Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
....καλα τραγουδα,κοιτα τι σου ποσταρε εσενα,το καλο για παρτυ σου το χε φυλαγμενο!...λαιμαι!

Ε βέβαια, τουλάχιστο ο νάτσο έχει εναν τύπο, ενα συμπαθητικό στυλάκι. Εσυ εκτος του οτι εισαι μεσα στη μαλακία εσαι και τζαναμπέτης, μέσα στην αναποδιά. Σκέτος κακοσούσουμους!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.473
Πόντοι
2.606
Ε βέβαια, τουλάχιστο ο νάτσο έχει εναν τύπο, ενα συμπαθητικό στυλάκι. Εσυ εκτος του οτι εισαι μεσα στη μαλακία εσαι και τζαναμπέτης, μέσα στην αναποδιά. Σκέτος κακοσούσουμους!
-πες του μονο οτι εισαι ατριχος,αυτο μονο...τελος!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ότι είσαι έξω από το χορό και πολλά τραγούδια λες.

Δεν σε νοιάζει τί θα κάνεις εάν μείνεις εκτός εργασίας και χωρίς εισόδημα. Πιθανότατα διότι δεν είσαι μισθοσυντήρητος.

Οπότε άσε να ανησυχώ εγώ για το employability. Καταλαβαίνω ότι δεν ανησυχείς ΕΣΥ!

Η άνεση φαίνεται μάγκα μου. Όπως και το σφίξιμο μη μείνεις χωρίς δουλειά και τί θα κάνεις μετά
πως καβλώνω με αυτά τα ψυχογραφήματα, δε λέγεται

αν εκτός από εμπλόυαμπλ είσαι και φάκαμπλ, τότε σε γουστάρω τα μάλα

Επισκέπτης
Και πες του μαλάκα του φπ πως αν θέλει να κονομήσει την επόμενη φορά που θα έχει επεισόδια να έρθει παρέα.
Την τελευταία φορά τσούρνεψα 15 αϊφόνια, 8 λαπιτόπια, 12 τάμπλετς, 4 εντομοαπωθητικά, 3 φρυγανιέρες και 6 ηλεκτρικές κουβέρτες.
Σύμφωνα δε με τα λεγόμενα του τραβατρόμπα, ο έμπορας δεν κερδίζει στην πώληση, αλλά στην αγορά.
Οπότε με μηδέν έξοδα αγοράς, πέτυχα το καλύτερο ντιλ που λένε και οι ιμπλόγιαμπλς του ντιρί..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και πες του μαλάκα του φπ πως αν θέλει να κονομήσει την επόμενη φορά που θα έχει επεισόδια να έρθει παρέα.
Την τελευταία φορά τσούρνεψα 15 αϊφόνια, 8 λαπιτόπια, 12 τάμπλετς, 4 εντομοαπωθητικά, 3 φρυγανιέρες και 6 ηλεκτρικές κουβέρτες.
Σύμφωνα δε με τα λεγόμενα του τραβατρόμπα, ο έμπορας δεν κερδίζει στην πώληση, αλλά στην αγορά.
Οπότε με μηδέν έξοδα αγοράς, πέτυχα το καλύτερο ντιλ που λένε και οι ιμπλόγιαμπλς του ντιρί..
θα του το έλεγα αλλά δεν τον πετυχαίνω ποτέ, είναι βραδυνός τύπος ρε, δουλεύει τα πρωινά. Όχι σαν και μας τους εισοδηματίες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θα του το έλεγα αλλά δεν τον πετυχαίνω ποτέ, είναι βραδυνός τύπος ρε, δουλεύει τα πρωινά. Όχι σαν και μας τους εισοδηματίες

Στειλτε κανα φραγκακι ρε και σε μενα την απλυτη. Θελω να παρω παλτουδακι μπερμπερις ενα χαρμα που ειδα γαμω τον τσιπρα μου, πως θα παω στις πορειες ρε αυριο μεθαυριο ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

τωρα συγχνωμη για να καταλαβω εσυ εχεις σωας τας φρενας που εισαι αρης; και ο κλοουζερ που ειναι παοκαρα ειναι κουκου; ε αι γαμηθειτε ρε αθηναικο κρατος  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στειλτε κανα φραγκακι ρε και σε μενα την απλυτη. Θελω να παρω παλτουδακι μπερμπερις ενα χαρμα που ειδα γαμω τον τσιπρα μου, πως θα παω στις πορειες ρε αυριο μεθαυριο ;
να σου πάρω και ασορτί γόβες γιατι ειμαι άπλας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom