Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μάλλον πρέπει να σκεφτεις ξανα αυτο που έγραψες

ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή το αλητάκι ειναι στην ηλικία που είναι και επειδή φυσικά είναι παιδί κάποιου, σπεύδει ο ριριζακ να το πουλήσει σε ατομα σαν εσένα με στόχο την ψήφο σου/ σας. Αν κάποιος είναι ανήθικος στην υπόθεση αυτή, αυτός ειναι ο τσίπρι και το κόμμα του.
σκασιλα μου για τον καθε τσιπρα και τις αλητειες του. Το τραβατε στα ακρα με τις ατακες του σεντρινο. Τι ειδους ανθρωπος ειναι αυτος που επειδη εχει αντιθετες πολιτικες πεποιθησεις ευχεται θανατο;  Διάολε, αηδίασα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Πανε ψηφισε ποταμι ρε προβατο και αστα αυτα δεν ειναι για σενα. Το φαι σου την τβ και αντε και κοιμησου  :grin:

Τον κρίνω με τα μέτρα που επέλεξε να κριθεί αυτοπροσδιοριζόμενος ώς αναρχικός.

Ώς τέτοιος είναι ΚΟΤΑ και ζημιογόνος για τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Επισκέπτης
Τον κρίνω με τα μέτρα που επέλεξε να κριθεί αυτοπροσδιοριζόμενος ώς αναρχικός.

Ώς τέτοιος είναι ΚΟΤΑ και ζημιογόνος για τον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Εσυ απο την τβ σου τον κρινεις  :2funny: γεια σου ρε αγωνιστη  :rockon: :2funny:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
σκασιλα μου για τον καθε τσιπρα και τις αλητειες του. Το τραβατε στα ακρα με τις ατακες του σεντρινο. Τι ειδους ανθρωπος ειναι αυτος που επειδη εχει αντιθετες πολιτικες πεποιθησεις ευχεται θανατο;  Διάολε, αηδίασα.

Οκ έκανε ένα ακραίο σχόλιο και δε συμφωνώ με αυτό το σχόλιο. Δεν ειναι ομως ο μόνος εδω μέσα που κανει ακραία σχόλια, τα οποία έχουν γίνει και απο την "αντίθετη" πλευρά. Εσυ όμως το έκανες λίγο μελό (άθελά σου είμαι σίγουρος), ενω δεν ειναι τίποτε άλλο απο καθαρή περίπτωση εμπορευματοποίησης μιας "πιασάρικης" περίπτωσης ενος κακοποιου απο ένα κομμα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Εσυ απο την τβ σου τον κρινεις  :2funny: γεια σου ρε αγωνιστη  :rockon: :2funny:

Εγώ φιλαράκο δεν δηλώνω επαναστάτης. Δηλώνω βολεμένος.

ΕΓΩ φιλαράκο είμαι ΣΥΝΕΠΗΣ με τις αρχές μου.

ΕΚΕΙΝΟΣ είναι ΑΣΥΝΕΠΗΣ με τα δήθεν πιστεύω του και γι αυτό ΓΕΛΟΙΟΣ.

Ψοφο στον Τσόγλανο ξαναλέω.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Οκ έκανε ένα ακραίο σχόλιο και δε συμφωνώ με αυτό το σχόλιο. Δεν ειναι ομως ο μόνος εδω μέσα που κανει ακραία σχόλια, τα οποία έχουν γίνει και απο την "αντίθετη" πλευρά. Εσυ όμως το έκανες λίγο μελό (άθελά σου είμαι σίγουρος), ενω δεν ειναι τίποτε άλλο απο καθαρή περίπτωση εμπορευματοποίησης μιας "πιασάρικης" περίπτωσης ενος κακοποιου απο ένα κομμα.

Δεν τον κρίνω με βάση τις δικές μου αρχές, τον κρίνω με βάση τις ΔΙΚΕΣ του ... και με αυτά τα κριτήρια είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.216
Πόντοι
2.356
Παραδέχομαι πραγματικούς πολεμιστές.

Είναι τραγικό να ζητά άδεια για να σπουδάσει Διοικηση Επιχειρήσεων.

Φαίνεται πολύ αστείο και χαζό κάποιος να πιστευει ότι θέλει να σπουδάσει.

Δεν θέλει να σπουδάσει.

Βλέποντας από την δική του οπτική γωνία ο Ρωμανός θέλει να εκμεταλλευτεί το προνόμιο για νατη κοπανήσει. Είναι πολύ απλό. Είδε ότι δεν του βγαίνει και το γύρισε στο επαναστατικό και την απεργία πείνας.

