Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι, 1941 εχουμε, πεθαινουν τα παιδια στο δρομο από την πεινα.

Τύπε δεν είναι τυχαίο ότι η έρευνα αφορά παιδιά 7-9 ετών.
Μόλις ξέσπασε η κρίση τρόμαξαν οι μάνες ότι θα μείνουν νηστικά τα παιδιά τους κι άρχισαν να τα μπουκώνουν...

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
 Ακριβώς, τρίχες που γίνονται τριχιές για εξυπηρέτηση συμφερόντων :)

οταν μιλας για εξυπηρέτηση συμφερόντων, αντιλαμβανομαι οτι αναφέρεσαι στη δικαιοσύνη ή στην εφορία

Οταν μιλάμε για στρατό, ειναι θέμα επιβίωσης.

Οταν πας για ύπνο το βράδυ, νιωθεις ασφάλεια επειδή κάποιος άλλος δεν κοιμαται φυλάσσοντας θερμοπυλες. Αν αυτό επιλέγεις να μην το καταλαβαινεις, δεν ειναι δικό μου θέμα

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Άρα είμαστε καλά σαν χώρα και να μην αλλάξει τίποτα...

Μπορεις να εξηγήσεις λίγο την εξυπναδα που ειπες περι τουρκοκρατίας;

Εγω αναφέρθηκα στον υπάλληλο νταβουτογλου που μας εκβιασε σημερα στην Αθηνα. Εσυ σε τι αναφέρθηκες;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εννοεις την ιδια χωρα που εχει κατά μεσο ορο τα πιο παχυσαρκα παιδια της ευρωπης, ετσι?

Τα πιo «τροφαντά» παιδιά της Ευρώπης φαίνεται ότι είναι τα Eλληνόπουλα στις τρυφερές ηλικίες των 7 και 9 ετών

Μηπως υπερβαλεις λιγο ρε καθηκι;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οταν μιλας για εξυπηρέτηση συμφερόντων, αντιλαμβανομαι οτι αναφέρεσαι στη δικαιοσύνη ή στην εφορία

Οταν πας για ύπνο το βράδυ, νιωθεις ασφάλεια επειδή κάποιος άλλος δεν κοιμαται φυλάσσοντας θερμοπυλες. Αν αυτό επιλέγεις να μην το καταλαβαινεις, δεν ειναι δικό μου θέμα

Tυπε οποιος δεν ξέρει κάθεται και γράφει τα δικά του οτι σκέψη του κολλαει στο μυαλό και του αρέσει. Απο την ασφαλεια του καναπε και του σπιτιου αρκετος κοσμος θα γράψει πολλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι οι πόλεμοι παίζονται στα πεδία μάχης. Αν υπάρχει να πάει σε γιατρό να κοιτάξει θυρροειδή. Οι ορμόνες είναι κακοί σύμβουλοι συχνά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τα πιo «τροφαντά» παιδιά της Ευρώπης φαίνεται ότι είναι τα Eλληνόπουλα στις τρυφερές ηλικίες των 7 και 9 ετών

Μηπως υπερβαλεις λιγο ρε καθηκι;
Τύπε δεν είναι τυχαίο ότι η έρευνα αφορά παιδιά 7-9 ετών.
Μόλις ξέσπασε η κρίση τρόμαξαν οι μάνες ότι θα μείνουν νηστικά τα παιδιά τους κι άρχισαν να τα μπουκώνουν...
:headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι οι πόλεμοι παίζονται στα πεδία μάχης. Αν υπάρχει να πάει σε γιατρό να κοιτάξει θυρροειδή. Οι ορμόνες είναι κακοί σύμβουλοι συχνά.

Έμαθες και τα πεδια της μάχης απο τον καναπέ τρομάρα σου

Επισκέπτης

Δηλαδή η αιτία που νιώθει ασφάλεια είναι ότι κάποιος άλλος δεν κοιμαται φυλάσσοντας θερμοπυλες;
Όχι ότι έχει σπίτι, κουβέρτα, ο ήλιος είναι στη σωστή απόσταση από τη Γη, η πυκνότητα του οξυγόνου στην ατμόσφαιρα αυτή που πρέπει, η μάζα και η ταχύτητα περιστροφής της Γης η σωστή, δεν έχει πέσει κάποιος μετεωρίτης, κλπ

Όλα τα οφείλουμε λοιπόν σε κάποιους ένστολους που φυλλάνε Θερμοπύλες;
Έχετε καμιά προσευχούλα έτοιμη να την λέμε το βράδυ γι αυτούς;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δηλαδή η αιτία που νιώθει ασφάλεια είναι ότι κάποιος άλλος δεν κοιμαται φυλάσσοντας θερμοπυλες;
Όχι ότι έχει σπίτι, κουβέρτα, ο ήλιος είναι στη σωστή απόσταση από τη Γη, η πυκνότητα του οξυγόνου στην ατμόσφαιρα αυτή που πρέπει, η μάζα και η ταχύτητα περιστροφής της Γης η σωστή, δεν έχει πέσει κάποιος μετεωρίτης, κλπ

Ωραια τα λες ρε τύπε. Και στο Κομπάνι οι Κουρδοι νιωθουν ασφαλεια επειδή ο ηλιος είναι στη σωστη αποσταση από τη γη. Όχι επειδή καποιοι είναι ξύπνιοι 20 ωρες τη μερα με το οπλο στο χερι, για να μην τους κοψουν τα κεφαλια σαν ραπανάκια οι βάρβαροι.

Επισκέπτης

Δέσποτα Παντοκράτωρα, ο καταξιώσας ημάς διελθείν το μήκος της ημέρας ταύτης,
Πρόσδεξε τας εσπερινάς ημών δεήσεις και κατέπεμψεν το πλήθος του ελέους Σου επί πάντας ημάς τους δεομένους Σου.
Τοίχισον ημάς τοις Αγίοις Αγγέλοις Σου, περιχαράκωσον ημάς την αληθείαν Σου, φρούρησον ημάς τη δύναμιν σου, φύλαξε υπό την σκέπην Σου τον στρατόν και άπαν το ελληνικόν έθνος.
Παράσχου, δε ημίν και την επερχομένην νύχτα ειρηνικήν και αναμάρτητον ως και πάσας τας ημέρας της ζωής ημών.
Ταις πρεσβείας της υπεραγίας ημών Θεοτόκου και πάντων των Αγίων,
Αμήν

:police:

Επισκέπτης
Μπορεις να εξηγήσεις λίγο την εξυπναδα που ειπες περι τουρκοκρατίας;

Εγω αναφέρθηκα στον υπάλληλο νταβουτογλου που μας εκβιασε σημερα στην Αθηνα. Εσυ σε τι αναφέρθηκες;

Τουρκοκρατία θα είναι το απώτερο τέλος, αν υλοποιηθούν οι απειλές του Νταβουτέτοιου...

Όπως είχαμε και παλιά...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

αυτο με τον ηιίο στην σωστή απόσταση μου προξενεί δεος.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom