CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.473
- Πόντοι
- 2.606
....καλα τραγουδα,κοιτα τι σου ποσταρε εσενα,το καλο για παρτυ σου το χε φυλαγμενο!...λαιμαι!Φάκιου..
....καλα τραγουδα,κοιτα τι σου ποσταρε εσενα,το καλο για παρτυ σου το χε φυλαγμενο!...λαιμαι!Φάκιου..
....καλα τραγουδα,κοιτα τι σου ποσταρε εσενα,το καλο για παρτυ σου το χε φυλαγμενο!...λαιμαι!
-πες του μονο οτι εισαι ατριχος,αυτο μονο...τελος!Ε βέβαια, τουλάχιστο ο νάτσο έχει εναν τύπο, ενα συμπαθητικό στυλάκι. Εσυ εκτος του οτι εισαι μεσα στη μαλακία εσαι και τζαναμπέτης, μέσα στην αναποδιά. Σκέτος κακοσούσουμους!
-πες του μονο οτι εισαι ατριχος,αυτο μονο...τελος!
Θες κι εσυ, ζήλεψες?
τι έχουμ' εδώ?
πως καβλώνω με αυτά τα ψυχογραφήματα, δε λέγεταιΌτι είσαι έξω από το χορό και πολλά τραγούδια λες.
Δεν σε νοιάζει τί θα κάνεις εάν μείνεις εκτός εργασίας και χωρίς εισόδημα. Πιθανότατα διότι δεν είσαι μισθοσυντήρητος.
Οπότε άσε να ανησυχώ εγώ για το employability. Καταλαβαίνω ότι δεν ανησυχείς ΕΣΥ!
Η άνεση φαίνεται μάγκα μου. Όπως και το σφίξιμο μη μείνεις χωρίς δουλειά και τί θα κάνεις μετά
πως καβλώνω με αυτά τα ψυχογραφήματα, δε λέγεται
αν εκτός από εμπλόυαμπλ είσαι και φάκαμπλ, τότε σε γουστάρω τα μάλα
γαμήσου βολεμένε
είχες κρίτικαλ θίνκινγκ από παλιά μουνάκιΤι φταίω εγώ ρε μαλέα που έπιασε τιμή ο μπάφος και κονόμησα??
θα του το έλεγα αλλά δεν τον πετυχαίνω ποτέ, είναι βραδυνός τύπος ρε, δουλεύει τα πρωινά. Όχι σαν και μας τους εισοδηματίεςΚαι πες του μαλάκα του φπ πως αν θέλει να κονομήσει την επόμενη φορά που θα έχει επεισόδια να έρθει παρέα.
Την τελευταία φορά τσούρνεψα 15 αϊφόνια, 8 λαπιτόπια, 12 τάμπλετς, 4 εντομοαπωθητικά, 3 φρυγανιέρες και 6 ηλεκτρικές κουβέρτες.
Σύμφωνα δε με τα λεγόμενα του τραβατρόμπα, ο έμπορας δεν κερδίζει στην πώληση, αλλά στην αγορά.
Οπότε με μηδέν έξοδα αγοράς, πέτυχα το καλύτερο ντιλ που λένε και οι ιμπλόγιαμπλς του ντιρί..
Φάκιου..
θα του το έλεγα αλλά δεν τον πετυχαίνω ποτέ, είναι βραδυνός τύπος ρε, δουλεύει τα πρωινά. Όχι σαν και μας τους εισοδηματίες
Και πες του μαλάκα του φπ πως αν θέλει να κονομήσει την επόμενη φορά που θα έχει επεισόδια να έρθει παρέα.
Την τελευταία φορά τσούρνεψα 15 αϊφόνια, 8 λαπιτόπια, 12 τάμπλετς, 4 εντομοαπωθητικά, 3 φρυγανιέρες και 6 ηλεκτρικές κουβέρτες.
Σύμφωνα δε με τα λεγόμενα του τραβατρόμπα, ο έμπορας δεν κερδίζει στην πώληση, αλλά στην αγορά.
Οπότε με μηδέν έξοδα αγοράς, πέτυχα το καλύτερο ντιλ που λένε και οι ιμπλόγιαμπλς του ντιρί..
να σου πάρω και ασορτί γόβες γιατι ειμαι άπλας?Στειλτε κανα φραγκακι ρε και σε μενα την απλυτη. Θελω να παρω παλτουδακι μπερμπερις ενα χαρμα που ειδα γαμω τον τσιπρα μου, πως θα παω στις πορειες ρε αυριο μεθαυριο ;
να σου πάρω και ασορτί γόβες γιατι ειμαι άπλας?
Και ζαρτιερες (απο τις ακριβες, μην γινεσαι γυφτος)
Πετράν σε είπε ζμπαογκτζή...θα το αφήσεις έτσι αυτό?Και ζαρτιερες (απο τις ακριβες, μην γινεσαι γυφτος)