Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Αλλες εποχες, αλλες συνθηκες, αλλα συστηματα αξιων. Συννενοηση παντως μεταξυ κλεφτων και τουρκων υπηρχε κατα περισταση.
Συμφωνω τυπε μου ,πες το τωρα και στον αλλον με το δακρυβρεχτο σεντονι 2 σελιδες πισω που παρουσιαζει τον Ρωμανο ως Συνεχεια του Κολοκοτρωνη  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εδώ εχεις την Ερη, σοβαρη επιστημονα υποτίθεται, να συγχαιρει τους γονεις του Ρωμανου που στηριζουν την επιλογή του παιδιου τους να γινει ληστης.

σιγά ρε αφού την λήστεψε από μίσος... τα λεφτά είχε σκοπό να τα μοιράσει στους φτωχούς  :grin: (επαγγελματίες της νύχτας ήτοι τραγουδιάρες, λουλουδούδες κλπ κλπ κλπ)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ λέω να ξεκινήσουμε ξανά από τα βασικά, πχ τι σημαίνει τιμωρία και τι είναι η φυλακή...

Γιατί με το πολύ σκατό και τις μπούρδες, χάθηκαν τελείως οι βασικές έννοιες...
Ακριβως. Τιμωρια και φυλακη είναι να στερεισαι την ελευθερια. Και στην ελευθερια περιλαμβάνονται πολλά πραγματα. Αν είναι να μπορει ο φυλακισμένος να σπουδαζει, να γαμαει, να πηγαινει στο γηπεδο, να παρακολουθεί συναυλιες, να πηγαινει διακοπες, να εχει προσβαση στα πάντα όποτε γουσταρει και χωρις προϋποθέσεις, ας τον βαλουμε και σε καμια σουιτα στην Μεγαλη Βρεττανια, με μονη υποχρεωση να κοιμαται το βραδυ εκει (αφου πρωτα περασει από κανενα στριπτιζαδικο, γιατι είναι αναφαιρετο δικαιωμα του να πιανει και κανεναν κωλο).

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ήμουν σίγουρη ότι θα εκνευριστουν όλα τα φασιστακια με το κείμενο χαχαχαχα πενήντα μέρες θα το θάβουν τόσο τους πείραξε ο καθρέπτης
Φασιστακια;Εθνικοφρων να πεις μεσα εισαι.Αλλα και συ δε φαινεσαι για απλυτη,καθαρη καθαρη μοιαζεις.

Επισκέπτης
Εδώ εχεις την Ερη, σοβαρη επιστημονα υποτίθεται, να συγχαιρει τους γονεις του Ρωμανου που στηριζουν την επιλογή του παιδιου τους να γινει ληστης.

Σκέφτομαι τη θέση των άλλων φυλακισμένων που έχουν βαριά άρρωστες μάνες, παιδιά, κλπ και δεν τους αφήνουν να παν να τους δουν

Τι μπορεί να σκέφτονται βλέποντας μια ολόκληρη κοινωνία να συζητάει αν πρέπει να δώσει άδεια σε βαρυποινίτη να πηγαίνει δήθεν στα μαθήματα μιας πεταμένης σχολής.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
σιγά ρε αφού την λήστεψε από μίσος... τα λεφτά είχε σκοπό να τα μοιράσει στους φτωχούς  :grin: (επαγγελματίες της νύχτας ήτοι τραγουδιάρες, λουλουδούδες κλπ κλπ κλπ)

Ληστεία ή απόπειρα ληστείας ρε μαν;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ακριβως. Τιμωρια και φυλακη είναι να στερεισαι την ελευθερια. Και στην ελευθερια περιλαμβάνονται πολλά πραγματα. Αν είναι να μπορει ο φυλακισμένος να σπουδαζει, να γαμαει, να πηγαινει στο γηπεδο, να παρακολουθεί συναυλιες, να πηγαινει διακοπες, να εχει προσβαση στα πάντα όποτε γουσταρει και χωρις προϋποθέσεις, ας τον βαλουμε και σε καμια σουιτα στην Μεγαλη Βρεττανια, με μονη υποχρεωση να κοιμαται το βραδυ εκει (αφου πρωτα περασει από κανενα στριπτιζαδικο, γιατι είναι αναφαιρετο δικαιωμα του να πιανει και κανεναν κωλο).

εμ έτσι θα θέλανε να πάνε όλοι φυλακή...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μπράβο στιε μάνες που έχουν γεννήσει και θα γεννήσουν ελεύθερα παιδιά με νόηση κ ήθος.οι υπόλοιπες με τους προσκυνημένους ραγιάδες τι να πω;δυσκοο να έχεις παιδιά φασίστα δειλό
Αν εννοεις εμενα φασιστα δειλο, εμενα η μανα μου με εχει ελευθερο και χρησιμο στην κοινωνια, ενώ η μανα του Ρωμανου εχει έναν φυλακισμενο που θα σαπισει μεσα. Δεν ντρεπεσαι λεω γω.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

κάποιοι θεωρούν φυλακή το χώρο στον οποίο περιορίζεται η καθημερινά επαναλαμβανόμενη ρουτίνα σου ...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Τιμωρία ή σωφρονισμός;;;; Ελπίζω να με γελούν τα πανέμορφά μου μάτια, δεν γίνεται νομικός και ειδικά εσύ να μιλάει για τιμωρία!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
το παιδι ειναι ενας νεος ρομπεν των δασων  :grin:

το καλο φαι ξεχασες , για αυτο κανει τωρα απεργεια πεινας  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σκέφτομαι τη θέση των άλλων φυλακισμένων που έχουν βαριά άρρωστες μάνες, παιδιά, κλπ και δεν τους αφήνουν να παν να τους δουν

Τι μπορεί να σκέφτονται βλέποντας μια ολόκληρη κοινωνία να συζητάει αν πρέπει να δώσει άδεια σε βαρυποινίτη να πηγαίνει δήθεν στα μαθήματα μιας πεταμένης σχολής.
Και να πεις ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ 20χρονος φυλακισμένος?
Γιατι ο συγκεκριμένος απολαμβανει στήριξης από κομματα, φορεις και οργανώσεις?
Οι αλλοι δεν εχουν ψυχη?
Ή τα δικα του αδικήματα είναι "ευγενή"?
Α ξεχασα, είμαι φασιστας και δειλος εγω. Και ο Ρωμανος καλυτερος μου  :jerking:
Τελικα οντως η αριστερή ιδεολογια συνιστα εγκεφαλικη δυσλειτουργια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τιμωρία ή σωφρονισμός;;;; Ελπίζω να με γελούν τα πανέμορφά μου μάτια, δεν γίνεται νομικός και ειδικά εσύ να μιλάει για τιμωρία!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Σοφρωνισμος δια της τιμωριας.
Καλυτερα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κάποιοι θεωρούν φυλακή το χώρο στον οποίο περιορίζεται η καθημερινά επαναλαμβανόμενη ρουτίνα σου ...
Και ελευθερια το κελι? Καλως. Καλη ελευθερια τοτε για τα επομενα 20 χρονια. Εγω μια χαρα περναω στη φυλακη μου. Αν είναι ετσι, γιατι αυτος θελει να βγει για να απολαυσει τα προνομια της "φυλακης" μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom