Ιπτάμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?
Για λέγε...
Ειχα μπλεξει μια εποχη με ενα μαλακα και παιζαμε ταβλι,με λεφτα παντα,ο τυπος δηθεν εκανε λαθος και εκλεβε συνεχεια,μια δυο τρεις πεντε δεκα μια μερα ειχε και ενα κωλοζαρο οτι ηθελε εφερνε,παει να με κλεψει κραταω τα λεφτα που εχουμε διπλα βγαζω ενα μαχαιρι απο διπλα και του λεω "σηκω φυγε μουνοπανο μην παω φυλακη",το μετανιωσα μετα αλλα με ειχε φερει στο αμην ο πουστηςEπίσης κλέβω στο τάβλι και τη δηλωτή.
Μη με κάνεις παρέα..
τυπε στο αβαταρ σου ποιος ειναι ο τυπος?Για λέγε...
-αγαπαμε αφεντικα λαιμε!
τυπε στο αβαταρ σου ποιος ειναι ο τυπος?
με λεφτα παντα
;)Troy Landry ... κροκοδειλακιας απο το www.history.com/shows/swamp-people]Swamp People[/url]
Troy Landry ... κροκοδειλακιας απο το www.history.com/shows/swamp-people]Swamp People[/url]
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....οσο για την ερωτηση ,λιγο ασκοπη ειναι!Εσυ πάλι εχεις αλλα ψυχολογικά θέματα. Τουλάχιστο ο Νάτσο ειναι ισορροπημένος. Εσυ την ανισορροπία την εχεις έμφυτη.
Έχεις δουλέψει σε μαντρί ποτέ?
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....
Καλα μη φανταστεις οτι παιζαμε καμια περιουσια αλλα ταβλι χωρις αντιτιμο δεν υπαρχειΕννοείται.
Εδώ όταν δεν είχαμε τράπουλα και τάβλι παίζαμε μονά/ζυγά τα διερχόμενα αυτοκίνητα
-ΕΣΥ εχεις balance!Εμένα με γείωσε..
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....οσο για την ερωτηση ,λιγο ασκοπη ειναι!
γιατί μήπως έχει δούλεψει ποτέ;Εσυ πάλι εχεις αλλα ψυχολογικά θέματα. Τουλάχιστο ο Νάτσο ειναι ισορροπημένος. Εσυ την ανισορροπία την εχεις έμφυτη.
Έχεις δουλέψει σε μαντρί ποτέ?
Καλα μη φανταστεις οτι παιζαμε καμια περιουσια αλλα ταβλι χωρις αντιτιμο δεν υπαρχει
-ΕΣΥ εχεις balance!
-ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΡΑ......ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠ 10 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΝΟΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ...ΙΠΤΑΜΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΕ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ....ΑΛΛΑΞΕΣ ΛΕΒΕΛ!Και μαλακίζεις το μυαλό σου με την ιδέα οτι έχεις τη γαμάτη ζωή και εισαι γαμάτο ψαγμμένο εξελιγμένο φιλοσοφημένο άτομο και νοιώθεις ικανοποίηση για αυτό για να καλύψεις την ανεπάρκεια και ανικανότητα σου να σταθείς κανονικά στον κόσμο. Και βαφτίζεις το κανονικά κακό (οσα δε φτάνει η αλεπου φάση). Δεν ειναι το κανικά κακό. Εσυ εισαι λίγος.
-εκανε πως τον επιασες θυμα...Ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ ΗΤΑΝ ,που εκανε σαμποταζ στο αφεντικο του....Ποια περιουσία ρε?
Στο θανάση ένα κατοστάρικο το καπέλο.
Είχα βρει κι ένα θύμα μπάρμαν στο Τέξας της Ιπποκράτους που όποτε μ'έβλεπε παίζαμε μονά ζυγά με δικό μου χαρτονόμισμα κι έπινα τζάμπα
Τεξας προλαβα και εγω,εκει ακουσα τις πρωτες μεταλιεςΠοια περιουσία ρε?
Στο θανάση ένα κατοστάρικο το καπέλο.
Είχα βρει κι ένα θύμα μπάρμαν στο Τέξας της Ιπποκράτους που όποτε μ'έβλεπε παίζαμε μονά ζυγά με δικό μου χαρτονόμισμα κι έπινα τζάμπα