Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σημερα μαθαμε, από μια νομικο μαλιστα, ότι η ιδια αξιοποινη πραξη αν γινεται από αριστερο είναι πολιτικη πραξη, ενώ αν γινεται από χρυσαυγιτη είναι σκουπιδι του φασισμου.
Παρακαλω να αποδιωξετε τις σκεψεις ότι αυτό το συμπερασμα προερχεται από φανατικη αριστερη.

Επισκέπτης
Αν δεν εχεις διδακτορικο στην ιστορια αδικεισαι  :2funny:
Για πες μας μια επανασταση που να μην ξεκινησε απο ταξικο αποστατη.

Πες μου πρώτα εσύ, γιατί δεν δίνει η οικογένειά του όλη την περιουσία της σε φτωχούς και μετά να ξεκινήσει επανάσταση

Αφού θεωρούν άδικη την κοινωνία έτσι όπως είναι, γιατί δεν κάνουν κάτι τόσο δίκαιο αφού μπορούν;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Παρακαλω να εχω το κριτηριο, με βαση το οποιο μια ληστεια αναβαθμίζεται σε "πολιτικη πραξη".
Και οι χρυσαυγιτες, επαναλαμβάνω, διαπραττουν ποινικα αδικήματα και επικαλούνται "πολιτικές πραξεις". Είναι εξισου σεβαστοι? Απαντησες ήδη "όχι επειδή είναι φασιστες". Τελικα δηλαδή το αν μια αξιοποινη πραξη είναι "πολιτικη" εξαρτάται μονο από το εάν αυτος που την διαπραττει είναι αριστερος?
Αν είναι πες το μας, να σε κατατάξουμε στους φανατικούς και να τελειώνουμε τη συζητηση.
Αυτά που λες είναι σκεψεις και συμπερασματα απιστευτου φανατισμου.
Ειπαμε με αριστερους μπορεις  τουλαχιστον να συζητησεις και μεσω διαλογου και αντιπαραθεσης να βγει νοημα.Με τους λεγομενους αντιεξουσιαστες δυσκολο εως απιθανο.Και μετα σου λεει τα ναρκωτικα δε βλαπτουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν μπορείτε, τουλάχιστον 1 στα 20 ποστ, βάζετε και κανά επιχείρημα, έτσι για να λέμε ότι γίνετε κουβέντα. Φυσικά ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...
Το μονιμο επιχειρημα των αριστερων απέναντι στον δεξιο συνομιλητή, είναι ότι είναι χαζος/βλακας/μαλακας/δεν νογά/δεν καταλαβαινει κλπ κλπ.
Τους μαθαμε.
Τους βαρεθήκαμε.
Τους σιχαθηκαμε.
Τους αγνοουμε λοιπον, όταν το κανουν αυτό...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Γιατί ποιός εμπόδισε καθέναν να πει με οποίο τρόπο απόψεις εδώ μέσα;σίγουρα όχι εγώ :pipa3:
Να εμποδισεις σαφως οχι,δεν ειναι και στο χερι σου αλλωστε,αλλα λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλο,οταν ξεκινας μια τοποθετηση στο στυλ οτι ετσι οπως το λεω εγω πρεπει να ειναι και οσοι μπορουν ετσι το αντιλαμβανονται,και οι αλλοι δεν μπορουν...ε δεν προσφερεις κιολας στο διαλογο και την ανταλαγη αποψεων.. :rolleyes:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Σημερα μαθαμε, από μια νομικο μαλιστα, ότι η ιδια αξιοποινη πραξη αν γινεται από αριστερο είναι πολιτικη πραξη, ενώ αν γινεται από χρυσαυγιτη είναι σκουπιδι του φασισμου.
Παρακαλω να αποδιωξετε τις σκεψεις ότι αυτό το συμπερασμα προερχεται από φανατικη αριστερη.

Ειπε πουθενα οτι η πολιτικη πραξη ειναι νομικη εννοια; Με ιδεολογικα κριτηρια ερμηνευεται ως τετοια. Οταν ο Λουθερ Κινγκ μποικοταρε τα λεωφορεια με φυλετικο διαχωρισμο ηταν πολιτικη πραξη και ας ηταν αξιοποινο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να εμποδισεις σαφως οχι,δεν ειναι και στο χερι σου αλλωστε,αλλα λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλο,οταν ξεκινας μια τοποθετηση στο στυλ οτι ετσι οπως το λεω εγω πρεπει να ειναι και οσοι μπορουν ετσι το αντιλαμβανονται,και οι αλλοι δεν μπορουν...ε δεν προσφερεις κιολας στο διαλογο και την ανταλαγη αποψεων.. :rolleyes:
Κοιτα το αμεσως πανω ποστ μου (πανω από το δικο σου). Θα παρεις την απαντηση.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
καλά και έφαγε 20χρόνια γι'αυτά ?
πολλά μου φαίνονται  :-
Ας μας εξηγήσει ο Αλεξ γιάτι αφού έφαγε τόσα, θα εκτίσει περίπου τα μισά.Σε αυτή την περίπτωση θα φανεί κάπως χρήσιμος στην κοινωνία του Μπου

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Αφού θεωρούν άδικη την κοινωνία έτσι όπως είναι, γιατί δεν κάνουν κάτι τόσο δίκαιο αφού μπορούν;

Κανουν τυπε, το κουβεντιαζουν στο σπα

Η μαμα του του στιβει και πορτοκαλαδα πριν τις επιθεσεις για να στηριξει τον αγωνα απο τα μετοπισθεν ενω ο μπαμπας αδειαζει μπουκαλια τσιβας για να τα κανει ο μικρος μολοτωφ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ειπε πουθενα οτι η πολιτικη πραξη ειναι νομικη εννοια; Με ιδεολογικα κριτηρια ερμηνευεται ως τετοια. Οταν ο Λουθερ Κινγκ μποικοταρε τα λεωφορεια με φυλετικο διαχωρισμο ηταν πολιτικη πραξη και ας ηταν αξιοποινο.
Και ρωτω. Τα ποινικα αδικήματα των χρυσαυγιτων είναι εξισου σεβαστά ως πολιτικες πραξεις, όπως των αριστερών της συνωμοσίας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom