Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εμπρος παλικάρια να βγουμε στους δρόμους να πολεμήσουμε τους τούρκους  :grin: α να παρουμε και την πολη μην τα ξεχναμε αυτα  :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
  μπορείς να ποστάρεις και αυτά που έγραφα πριν τρια χρονια δεν τίθεται θέμα. να αλλάξει η πραγματικότητα δεν γίνεται. Ο στρατός ειναι η πιο αχρηστη δημιουργία του ανθρώπου αλλά ειπαμε παιζονται λεφτάκια
:2funny:
από τις σχεσο-αναλύσεις στις πολεμικές ανταποκρίσεις.

η πλειοψηφία των πολέμων, και δη τα παλαιότερα έτη ήταν λόγω θρησκευτικής υποκουλτούρας,
αν και ανθίζει πάλι στις μέρες μας.

Ο στρατός ειναι η πιο αχρηστη δημιουργία του ανθρώπου : αυτό, εξ ορισμού είναι λάθος, αλλά πήγε 2 η ώρα. το μόνο που θα πω είναι ότι αυτό που λες συνεπάγεται την κατηγοριοποίηση του ενστίκτου της επιβίωσης στα άχρηστα.
το ερώτημα είναι το εξής,
αυτοί που χρησιμοποιούν, στρατιωτικού τύπου(να θυμηθούμε και χιλιοπαιγμένες εκφράσεις  :grin: ) τεχνικές, μπαίνουν στην ίδια χωματερή με τους στρατόκαβλους;  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έτσι είναι μαν διπλωματία υπήρχε και στο βυζάντιο όταν όμως έχασε την στρατιωτική του ισχύ ήρθαν φράγκοι και τούρκοι και τους γάμησαν το σπίτι *P

Αυτα πες τα στους ανιστορητους οχι σε μένα που ξέρουν να διαβαζουνε μονο Μαρξ και να πιστευουν οτι ο κοσμος ειναι αγγελικα πλασμενος οι Τουρκοι αλωνιζουν στο Αιγαιο βάζουν τους παρανομους μεταναστες με τα τσουβαλια στη χώρα. Κατα τα αλλα η εριναλ κοιμαται τον υπνο του δικαιου και θεωρει οτι ολη η γη ειναι αδερφια της και αλλα τέτοια ζαβά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι υπουργοι που αποφασιζουν και τους βαρας προσοχες αστρατευτοι ειναι  :grin:

Προσοχη βαράει ο αξιωματικος σε υπουργο? καλα ενταξει οτι να ναι. Κανενας ορκισμένος αξιωματικος δεν βαράει προσοχη σε κανέναν απλα χαιρεταει στρατιωτικά οπως ειναι το έθιμο και μια ένδειξη σεβασμου. Προσοχές βαρανε μονο οι μαθητες των στρατιωτικων σχολών που ακομα δεν ειναι ορκισμένοι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν προσπαθω να αποδειξω κατι που δεν ειμαι. Απλα χθές εγραφα πράγματα σωστα και μερικά απο τα οποια πιθανον να μην τα γνωριζεις και αρχισες να γράφεις οτι ειμαι άσχετος και βλακας και να με βριζεις χωρις λογο ενω ο αλεξ71 που ειναι νομικος έχει αναγνωρισει οτι έχω γραψει σωστα πράγματα συγκεκριμενα αυτο που έγραψα χθες ηταν η ουσια. Προστυχη συμπεριφορα για να κανεις επιθεση. Ετσι σε έχουνε μαθει?
 και εγω εχω αναγνωρισει καποια στιγμη παλι που εγραφες καποια σωστα πραγματι, αλλα αν λες κοτσανες ε θα στο λεω πως θα γινει δηλαδη; αν πω κοτσάνα για τα πληροφορικα δικαιως θα με κραξεις. εχεις  λυσσαξει με το προστυχη και ο τζιμινι τον παιζει ολη την ωρα  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα αστειεύεσαι ασφαλώς λέγοντας τα περι πανικου και βρισιών. Κανενας πανικός δεν υπάρχει, και εσυ ξεκινησες να με βρίζεις χωρίς λόγο. Οπως εχει μαθει κανεις, και αναλογα με τον κοινωνικο κύκλο που κινειται ο καθενας. Φανταζομαι εκει που εσυ "εργαζεσαι" το να βρίζεις και να πουλας εξυπναδα αποτελει αποδεκτή πρακτική - δημόσιος υπάλληλος εισαι;

Με συγχωρεις που δε διαβασα αυτά που γραφεις περαν της πρώτης φράσης, δε με ενδιαφέρει η μπαναλ άποψή σου στο συγκεκριμένο θεμα.
Δικηγόρος είναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
 και εγω εχω αναγνωρισει καποια στιγμη παλι που εγραφες καποια σωστα πραγματι, αλλα αν λες κοτσανες ε θα στο λεω πως θα γινει δηλαδη; αν πω κοτσάνα για τα πληροφορικα δικαιως θα με κραξεις. εχεις  λυσσαξει με το προστυχη και ο τζιμινι τον παιζει ολη την ωρα  :grin:
Μετα τον Μπραμπ, θα τσακωθείς και με τον Μπολ σημερα?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
 και εγω εχω αναγνωρισει καποια στιγμη παλι που εγραφες καποια σωστα πραγματι, αλλα αν λες κοτσανες ε θα στο λεω πως θα γινει δηλαδη; αν πω κοτσάνα για τα πληροφορικα δικαιως θα με κραξεις. εχεις  λυσσαξει με το προστυχη και ο τζιμινι τον παιζει ολη την ωρα  :grin:
:smitten: :smitten: :smitten:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ομάδα αναρχικών επιτέθηκε με βόμβες μολότωφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ
Ένταση αυτή τη στιγμή στα εξάρχεια. Ομάδα αναρχικών επιτέθηκε με βόμβες μολότωφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ στην οδό ιπποκράτους που βρίσκονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Οι αναρχικοί μετά τη ρίψη αρκετών μολότωφ χάθηκαν στα στενά των εξαρχείων. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εισέβαλαν στα εκάρχεια και πραγματοποιούν περιπολίες για να εντοπίσουν τους δράστες
Αρχισαμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom