GaggoDrakko
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Παιδιά και εγώ ενδιαφέρομαι αν βιζιταρει το μωρό αυτό !
Οπότε θα παρακαλούσα για πμ
Οπότε θα παρακαλούσα για πμ
εσένα ρε μύστη σε έχει πελάτη;μια χαρα γκομενα ειναι και αυτη και ολες οσες παιζουν στις τσοντες του σιρινακη.
ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι τζαμπατζηδες ματακηδες μαλακογκαβληδες ειστε.
ουτε συνδρομητες στο site του ειστε ουτε αγορασε κανεις σας dvd για να εχει μεγαλα εσοδα σαν εταιρια και να πληρωνει πορνοσταρ να κανει δυνατες παραγωγες. κανει παραγωγες των 3000-5000 ευρω και τα περισσοτερα εσοδα του ειναι απο τα συνδρομιτικα site του εξωτερικου και οχι απο τον
ματακια-τζαμπατζη ελληνα που ψαχνει λινκ για την βγαλει τζαμπα.
και μονο που υπαρχει ελληνας παραγωγος πορνο να χαιρεστε και οτι παραγωγη και να κανει να του λετε και ευχαριστω ετσι και αλλιως δεν σας εχει ουτε πελατες ουτε και σας εχει αναγκη.
Πάρα πολύ σωστό. Κι εμένα αυτό μ' ενδιαφέρει. Μπορώ να την βρω κάπου και να την συναντήσω;. Αυτό και τέλος. Τα υπόλοιπα τι τα θέλουμε;απο τις φωτο ναι,γιατι τσοντα της δεν εχω δει.αλλα ρε σεις,που για πολλα αλλα τιμβαζεται,γιατι δεν λετε αν κανει ραντεβου η γυναικα?φοβαστε μηπως γαμιθει?αντε πεστε αν βυζιταρει και πως μπορουμε να πλευρισουμε.
δεν ειδα τιποτα ρε φιλαρακι.δες πμ Frank
Οι ελληνικές παραγωγές μαλλον απευθύνονται σε ένα "ειδικό" κοινό. Εγώ όταν βλέπω τσόντα, θέλω να βλέπω όμορφες γυναίκες με όμορφα σώματα.
2, στη σειρά με τον μάγο από την Καλαμάτα... (μπορούσαν και καλύτερο τίτλο )... Στο 3ο και στο 4οΕπειδή δεν έβγαλα άκρη στο website Sirina, η συγκεκριμένη έχει παίξει μόνο σε μία ταινία;