erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Γιατί ποιός εμπόδισε καθέναν να πει με οποίο τρόπο απόψεις εδώ μέσα;σίγουρα όχι εγώTην αντιθετη αποψη την δεχεστε?η ωφειλουμε να συμφωνησουμε μαζι σας?
Γιατί ποιός εμπόδισε καθέναν να πει με οποίο τρόπο απόψεις εδώ μέσα;σίγουρα όχι εγώTην αντιθετη αποψη την δεχεστε?η ωφειλουμε να συμφωνησουμε μαζι σας?
15 νομιζω εχει φαεικαλά και έφαγε 20χρόνια γι'αυτά ?
πολλά μου φαίνονται :-
Σιγά τα αυγάΔεν φανταζεσαι ΠΟΣΗ εχω.
Μου είναι αδιάφορη η αποψη σου.Σιγά τα αυγά
Ποιος εφαγε 20 χρονια? Ο Ρωμανος είναι υπόδικος ακομη.καλά και έφαγε 20χρόνια γι'αυτά ?
Αν δεν εχεις διδακτορικο στην ιστορια αδικεισαι
Για πες μας μια επανασταση που να μην ξεκινησε απο ταξικο αποστατη.
Δεν φανταζεσαι ΠΟΣΗ εχω.
λιγα ειναι ;)καλά και έφαγε 20χρόνια γι'αυτά ?
Ειπαμε με αριστερους μπορεις τουλαχιστον να συζητησεις και μεσω διαλογου και αντιπαραθεσης να βγει νοημα.Με τους λεγομενους αντιεξουσιαστες δυσκολο εως απιθανο.Και μετα σου λεει τα ναρκωτικα δε βλαπτουν.Παρακαλω να εχω το κριτηριο, με βαση το οποιο μια ληστεια αναβαθμίζεται σε "πολιτικη πραξη".
Και οι χρυσαυγιτες, επαναλαμβάνω, διαπραττουν ποινικα αδικήματα και επικαλούνται "πολιτικές πραξεις". Είναι εξισου σεβαστοι? Απαντησες ήδη "όχι επειδή είναι φασιστες". Τελικα δηλαδή το αν μια αξιοποινη πραξη είναι "πολιτικη" εξαρτάται μονο από το εάν αυτος που την διαπραττει είναι αριστερος?
Αν είναι πες το μας, να σε κατατάξουμε στους φανατικούς και να τελειώνουμε τη συζητηση.
Αυτά που λες είναι σκεψεις και συμπερασματα απιστευτου φανατισμου.
Έχεις μεγάλο κομπλεξ εσύ...
πιρφοριζει με τη γουαιλντ ροουζ, λιγο το εχεις αυτο? :SΔείξε μας ένα δείγμα της χρησιμότητάς σου χασοδίκη να γελάσουμε.
Γιατι, με χρειαζεσαι?Δείξε μας ένα δείγμα της χρησιμότητάς σου χασοδίκη να γελάσουμε.
Το μονιμο επιχειρημα των αριστερων απέναντι στον δεξιο συνομιλητή, είναι ότι είναι χαζος/βλακας/μαλακας/δεν νογά/δεν καταλαβαινει κλπ κλπ.Αν μπορείτε, τουλάχιστον 1 στα 20 ποστ, βάζετε και κανά επιχείρημα, έτσι για να λέμε ότι γίνετε κουβέντα. Φυσικά ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...
Να εμποδισεις σαφως οχι,δεν ειναι και στο χερι σου αλλωστε,αλλα λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλο,οταν ξεκινας μια τοποθετηση στο στυλ οτι ετσι οπως το λεω εγω πρεπει να ειναι και οσοι μπορουν ετσι το αντιλαμβανονται,και οι αλλοι δεν μπορουν...ε δεν προσφερεις κιολας στο διαλογο και την ανταλαγη αποψεων..Γιατί ποιός εμπόδισε καθέναν να πει με οποίο τρόπο απόψεις εδώ μέσα;σίγουρα όχι εγώ
Σημερα μαθαμε, από μια νομικο μαλιστα, ότι η ιδια αξιοποινη πραξη αν γινεται από αριστερο είναι πολιτικη πραξη, ενώ αν γινεται από χρυσαυγιτη είναι σκουπιδι του φασισμου.
Παρακαλω να αποδιωξετε τις σκεψεις ότι αυτό το συμπερασμα προερχεται από φανατικη αριστερη.
Κοιτα το αμεσως πανω ποστ μου (πανω από το δικο σου). Θα παρεις την απαντηση.Να εμποδισεις σαφως οχι,δεν ειναι και στο χερι σου αλλωστε,αλλα λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλο,οταν ξεκινας μια τοποθετηση στο στυλ οτι ετσι οπως το λεω εγω πρεπει να ειναι και οσοι μπορουν ετσι το αντιλαμβανονται,και οι αλλοι δεν μπορουν...ε δεν προσφερεις κιολας στο διαλογο και την ανταλαγη αποψεων..
Ας μας εξηγήσει ο Αλεξ γιάτι αφού έφαγε τόσα, θα εκτίσει περίπου τα μισά.Σε αυτή την περίπτωση θα φανεί κάπως χρήσιμος στην κοινωνία του Μπουκαλά και έφαγε 20χρόνια γι'αυτά ?
Αφού θεωρούν άδικη την κοινωνία έτσι όπως είναι, γιατί δεν κάνουν κάτι τόσο δίκαιο αφού μπορούν;
Και ρωτω. Τα ποινικα αδικήματα των χρυσαυγιτων είναι εξισου σεβαστά ως πολιτικες πραξεις, όπως των αριστερών της συνωμοσίας?Ειπε πουθενα οτι η πολιτικη πραξη ειναι νομικη εννοια; Με ιδεολογικα κριτηρια ερμηνευεται ως τετοια. Οταν ο Λουθερ Κινγκ μποικοταρε τα λεωφορεια με φυλετικο διαχωρισμο ηταν πολιτικη πραξη και ας ηταν αξιοποινο.