Επίσης μούφα είναι και η απεργία πείνας που κάνει, καθώς δεν νομίζω να άντεχε χωρίς φαγητό τόσες μέρες.

Τώρα που πέσαν τα φώτα πάνω του όρμηξαν να το εκμεταλλευτουν πολιτικά.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Πριν μια ωρα λιποθυμησε ο Ρωμανος. Τωρα τον περιμενουν ποτε θα κλασει.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.216
Πόντοι
2.356

Άσχετο, επειδή εγώ δεν είμαι βολεμένος αλλά ούτε και στηρίζω λογικές Ρωμανών με μένα τι γίνεται; Τι να κάνω;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Παραδέχομαι πραγματικούς πολεμιστές.

Είναι τραγικό να ζητά άδεια για να σπουδάσει Διοικηση Επιχειρήσεων.

Φαίνεται πολύ αστείο και χαζό κάποιος να πιστευει ότι θέλει να σπουδάσει.

Δεν θέλει να σπουδάσει.

Βλέποντας από την δική του οπτική γωνία ο Ρωμανός θέλει να εκμεταλλευτεί το προνόμιο για νατη κοπανήσει. Είναι πολύ απλό. Είδε ότι δεν του βγαίνει και το γύρισε στο επαναστατικό και την απεργία πείνας.

Επίσης μούφα είναι και η απεργία πείνας που κάνει, καθώς δεν νομίζω να άντεχε χωρίς φαγητό τόσες μέρες.

Τώρα που πέσαν τα φώτα πάνω του όρμηξαν να το εκμεταλλευτουν πολιτικά.

Ο τύπος δηλώνει συγκρουσιακός αναρχικός ... ενω επιτρέπει στις δυνάμεις καταστολής να τον συλλάβουν ΕΝΟΠΛΟ χωρίς να προβάλει ΚΑΜΙΑ αντίσταση ... και κάνει απεργία πείνας την στιγμή που μια ολόκληρη κοινωνία ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ για το απολύτως ιδιοτελές και με μηδενική κοινωνική αναφορά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΙ της - δήθεν - φοίτησης του ...

ΦΑΙΔΡΟΣ, ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ και ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ... Αυθεντικό τέκνο του διεφθαρμένου μέχρι το κόκκαλο μεγαλοαστικού περιβάλλοντος που ανατράφηκε.

Ψόφο στον αλήτη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Ο τύπος δηλώνει συγκρουσιακός αναρχικός ... ενω επιτρέπει στις δυνάμεις καταστολής να τον συλλάβουν ΕΝΟΠΛΟ χωρίς να προβάλει ΚΑΜΙΑ αντίσταση ... και κάνει απεργία πείνας την στιγμή που μια ολόκληρη κοινωνία ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ για το απολύτως ιδιοτελές και με μηδενική κοινωνική αναφορά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΙ της - δήθεν - φοίτησης του ...

ΦΑΙΔΡΟΣ, ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ και ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ... Αυθεντικό τέκνο του διεφθαρμένου μέχρι το κόκκαλο μεγαλοαστικού περιβάλλοντος που ανατράφηκε.

Ψόφο στον αλήτη.

και στους ομοιους του...

Επισκέπτης

Ψόφο στον αλήτη.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.216
Πόντοι
2.356

Ψόφο στον αλήτη.

Συμφωνώ στα κόκκινα γράμματα.

Στο ψόφο όχι. Φυσικά όχι. Είπαμε.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
η υποκρισία της αριστεράς δεν έχει όρια!

το "έρχονται κονσερβοκούτια" και τα περί Μελιγαλά δεν σημαίνουν θάνατο?
αλλά όχι ψόφο στους φασίστες, λένε οι...ανθρωπιστές!
Διάολε...αηδιάζω με την υποκρισία και τον ψευτοανθρωπισμό!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.216
Πόντοι
2.356
Παρεπιτόντως γνήσιος αναρχικός και μάγκας ήταν ο Λάμπρος Φούντας. Που αν και άνθρωπος επιστήμονας με σοβαρή επιστήμη και δουλεια στα χέρια του προτίμησε τον αγώνα του και το πλήρωσε με τη ζωή του. Όπως κάνουν οι πολεμιστές. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
θανατος σε καθε αναρχικο

Θάνατος σε κάθε ασυνεπή γελοίο δήθεν επαναστάτη και κοινωνικό αναμορφωτή.

Respect σε κάθε πραγματικό αγωνιστή (Νεοναζί ή αναρχικό αδιάφορο), σε κάθε αδέσμευτη προσωπική συνείδηση που πεισματικά πολεμάει για τις αρχές της ενάντια σε κάθε λογική και κάθε "σύστημα".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom