Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Reputation -> Το να γνωρίζει αρκετός κόσμος στον κλάδο μου ότι είμαι καλός σε κάτι ή το γνωρίζουν 5-6 σημαντική άνθρωποι που μπορούν να μιλήσουν και να το πουν σε άλλους 5-6 ο κάθε ένας.

Employability-> Το να μπορώ να αναζητήσω εργασία και να τη βρω σχετικά εύκολα σε σχέση με τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που κατέχουν και άλλοι που αναζητούν τις ίδιες θέσεις εργασίας με εμένα.

λουκ του σι ρε κιντ μου κατι πραματα τσ τσ τσ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Γι' αυτό ακριβώς σου αξίζει ότι και να πάθεις.
Γιατί σε απασχολεί το τι θα κάνεις ΕΣΥ και με βάση αυτό κρίνεις τα πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να ανησυχώ ΕΓΩ.
Γιατί έτσι έχετε μάθει με το ΕΓΩ και το ΕΣΥ.
Κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που στηρίζεις ΕΣΥ.
Και στην τελική, στ' αρχίδια μου τι πιστεύεις και τι καταλαβαίνεις. Σιγά μην κάτσω να σου εξηγήσω αν και πόσες φορές στη ζωή μου έχω μείνει χωρίς εισόδημα. Δεν πάσχω αχαχουχίαση μόρτη μου.
Όπως επίσης ποτέ δε θεώρησα σκόπιμο να φέρω κουβέντα στα όρια των δραστηριοτήτων μου..
ΕΓΏ και ΕΣΎ................

Επισκέπτης
Εγώ μισθοσυντήρητος και ανησυχώντας για το employability που ειρωνεύεσαι κι εσύ στα αρχίδια σου, κοροϊδεύοντας εμένα που ανησυχώ για το πώς γίνεται να βρει κάποιος δουλειά άμεσα.

Ναι ρε, ειρωνεύτηκα και θα συνεχίσω να ειρωνεύομαι.
Όχι όμως την αγωνία κάποιου να βρει δουλειά. Θα ειρωνευτώ και το  employability κι όποια άλλη μαλακία πετάξεις σε θέματα όπως για παράδειγμα αυτό των αντιεξουσιαστών.
Επίσης θα ειρωνεύομαι όποιο μαλακιστήρι προσπαθεί να πουλήσει π.χ.  κρίτικαλ θίνκινγκ εδώ μέσα.
Και θα ειρωνευτώ όποιον πουλήσει θεωρία εδώ μέσα θεωρώντας πως μιλάει σε τσομπάνηδες..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όχι όμως την αγωνία κάποιου να βρει δουλειά. Θα ειρωνευτώ και το  employability κι όποια άλλη μαλακία πετάξεις σε θέματα όπως για παράδειγμα αυτό των αντιεξουσιαστών.
Επίσης θα ειρωνεύομαι όποιο μαλακιστήρι προσπαθεί να πουλήσει π.χ.  κρίτικαλ θίνκινγκ εδώ μέσα.
Και θα ειρωνευτώ όποιον πουλήσει θεωρία εδώ μέσα θεωρώντας πως μιλάει σε τσομπάνηδες..
ετσι :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φιλησυχε εχεις τη στενομυαλη νοοτροπια του υπαλληλου και δεν ξερεις μπαλιτσα για να μιλας απαξιωτικα για αφεντικα και ελευθερους επαγγελματιες.
μονο ενα θα πω. σαν υπαλληλος αν χασεις τη δουλεια σου χανεις τον μισθο σου, σαν αφεντικο αν χασεις τη δουλεια σου εκτος απο το 'μισθο' σου εχεις και κανα 100 χιλιαρο χρεη ανοιγμα ενα τυχαιο μεσο ορο σου βαζω.
οσο μεγαλυτερο το καραβι τοσο μεγαλυτερη και η φουρτουνα. μη κανεις συνεχεια την κλαουρα του υπαλληλου που ξερει μονο τον μικροκοσμο του.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Όχι όμως την αγωνία κάποιου να βρει δουλειά. Θα ειρωνευτώ και το  employability κι όποια άλλη μαλακία πετάξεις σε θέματα όπως για παράδειγμα αυτό των αντιεξουσιαστών.
Επίσης θα ειρωνεύομαι όποιο μαλακιστήρι προσπαθεί να πουλήσει π.χ.  κρίτικαλ θίνκινγκ εδώ μέσα.

Έχεις ακούσει κάτι για αυτοκριτική.
Έχεις ακούσει την έκφραση κάθε καμήλα δε βλέπει την καμπούρα της?
Σου λέει κάτι? Λέω εγω τώρα...

Κοίτα τα χάλια σου και δεν εισαι σε θέση να ειρωνευτείς κανένα. Δεν εχεις καμία θετική πρόταση για κανένα θέμα, ενας φαντασμένος χαμένος εισαι που πουλάς κριτικαλ θινκινγκ, "ανώτερη" διανόηση και φιλοσοφίες/σοφιστίες καα πνεύμα της πουτσας οπως οι περισσότεροι αναρχοβαρεμμένοι τεμπέληδες και αριστεροι.
Και δε κάνεις ουτε για τσομπάνης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

οι οποίοι φυσικά έχουν a priori και πάντα δίκιο...

οι τσομπάνηδες πιθανόν να έχουν καλύτερη αντιληπτική ικανότητα και μεγαλύτερη ευχέρεια στην διαχείριση των πληροφοριών από ορισμένους από αυτούς με τους οποίους προσπαθούμε να συζητήσουμε εδώ μέσα.. και το κυριώτερο οι τσομπανηδες είναι αξιοπρεπείς, δεν βρίζουν αναιτίως και όταν μιλάνε είναι είτε για να ρωτήσουνε είτε για να εκφράσουνε ένα αντεπιχείρημα ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.472
Πόντοι
2.606
Δεν μου έριξαν κανένα κουβά με νερό στα μούτρα και ξέρω πολύ καλά τι γράφω.

Εσύ ξεκίνα από το να πάψεις να καρφώνεσαι για το ότι δεν ψάχνεις για εργασία και δεν παίζει να ψάξεις(YOU ARE FILTHY RICH) και άσε με εμένα.

Από τον τρόπο που μου απαντάς και το πώς ειρωνεύεσαι το γεγονός(MAKING A JOKE OF) ότι πιστεύω πως κάθε μισθοσυντήρητος πρέπει να κοιτάει το πώς θα μπορεί να βρει δουλειά άμεσα (employability που ειρωνεύεσαι) φαίνεται ότι είσαι άνετος και σίγουρα όχι μισθοσυντήρητος.

Στην Ελλάδα του 2013 ή έχεις reputation και σε ξέρει η αγορά, ή είσαι μπροστά και έχεις δεξιότητες περιζήτητες(YOU CAN SEE DEAD PEOLPLE) στην αγορά ή έχεις πάντα κάποιον να σε χώνει(A FILTHY RICH FAT TRAVELI WITH CONNECTIONS IS FUCKING YOU) στην αγορά εάν βρεθείς εκτός.
....INDEED πολυ μεσ τα πραματα αναλυση να ουμε!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.472
Πόντοι
2.606
οι οποίοι φυσικά έχουν a priori και πάντα δίκιο...

οι τσομπάνηδες πιθανόν να έχουν καλύτερη αντιληπτική ικανότητα και μεγαλύτερη ευχέρεια στην διαχείριση των πληροφοριών από ορισμένους από αυτούς με τους οποίους προσπαθούμε να συζητήσουμε εδώ μέσα.. και το κυριώτερο οι τσομπανηδες είναι αξιοπρεπείς, δεν βρίζουν αναιτίως και όταν μιλάνε είναι είτε για να ρωτήσουνε είτε για να εκφράσουνε ένα αντεπιχείρημα ...
...Επισης οι τσομπανηδες φορανε καποτες ολοσωμες και ξερουν ποτε ενα τραγι θελει να βατεψει!  :rockon: :rockon: :rockon: ρισπεκτ στους τσομπανηδες καργιωλια νεο φιλελευθεροι!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.472
Πόντοι
2.606
Έχεις ακούσει κάτι για αυτοκριτική.
Έχεις ακούσει την έκφραση κάθε καμήλα δε βλέπει την καμπούρα της?
Σου λέει κάτι? Λέω εγω τώρα...

Κοίτα τα χάλια σου και δεν εισαι σε θέση να ειρωνευτείς κανένα. Δεν εχεις καμία θετική πρόταση για κανένα θέμα, ενας φαντασμένος χαμένος εισαι που πουλάς κριτικαλ θινκινγκ, "ανώτερη" διανόηση και φιλοσοφίες/σοφιστίες καα πνεύμα της πουτσας οπως οι περισσότεροι αναρχοβαρεμμένοι τεμπέληδες και αριστεροι.
Και δε κάνεις ουτε για τσομπάνης.
-θες δουλεια σε μαντρι αυριο κιολας δικε μου!σε βλεπω πολυ "δυνατο"!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.472
Πόντοι
2.606
φιλησυχε εχεις τη στενομυαλη νοοτροπια του υπαλληλου και δεν ξερεις μπαλιτσα για να μιλας απαξιωτικα για αφεντικα και ελευθερους επαγγελματιες.
μονο ενα θα πω. σαν υπαλληλος αν χασεις τη δουλεια σου χανεις τον μισθο σου, σαν αφεντικο αν χασεις τη δουλεια σου εκτος απο το 'μισθο' σου εχεις και κανα 100 χιλιαρο χρεη ανοιγμα ενα τυχαιο μεσο ορο σου βαζω.
οσο μεγαλυτερο το καραβι τοσο μεγαλυτερη και η φουρτουνα. μη κανεις συνεχεια την κλαουρα του υπαλληλου που ξερει μονο τον μικροκοσμο του.
-αγαπαμε αφεντικα λαιμε!

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Σόρυ φίλος.
Δεν ήθελα να ειρωνευτώ τον κλάδο σου..

Απο αυτό που γράφεις τον ειρωνεύεσαι. Εννοείς και καλά οτι ειμαι τσομπάνης και με λες ετσι για να το πάρω υποτιμητικά? Εχεις πρόθεση να προσβάλεις και να ειρωνευτείς λοιπόν. Φυσικά δε το καταφέρνεις γιατι δε μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλα το οτι το προσπαθείς δείχνει τι κομπλεξαρες κουβαλάς.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
-θες δουλεια σε μαντρι αυριο κιολας δικε μου!σε βλεπω πολυ "δυνατο"!

Εσυ πάλι εχεις αλλα ψυχολογικά θέματα. Τουλάχιστο ο Νάτσο ειναι ισορροπημένος. Εσυ την ανισορροπία την εχεις έμφυτη.
Έχεις δουλέψει σε μαντρί ποτέ?

Επισκέπτης
Απο αυτό που γράφεις τον ειρωνεύεσαι. Εννοείς και καλά οτι ειμαι τσομπάνης και με λες ετσι για να το πάρω υποτιμητικά? Εχεις πρόθεση να προσβάλεις και να ειρωνευτείς λοιπόν. Φυσικά δε το καταφέρνεις γιατι δε μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλα το οτι το προσπαθείς δείχνει τι κομπλεξαρες κουβαλάς.

Eπίσης κλέβω στο τάβλι και τη δηλωτή.
Μη με κάνεις παρέα..

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Eπίσης κλέβω στο τάβλι και τη δηλωτή.
Μη με κάνεις παρέα..

Και μαλακίζεις το μυαλό σου με την ιδέα οτι έχεις τη γαμάτη ζωή και εισαι γαμάτο ψαγμμένο εξελιγμένο φιλοσοφημένο άτομο και νοιώθεις ικανοποίηση για αυτό για να καλύψεις την ανεπάρκεια και ανικανότητα σου να σταθείς κανονικά στον κόσμο. Και βαφτίζεις το κανονικά κακό (οσα δε φτάνει η αλεπου φάση). Δεν ειναι το κανικά κακό. Εσυ εισαι λίγος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom