.805
Πόντοι
1.056

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
ακουγεται διαδρομους εντονα για γιουσεφ οτι παιζει στο 100ρικο ολα μεσα φουλ εξτρα :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.275
Πόντοι
12.756

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020