Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Ποιος εφαγε 20 χρονια? Ο Ρωμανος είναι υπόδικος ακομη.
Υποδικος ειναι για συμμετοχη σε τρομοκρατικη οργανωση κτλ.Για την ενοπλη ληστεια εχει καταδικαστει,νομιζω δηλαδη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ας μας εξηγήσει ο Αλεξ γιάτι αφού έφαγε τόσα, θα εκτίσει περίπου τα μισά.Σε αυτή την περίπτωση θα φανεί κάπως χρήσιμος στην κοινωνία του Μπου
Να εξηγησω γιατι εφαγε 20 χρονια ο Ρωμανος που δεν εχει δικασθεί ακομη? Μαλλον κανενας ψυχίατρος θα σας είναι χρησιμος, όχι εγω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Υποδικος ειναι για συμμετοχη σε τρομοκρατικη οργανωση κτλ.Για την ενοπλη ληστεια εχει καταδικαστει,νομιζω δηλαδη
Πότε εγινε αυτό? Το αγνοω. Αφου είναι κρατούμενος τοτε, γιατι ολοι τον λενε υποδικο?

Επισκέπτης
Ειπε πουθενα οτι η πολιτικη πραξη ειναι νομικη εννοια; Με ιδεολογικα κριτηρια ερμηνευεται ως τετοια. Οταν ο Λουθερ Κινγκ μποικοταρε τα λεωφορεια με φυλετικο διαχωρισμο ηταν πολιτικη πραξη και ας ηταν αξιοποινο.
επειδη εσυ εχεις φραγκα μπαινω και εγω αυριο με ενα οπλο σπιτι σου στα παιρνω και σου καιω το σπιτι  :grin:
αντισταση στο συστημα δεν ειναι και αυτο  ?
τοτε να παρουμε ενα οπλο ολοι και βουρ σε οποιον εχει τα πιο πολλα  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ευαγόρας παλληκαρίδης όποιος δεν έχει ακούσει να πατήσει το λινκ να δει ποιά είναι τα γνήσια ηρωικά πρότυπα που δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με μετεφηβικά συμπλέγματα :)
Α πα πα...Αυτος ηταν εθνικιστης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
επειδη εσυ εχεις φραγκα μπαινω και εγω αυριο με ενα οπλο σπιτι σου στα παιρνω και σου καιω  το σπιτι  :grin:
αντισταση στο συστημα δεν ειναι και αυτο  ?
τοτε να παρουμε ενα οπλο ολοι και βουρ σε οποιον εχει τα πιο πολλα  :grin:
Εξαρτάται τύπε.
Αν εισαι αριστερος, θα εισαι κοινωνικος αγωνιστης και η Ερη θα είναι υπερηφανη για τη μανα σου.
Αν εισαι δεξιος θα εισαι ένα σκουπιδι του φασισμου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μπορεις να δωσεις εναν ορισμο στις 2 αυτες κατηγοριες φιλε?
ο επαναστάτης είναι αντι-κοινωνικός , χρειάζεται ένα τοίχο να σπρώξει
να επιτεθεί σε κάτι συγκεκριμένο στους μπάτσους , στους μαύρους , ή τέλοσπάντων σε κάτι
απτό που θεωρεί εχθρό του
ο επαναστατημένος είναι α-κοινωνικός , δεν στρέφεται εναντίον κάποιου
συγκεκριμένου τοίχου , αλλά εναντίον του παραλόγου κατά καμύ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Άλεξ ο Ρωμανός είναι εμφανές Απο τις κατηγορίες τις ποινές τα κείμενα του την δράση του την πολιτική του ταυτότητα την ανάκλαση του στην Κοινωνία κ στο κράτος αλλά ακόμα κ απο αυτή την κουβέντα ότι είναι ένα πρόσωπο πολιτικοποιημενο που δρα πολιτικά. Δεν έφτασε στην απεργία πείνας Απο απελπισία η λάθος η παρόρμηση είναι ξεκάθαρος.οι χρυσαυγίτες ήταν είναι κ θα είναι το δεκανίκι του φασισμού. Η σύγκριση σου ατυχής.επιχειρεις λανθασμένα αν όχι εσκεμμένα συγκρίσεις

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Πότε εγινε αυτό? Το αγνοω. Αφου είναι κρατούμενος τοτε, γιατι ολοι τον λενε υποδικο?
Ειπα εχει καταδικαστει για την ενοπλη ληστεια (ως ποινικη πραξη) και εχει φαει μια 15ρα,αλλα εκρεμουν και κατηγοριες για συμμετοχη σε τρομοκρατικη οργανωση και ως προς αυτες ειναι υποδικος,αυτην την εντυπωση εχω,Αν ξερει καποιος καλυτερα ας επιβεβαιωσει η ας διορθωσει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ετσι μπράβο η άγνοια είναι κάλο πραγμα.Σε καθίστα χρήσιμο στην κοινώνια
Να προσπαθήσω να εξηγησω τη διαφορα αναμεσα στην αδιαφορία και την αγνοια, ώστε να φανω χρησιμος? Μπα, καποια άλλη φορα.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Και ρωτω. Τα ποινικα αδικήματα των χρυσαυγιτων είναι εξισου σεβαστά ως πολιτικες πραξεις, όπως των αριστερών της συνωμοσίας?

Με το χέρι στην καρδιά χασοδίκη.

Υπεράσπιση Ρωμανού στο δικαστήριο θα αναλάμβανες;

Υπεράσπιση Λαυρεντιάδη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άλεξ ο Ρωμανός είναι εμφανές Απο τις κατηγορίες τις ποινές τα κείμενα του την δράση του την πολιτική του ταυτότητα την ανάκλαση του στην Κοινωνία κ στο κράτος αλλά ακόμα κ απο αυτή την κουβέντα ότι είναι ένα πρόσωπο πολιτικοποιημενο που δρα πολιτικά. Δεν έφτασε στην απεργία πείνας Απο απελπισία η λάθος η παρόρμηση είναι ξεκάθαρος.οι χρυσαυγίτες ήταν είναι κ θα είναι το δεκανίκι του φασισμού. Η σύγκριση σου ατυχής.επιχειρεις λανθασμένα αν όχι εσκεμμένα συγκρίσεις
Η συγκριση μου είναι απολυτα ορθη.
Ποινικα αδικήματα σε αμφότερες τις πλευρες και επικληση πολιτικου κινητρου σε αμφότερες.
Είναι πιο εντιμο να πεις ξεκάθαρα "θεωρω την αριστερη βια ΑΓΩΝΑ και τη δεξια βια ΦΑΣΙΣΜΟ γιατι ετσι". Εσυ συμπεραίνεις με βαση πολιτικα κριτήρια, όχι εγω. Εγω το προσεγγίζω νομικα, εσυ πολιτικα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Με το χέρι στην καρδιά χασοδίκη.

Υπεράσπιση Ρωμανού στο δικαστήριο θα αναλάμβανες;

Υπεράσπιση Λαυρεντιάδη;
o alex δε χρειαζεται να παει καν στο δικαστηριο τυπε, κερδιζει τις δικες και απο το τηλεφωνο  :rockon: :rockon: :rockon:

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Ας κάνουν απεργία πείνας και οι χρυσαυγίτες...
Αν κάνει 3 μέρες (όχι παραπάνω) και ο Μιχαλολιάκος θα το ρίξω Χ.Α. στις επόμενες.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ τι τρεις μέρες ο Μιχαλολιάκος ,ούτε τρεις ώρες δεν μπορεί.

Πάντως άμα ήτονε χαρντ κορ επαναστάτης ο Ρωμανός και είχε κάκαλα θα έκανε απεργία δίψας και όχι πείνας.
Η απεργία πείνας είναι για τους λελέδες ,η απεργία δίψας είναι για τους επαναστάτες που σέβονται τον
εαυτό τους και την επανάσταση!

viva revolucion

2hzsc9l.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν είμαι υπέρ της βίας γενικώς