Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δέσποτα Παντοκράτωρα, ο καταξιώσας ημάς διελθείν το μήκος της ημέρας ταύτης,
Πρόσδεξε τας εσπερινάς ημών δεήσεις και κατέπεμψεν το πλήθος του ελέους Σου επί πάντας ημάς τους δεομένους Σου.
Τοίχισον ημάς τοις Αγίοις Αγγέλοις Σου, περιχαράκωσον ημάς την αληθείαν Σου, φρούρησον ημάς τη δύναμιν σου, φύλαξε υπό την σκέπην Σου τον στρατόν και άπαν το ελληνικόν έθνος.
Παράσχου, δε ημίν και την επερχομένην νύχτα ειρηνικήν και αναμάρτητον ως και πάσας τας ημέρας της ζωής ημών.
Ταις πρεσβείας της υπεραγίας ημών Θεοτόκου και πάντων των Αγίων,
Αμήν

:police:
αχαχαααχαχαχαχαχχχααχαχαχ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ωραια τα λες ρε τύπε. Και στο Κομπάνι οι Κουρδοι νιωθουν ασφαλεια επειδή ο ηλιος είναι στη σωστη αποσταση από τη γη. Όχι επειδή καποιοι είναι ξύπνιοι 20 ωρες τη μερα με το οπλο στο χερι, για να μην τους κοψουν τα κεφαλια σαν ραπανάκια οι βάρβαροι.

συμφεροντα τυπε συμφεροντα  :2funny: :2funny:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
 Δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι οι πόλεμοι παίζονται στα πεδία μάχης. Αν υπάρχει να πάει σε γιατρό να κοιτάξει θυρροειδή. Οι ορμόνες είναι κακοί σύμβουλοι συχνά.

Τωρα απέκτησες και εικόνα σχετικά με τους πολέμους και πως κερδίζονται.  

Και χωρίς λόγο ξεκινησες παλι τις εξυπναδες και την ειρωνια. Ανασφάλεια, αγένεια, χωριατίλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και χωρίς λόγο ξεκινησες παλι τις εξυπναδες και την ειρωνια. Ανασφάλεια, αγένεια, χωριατίλα.

αφου ειναι αστεία η γυναικα καθεται και γραφει για πραγματα που δεν εχει δει ουτε μια φορα απο κοντα δεν καταλαβαινει οτι ετσι εκτειθεται

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή η αιτία που νιώθει ασφάλεια είναι ότι κάποιος άλλος δεν κοιμαται φυλάσσοντας θερμοπυλες;
Όχι ότι έχει σπίτι, κουβέρτα, ο ήλιος είναι στη σωστή απόσταση από τη Γη, η πυκνότητα του οξυγόνου στην ατμόσφαιρα αυτή που πρέπει, η μάζα και η ταχύτητα περιστροφής της Γης η σωστή, δεν έχει πέσει κάποιος μετεωρίτης, κλπ

Όλα τα οφείλουμε λοιπόν σε κάποιους ένστολους που φυλλάνε Θερμοπύλες;
Έχετε καμιά προσευχούλα έτοιμη να την λέμε το βράδυ γι αυτούς;;;

η ειρωνια δείχνει αδυναμία. Αν εχεις κατι να απαντήσεις πραγματικά, καντο. Οπως ας πουμε αυτό που σε ρωταω για τη μαλακεια που ειπες περι τουρκοκρατιας.

Μεχρι τότε, σαλτα και γαμισου φοιτητόγυφτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι σου γινεται στα 2 μετρα δεν ξέρεις οι συμβουλες σε μάραναν
 Η πραγματικότητα είναι ότι γίνεσαι επιθετικός χωρίς λόγο. Δες τον αλλο τον θεό που ποσταρησε ολόκληρη προσευχή. δεν υπάρχει ο τυπος :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Η πραγματικότητα είναι ότι γίνεσαι επιθετικός χωρίς λόγο. Δες τον αλλο τον θεό που ποσταρησε ολόκληρη προσευχή. δεν υπάρχει ο τυπος :2funny:

εγω γινομαι ο επιθετικος? θες να σου δειξω τα χάλια που ποσταρες χθές? με βρισιες και προσβολες προς εμενα?

εγω απλα σου λεω την πραγματικοτητα. Δεν ξέρεις και διατυπωνεις και αποψη. Σε περιμενει τρελο δουλεμα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ούτε τα έμαθα ούτε θέλω να τα μάθω. και θα σε συμβούλευα να μην θες και συ

freedom-why.jpg

Επισκέπτης

η προσευχή αυτή είναι καταπληκτική παρατήρησε ότι σε προσευχή του ΕΣ γίνεται παράκληση για ειρήνη ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Δεν την απέκτησα σήμερα μην σας πιάνει πανικός και αρχίζετε βρισιες. δυστυχώς η  ευτυχώς οι λαοί ουδέποτε ήθελαν να τραβιούνται με οπλα  σε μάχες και να σκοτώνται. Αυτα ειναι παγκόσμιες αλήθειες. εκτός αν κάποιος ειναι πειραγμενος στρατόκαβλος και χρίζει ιατρικής βοήθειας. Το γεγονός οτι οι πόλεμοι αρχίζουν και τελειώνουν εφόσον δεν τα βρουν οι διπλωμάτες ειναι επίσης μια ιστορική αλήθεια. Ε τωρα αν διαστρεβλώνουμε και τα αυτονόητα να μου το πείτε να ποσταρω και εγω μια προσευχη

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
  Δεν την απέκτησα σήμερα μην σας πιάνει πανικός και αρχίζετε βρισιες. δυστυχώς η  ευτυχώς οι λαοί ουδέποτε ήθελαν να τραβιούνται με οπλα  σε μάχες και να σκοτώνται. Αυτα ειναι παγκόσμιες αλήθειες. εκτός αν κάποιος ειναι πειραγμενος στρατόκαβλος και χρίζει ιατρικής βοήθειας. Το γεγονός οτι οι πόλεμοι αρχίζουν και τελειώνουν εφόσον δεν τα βρουν οι διπλωμάτες ειναι επίσης μια ιστορική αλήθεια. Ε τωρα αν διαστρεβλώνουμε και τα αυτονόητα να μου το πείτε να ποσταρω και εγω μια προσευχη
:pipa1: :pipa1: :pipa1:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω γινομαι ο επιθετικος? θες να σου δειξω τα χάλια που ποσταρες χθές? με βρισιες και προσβολες προς εμενα?

εγω απλα σου λεω την πραγματικοτητα. Δεν ξέρεις και διατυπωνεις και αποψη. Σε περιμενει τρελο δουλεμα
 μπορείς να ποστάρεις και αυτά που έγραφα πριν τρια χρονια δεν τίθεται θέμα. να αλλάξει η πραγματικότητα δεν γίνεται. Ο στρατός ειναι η πιο αχρηστη δημιουργία του ανθρώπου αλλά ειπαμε παιζονται λεφτάκια

Επισκέπτης
 Δεν την απέκτησα σήμερα μην σας πιάνει πανικός και αρχίζετε βρισιες. δυστυχώς η  ευτυχώς οι λαοί ουδέποτε ήθελαν να τραβιούνται με οπλα  σε μάχες και να σκοτώνται. Αυτα ειναι παγκόσμιες αλήθειες. εκτός αν κάποιος ειναι πειραγμενος στρατόκαβλος και χρίζει ιατρικής βοήθειας. Το γεγονός οτι οι πόλεμοι αρχίζουν και τελειώνουν εφόσον δεν τα βρουν οι διπλωμάτες ειναι επίσης μια ιστορική αλήθεια. Ε τωρα αν διαστρεβλώνουμε και τα αυτονόητα να μου το πείτε να ποσταρω και εγω μια προσευχη

στην αρχαία ελλάδα αυτό ήταν το ζητούμενο :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η αλήθεια είναι ότι οι δικηγόροι έχετε ένα (ακολουθούμενο από 15 μηδενικά) θεματάκι με ζητήματα Φυσικής...
  μου αρεσει η φυσική σκιουρακι στο εχω πει την θεωρω υπέρτατη των επιστημων

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny:

πάρτε μάτι πως κανει η θειτσα οταν την ξεμπροστιασα στα νομικά θέματα

Γιατι αν κάποιςο ειναι ανίδεος σε νομικα θέματα και επειδή διάβασε ενα βιβλίο το παιζει ειδικος και μιλάει σε άνθρωπο που έβγαλε την νομική για να του υποδείξει πως θα ερμηνεύσει τον Νομο ειναι Βλακας με Β κεφαλαιο. Ανοιγεί το στομα πετάει ενεξέλεγκτες μαλακιες και θεωρεί οτι εχει και δικιο. Ειπαμε ανοχη αλλά σε κάποια θέματα καταντάει.

επειδη σας κάνει την χαλαρη και ανετη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom