Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εδώ εχεις την Ερη, σοβαρη επιστημονα υποτίθεται, να συγχαιρει τους γονεις του Ρωμανου που στηριζουν την επιλογή του παιδιου τους να γινει ληστης.

Δεν ειναι λιγο μαλακια να εισαι αναρχικος και να σε στηριζουν οι μεγαλοαστοι γονεις σου? :grin:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αν εννοεις εμενα φασιστα δειλο, εμενα η μανα μου με εχει ελευθερο και χρησιμο στην κοινωνια, ενώ η μανα του Ρωμανου εχει έναν φυλακισμενο που θα σαπισει μεσα. Δεν ντρεπεσαι λεω γω.

Δεν θα σαπισει. Αν δεν τον δολοφονησει το κρατος θα βγει στα 30 του.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
Ας κάνουν απεργία πείνας και οι χρυσαυγίτες...
Αν κάνει 3 μέρες (όχι παραπάνω) και ο Μιχαλολιάκος θα το ρίξω Χ.Α. στις επόμενες.
Οι χρυσαυγίτες δεν έχουν και κανα λόγο να παραπονιούνται στη μπούζου.Έτσι και αλλιώς βρίσκονται σε φιλικό περιβάλλον εκεί

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και ελευθερια το κελι? Καλως. Καλη ελευθερια τοτε για τα επομενα 20 χρονια. Εγω μια χαρα περναω στη φυλακη μου. Αν είναι ετσι, γιατι αυτος θελει να βγει για να απολαυσει τα προνομια της "φυλακης" μου?

καλό ερώτημα...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειναι λιγο μαλακια να εισαι αναρχικος και να σε στηριζουν οι μεγαλοαστοι γονεις σου? :grin:

Ναι θα πρεπε να τους αποκηρυξει επειδη γεννηθηκε σε πλουσια οικογενεια. Και εγω επρεπε να μην μιλαω στον εναν παππου μου επειδη ηταν χωροφυλακας στον εμφυλιο.
Μιλαμε σοβαρα επιχειρηματα...

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
Αν εννοεις εμενα φασιστα δειλο, εμενα η μανα μου με εχει ελευθερο και χρησιμο στην κοινωνια, ενώ η μανα του Ρωμανου εχει έναν φυλακισμενο που θα σαπισει μεσα. Δεν ντρεπεσαι λεω γω.
Μην έχετε τόση αυτοπεποίθηση ως προς την χρησημότητα σας στην κοινωνία

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αφού σας έχω εδώ και είστε όλοι με την πούτσα στο χέρι ζεστοί, λύστε μου μία απορία: Από που κι ως που είναι πολιτικός κρατούμενος ο Ρωμανός;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αφού σας έχω εδώ και είστε όλοι με την πούτσα στο χέρι ζεστοί, λύστε μου μία απορία: Από που κι ως που είναι πολιτικός κρατούμενος ο Ρωμανός;
Ποιος τον ειπε πολιτικο κρατουμενο?

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Για τους γονεις υποθετω.

Οχι, για τον αναρχικο

Ειναι λιγο ακυρωτικο για εναν 20χρονο αναρχικο να τον υποστηριζουν οι γονεις του απο την στιγμη που ειναι ετσι οπως αυτοι οι δυο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom