Νέα

Aνασκόπηση και ψηφοφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μια και η χρονια φτανει στο τελος της τι θα λεγατε να ψηφιζαμε το καλυτερο και το χειροτερο μελος του σαιτ?Τι θα λεγατε να θυμηθουμε τις καλυτερες ατακες που μας προκαλεσαν γελιο??

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Δε θελει ψηφοφορια, να ο νικητης.

"I want every stagona απο το κορμι σου"!!!!!

Επισκέπτης
Υπαρχει και αλλος υποψηφιος...

"[size=10pt]Θα σου σπασω τα ματια[/size]"

Επισκέπτης
Πάλι καυγαδάκια μυρίζομαι!!!!

Και εννοώ βέβαια για το άτομο που θα βγει το χειρότερο μέλος, όχι το καλύτερο!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
εγω παλι ψηφιζω για τo καλυτερο avatar!

"Κούνα το το γαμημένο!!!"

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ώχουυυυυυυυυυ

Όποιος είναι λίγο καιρό στο σάιτ, θα θυμάται ότι τέτοια θέματα μόνο προβλήματα δημιουργούν.

Οπότε δεν το γαμάμε λίγο το θέμα λέω εγώ? Τί λέτε και σεις?

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Δεν με ρίχνεις ρε κουφάλα , δεν με ρίχνεις

GAYBOY FOR MAYOR!!

Προσωπική καμπάνια : "Θα σας ρουφήξω όλους! Για ένα πιο... άνετο bourdela.com" !!!

STYLISTAS76_

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλε ριχτε και σε μας μια ψηφο...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ! πονεσε!!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
fk ζουμε αρχιμπουρδελιαρη να σε δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fk for master bro visitor!!!!!

Οπως ειπε και ο μεγιστοτεραστιος fk:

"Φτύσιμο = Αγάπη
Κατάποση = Αληθινή Αγάπη
Γαργάρα = Επίδειξη τεχνικής
Εκπνοη = Ταλεντο!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πανοςμπος :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:!!!!!αν και τιμης ενεκεν πρεπει να βγαλουμε και την κατερινα καλυτερο γυναικειο μελος!!!μετα τον πανο ακολουθει ο παραγωγος  ;)!!!!!!παραγωγε την πληρωμη μου!!ακους ρεεεεεε  :grin: :grin:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αναγκάζομαι να κάνω ένα ακόμη ποστ, καθώς τα τελευταία 40 λεπτά υπήρξαν απειλές κατά της ζωής μου, και κυρίως κατά του αυτοκινήτου μου και της Αντριάνας, από τους γνωστούς - άγνωστους του σάιτ, που συνοψίζονται στο σατανικό προσωπείο ενός trance addicted ατόμου, σε περίπτωση που δεν τον ψήφιζα.

Γι αυτό :

Trance Media = Tsyouoshi Suzuki = Paragogos = Tony Kaneloni = Woody Woodpecker for President !!

Επισκέπτης
ποιος ειπε για την αντριανα ,να του σπασω τα ματια? :grin: :grin:!!!παραγωγε ασε τις απειλες κατα της αντριανας γιατι θα παρω πισω το ψηφιο! :cheesy: :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με εντελως αξιοκρατικες και διαφανεις διαδικασιες ψηφιζω τον πανο και τον γουορ..........  :cheesy:

Επισκέπτης
ψηφιζω επισης και την μουνιτσα!!!!το λομπυ μας λειτουργει  :dancing: :dancing:!!!παντως σεβασμο στον ροπαλοφορο!!!!συνοψιζω!!πανος,ροπαλοφορος,παραγωγος,καβλιλας!!!!και για γυναικειο μελος καυερινα,μουνιτσα και ελενα την γυναικα της ζωης μου  :cheesy:

Επισκέπτης
Kαι γω μετα απο τις απειλες του μεγαλο παραγωγου ψηφιζω Tsuyoshi_Suzuki.Παραγωγε περιμενω και γω την αμοιβη μου θελω το ct που μου υποσχεθηκες  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Vasos για την πληρη ενασχόληση, Panosmpos και War για τον ενθουσιασμό τους, Katerina69 & Mounitsa για την ανεση τους αν και απο αντιθετη αποψη.
sxsitegr,dstp,fk για τα φώτα τους, Studian για τις ορθές νουθεσίες. Tipos, yorgos για την ξενάγηση στο Hollywood της πουτανιάς (ct experts). Καλός scout = savalas. Χειρότερο μέλος = gayboy. Κωμικοτoραγικότερο μέλος = Maxitis.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Vasos για την πληρη ενασχόληση, Panosmpos και War για τον ενθουσιασμό τους, Katerina69 & Mounitsa για την ανεση τους αν και απο αντιθετη αποψη.
sxsitegr,dstp,fk για τα φώτα τους, Studian για τις ορθές νουθεσίες. Tipos, yorgos για την ξενάγηση στο Hollywood της πουτανιάς (ct experts). Καλός scout = savalas. Χειρότερο μέλος = gayboy. Κωμικοτoραγικότερο μέλος = Maxitis.

Συμφωνω με το φιλο ropaloforo / θα ηθελα να να κανω ιδιαιτερη μνεια στον alfa291 ο οποιος ειναι στο μυαλο μου ως ενα αρκετα ψαγμενο και ετοιμολογο ατομο :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom