Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
έτσι είναι μαν διπλωματία υπήρχε και στο βυζάντιο όταν όμως έχασε την στρατιωτική του ισχύ ήρθαν φράγκοι και τούρκοι και τους γάμησαν το σπίτι *P

Διδακτορικο ιστοριας και εσυ, μαν;  :grin:
Μη στο χαλασω αλλα φραγκους και τουρκους τους εφεραν οι ιδιοι οι βυζαντινοι, και χωρις τη διπλωματια, το διαιρει και βασιλευε και τη δωροδοκια το βυζαντιο δεν θα την εβγαζε ουτε μισο αιωνα με τοσες ορδες βαρβαρων γυρω γυρω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
 και εγω εχω αναγνωρισει καποια στιγμη παλι που εγραφες καποια σωστα πραγματι, αλλα αν λες κοτσανες ε θα στο λεω πως θα γινει δηλαδη; αν πω κοτσάνα για τα πληροφορικα δικαιως θα με κραξεις. εχεις  λυσσαξει με το προστυχη και ο τζιμινι τον παιζει ολη την ωρα  :grin:

Δεν με ενδιαφερει αν θα με αναγνωρισεις ή οχι εκεινο που με εκνευριζει ειναι οτι γραφετε βλακειες σε θεματα που δεν ξέρετε. Κάθεσαι και μου γράφεις ενα καρο χαζομάρες σε θεματα που δεν ξέρεις. Εχεις πάει ποτε σε ενα νησι του ανατολικου αιγαιου να δεις τι πολεμος γινεται με την παρανομη μεταναστευση? που τους φέρνουν οι Τουρκοι στην δικη μας χώρα και τους αφήνουν? εχεις υποψην σου οτι το 1995 οι Τουρκοι κυρηξαν οτι θα κάνουν πολεμο αμα επεκτεινουμε την ΑΖ στα 12 ναυτικα μιλια? πραγμα που έχουμε νομιμο δικαιωμα απο Ευρωπαικες συνθηκες να το κάνουμε? εχεις υποψην οτι το θέμα έχει πάει στον ΟΗΕ και αυτος έχει κάνει επιπληξεις στην Τουρκια για την απαραδεκτη συμπεριφορα της? και μετα κάθεσαι και γράφεις ενα καρο άκυρα πράγματα για στρατοκ@@λες και δεν ξερω και εγω τι άλλο. Ενα κρατος αμα δεν έχει αμυνα ειναι χαμενο απο χέρι. Κάθεσαι και λες οτι ο στρατος ειναι άχρηστος εισαι και δικηγορος παναθεμα σε

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
στην αρχαία ελλάδα αυτό ήταν το ζητούμενο :P

Τότε δέν ήταν λαοί, ήταν ομόθρησκες πόλεις. Λεηλατούσαν καί σκλάβωναν μεταξύ τους. Τά έθνη είναι οί λαοί τών ευρύτερων κρατών πού διέπουν ίδιοι νόμοι καί δικαιώματα. Εκείνοι πέρασαν από ανεξάρτητο τοπικισμό σέ υποτελείς Μακεδονικής αυτοκρατορίας χωρίς ενδιάμεσο εθνικό στάδιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Γιατι να ειμαστε μια ζωη σαν χωρα ελαφρα την καρδια ρε πουσητ μου. Οτι να ναι ειμαστε πραγματικα.Μας πιανουνε τον κωλο και εμεις χοροπηδάμε ακου εδω αποψεις ρε. Ολα τα κρατη έχουνε κυρηξει χωρικα υδατα 12 ναυτικα μιλια το ιδιο έχει κανει και η Τουρκια σε κάποια σημεια αλλα εσενα σε απειλει αμα επεκτεινεις οτι θα σου κάνει πολεμο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:2funny:
από τις σχεσο-αναλύσεις στις πολεμικές ανταποκρίσεις.

η πλειοψηφία των πολέμων, και δη τα παλαιότερα έτη ήταν λόγω θρησκευτικής υποκουλτούρας,
αν και ανθίζει πάλι στις μέρες μας.

Ο στρατός ειναι η πιο αχρηστη δημιουργία του ανθρώπου : αυτό, εξ ορισμού είναι λάθος, αλλά πήγε 2 η ώρα. το μόνο που θα πω είναι ότι αυτό που λες συνεπάγεται την κατηγοριοποίηση του ενστίκτου της επιβίωσης στα άχρηστα.
το ερώτημα είναι το εξής,
αυτοί που χρησιμοποιούν, στρατιωτικού τύπου(να θυμηθούμε και χιλιοπαιγμένες εκφράσεις  :grin: ) τεχνικές, μπαίνουν στην ίδια χωματερή με τους στρατόκαβλους;  :grin:
 τι να σου πω θεωρω οτι μου ταιριάζει περισσότερο ενας κόσμος που δημιουργειπολιτισμό και οχι νεκρους. δυστυχως ζουμε σε παράλογες εποχες . Συνηθίσαμε τοσο στην βια που ακουμε τις ειδήσεις του τζιμινη και τα θεωρουμε λογικα ολα αυτα. Ενω ειναι τραγικά, αυτή ειναι η αλήθεια. Τωρα για τους στρατόκαυλους ο ορισμος ειναι γνωστός βαλε εσυ οσους θες μεσα. Δεν χρειάζεται να εντάξω εγω και να πυροδοτήσω το κλιμα γιατι ετοιμοι ειστε..  :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Οι υπουργοι που αποφασιζουν και τους βαρας προσοχες αστρατευτοι ειναι  :grin:
αν το τραβήξουμε λίγο είναι εν μέρει σωστό, διότι ο στρατός, ενώ δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται από σαμαρίσκους και γάπηδες, κατάντησε να έχει το ΓΕΝ/YES/YEAHθα πολιτικό γραφείο της κάθε κυβέρνησης.
αλλά το σωστό είναι ποτέ μη λες ποτέ, άνθρωποι, κατά της στράτευσης, θρησκείας και λοιπών πεποιθήσεων, βαράνε και αυτοί προσοχές ενίοτε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
 Δεν την απέκτησα σήμερα μην σας πιάνει πανικός και αρχίζετε βρισιες. δυστυχώς η  ευτυχώς οι λαοί ουδέποτε ήθελαν να τραβιούνται με οπλα  σε μάχες και να σκοτώνται. Αυτα ειναι παγκόσμιες αλήθειες. εκτός αν κάποιος ειναι πειραγμενος στρατόκαβλος και χρίζει ιατρικής βοήθειας. Το γεγονός οτι οι πόλεμοι αρχίζουν και τελειώνουν εφόσον δεν τα βρουν οι διπλωμάτες ειναι επίσης μια ιστορική αλήθεια. Ε τωρα αν διαστρεβλώνουμε και τα αυτονόητα να μου το πείτε να ποσταρω και εγω μια προσευχη
Η βια δηλαδή δεν είναι συστατικο της ανθρώπινης υπαρξης?

Επισκέπτης
Διδακτορικο ιστοριας και εσυ, μαν;  :grin:
Μη στο χαλασω αλλα φραγκους και τουρκους τους εφεραν οι ιδιοι οι βυζαντινοι, και χωρις τη διπλωματια, το διαιρει και βασιλευε και τη δωροδοκια το βυζαντιο δεν θα την εβγαζε ουτε μισο αιωνα με τοσες ορδες βαρβαρων γυρω γυρω.

ενώ αν δεν είχε στρατό θα τους άφηναν λόγω διπλωματίας και δωροδοκίας δεν θα τους έπαιρναν αμπάριζα πλάκα μου κάνεις

Επισκέπτης
 τι να σου πω θεωρω οτι μου ταιριάζει περισσότερο ενας κόσμος που δημιουργειπολιτισμό και οχι νεκρους. δυστυχως ζουμε σε παράλογες εποχες . Συνηθίσαμε τοσο στην βια που ακουμε τις ειδήσεις του τζιμινη και τα θεωρουμε λογικα ολα αυτα. Ενω ειναι τραγικά, αυτή ειναι η αλήθεια. Τωρα για τους στρατόκαυλους ο ορισμος ειναι γνωστός βαλε εσυ οσους θες μεσα. Δεν χρειάζεται να εντάξω εγω και να πυροδοτήσω το κλιμα γιατι ετοιμοι ειστε..  :grin:

Μην έχεις ενοχές μωράκι μου, άσε τους να λένε, εσύ καλά το είπες. Ο στρατός είναι το πιο άχρηστο πράμα που έφτιαξε ποτέ ο άνθρωπος. Απόλυτα σωστό...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Το ευρος του σύμπαντος σε εξιταρει περισσοτερο από το ευρος της επιστημης μας?
ποια επιστημη ρε κακομοιρη?
εχεις ανοιξει λεξικο να διαβασεις τι σημαινει επιστημη?

αντε μαζευτηκατε ολα τα ζαβα εδω μεσα και τρολαρετε ενα κακομοιρο με ονομα απ' το χαρυ ποτερ κ ενα σκιουρακι.

Αν ειναι δυνατον να προσπαθησει καποιος να εξηγησει τη χρησιμοτητα του στρατου σε αναρχοαπλυτη νερντ.

Το θεμα δεν ειναι ο στρατος, αλλα οι στρατιωτικοι.
Ο στρατος καλο ειναι να ειναι αχρειαστος, αυτο ομως δε σημαινει οτι χρειαζομαστε αχρηστους στρατιωτικους.

Εδω ο κοσμος καιγεται, ηρθε ο πρωθυπουργος της τουρκιας να μας πουλησει τσαμπουκα μεσα στη χωρα μας, διεκδικουν συνεκμεταλευση απο κατι που δεν τους ανηκει κ εδω μεσα ασχολειστε με το τι ψηφιζει η εριναλ, δηλαδη θα μας χαζεψετε τελειως?

Εριναλ σε χυνω στη μαπα συνεχεια, γιατι μονο για πουτσο εισαι (φανταζομαι), γιατι απο μυαλο εισαι στοκος και με ξενερωνεις, προτιμω το ωμο σεξ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
 τι να σου πω θεωρω οτι μου ταιριάζει περισσότερο ενας κόσμος που δημιουργειπολιτισμό και οχι νεκρους. δυστυχως ζουμε σε παράλογες εποχες . Συνηθίσαμε τοσο στην βια που ακουμε τις ειδήσεις του τζιμινη και τα θεωρουμε λογικα ολα αυτα. Ενω ειναι τραγικά, αυτή ειναι η αλήθεια. Τωρα για τους στρατόκαυλους ο ορισμος ειναι γνωστός βαλε εσυ οσους θες μεσα. Δεν χρειάζεται να εντάξω εγω και να πυροδοτήσω το κλιμα γιατι ετοιμοι ειστε..  :grin:

Eλα ρε πολιτισμενη εσυ! Τι λες! Συγκινηθηκα τωρα μου σηκωθηκε η τριχα λεμε !!  :idiot: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

αντε μαζευτηκατε ολα τα ζαβα εδω μεσα και τρολαρετε ενα κακομοιρο με ονομα απ' το χαρυ ποτερ κ ενα σκιουρακι.

Αν ειναι δυνατον να προσπαθησει καποιος να εξηγησει τη χρησιμοτητα του στρατου σε αναρχοαπλυτη νερντ.

Ο στρατος καλο ειναι να ειναι αχρειαστος, αυτο ομως δε σημαινει οτι χρειαζομαστε αχρηστους στρατιωτικους.

Εδω ο κοσμος καιγεται, ηρθε ο πρωθυπουργος της τουρκιας να μας πουλησει τσαμπουκα μεσα στη χωρα μας, διεκδικουν συνεκμεταλευση απο κατι που δεν τους ανηκει κ εδω μεσα ασχολειστε με το τι ψηφιζει η εριναλ, δηλαδη θα μας χαζεψετε τελειως?

Εριναλ σε χυνω στη μαπα συνεχεια, γιατι μονο για πουτσο εισαι (φανταζομαι), γιατι απο μυαλο εισαι στοκος και με ξενερωνεις, προτιμω το ωμο σεξ.

+100000

πες τα ρε τζιμινι θα μας τρελάνουν βραδιάτικο.

Επισκέπτης

κρασί απ το Market In με 1,39 ήπιες; Ένα μπουκάλι ή δύο;  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
νομιζω γιατι ο αξονας της γης δεν ειναι κατακορυφος και καποιες περιοχες της γης τις βλεπει ο ηλιος ; :think:

Eχει αποκλιση ως προς τον αξονα του ηλιου. Και επισης γιατι η Σεληνη "δειχνει" μονο τη μια πλευρα της προς τη Γη? ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom