Επισκέπτης
Πετράν σε είπε ζμπαογκτζή...θα το αφήσεις έτσι αυτό?
Όχι ρε μαλάκα, μη γίνεσαι ζμπαουγκτζής του είπε..
Ναι και να χτενίζεις την τρίχα έξω απ'την κάλτσα.
Χου μωρή άπλυτη..
Εσυ να μου δωσεις ενα αι φονακι ροζουλι να μπαινω φειμπουκ να το παιζω γκομενακι
σε γραφω. Μου εταξε ο απλας.. ροζουλι κινητο για πορεια και θελω και να δω την αβαντ πρεμιερλίγη ώρα λείπεις και έρχονται τα πάνω κάτω
ποιον είπες μπαουκτζη μωρή γαλιάντρα?????????????????????????
...κατσε να παρω γουιντ ,να εχουν ενα στην βιτρινα ,να μην ψαχνουμε πανω στην μανουρα!.....κανας αλλος θελει τιποτα???μη τα ζαλιζω τα παιδια συνεχεια με τηλεφωνα!Δεν έχω τώρα ροζούλι, αλλά θα δώσω παραγγελία να το έχουμε στην επόμενη πορεία..
...κατσε να παρω γουιντ ,να εχουν ενα στην βιτρινα ,να μην ψαχνουμε πανω στηνμανουραμαστούρα!
...κατσε να παρω γουιντ ,να εχουν ενα στην βιτρινα ,να μην ψαχνουμε πανω στην μανουρα!.....κανας αλλος θελει τιποτα???μη τα ζαλιζω τα παιδια συνεχεια με τηλεφωνα!
...Τι ετσι?θα τους πω να χουν και τα εισητηρια τυπωμενα για τις μαγικες πουεντες!ΦΕΡΣΤ ΚΛΑΣ!ΝΑ φεγγαει και η ζαρτιερα φορα παρτιδα!Με φορτιστές, χαντς φρι κι όλα τα μπλιμπλίκια.
Να το σιάξουμε κομπλέ το μαναράκι..
...Τι ετσι?θα τους πω να χουν και τα εισητηρια τυπωμενα για τις μαγικες πουεντες!ΦΕΡΣΤ ΚΛΑΣ!ΝΑ φεγγαει και ζαρτιερα φορα παρτιδα!
....το χοντραινεις.....εγω μετα το φορτ νοξ παραιτουμαι...οχι και να ρισκαρω τοσο!Καλά όλα αυτά ρε φιλαράκι, αλλά πρέπει να επεκταθούμε.
Ως πότε θ' ασχολούμαστε με αϊφόνια και λαπιτόπια?
Πρέπει σιγά σιγά να ανέβουμε κατηγορία.
One step at the time που θα' λεγε κι ο φπ.
Σήμερα σούπερ μάρκετ, αύριο τράπεζα, μεθαύριο τη μπούνεσμπανκ και στο τέλος το μεγάλο κόλπο.
Το πορτοφόλι του τραβατρόμπα..
....το χοντραινεις.....εγω μετα το φορτ νοξ παραιτουμαι...οχι και να ρισκαρω τοσο!
...αυτο ειναι αυτοκτονια,αντε και το κανουμε ....ΑΝ μπουμε και εκεινη την ωρα γαμαει καμια απο τις φωτο ? και το δουμε λαιβ!!!!!θα πρεπει να ξεριζωσουμε τα ματια μας με τα με τα χερια , να βαλουμε βενζινη στις τρυπες και φωτια κατευθειαν ,να μην επεκταθει η μολυνση στον εγκεφαλο.....δεν ξερω,δυσκολα κοζια,πολυ το ρισκο!...παμε να παρουμε του λακη καλυτερα!Φιλαράκι, όσο μεγαλύτερη η μπάζα, τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο..
προσοχή όμως γιατί ο λάκης καραδοκεί κρυμμένος στην ντουλάπα...αυτο ειναι αυτοκτονια,αντε και το κανουμε ....ΑΝ μπουμε και εκεινη την ωρα γαμαει καμια απο τις φωτο ? και το δουμε λαιβ!!!!!θα πρεπει να ξεριζωσουμε τα ματια μας με τα με τα χερια , να βαλουμε βενζινη στις τρυπες και φωτια κατευθειαν ,να μην επεκταθει η μολυνση στον εγκεφαλο.....δεν ξερω,δυσκολα κοζια,πολυ το ρισκο!...παμε να παρουμε του λακη καλυτερα!
προσοχή όμως γιατί ο λάκης καραδοκεί κρυμμένος στην ντουλάπα
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2013/01/30/funny10.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχ
βρήκες κανέναν πάκη να σε βατέψει μωρή χαμούρα?αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχ