Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σε ποιες μητέρες αναφέρεσαι; Σε ρωτάω γιατί αποκλείεται να αναφέρεσαι στη μάνα του Ρωμανου Διογένη
σε όλες που γεννούν άντρες και γυναίκες με ελεύθερη σκέψη.δύσκολο.

Επισκέπτης
ενα πλουσιοπαιδο που τα ειχε ολα στην ζωη του και μια μερα που δεν ειχε τι αλλο να κανει και για να δωσει λιγη ενταση στην βαρεμαρα της ανετης ζωης του , πηρε ενα οπλο για να ληστεψει και να θεσει σε κινδυνο ανθρωπινες ζωες  :s&m_1:

Νοικοκύρης κι εσύ τύπε ? Από αυτούς που πάνε εκκλησία, βρίζουν την κυβέρνηση για τους φόρους, φρικάρουν με τους αναρχικούς και φοβούνται ότι οι κομμουνισταί θα τους πάρουν τα σπίτια ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
κανένα καθεστώς δεν παραδέχεται ποτέ ότι έχει πολιτικούς κρατούμενους...
Ορθον.
Πες μας τωρα την αποψη σου για τον συγκεκριμενο. Είναι πολιτικος κρατούμενος? Και εάν ναι, θα επρεπε να είναι ελευθερος?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Λαθος. Η απλη κλοπη, εχει μεχρι 5 χρονια φυλακη. Η ληστεια εχει και την ΒΙΑ σε βαρος αυτου που διαπράττεται η κλοπη. Αρα δεν προστατευεται η ιδιοκτησια, αλλά η σωματικη ακεραιοτητα.
οκ σαφές  ;)

Επισκέπτης
Συγκινηθηκα...
Και αναμεσα στις 1000 υποκλισεις και "μαλιστα αφεντικο" την ημερα μαθαινες και υψηλη πολιτικη;  :2funny:
δεν στο ειπα για να συγκινηθεις  :grin:
τυχερος εισαι που τα βρηκες ετοιμα  :grin:
χωρις να ξερεις τον αλλον βγαζεις συμπερασματα  :s&m_1:

Επισκέπτης
Νοικοκύρης κι εσύ τύπε ? Από αυτούς που πάνε εκκλησία, βρίζουν την κυβέρνηση για τους φόρους, φρικάρουν με τους αναρχικούς και φοβούνται ότι οι κομμουνισταί θα τους πάρουν τα σπίτια ?
λεφτα εβγαλα απο το μηδεν
εκκλησια δεν παω
δεν μου φταιει ποτε καμια κυβερνηση αλλα ο λαος
δε φρικαρω με τους αναρχικους
δεν θα μου παρει κανεις την περιουσια

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
σε όλες που γεννούν άντρες και γυναίκες με ελεύθερη σκέψη.δύσκολο.

Αρα ΔΕΝ αναφέρεσαι στη μανα ενός φανατικου αλήτη όπως ο ρωμανός διογένης

Οκ ενταξει, να ήμαστε ξεκαθαροι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ιδεες έχουμε κι εγω κι εσυ μωρή αλλα δεν παίρνουμε καλαζνικοφ  νμε μπούκες σταματά να λες μαλακιες
Όχι δεν παίρνουμε.γι'αυτό είναι φυλακή.όχι επειδή είναι αναρχικός ή έχει άλλες απόψεις Απο την κυβέρνηση αν ένας κρατούμενος επειδή είναι αναρχικός μπορεί να δέχεται κρατική βία Έχουμε τεράστιο πρόβλημα Δημοκρατίας.Ούτε ο νόμος δέχομαι να λειτουργεί επιλεκτικά κ κατά βούληση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
λεφτα εβγαλα απο το μηδεν
εκκλησια δεν παω
δεν μου φταιει ποτε καμια κυβερνηση αλλα ο λαος
δε φρικαρω με τους αναρχικους
δεν θα μου παρει κανεις την περιουσια
Γιατι του το χαλας τωρα? Αφου το αριστερο στερεοτυπο αυτό λεει.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Ο λόγος σου είναι τίγκα στο κλισέ. Σε λίγο θα γραφεις προκυρήξεις του ριζικακ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Εσύ ρε αρχιφύλακα τι μιλάς; Ο μόνος σου καημός είναι να βγάλεις φράγκα να πας με τα μπάζα που ποστάρετε να πάρει νόημα η ψόφια σου ζωή,έχεις άποψη πέρα από το μπου;ποιος σε ακούει ρε σάπιε όμως;
γίνεσαι κουραστικός κ ηλίθιος με αυτό που κανείς

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
γίνεσαι κουραστικός κ ηλίθιος με αυτό που κανείς

Δε μπορω να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι όταν γραφεις "αυτό που κάνεις"

Εν πασει περιπτώσει, βλέπω οτι αποφεύγεις να συνδέσεις το λυρικό "τις μανες που γεννανε ελεύθερα παιδιά" με τη μανα του ρωμανου μελωδου. Καλα κανεις, δε σε αδικώ. Μην προσπαθεις να ξεφύγεις ομως με κόλπα δημοτικού

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι όλοι έξυπνοι και μορφωμένοι σαν εσένα. Φωτεινό παράδειγμα μας, πόσο ασφαλέστερος θα νιώσεις αν πεθάνει ο μικρός ?

Δεν έγραψα αυτό που έγραψα για να παραστήσω το μορφωμένο. Ξέρω οτι μπορεις να γράψεις καλά, το να χρησιμοποιείς κλισέ ειναι κρίμα για σένα

Δεν ξερω κανενα "μικρό", αλλα αν αναφέρεσαι στον υπόδικο βασικά με αφήνει παγερά αδιάφορο τι θα κανει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο τραμου είναι για κλωτσιές Απο κάθε άποψη.Δεν είδα κανέναν σας κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του και βγάζει σκατοψυχια για εμένα την ζωή μου τα παιδιά που ούτε ξέρει αν έχω, να λέει σαν άντρας τι μαλακιες λες .Σαν πουστρακι ξέρεις όμως να ποσταρεις κομμάτια για να την πεις σε εμένα.Στις παπαριες είστε άσσοι.

Επισκέπτης
Δεν έγραψα αυτό που έγραψα για να παραστήσω το μορφωμένο. Ξέρω οτι μπορεις να γράψεις καλά, το να χρησιμοποιείς κλισέ ειναι κρίμα για σένα

Δεν ξερω κανενα "μικρό", αλλα αν αναφέρεσαι στον υπόδικο βασικά με αφήνει παγερά αδιάφορο τι θα κανει.

Εμένα όμως δεν με αφήνει κι αυτή είναι η (πολύ σημαντική) διάφορα μας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
Όχι δεν παίρνουμε.γι'αυτό είναι φυλακή.όχι επειδή είναι αναρχικός ή έχει άλλες απόψεις Απο την κυβέρνηση αν ένας κρατούμενος επειδή είναι αναρχικός μπορεί να δέχεται κρατική βία Έχουμε τεράστιο πρόβλημα Δημοκρατίας.Ούτε ο νόμος δέχομαι να λειτουργεί επιλεκτικά κ κατά βούληση
προβλημα δημοκρατίας θα είχαμε αν ενας ιδεολόγος Εναντιος του συςτηματος καταδιωκονταν απο το κρατος και τα όργανα του τωρα έχουμε απλά ένα  παραβατικό  παράσιτο που εισπράτει επιταγή αμα τη εμφάνιςει των πράξεων του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom