Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eπίσης κλέβω στο τάβλι και τη δηλωτή.
Μη με κάνεις παρέα..
Ειχα μπλεξει μια εποχη με ενα μαλακα και παιζαμε ταβλι,με λεφτα παντα,ο τυπος δηθεν εκανε λαθος και εκλεβε συνεχεια,μια δυο τρεις πεντε δεκα μια μερα ειχε και ενα κωλοζαρο οτι ηθελε εφερνε,παει να με κλεψει κραταω τα λεφτα που εχουμε διπλα βγαζω ενα μαχαιρι απο διπλα και του λεω "σηκω φυγε μουνοπανο μην παω φυλακη",το μετανιωσα μετα αλλα με ειχε φερει στο αμην ο πουστης:2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.473
Πόντοι
2.606
Εσυ πάλι εχεις αλλα ψυχολογικά θέματα. Τουλάχιστο ο Νάτσο ειναι ισορροπημένος. Εσυ την ανισορροπία την εχεις έμφυτη.
Έχεις δουλέψει σε μαντρί ποτέ?
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....οσο για την ερωτηση ,λιγο ασκοπη ειναι!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσυ πάλι εχεις αλλα ψυχολογικά θέματα. Τουλάχιστο ο Νάτσο ειναι ισορροπημένος. Εσυ την ανισορροπία την εχεις έμφυτη.
Έχεις δουλέψει σε μαντρί ποτέ?
γιατί μήπως έχει δούλεψει ποτέ;

Επισκέπτης
Καλα μη φανταστεις οτι παιζαμε καμια περιουσια αλλα ταβλι χωρις αντιτιμο δεν υπαρχει

Ποια περιουσία ρε?
Στο θανάση ένα κατοστάρικο το καπέλο.
Είχα βρει κι ένα θύμα μπάρμαν στο Τέξας της Ιπποκράτους που όποτε μ'έβλεπε παίζαμε μονά ζυγά με δικό μου χαρτονόμισμα κι έπινα τζάμπα  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.473
Πόντοι
2.606
Και μαλακίζεις το μυαλό σου με την ιδέα οτι έχεις τη γαμάτη ζωή και εισαι γαμάτο ψαγμμένο εξελιγμένο φιλοσοφημένο άτομο και νοιώθεις ικανοποίηση για αυτό για να καλύψεις την ανεπάρκεια και ανικανότητα σου να σταθείς κανονικά στον κόσμο. Και βαφτίζεις το κανονικά κακό (οσα δε φτάνει η αλεπου φάση). Δεν ειναι το κανικά κακό. Εσυ εισαι λίγος.
-ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΡΑ......ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠ 10 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΝΟΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ...ΙΠΤΑΜΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΕ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ....ΑΛΛΑΞΕΣ ΛΕΒΕΛ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.473
Πόντοι
2.606
Ποια περιουσία ρε?
Είχα βρει κι ένα θύμα μπάρμαν στο Τέξας της Ιπποκράτους που όποτε μ'έβλεπε παίζαμε μονά ζυγά με δικό μου χαρτονόμισμα κι έπινα τζάμπα  :2funny:
-εκανε πως τον επιασες θυμα...Ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ ΗΤΑΝ ,που εκανε σαμποταζ στο αφεντικο του.... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ποια περιουσία ρε?
Τεξας προλαβα και εγω,εκει ακουσα τις πρωτες μεταλιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom