Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Γιατι, με χρειαζεσαι?
Εγώ, τίποτα. Εσύ ισχυρίζεσαι ότι είσαι χρήσιμος.
Γιατι, με χρειαζεσαι?
Υποδικος ειναι για συμμετοχη σε τρομοκρατικη οργανωση κτλ.Για την ενοπλη ληστεια εχει καταδικαστει,νομιζω δηλαδηΠοιος εφαγε 20 χρονια? Ο Ρωμανος είναι υπόδικος ακομη.
Να εξηγησω γιατι εφαγε 20 χρονια ο Ρωμανος που δεν εχει δικασθεί ακομη? Μαλλον κανενας ψυχίατρος θα σας είναι χρησιμος, όχι εγω.Ας μας εξηγήσει ο Αλεξ γιάτι αφού έφαγε τόσα, θα εκτίσει περίπου τα μισά.Σε αυτή την περίπτωση θα φανεί κάπως χρήσιμος στην κοινωνία του Μπου
Πότε εγινε αυτό? Το αγνοω. Αφου είναι κρατούμενος τοτε, γιατι ολοι τον λενε υποδικο?Υποδικος ειναι για συμμετοχη σε τρομοκρατικη οργανωση κτλ.Για την ενοπλη ληστεια εχει καταδικαστει,νομιζω δηλαδη
επειδη εσυ εχεις φραγκα μπαινω και εγω αυριο με ενα οπλο σπιτι σου στα παιρνω και σου καιω το σπιτιΕιπε πουθενα οτι η πολιτικη πραξη ειναι νομικη εννοια; Με ιδεολογικα κριτηρια ερμηνευεται ως τετοια. Οταν ο Λουθερ Κινγκ μποικοταρε τα λεωφορεια με φυλετικο διαχωρισμο ηταν πολιτικη πραξη και ας ηταν αξιοποινο.
Α πα πα...Αυτος ηταν εθνικιστης...ευαγόρας παλληκαρίδης όποιος δεν έχει ακούσει να πατήσει το λινκ να δει ποιά είναι τα γνήσια ηρωικά πρότυπα που δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με μετεφηβικά συμπλέγματα
Εξαρτάται τύπε.επειδη εσυ εχεις φραγκα μπαινω και εγω αυριο με ενα οπλο σπιτι σου στα παιρνω και σου καιω το σπιτι
αντισταση στο συστημα δεν ειναι και αυτο ?
τοτε να παρουμε ενα οπλο ολοι και βουρ σε οποιον εχει τα πιο πολλα
ο επαναστάτης είναι αντι-κοινωνικός , χρειάζεται ένα τοίχο να σπρώξειΜπορεις να δωσεις εναν ορισμο στις 2 αυτες κατηγοριες φιλε?
Ετσι μπράβο η άγνοια είναι κάλο πραγμα.Σε καθίστα χρήσιμο στην κοινώνιαΜου είναι αδιάφορη η αποψη σου.
Ειπα εχει καταδικαστει για την ενοπλη ληστεια (ως ποινικη πραξη) και εχει φαει μια 15ρα,αλλα εκρεμουν και κατηγοριες για συμμετοχη σε τρομοκρατικη οργανωση και ως προς αυτες ειναι υποδικος,αυτην την εντυπωση εχω,Αν ξερει καποιος καλυτερα ας επιβεβαιωσει η ας διορθωσειΠότε εγινε αυτό? Το αγνοω. Αφου είναι κρατούμενος τοτε, γιατι ολοι τον λενε υποδικο?
Να προσπαθήσω να εξηγησω τη διαφορα αναμεσα στην αδιαφορία και την αγνοια, ώστε να φανω χρησιμος? Μπα, καποια άλλη φορα.Ετσι μπράβο η άγνοια είναι κάλο πραγμα.Σε καθίστα χρήσιμο στην κοινώνια
Και ρωτω. Τα ποινικα αδικήματα των χρυσαυγιτων είναι εξισου σεβαστά ως πολιτικες πραξεις, όπως των αριστερών της συνωμοσίας?
Ποιος εφαγε 20 χρονια? Ο Ρωμανος είναι υπόδικος ακομη.
Η συγκριση μου είναι απολυτα ορθη.Άλεξ ο Ρωμανός είναι εμφανές Απο τις κατηγορίες τις ποινές τα κείμενα του την δράση του την πολιτική του ταυτότητα την ανάκλαση του στην Κοινωνία κ στο κράτος αλλά ακόμα κ απο αυτή την κουβέντα ότι είναι ένα πρόσωπο πολιτικοποιημενο που δρα πολιτικά. Δεν έφτασε στην απεργία πείνας Απο απελπισία η λάθος η παρόρμηση είναι ξεκάθαρος.οι χρυσαυγίτες ήταν είναι κ θα είναι το δεκανίκι του φασισμού. Η σύγκριση σου ατυχής.επιχειρεις λανθασμένα αν όχι εσκεμμένα συγκρίσεις
o alex δε χρειαζεται να παει καν στο δικαστηριο τυπε, κερδιζει τις δικες και απο το τηλεφωνοΜε το χέρι στην καρδιά χασοδίκη.
Υπεράσπιση Ρωμανού στο δικαστήριο θα αναλάμβανες;
Υπεράσπιση Λαυρεντιάδη;
Ας κάνουν απεργία πείνας και οι χρυσαυγίτες...
Αν κάνει 3 μέρες (όχι παραπάνω) και ο Μιχαλολιάκος θα το ρίξω Χ.Α. στις επόμενες.
αριστερη ή δεξια?και πόση ποινή προβλέπεται για μια ληστεία ?