alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Η αριστερα.Ποιος οριζει ποιος εχει ιδανικα και ηθος?
Η αριστερα.Ποιος οριζει ποιος εχει ιδανικα και ηθος?
Αντικειμενικοτατη.Δεν έχει ιδανικά κ ήθος ο χρυσαυγιτης ένα σκουπίδι του φασισμού
Εδώ εχεις την Ερη, σοβαρη επιστημονα υποτίθεται, να συγχαιρει τους γονεις του Ρωμανου που στηριζουν την επιλογή του παιδιου τους να γινει ληστης.
Για τους γονεις υποθετω.Δεν ειναι λιγο μαλακια να εισαι αναρχικος και να σε στηριζουν οι μεγαλοαστοι γονεις σου?
Αν εννοεις εμενα φασιστα δειλο, εμενα η μανα μου με εχει ελευθερο και χρησιμο στην κοινωνια, ενώ η μανα του Ρωμανου εχει έναν φυλακισμενο που θα σαπισει μεσα. Δεν ντρεπεσαι λεω γω.
Σοφρωνισμος δια της τιμωριας.
Καλυτερα?
Οι χρυσαυγίτες δεν έχουν και κανα λόγο να παραπονιούνται στη μπούζου.Έτσι και αλλιώς βρίσκονται σε φιλικό περιβάλλον εκείΑς κάνουν απεργία πείνας και οι χρυσαυγίτες...
Αν κάνει 3 μέρες (όχι παραπάνω) και ο Μιχαλολιάκος θα το ρίξω Χ.Α. στις επόμενες.
Και ελευθερια το κελι? Καλως. Καλη ελευθερια τοτε για τα επομενα 20 χρονια. Εγω μια χαρα περναω στη φυλακη μου. Αν είναι ετσι, γιατι αυτος θελει να βγει για να απολαυσει τα προνομια της "φυλακης" μου?
Θα εκτιμουσα και μια απαντηση όμως.καλό ερώτημα...
Δεν θα σαπισει. Αν δεν τον δολοφονησει το κρατος θα βγει στα 30 του.
Εχει δολοφονησει πολλους κρατουμενους για τρομοκρατια το κρατος?Δεν θα σαπισει. Αν δεν τον δολοφονησει το κρατος θα βγει στα 30 του.
Μπα, θα τον κανει βουλευτη ο Συριζα. Αν υπαρχει Συριζα τοτε.και θα ξαναμπεί στα 31 ....
Δεν ειναι λιγο μαλακια να εισαι αναρχικος και να σε στηριζουν οι μεγαλοαστοι γονεις σου?
Μην έχετε τόση αυτοπεποίθηση ως προς την χρησημότητα σας στην κοινωνίαΑν εννοεις εμενα φασιστα δειλο, εμενα η μανα μου με εχει ελευθερο και χρησιμο στην κοινωνια, ενώ η μανα του Ρωμανου εχει έναν φυλακισμενο που θα σαπισει μεσα. Δεν ντρεπεσαι λεω γω.
αλλος ενας αριστερος - αναρχικος με δεξιες τσεπες ;)Δεν ειναι λιγο μαλακια να εισαι αναρχικος και να σε στηριζουν οι μεγαλοαστοι γονεις σου?
Δεν φανταζεσαι ΠΟΣΗ εχω.Μην έχετε τόση αυτοπεποίθηση ως προς την χρησημότητα σας στην κοινωνία
Ποιος τον ειπε πολιτικο κρατουμενο?Αφού σας έχω εδώ και είστε όλοιμε την πούτσα στο χέριζεστοί, λύστε μου μία απορία: Από που κι ως που είναι πολιτικός κρατούμενος ο Ρωμανός;
Για τους γονεις υποθετω.
Μπα, θα τον κανει βουλευτη ο Συριζα. Αν υπαρχει Συριζα τοτε.