Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ φιλαράκο δεν δηλώνω επαναστάτης. Δηλώνω βολεμένος.

ΕΓΩ φιλαράκο είμαι ΣΥΝΕΠΗΣ με τις αρχές μου.

ΕΚΕΙΝΟΣ είναι ΑΣΥΝΕΠΗΣ με τα δήθεν πιστεύω του και γι αυτό ΓΕΛΟΙΟΣ.

Ψοφο στον Τσόγλανο ξαναλέω.
Τωρα το τερματισες, φτανει ρε τυπε... καταλαβαμε τι σκατοψυχος εισαι.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Το επόμενο βήμα του μουσικοχορευτικού σόου που έστησε ο τσιπρο, είναι να εχουμε απευθείας τηλεοπτικές συνδέσεις ανα 10λεπτα όπου πηθικοι με μικρόφωνα και πολύ σοβαρό ύφος θα μας "ενημερώνουν" για το τι γίνεται

Λες και μας ενδιαφέρει...

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
εντωμεταξυ τα συστημικα μμε προβάλλουν το θεμα με σκοπο να δημιουργηθεί ένταση και να βγουν τα καριολια και να κάψουν τα πάντα!
Ο Αλέξις έρχεται, ο Αντώνης φεύγει...κάτι μου θυμίζει....
Ψόφο..
:cheesy:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Θάνατος σε κάθε ασυνεπή γελοίο δήθεν επαναστάτη και κοινωνικό αναμορφωτή.

Respect σε κάθε πραγματικό αγωνιστή (Νεοναζί ή αναρχικό αδιάφορο), σε κάθε αδέσμευτη προσωπική συνείδηση που πεισματικά πολεμάει για τις αρχές της ενάντια σε κάθε λογική και κάθε "σύστημα".

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
konservokouti.jpg

eam-elas-meligalas.jpg

Επισκέπτης
εντωμεταξυ τα συστημικα μμε προβάλλουν το θεμα με σκοπο να δημιουργηθεί ένταση και να βγουν τα καριολια να πουν παλι για τους κακους αναρχικους και τα σπασιματα. Ψόφο..
:grin: :grin: :grin:

σκασιλα μου για τον καθε τσιπρα και τις αλητειες του. Το τραβατε στα ακρα με τις ατακες του σεντρινο. Τι ειδους ανθρωπος ειναι αυτος που επειδη εχει αντιθετες πολιτικες πεποιθησεις ευχεται θανατο;  Διάολε, αηδίασα.
:grin: :grin: :grin:

εισαι τυπος  :rockon:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τωρα το τερματισες, φτανει ρε τυπε... καταλαβαμε τι σκατοψυχος εισαι.

Δεν είμαι "εγώ" το θέμα φιλαράκο ... ο κατα φαντασίαν ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ δήθεν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ είναι το ζήτημα ...

Ο τύπος επέλεξε να κριθεί ως ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ... εάν ήξερε έστω και στοιχειωδώς το βάρος του όρου ΔΕΝ θα τον χρησιμοποιούσε ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
 :2funny:     :2funny:

Tώρα όλοι αυτοί έχουν πάει με τον Πούτιν σύντροφε !

Πάει και ο Πούτιν... έχει σοβαρά θέματα με το νόμισμα και θα αναζητά συμμάχους τώρα. Ακούσατε τι γίνεται με πετρέλαιο και Τουρκία και αγωγούς... Και εμείς σαν μεγάλη ΕΣΠΡΕΣΣΟ ασχολούμαστε με δήθεν αναρχικούς μαθητευόμενους.

Επισκέπτης
Δεν είμαι "εγώ" το θέμα φιλαράκο ... ο κατα φαντασίαν ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ δήθεν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ είναι το ζήτημα ...

Ο τύπος επέλεξε να κριθεί ως ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ... εάν ήξερε έστω και στοιχειωδώς το βάρος του όρου ΔΕΝ θα τον χρησιμοποιούσε ...
Αντε καλα, καληνυχτα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Αντε καλα, καληνυχτα.

ΑΣΧΕΤΟ: Βλέπω τι έχεις βάλει εκεί στην εικόνα του προφίλ σου και έχω πεθάνει... χαχαχ ωραίος! Ψευδώνυμο Boca Juniors, Εικόνα Παναγίας με "περιβολή αθλητική - ΠΑΟΚ" και δηλώνεις και Παοκτζής. RESPECT!! Σε πάω. (Είσαι ο ορισμός του Νεοέλληνα όπως έλεγε ο αντιπαθέστατος σε μένα Τζιμης Πανούσης)

Επισκέπτης
  τυποι την μαλακια την εχετε σημαια.Ψοφο στα συστημικα μμε.. Δεν ηξερα οτι ειναι ανθρωποι τα μμε να ευχηθω ζωη και υγεια  :2funny:
η λεξη ψοφος ταιριαζει σε κατι που εχει ζωη , τα μμε δεν εχουν ζωη
ζωη εχουν οι ανθρωποι των μμε , εκτος και αν εχεις δει τηλεοραση να περπαταει  :grin:

Επισκέπτης
ΑΣΧΕΤΟ: Βλέπω τι έχεις βάλει εκεί στην εικόνα του προφίλ σου και έχω πεθάνει... χαχαχ ωραίος! Ψευδώνυμο Boca Juniors, Εικόνα Παναγίας με "περιβολή αθλητική - ΠΑΟΚ" και δηλώνεις και Παοκτζής. RESPECT!! Σε πάω. (Είσαι ο ορισμός του Νεοέλληνα όπως έλεγε ο αντιπαθέστατος σε μένα Τζιμης Πανούσης)
Μην εισαι  :offtopic: τυπε. Και θα σε παρακαλεσω να μην με ξανα πεις νεοαιλληνα!  :uglystupid:  :S

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Μην εισαι  :offtopic: τυπε. Και θα σε παρακαλεσω να μην με ξανα πεις νεοαιλληνα!  :uglystupid:  :S

Και τι είσαι ΜΠΑΟΚ? Όταν κάποιος άνθρωπος οπαδοποιείται δεν είναι και άξιος θετικών σχολίων.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Περαστικα τυπε για το χθεσινο,ξερω ποναει αλλα θα το συνηθισετε σιγα,σιγα.  :grin:

Ότι να ναι είσαι ... ποτέ δεν ασχολήθηκα με ομάδες ζωάκο. Τα θεωρώ όλα στημένα. Ούτε σε γηπεδο έχω μπει στη ζωή μου. Βλάκα ε βλάκα.

Επισκέπτης
Ότι να ναι είσαι ... ποτέ δεν ασχολήθηκα με ομάδες ζωάκο. Τα θεωρώ όλα στημένα. Ούτε σε γηπεδο έχω μπει στη ζωή μου. Βλάκα ε βλάκα.
Αλλα το μπαοκ, μπαοκ ε  :grin:  βρισε και λιγο ακομα εισαι αυτο που λενε, ενας ακομα μαγκας του πληκτρολογιου.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom