erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ηλίθιο ερώτημα γεμάτο μίσος.η πράξη του είναι πολιτική κ ως τέτοια πρέπει να ερμηνευτεί για όσους κ απο όσους μπορούν.γιατί δεν είναι δα κ εύκολο..καλό ερώτημα...
ηλίθιο ερώτημα γεμάτο μίσος.η πράξη του είναι πολιτική κ ως τέτοια πρέπει να ερμηνευτεί για όσους κ απο όσους μπορούν.γιατί δεν είναι δα κ εύκολο..καλό ερώτημα...
πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ επαναστάτη και επαναστατημένου ανθρώπουΘα εκτιμουσα και μια απαντηση όμως.
Ποιος τον ειπε πολιτικο κρατουμενο?
Αυτος τι να κανει δηλαδή, να πει μην με στηρίζετε? Το τραγικο είναι για τους γονεις, που αντι να ντρεπονται για την καταληξη του γιου τους, το παιζουν και υπερήφανοι αγωνιστες με λαφυρο τη φυλακιση του παιδιου τους. Μιλαμε για πραγματικο εμετο δηλαδή. Χειροτερο ισως από του χρυσαυγιτη πατερα που πατησε στον ταφο του παιδιου του για να βγει ευρωβουλευτης.Οχι, για τον αναρχικο
Ειναι λιγο ακυρωτικο για εναν 20χρονο αναρχικο να τον υποστηριζουν οι γονεις του απο την στιγμη που ειναι ετσι οπως αυτοι οι δυο
Ναι θα πρεπε να τους αποκηρυξει επειδη γεννηθηκε σε πλουσια οικογενεια.
Αφού σας έχω εδώ και είστε όλοιμε την πούτσα στο χέριζεστοί, λύστε μου μία απορία: Από που κι ως που είναι πολιτικός κρατούμενος ο Ρωμανός;
Tην αντιθετη αποψη την δεχεστε?η ωφειλουμε να συμφωνησουμε μαζι σας?ηλίθιο ερώτημα γεμάτο μίσος.η πράξη του είναι πολιτική κ ως τέτοια πρέπει να ερμηνευτεί για όσους κ απο όσους μπορούν.γιατί δεν είναι δα κ εύκολο..
και ο ΣΥΡΙΖΑ φυλακή είναι... πνευματική...
στο 3ωρο σε μπουκωνει με το ζορι η ουρανια τυπε...Ας κάνουν απεργία πείνας και οι χρυσαυγίτες...
Αν κάνει 3 μέρες (όχι παραπάνω) και ο Μιχαλολιάκος θα το ρίξω Χ.Α. στις επόμενες.
Πολιτικος κρατούμενος είναι αυτος που κρατειται για τις ιδεες του. Ο συγκεκριμένος κρατειται για συγκεκριμενα ποινικα αδικήματα. Ληστεια, οπλοφορια, παρανομη κατακρατηση, απειλη κλπ κλπ. Τι ακριβως θελουν οι Λαζοπουλοι? Οι ληστες που ληστευουν στο ονομα της αριστερής ιδεολογιας τους πρεπει να μενουν ελευθεροι?Σχεδόν όλοι οι υπερασπιστές, απ' τους γονείς μέχρι δημοσιογράφους,σκουλήκιαλαζόπουλο κτλ.
σε καμια απο τις δυοπιστεύω ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ επαναστάτη και επαναστατημένου ανθρώπου
υποθέτω ότι η ρωμανός ανήκει στην πρώτη κατηγορία...
Μπορεις να δωσεις εναν ορισμο στις 2 αυτες κατηγοριες φιλε?πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ επαναστάτη και επαναστατημένου ανθρώπου
υποθέτω ότι η ρωμανός ανήκει στην πρώτη κατηγορία...
Ρε τυπε μηπως σε εχει χακαρει ο Walter White??Ο τσύριζα είναι φωτοβολίδα ρε μαν.
ηλίθιο ερώτημα γεμάτο μίσος.η πράξη του είναι πολιτική κ ως τέτοια πρέπει να ερμηνευτεί για όσους κ απο όσους μπορούν.γιατί δεν είναι δα κ εύκολο..
Παρακαλω να εχω το κριτηριο, με βαση το οποιο μια ληστεια αναβαθμίζεται σε "πολιτικη πραξη".ηλίθιο ερώτημα γεμάτο μίσος.η πράξη του είναι πολιτική κ ως τέτοια πρέπει να ερμηνευτεί για όσους κ απο όσους μπορούν.γιατί δεν είναι δα κ εύκολο..
Οι επαναστάσεις είναι για τους φτωχούς. Έτσι γίνεται εδώ και χιλιετίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.
Παρακαλω να εχω το κριτηριο, με βαση το οποιο μια ληστεια αναβαθμίζεται σε "πολιτικη πραξη".
Και οι χρυσαυγιτες, επαναλαμβάνω, διαπραττουν ποινικα αδικήματα και επικαλούνται "πολιτικές πραξεις". Είναι εξισου σεβαστοι? Απαντησες ήδη "όχι επειδή είναι φασιστες". Τελικα δηλαδή το αν μια αξιοποινη πραξη είναι "πολιτικη" εξαρτάται μονο από το εάν αυτος που την διαπραττει είναι αριστερος?
Αν είναι πες το μας, να σε κατατάξουμε στους φανατικούς και να τελειώνουμε τη συζητηση.
Αυτά που λες είναι σκεψεις και συμπερασματα απιστευτου φανατισμου.
ποση την εχεις παλληκαρι μου??Δεν φανταζεσαι ΠΟΣΗ εχω.
Πολιτικος κρατούμενος είναι αυτος που κρατειται για τις ιδεες του. Ο συγκεκριμένος κρατειται για συγκεκριμενα ποινικα αδικήματα. Ληστεια, οπλοφορια, παρανομη κατακρατηση, απειλη κλπ κλπ. Τι ακριβως θελουν οι Λαζοπουλοι? Οι ληστες που ληστευουν στο ονομα της αριστερής ιδεολογιας τους πρεπει να μενουν ελευθεροι?
Τα πλούσια μπασταρδάκια δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το παίζουν ήρωες. Γεννήθηκαν με την κατάρα να είναι πλούσια μπασταρδάκια. Οι επαναστάσεις είναι για τους φτωχούς. Έτσι γίνεται εδώ και χιλιετίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Είναι παρωδία και προσβολή προς τους φτωχούς και τους πραγματικά άτυχους της μοίρας η δήθεν επανάσταση πλούσιων μπαστάρδων.
Αν θέλει να το παίξει ήρωας, ας χαρίσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ και μετά να κάνει επανάσταση...
Έχει χαθεί πραγματικά κάθε μέτρο...