koloteroritas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
αρχή αυτοκριτικής...
Όχι δεν λέω για μένα για σας λέω ,εγώ είμαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
αρχή αυτοκριτικής...
Όχι ο επαναστάτης έκτίει ποινή 15 έτων ,άδεια δικαιούται μόλις εκτίσει τρισείμιση χρόνια
είναι μέσα δυο χρόνια περίπου άρα σε ενάμιση χρόνο μπορεί να κάνει αίτηση για άδεια.
Ζητάει δηλαδή ευνοϊκή μεταχείριση.
Φιλαράκο ο Ρωμανός δεν θέλει κανένα ΕΑΠ . Θέλει άδεια για να σπουδάσει στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ... (που λέει ο λόγος)
Όχι ο επαναστάτης έκτίει ποινή 15 έτων ,άδεια δικαιούται μόλις εκτίσει τρισείμιση χρόνια
είναι μέσα δυο χρόνια περίπου άρα σε ενάμιση χρόνο μπορεί να κάνει αίτηση για άδεια.
Ζητάει δηλαδή ευνοϊκή μεταχείριση.
αυτή την παρερμηνεία μόνο ο τραβατρόμπας στο μπου την έκανε...
με τον ρωμανο τι γινεται?
μια ερώτηξις .... από πότε έγινε δικαίωμα του ??? ποιός είπε ότι είναι δικαίωμα του ?? και το κυριώτερο... πληροί τις προυυποθέσεις για την άσκηση του "δικαιώματος" αυτού ??
αφιερωμενο στους τραμουντανομαλακες
Ο Νίκος Ρωμανός κάνει απεργία πείνας διεκδικώντας το δικαίωμα του να πάρει εκπαιδευτικές άδειες για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο και να κερδίσει «ανάσες ελευθερίας»,
Ή νομίζεις πως το «Ελευθερία ή θάνατος» τελείωσε με τον Κολοκοτρώνη και την αποχώρηση των Τούρκων;
Μα δεν έχουμε τυραννία.
Νομίζεις. «Η δημοκρατία σας είναι, καθώς βλέπετε, μασκαρεμένη τυραννία».
Νίκο Ρωμανέ, αυτό οι Έλληνες δεν θα σου το συγχωρήσουν ποτέ.
Αλλά οι αγωνιστές του 1821 σε καταλαβαίνουν απόλυτα.
Οι Έλληνες είδαν το εθνικό τους σύνθημα στη ζωή ενός 20χρονου και τρόμαξαν.
Ελευθερία ή θάνατος.
Μύλος.
δηλαδή για να καταλάβω…..
Η κυβέρνηση όταν (σύμφωνα με τα λεγόμενα και γραφόμενα στα ΜΜΕ αλλά και στα πολιτικά βήματα) επενέβη και χειραγώγησε την δικαιοσύνη ώστε να ασκηθούν διώξεις και να φυλακιστούν οι χρυσαυγίτες δεν έπραξε καλά και είναι κατάπτυστη….
Τόσος ντόρος έγινε με τον Μπαλτάκο και τις δήθεν κυβερνητικές παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη ώστε να ασκηθεί δίωξη κατά των χρυσαύγουλων… ο ντόρος μάλιστα έγινε από πολιτικά κόμματα τα οποία εξέφρασαν δια του κομματικού τους οργάνου την θέση ότι “και μόνο ο διχαστικός, φασιστικός λόγος της Χρυσής Αυγής αρκεί για να κηρυχθεί εκτός νόμου και τα στελέχη τους να φυλακισθούν” (ΑΥΓΗ)
Η κυβέρνηση όταν δεν επεμβαίνει στην δικαιοσύνη και στα όργανα της έτσι ώστε να δοθεί άδεια στον βΡωμανό δεν πράττει καλά και είναι πάλι κατάπτυστη….
δηλαδή το ίδιο κόμμα, ο ίδιος πολιτικός χώρος ο οποίος έσκουζε για την δήθεν κατάπτυστη επέμβαση της κυβέρνησης στην δικαιοσύνη, ΑΠΑΙΤΕΙ σήμερα από την κυβέρνηση να παρέμβει στην δικαιοσύνη και τα όργανα της, έτσι ώστε να επιβληθεί μία συγκεκριμένη απόφαση….
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…. η διπροσωπία έχει και κάποια όρια ….
μάλιστα ... αφού το είπε ο ποτσιρίκος μου έκανε τα μούτρα κιμά...αντιγράφω από τον πιτσιρίκο και στο χαρίζω (τ)ρόμπα μου!
Είναι τραγικό άνθρωποι σε ώριμη ηλικία να μην έχουν καμία αίσθηση της γελοιότητάς τους.
Παιδιά, να πάτε να δώσετε συμβουλές και στους Ζαπατίστας. Και μετά, μην ξεχάσετε να πάτε να πάρετε και μια πίπα από το αφεντικό σας.
Δεν ντρεπεσαι να επικαλείσαι αυτόν τον γραφικο μπουχέσα?αντιγράφω από τον πιτσιρίκο και στο χαρίζω (τ)ρόμπα μου!
Είναι τραγικό άνθρωποι σε ώριμη ηλικία να μην έχουν καμία αίσθηση της γελοιότητάς τους.
Παιδιά, να πάτε να δώσετε συμβουλές και στους Ζαπατίστας. Και μετά, μην ξεχάσετε να πάτε να πάρετε και μια πίπα από το αφεντικό σας.