Επισκέπτης
γιατί ρε μαν
επειδή πιο συχνά ακούγεται η προσευχή "να ζωστεί ένας εκρηκτικά και να τους φάει όλους τους καριόληδες"
γιατί ρε μαν
Δεν την απέκτησα σήμερα μην σας πιάνει πανικός και αρχίζετε βρισιες. δυστυχώς η ευτυχώς οι λαοί ουδέποτε ήθελαν να τραβιούνται με οπλα σε μάχες και να σκοτώνται. Αυτα ειναι παγκόσμιες αλήθειες. εκτός αν κάποιος ειναι πειραγμενος στρατόκαβλος και χρίζει ιατρικής βοήθειας. Το γεγονός οτι οι πόλεμοι αρχίζουν και τελειώνουν εφόσον δεν τα βρουν οι διπλωμάτες ειναι επίσης μια ιστορική αλήθεια. Ε τωρα αν διαστρεβλώνουμε και τα αυτονόητα να μου το πείτε να ποσταρω και εγω μια προσευχη
μπορείς να ποστάρεις και αυτά που έγραφα πριν τρια χρονια δεν τίθεται θέμα. να αλλάξει η πραγματικότητα δεν γίνεται. Ο στρατός ειναι η πιο αχρηστη δημιουργία του ανθρώπου αλλά ειπαμε παιζονται λεφτάκια
και να πηδανε αγορακια ηταν το ζητουμενο. Και;στην αρχαία ελλάδα αυτό ήταν το ζητούμενο
Θα αστειεύεσαι ασφαλώς λέγοντας τα περι πανικου και βρισιών. Κανενας πανικός δεν υπάρχει, και εσυ ξεκινησες να με βρίζεις χωρίς λόγο. Οπως εχει μαθει κανεις, και αναλογα με τον κοινωνικο κύκλο που κινειται ο καθενας. Φανταζομαι εκει που εσυ "εργαζεσαι" το να βρίζεις και να πουλας εξυπναδα αποτελει αποδεκτή πρακτική - δημόσιος υπάλληλος εισαι;
Με συγχωρεις που δε διαβασα αυτά που γραφεις περαν της πρώτης φράσης, δε με ενδιαφέρει η μπαναλ άποψή σου στο συγκεκριμένο θεμα.
σε συγχωρωΘα αστειεύεσαι ασφαλώς λέγοντας τα περι πανικου και βρισιών. Κανενας πανικός δεν υπάρχει, και εσυ ξεκινησες να με βρίζεις χωρίς λόγο. Οπως εχει μαθει κανεις, και αναλογα με τον κοινωνικο κύκλο που κινειται ο καθενας. Φανταζομαι εκει που εσυ "εργαζεσαι" το να βρίζεις και να πουλας εξυπναδα αποτελει αποδεκτή πρακτική - δημόσιος υπάλληλος εισαι;
Με συγχωρεις που δε διαβασα αυτά που γραφεις περαν της πρώτης φράσης, δε με ενδιαφέρει η μπαναλ άποψή σου στο συγκεκριμένο θεμα.
Οσοι τη λετε στην Ερι για τον πολεμο και αν κερδιζεται στα πεδια της μαχης η αλλου, καντε ενα κοπο να μας πειτε πως γινεται ο ελληνικος στρατος να πατησε 3 φορες τη Β. Ηπειρο και αυτη να ανηκει αλλου και επισης με ποιους πολεμους πηραμε τη Θεσσαλια και τα Επτανησα. Ευχαριστω.
μου αρεσει η φυσική σκιουρακι στο εχω πει την θεωρω υπέρτατη των επιστημων
και να πηδανε αγορακια ηταν το ζητουμενο. Και;
αφου δεν εισαι νομικος ρε μπολ γιατι προσπαθεις να αποδειξεις κατι που δεν εισαι, τραγικο δεν ειναι; ουτε ο αυτιας δεν κανει ετσι
πάρτε μάτι πως κανει η θειτσα οταν την ξεμπροστιασα στα νομικά θέματα
επειδη σας κάνει την χαλαρη και ανετη
η ειρωνια δείχνει αδυναμία. Αν εχεις κατι να απαντήσεις πραγματικά, καντο. Οπως ας πουμε αυτό που σε ρωταω για τη μαλακεια που ειπες περι τουρκοκρατιας.
Μεχρι τότε, σαλτα και γαμισου φοιτητόγυφτα
Ριχνει στους άλλους αυτα που κάνει η ιδια.
Θα αστειεύεσαι ασφαλώς λέγοντας τα περι πανικου και βρισιών. Κανενας πανικός δεν υπάρχει, και εσυ ξεκινησες να με βρίζεις χωρίς λόγο. Οπως εχει μαθει κανεις, και αναλογα με τον κοινωνικο κύκλο που κινειται ο καθενας. Φανταζομαι εκει που εσυ "εργαζεσαι" το να βρίζεις και να πουλας εξυπναδα αποτελει αποδεκτή πρακτική - δημόσιος υπάλληλος εισαι;
δεν γνωριζω για πες;Tι αποσταση εχει ο ηλιος απο τη γη?
τυπε δεν μιλαμε για θέματα στρατού με αστρατευτους ειναι νομος αυτο. Ο στρατος ειναι απο τους πιο σημαντικους θεσμους και οταν έχεις δυνατο στρατο και το ξέρει ο αντιπαλος σε φοβαται και μπορεις να ασκησεις πιο ευκολα εξωτερικη πολιτικη η θειτσα δεν ξέρει τι της γινεται σε τέτοια θέματα.
εγώ βρίζω το στρατό και τους γκαραβανάδες, εσύ τους προσκυνάς και τους θεωρείς όσιους
τρέμεις τους Τούρκους πολιτικούς, εγώ τρέμω τους Έλληνες πολιτικούς
Τι δεν καταλαβαίνεις;
αφου δεν εισαι νομικος ρε μπολ γιατι προσπαθεις να αποδειξεις κατι που δεν εισαι, τραγικο δεν ειναι; ουτε ο αυτιας δεν κανει ετσι