Επισκέπτης
Ναι, 1941 εχουμε, πεθαινουν τα παιδια στο δρομο από την πεινα.
Τύπε δεν είναι τυχαίο ότι η έρευνα αφορά παιδιά 7-9 ετών.
Μόλις ξέσπασε η κρίση τρόμαξαν οι μάνες ότι θα μείνουν νηστικά τα παιδιά τους κι άρχισαν να τα μπουκώνουν...
Ναι, 1941 εχουμε, πεθαινουν τα παιδια στο δρομο από την πεινα.
Ακριβώς, τρίχες που γίνονται τριχιές για εξυπηρέτηση συμφερόντων
Άρα είμαστε καλά σαν χώρα και να μην αλλάξει τίποτα...
Εννοεις την ιδια χωρα που εχει κατά μεσο ορο τα πιο παχυσαρκα παιδια της ευρωπης, ετσι?
οταν μιλας για εξυπηρέτηση συμφερόντων, αντιλαμβανομαι οτι αναφέρεσαι στη δικαιοσύνη ή στην εφορία
Οταν μιλάμε για στρατό, ειναι θέμα επιβίωσης.
Οταν πας για ύπνο το βράδυ, νιωθεις ασφάλεια επειδή κάποιος άλλος δεν κοιμαται φυλάσσοντας θερμοπυλες. Αν αυτό επιλέγεις να μην το καταλαβαινεις, δεν ειναι δικό μου θέμα
Εριναλ θελω να εξερευνησω την τρυπα σου
Δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι οι πόλεμοι παίζονται στα πεδία μάχης. Αν υπάρχει να πάει σε γιατρό να κοιτάξει θυρροειδή. Οι ορμόνες είναι κακοί σύμβουλοι συχνά.οταν μιλας για εξυπηρέτηση συμφερόντων, αντιλαμβανομαι οτι αναφέρεσαι στη δικαιοσύνη ή στην εφορία
Οταν πας για ύπνο το βράδυ, νιωθεις ασφάλεια επειδή κάποιος άλλος δεν κοιμαται φυλάσσοντας θερμοπυλες. Αν αυτό επιλέγεις να μην το καταλαβαινεις, δεν ειναι δικό μου θέμα
Τα πιo «τροφαντά» παιδιά της Ευρώπης φαίνεται ότι είναι τα Eλληνόπουλα στις τρυφερές ηλικίες των 7 και 9 ετών
Μηπως υπερβαλεις λιγο ρε καθηκι;
Τύπε δεν είναι τυχαίο ότι η έρευνα αφορά παιδιά 7-9 ετών.
Μόλις ξέσπασε η κρίση τρόμαξαν οι μάνες ότι θα μείνουν νηστικά τα παιδιά τους κι άρχισαν να τα μπουκώνουν...
Δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι οι πόλεμοι παίζονται στα πεδία μάχης. Αν υπάρχει να πάει σε γιατρό να κοιτάξει θυρροειδή. Οι ορμόνες είναι κακοί σύμβουλοι συχνά.
οταν μιλας για εξυπηρέτηση συμφερόντων, αντιλαμβανομαι οτι αναφέρεσαι στη δικαιοσύνη ή στην εφορία
Γεια σου ρε Μπολ μαχίμι...Έμαθες και τα πεδια της μάχης απο τον καναπέ τρομάρα σου
Εσύ μου σκάβεις τον λάκο;Εριναλ θελω να εξερευνησω την τρυπα σου
Έμαθες και τα πεδια της μάχης απο τον καναπέ τρομάρα σου
Ούτε τα έμαθα ούτε θέλω να τα μάθω. και θα σε συμβούλευα να μην θες και συΈμαθες και τα πεδια της μάχης απο τον καναπέ τρομάρα σου
Πού θα πας αύριο το βράδυ;
Ωραια τα λες ρε τύπε. Και στο Κομπάνι οι Κουρδοι νιωθουν ασφαλεια επειδή ο ηλιος είναι στη σωστη αποσταση από τη γη. Όχι επειδή καποιοι είναι ξύπνιοι 20 ωρες τη μερα με το οπλο στο χερι, για να μην τους κοψουν τα κεφαλια σαν ραπανάκια οι βάρβαροι.Δηλαδή η αιτία που νιώθει ασφάλεια είναι ότι κάποιος άλλος δεν κοιμαται φυλάσσοντας θερμοπυλες;
Όχι ότι έχει σπίτι, κουβέρτα, ο ήλιος είναι στη σωστή απόσταση από τη Γη, η πυκνότητα του οξυγόνου στην ατμόσφαιρα αυτή που πρέπει, η μάζα και η ταχύτητα περιστροφής της Γης η σωστή, δεν έχει πέσει κάποιος μετεωρίτης, κλπ
Όλα τα οφείλουμε λοιπόν σε κάποιους ένστολους που φυλλάνε Θερμοπύλες;
Έχετε καμιά προσευχούλα έτοιμη να την λέμε το βράδυ γι αυτούς;;;
Δηλαδή η αιτία που νιώθει ασφάλεια είναι ότι κάποιος άλλος δεν κοιμαται φυλάσσοντας θερμοπυλες;
Όχι ότι έχει σπίτι, κουβέρτα, ο ήλιος είναι στη σωστή απόσταση από τη Γη, η πυκνότητα του οξυγόνου στην ατμόσφαιρα αυτή που πρέπει, η μάζα και η ταχύτητα περιστροφής της Γης η σωστή, δεν έχει πέσει κάποιος μετεωρίτης, κλπ
Μπορεις να εξηγήσεις λίγο την εξυπναδα που ειπες περι τουρκοκρατίας;
Εγω αναφέρθηκα στον υπάλληλο νταβουτογλου που μας εκβιασε σημερα στην Αθηνα. Εσυ σε τι αναφέρθηκες;
αυτο με τον ηιίο στην σωστή απόσταση μου προξενεί δεος.Δηλαδή η αιτία που νιώθει ασφάλεια είναι ότι κάποιος άλλος δεν κοιμαται φυλάσσοντας θερμοπυλες;
Ούτε τα έμαθα ούτε θέλω να τα μάθω. και θα σε συμβούλευα να μην θες και συ