Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να συμπληρωσω για τον ΦΠ.

ΦΠουλη,η κυβερνηση εχει πλεον τη δυνατοτητα να παει ΟΣΟ ΚΑΤΩ ΘΕΛΕΙ τον βασικο μισθο μιας και εχει και τυπικα πλεον ληξει η ΕΓΣΣΕ,και μαλιστα με μια απλη πραξη νομοθετικου περιεχομενου,χωρις δηλαδη να παει καν στη Βουλη.

Καταλαβαινεις τι εχει να γινει απαξ και ληγει η μετενεργεια ετσι?

Α,ναι και δεν μιλαμε για οσους δουλευουν ανασφαλιστοι και αδηλωτοι...εκει τα πραματα θα ειναι ακομη χειροτερα(ΚΑΙ αυτο το ξερει η κυβερνηση...)

Που πάει να πει κάνω λάθος και συμφωνείς με τον tramountana;  :think:

Επισκέπτης
Δεν μου έριξαν κανένα κουβά με νερό στα μούτρα και ξέρω πολύ καλά τι γράφω.

Εσύ ξεκίνα από το να πάψεις να καρφώνεσαι για το ότι δεν ψάχνεις για εργασία και δεν παίζει να ψάξεις και άσε με εμένα.

Από τον τρόπο που μου απαντάς και το πώς ειρωνεύεσαι το γεγονός ότι πιστεύω πως κάθε μισθοσυντήρητος πρέπει να κοιτάει το πώς θα μπορεί να βρει δουλειά άμεσα (employability που ειρωνεύεσαι) φαίνεται ότι είσαι άνετος και σίγουρα όχι μισθοσυντήρητος.

Στην Ελλάδα του 2013 ή έχεις reputation και σε ξέρει η αγορά, ή είσαι μπροστά και έχεις δεξιότητες περιζήτητες στην αγορά ή έχεις πάντα κάποιον να σε χώνει στην αγορά εάν βρεθείς εκτός.

Δε ρίχνεις κανα υπότιτλο να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι τι εννοεί ο ποιητής??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δε ρίχνεις κανα υπότιτλο να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι τι εννοεί ο ποιητής??

Ότι είσαι έξω από το χορό και πολλά τραγούδια λες.

Δεν σε νοιάζει τί θα κάνεις εάν μείνεις εκτός εργασίας και χωρίς εισόδημα. Πιθανότατα διότι δεν είσαι μισθοσυντήρητος.

Οπότε άσε να ανησυχώ εγώ για το employability. Καταλαβαίνω ότι δεν ανησυχείς ΕΣΥ!

Η άνεση φαίνεται μάγκα μου. Όπως και το σφίξιμο μη μείνεις χωρίς δουλειά και τί θα κάνεις μετά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Δεν σε νοιάζει τί θα κάνεις εάν μείνεις εκτός εργασίας και χωρίς εισόδημα. Πιθανότατα διότι δεν είσαι μισθοσυντήρητος.

Οπότε άσε να ανησυχώ εγώ για το employability. Καταλαβαίνω ότι δεν ανησυχείς ΕΣΥ!

Η άνεση καρφώνεται μάγκα μου. Όπως και το σφίξιμο μη μείνεις χωρίς δουλειά και τί θα κάνεις μετά

εσενα σε βλεπω συντομα να πινεις νερο στο ονομα μας.. :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν μου έριξαν κανένα κουβά με νερό στα μούτρα και ξέρω πολύ καλά τι γράφω.

Εσύ ξεκίνα από το να πάψεις να καρφώνεσαι για το ότι δεν ψάχνεις για εργασία και δεν παίζει να ψάξεις και άσε με εμένα.

Από τον τρόπο που μου απαντάς και το πώς ειρωνεύεσαι το γεγονός ότι πιστεύω πως κάθε μισθοσυντήρητος πρέπει να κοιτάει το πώς θα μπορεί να βρει δουλειά άμεσα (employability που ειρωνεύεσαι) φαίνεται ότι είσαι άνετος και σίγουρα όχι μισθοσυντήρητος.

Στην Ελλάδα του 2013 ή έχεις reputation και σε ξέρει η αγορά, ή είσαι μπροστά και έχεις δεξιότητες περιζήτητες στην αγορά ή έχεις πάντα κάποιον να σε χώνει στην αγορά εάν βρεθείς εκτός.

ρε συ φιλησυχε τοχεις γαμησει με τα αγγλικα στυλ τομκατ τελευταια και δε σου ταιριαζει κιολας. δεν εγραφες ετσι

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Reputation -> Το να γνωρίζει αρκετός κόσμος στον κλάδο μου ότι είμαι καλός σε κάτι ή το γνωρίζουν 5-6 σημαντική άνθρωποι που μπορούν να μιλήσουν και να το πουν σε άλλους 5-6 ο κάθε ένας.

Employability-> Το να μπορώ να αναζητήσω εργασία και να τη βρω σχετικά εύκολα σε σχέση με τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που κατέχουν και άλλοι που αναζητούν τις ίδιες θέσεις εργασίας με εμένα.

Επισκέπτης

Η άνεση φαίνεται μάγκα μου. Όπως και το σφίξιμο μη μείνεις χωρίς δουλειά και τί θα κάνεις μετά

Γι' αυτό ακριβώς σου αξίζει ότι και να πάθεις.
Γιατί σε απασχολεί το τι θα κάνεις ΕΣΥ και με βάση αυτό κρίνεις τα πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να ανησυχώ ΕΓΩ.
Γιατί έτσι έχετε μάθει με το ΕΓΩ και το ΕΣΥ.
Κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που στηρίζεις ΕΣΥ.
Και στην τελική, στ' αρχίδια μου τι πιστεύεις και τι καταλαβαίνεις. Σιγά μην κάτσω να σου εξηγήσω αν και πόσες φορές στη ζωή μου έχω μείνει χωρίς εισόδημα. Δεν πάσχω αχαχουχίαση μόρτη μου.
Όπως επίσης ποτέ δε θεώρησα σκόπιμο να φέρω κουβέντα στα όρια των δραστηριοτήτων μου..

Επισκέπτης
Reputation -> Το να γνωρίζει αρκετός κόσμος στον κλάδο μου ότι είμαι καλός σε κάτι ή το γνωρίζουν 5-6 σημαντική άνθρωποι που μπορούν να μιλήσουν και να το πουν σε άλλους 5-6 ο κάθε ένας.

Employability-> Το να μπορώ να αναζητήσω εργασία και να τη βρω σχετικά εύκολα σε σχέση με τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που κατέχουν και άλλοι που αναζητούν τις ίδιες θέσεις εργασίας με εμένα.
Παπαγαλια τα μαθαινατε στο Ντιρι,ε?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γι' αυτό ακριβώς σου αξίζει ότι και να πάθεις.
Γιατί σε απασχολεί το τι θα κάνεις ΕΣΥ και με βάση αυτό κρίνεις τα πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να ανησυχώ ΕΓΩ.
Γιατί έτσι έχετε μάθει με το ΕΓΩ και το ΕΣΥ.
Κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που στηρίζεις ΕΣΥ.
Και στην τελική, στ' αρχίδια μου τι πιστεύεις και τι καταλαβαίνεις. Σιγά μην κάτσω να σου εξηγήσω αν και πόσες φορές στη ζωή μου έχω μείνει χωρίς εισόδημα. Δεν πάσχω αχαχουχίαση μόρτη μου.
Όπως επίσης ποτέ δε θεώρησα σκόπιμο να φέρω κουβέντα στα όρια των δραστηριοτήτων μου..

Σαφώς και υπάρχει το ΕΣΥ και το ΕΓΩ.

Είμαστε σε διαφορετικές κοινωνικές τάξεις και καρφώνεσαι.

Εγώ μισθοσυντήρητος και ανησυχώντας για το employability που ειρωνεύεσαι κι εσύ στα αρχίδια σου, κοροϊδεύοντας εμένα που ανησυχώ για το πώς γίνεται να βρει κάποιος δουλειά άμεσα.

Σου κάνει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom