Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
ο επαναστάτης είναι αντι-κοινωνικός , χρειάζεται ένα τοίχο να σπρώξει
να επιτεθεί σε κάτι συγκεκριμένο στους μπάτσους , στους μαύρους , ή τέλοσπάντων σε κάτι
απτό που θεωρεί εχθρό του
ο επαναστατημένος είναι α-κοινωνικός , δεν στρέφεται εναντίον κάποιου
συγκεκριμένου τοίχου , αλλά εναντίον του παραλόγου κατά καμύ.
οταν έγραφε ο καμυ τον επαναστατημένο άνθρωπο δεν νομίζω να ειχε  στο νου του το μαλακισμενο πλουσιοπαιδο με όλο το σεβασμό φιλε ριγκορ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Με το χέρι στην καρδιά χασοδίκη.

Υπεράσπιση Ρωμανού στο δικαστήριο θα αναλάμβανες;

Υπεράσπιση Λαυρεντιάδη;
Ανετα και τους δυο.
Τον Ρωμανό ειδικα θεωρω ότι θα τον υπερασπιζόμουνα πολύ καλυτερα από τον Ραγκουση.
Εχω ξαναπει εξαλλου, ότι οι δικηγοροι αυτου του τύπου, δικηγορουν για τον εαυτο τους και όχι για τους πελατες τους.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
επειδη εσυ εχεις φραγκα μπαινω και εγω αυριο με ενα οπλο σπιτι σου στα παιρνω και σου καιω το σπιτι  :grin:
αντισταση στο συστημα δεν ειναι και αυτο  ?
τοτε να παρουμε ενα οπλο ολοι και βουρ σε οποιον εχει τα πιο πολλα  :grin:

Ναι... Αν πας να φας εναν μικροεισοδηματια θα στεναχωρηθει πολυ το συστημα  :jerking:
Αφου δεν εχεις ιδεα τι θα πουν εννοιες οπως καθεστως, αντισταση, αγωνας κτλ, τι το παλευεις. Εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι τον τοπο τον κυβερνανε πραγματικα οι... 300 της Βουλης. Ο Τζαμτζης, ο Κακλαμανης και λοιποι  :2funny:

Επισκέπτης
Η ΣΠΦ είναι μια οργάνωση με ιδεολογία τον μηδενισμό. Δεν συμφωνώ με την ιδεολογία του Ρωμανού. Όμως ο πιτσιρικάς είναι αμάσητος, δεν κάνει πίσω. Και μπράβο του που αν και μπορούσε να ήταν club, facebook, γκομενακια, καφέ, selfie και μόστρα, επέλεξε να πάρει το δύσκολο δρόμο. Έχει αρχίδια ο μικρός και μαγκιά που δυστυχώς λείπει από τους περισσότερους Έλληνες. Για αυτό πολλοί κάνετε σαν υστερικές αδερφές. Τονε ζηλέυεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η ΣΠΦ είναι μια οργάνωση με ιδεολογία τον μηδενισμό. Δεν συμφωνώ με την ιδεολογία του Ρωμανού. Όμως ο πιτσιρικάς είναι αμάσητος, δεν κάνει πίσω. Και μπράβο του που αν και μπορούσε να ήταν club, facebook, γκομενακια, καφέ, selfie και μόστρα, επέλεξε να πάρει το δύσκολο δρόμο. Έχει αρχίδια ο μικρός και μαγκιά που δυστυχώς λείπει από τους περισσότερους Έλληνες. Για αυτό πολλοί κάνετε σαν υστερικές αδερφές. Τονε ζηλέυεται.
Ειλικρινα ρε φιλε, επειδή σε συμπαθω κιολας, εξηγησε μου τι ακριβως μπορει να ζηλεψω από τον Ρωμανο.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.323
Πόντοι
2.420
Να εξηγησω γιατι εφαγε 20 χρονια ο Ρωμανος που δεν εχει δικασθεί ακομη? Μαλλον κανενας ψυχίατρος θα σας είναι χρησιμος, όχι εγω.
Με συγχωρέιτε κύριε Δασπίτη παντογνώστη που δεν είδα τη σχέτικη απάντησή σας εν καίρως.Για αυτό μου το παράπτωμα μου αξίζει κάθε είδους σωφρόνισμος.Αντιθέτως εσείς ως υγιής και ωφέλιμος άνθρωπος δεν έχετε ανάγκη από ψυχιάτρους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ποιός είναι ο δύσκολος δρόμος ?? να πάει ένα αλβανικό καλάσνικοφ και να κάνει ληστείες ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Με συγχωρέιτε κύριε Δασπίτη παντογνώστη που δεν είδα τη σχέτικη απάντησή σας εν καίρως.Για αυτό μου το παράπτωμα μου αξίζει κάθε είδους σωφρόνισμος.Αντιθέτως εσείς ως υγιής και ωφέλιμος άνθρωπος δεν έχετε ανάγκη από ψυχιάτρους
Να μην ειρωνεύεστε λοιπον, να μην εισπράττετε απαντησεις που δεν σας αρεσουν.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406
ο επαναστάτης είναι αντι-κοινωνικός , χρειάζεται ένα τοίχο να σπρώξει
να επιτεθεί σε κάτι συγκεκριμένο στους μπάτσους , στους μαύρους , ή τέλοσπάντων σε κάτι
απτό που θεωρεί εχθρό του
ο επαναστατημένος είναι α-κοινωνικός , δεν στρέφεται εναντίον κάποιου
συγκεκριμένου τοίχου , αλλά εναντίον του παραλόγου κατά καμύ.
Εισαι σε πολυ καλο δρομο φιλε μου  ;) Συμπληρωνω μια ταπεινη αποψη,αυτος που λες επαναστατημενος πολεμαει  εναντια στον ιδιο του τον εαυτο η μαλλον αυτο που νομιζουμε οτι ειναι ο εαυτος μας,αλλα δεν ειναι ειναι,και αντιμαχεται και ολα τα δεκανικια αυτου του ψευτικου εγω..
Ο επαναστατης ειναι ιδιος με αυτον που πολεμαει,οχι παρομοιος,ιδιος...
Την ιδεα του παραλογου που εκφραζει ο Καμυ δεν την ξερω,θα το ψαξω

Επισκέπτης
Ναι... Αν πας να φας εναν μικροεισοδηματια θα στεναχωρηθει πολυ το συστημα  :jerking:
Αφου δεν εχεις ιδεα τι θα πουν εννοιες οπως καθεστως, αντισταση, αγωνας κτλ, τι το παλευεις. Εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι τον τοπο τον κυβερνανε πραγματικα οι... 300 της Βουλης. Ο Τζαμτζης, ο Κακλαμανης και λοιποι  :2funny:
δεν μου απαντας σε αυτο που σε ρωτησα  :s&m_1:
το ποιοι πραγματικα κυβερνανε το ξερω καλυτερα απο εσενα  :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πριν λιγο διαστημα ανακοινωθηκαν οι ποινες τους σε ολη την ομαδα.Απο 15 χρονια καθειρξη και κατω.Για συμμετοχη στη Συνομωσια Πυρηνων Φωτιας μαλλον δε παραπεμπονται.Αλλο αν στον υπολογιστη του Ρωμανου βρεθηκαν προκηρυξεις για επιθεσεις και καψιματα.Αυτα ειναι λεπτομερειες,το κρατος εχει λεφτα να τα αντικαταστησει οπως με το καμμενο λεωφορειο προχθες εξω απ το Πολυτεχνειο.Το πολυ πολυ να λειψει απο κανεναν που ξεροσταλιαζει για να μετακινηθε με τα μεσα μεταφορας και δεν εχει αυτοκινητο.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.323
Πόντοι
2.420
Ανετα και τους δυο.
Τον Ρωμανό ειδικα θεωρω ότι θα τον υπερασπιζόμουνα πολύ καλυτερα από τον Ραγκουση.
Εχω ξαναπει εξαλλου, ότι οι δικηγοροι αυτου του τύπου, δικηγορουν για τον εαυτο τους και όχι για τους πελατες τους.
Το Ρωμανό τον ρώτησες ρε αν θα σε δεχότανε για δικηγόρο;Βλαμμένε ε βλαμμένε!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πολύ ποιητικό το κείμενο του ρωμανού :

Τρέχουμε προς τη διαφυγή μας, ενώ γύρω μας εξελίσσεται ένα κανονικό ανθρωποκυνηγητό. Πίσω μας μία ζωή προκαθορισμένη, χαραγμένη από τα χέρια των κυρίαρχων, με στόχο να εσωτερικεύσουμε την υποταγή ως αντικειμενική συνθήκη, να νομιμοποιήσουμε ηθικά συστήματα νόμων και κανόνων, να εξισώσουμε το άτομο με μία στατιστική λογική αριθμών. Μπροστά μας ο κόσμος των «ουτοπικών» μας φαντασιώσεων που κατακτιέται μόνο με βία. Μία ζωή, μία πιθανότητα και αποφασιστικές επιλογές.

Κοίτα το κενό ανάμεσα στα σύννεφα και πήδα, γιατί ποτέ η πτώση δεν υπήρξε πιο σίγουρη επιλογή.

οταν έγραφε ο καμυ τον επαναστατημένο άνθρωπο δεν νομίζω να ειχε ο καμυ στο νου του το μαλακισμενο πλουσιοπαιδο με όλο το σεβασμό φιλε ριγκορ

γι'αυτό υπάρχει και η διαφορά με τον επαναστάτη  ;)

5-20 η ληστεια, αλλά 10-20 αν γινεται με καλυμμενα χαρακτηριστικα (κουκουλοφόροι).

πολλά ρε φίλε  :-
φαίνεται ότι προστατεύουν οι νόμοι πολύ την ιδιοκτησία...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το Ρωμανό τον ρώτησες ρε αν θα σε δεχότανε για δικηγόρο;Βλαμμένε ε βλαμμένε!
Αν δεν απατωμαι, ερωτηθηκα εάν θα τον αναλαμβανα και απαντησα.
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι για να πεις εάν θα με ηθελε εκεινος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom