Επισκέπτης
Με συγχωρεις που δε σου απαντάω, θα μπορέσουμε να κανουμε διάλογο όταν γίνεις πιο έξυπνος ή οταν τελειώσεις το ΤΕΙ σου και πας στρατό.
εντάξει χαζούλη, ευχαριστώ που με απάλλαξες...
Με συγχωρεις που δε σου απαντάω, θα μπορέσουμε να κανουμε διάλογο όταν γίνεις πιο έξυπνος ή οταν τελειώσεις το ΤΕΙ σου και πας στρατό.
μπορείς να ποστάρεις και αυτά που έγραφα πριν τρια χρονια δεν τίθεται θέμα. να αλλάξει η πραγματικότητα δεν γίνεται. Ο στρατός ειναι η πιο αχρηστη δημιουργία του ανθρώπου αλλά ειπαμε παιζονται λεφτάκια
έτσι είναι μαν διπλωματία υπήρχε και στο βυζάντιο όταν όμως έχασε την στρατιωτική του ισχύ ήρθαν φράγκοι και τούρκοι και τους γάμησαν το σπίτι *P
τυπε δεν μιλαμε για θέματα στρατού με αστρατευτους ειναι νομος αυτο.
μου αρεσει η φυσική σκιουρακι στο εχω πει την θεωρω υπέρτατη των επιστημων
149,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Το ειχε ερωτηση ο Ζουγανέλης τις προαλλες.Tι αποσταση εχει ο ηλιος απο τη γη?
Οι υπουργοι που αποφασιζουν και τους βαρας προσοχες αστρατευτοι ειναι
και εγω εχω αναγνωρισει καποια στιγμη παλι που εγραφες καποια σωστα πραγματι, αλλα αν λες κοτσανες ε θα στο λεω πως θα γινει δηλαδη; αν πω κοτσάνα για τα πληροφορικα δικαιως θα με κραξεις. εχεις λυσσαξει με το προστυχη και ο τζιμινι τον παιζει ολη την ωραΔεν προσπαθω να αποδειξω κατι που δεν ειμαι. Απλα χθές εγραφα πράγματα σωστα και μερικά απο τα οποια πιθανον να μην τα γνωριζεις και αρχισες να γράφεις οτι ειμαι άσχετος και βλακας και να με βριζεις χωρις λογο ενω ο αλεξ71 που ειναι νομικος έχει αναγνωρισει οτι έχω γραψει σωστα πράγματα συγκεκριμενα αυτο που έγραψα χθες ηταν η ουσια. Προστυχη συμπεριφορα για να κανεις επιθεση. Ετσι σε έχουνε μαθει?
Δικηγόρος είναι.Θα αστειεύεσαι ασφαλώς λέγοντας τα περι πανικου και βρισιών. Κανενας πανικός δεν υπάρχει, και εσυ ξεκινησες να με βρίζεις χωρίς λόγο. Οπως εχει μαθει κανεις, και αναλογα με τον κοινωνικο κύκλο που κινειται ο καθενας. Φανταζομαι εκει που εσυ "εργαζεσαι" το να βρίζεις και να πουλας εξυπναδα αποτελει αποδεκτή πρακτική - δημόσιος υπάλληλος εισαι;
Με συγχωρεις που δε διαβασα αυτά που γραφεις περαν της πρώτης φράσης, δε με ενδιαφέρει η μπαναλ άποψή σου στο συγκεκριμένο θεμα.
τοτενεςτότε που χαμουρευόμασταν κάτω απ την πανσέληνο δεν ήταν;
149,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Το ειχε ερωτηση ο Ζουγανέλης τις προαλλες.
Μετα τον Μπραμπ, θα τσακωθείς και με τον Μπολ σημερα?και εγω εχω αναγνωρισει καποια στιγμη παλι που εγραφες καποια σωστα πραγματι, αλλα αν λες κοτσανες ε θα στο λεω πως θα γινει δηλαδη; αν πω κοτσάνα για τα πληροφορικα δικαιως θα με κραξεις. εχεις λυσσαξει με το προστυχη και ο τζιμινι τον παιζει ολη την ωρα
Δεν ξερω τύπε μου.Στο αφηλιο η το περιηλιο?
ειναι συγκλονιστικο .. με ενθουσιάζει το σύμπαν και ειμαι τοσο ασχετη149,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Το ειχε ερωτηση ο Ζουγανέλης τις προαλλες.
και εγω εχω αναγνωρισει καποια στιγμη παλι που εγραφες καποια σωστα πραγματι, αλλα αν λες κοτσανες ε θα στο λεω πως θα γινει δηλαδη; αν πω κοτσάνα για τα πληροφορικα δικαιως θα με κραξεις. εχεις λυσσαξει με το προστυχη και ο τζιμινι τον παιζει ολη την ωρα
Αρχισαμε...Ομάδα αναρχικών επιτέθηκε με βόμβες μολότωφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ
Ένταση αυτή τη στιγμή στα εξάρχεια. Ομάδα αναρχικών επιτέθηκε με βόμβες μολότωφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ στην οδό ιπποκράτους που βρίσκονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Οι αναρχικοί μετά τη ρίψη αρκετών μολότωφ χάθηκαν στα στενά των εξαρχείων. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εισέβαλαν στα εκάρχεια και πραγματοποιούν περιπολίες για να εντοπίσουν τους δράστες
λες και δεν με εχεις δει να καυγαδιζω .. μονος του καυγαδιζειΜετα τον Μπραμπ, θα τσακωθείς και με τον Μπολ σημερα?
Δικηγόρος είναι.
τι ειναι αυτα για πεςΣτο αφηλιο η το περιηλιο?