Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Nταξει κομπλεξικοι ειρωνες του καναπε που δεν εχετε τρεξει ενα χιλιομετρο, κοροιδευετε καποιον που βλεπετε να πετυχαινει σε κατι
Πες τα χρυσοστομε !!!!!!!

Ζηλιαρηδες ειναι ... μην δουν να προκοβει ανθρωπος αμεσως να τον φανε  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω μπορει να γουσταρω να την βρισκω ετσι ποιο ειναι εσενα το προβλημα σου?

αυτο δειχνει οτι δεν εχω χρηματα???? ειστε αστειοι  :P
δεν εχει να κανει ο τροπος ζωης γενικα με το αν εχει καποιος λεφτα η οχι...  :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
χαχαα με κραζουν λεει??? και λοιπον? Στα αρχιδια μου φιλε δεν μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να με επηρεασεις με τα ηλιθια πειραγματα απο εδω μεσα ουτε και απεξω βεβαια  :P

Aστους να κραζουν ρε φιλε. Τι να μιλησουν οι αχρηστοι τεμπεληδες αριστεραντζες? Ελα να αλλαξουμε θεμα, λεγε ρε τι πολεμικη τεχνη εκανες? Ασχολεισαι ακομη? Σκεφτομαι και εγω να αρχισω γιατι εχω σαπισει

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αυριο -μεθαυριο, Κατσε ηρεμος , κανε ενα κοπι πειστ ολη την συνομιλια μας και διαβασε τι σου γραφω. χωρις εγωισμους και πεισματα. Μπορει και να δεις κατι παραπανω...
καλυτερα νεκρος παρα αριστερος ο μπολντις........τι δεν καταλαβαινεις? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ριξτου απο κοντα φαπες αμα κοτας . αντε στα λογια ολοι καλοι ειμαστε

ομολογω οτι ακομα κουφαινομαι με καποια που διαβαζω στο ιντερνετ. αλλα δεν ειναι για σοβαρες συζητησεις το ιντερνετ εχουν δικιο οσοι το υποστηριζουν αυτο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχαα με κραζουν λεει??? και λοιπον? Στα αρχιδια μου φιλε δεν μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να με επηρεασεις με τα ηλιθια πειραγματα απο εδω μεσα ουτε και απεξω βεβαια  :P

αυτο που εκανες παραθεση για να απαντησεις το θεωρεις πειραγμα ρε τσιμεντολιθε? εγω φταιω που ασχοληθηκα και 3 δευτερολεπτα στα σοβαρα μαζι σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυριο -μεθαυριο, Κατσε ηρεμος , κανε ενα κοπι πειστ ολη την συνομιλια μας και διαβασε τι σου γραφω. χωρις εγωισμους και πεισματα. Μπορει και να δεις κατι παραπανω...

Σου ειπα οτι επεσες σε παγιδα.. σιγα μην ειχα χρεος σε τραπεζα.... δεν ξερεις τι λες... καθεσαι και φανταζεσαι πραγματα προκειμενου να μου επιτεθεις... το εχεις πει ηδη μια φορα αυτο με το σπιτι οταν ειχες στριμωχθει τοτε δεν ειχα πει τιποτα περιμενα και μια δευτερη για να σιγουρευτω και τελικα επεσα μεσα !!!!

Σε αντιθεση με τον γκομενο σου εγω μπορω να σε γυμνωσω και χωρις να με εχεις ερωτευτει χαχαχα.... και να σε αφησω  να τρεχεις πανικοβλητη να κρυφτεις επειδη θα πρεπει να μαθεις που σε παιρνει να παριστανεις την εξυπνη και που οχι. Χωρις εγωισμους και πεισματα λοιπον οταν ηρεμησεις αυριο.... με το καφεδακι σου κανε ενα κοπι πειστ την συνομιλια μας εκτυπωσε την και μπορεις να μαθεις κατι παραπανω.....το φιλαρακι σου που τοσο πολυ συμπαθεις ο μπολ  :-*

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
καλυτερα νεκρος παρα αριστερος ο μπολντις........τι δεν καταλαβαινεις? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

φιλε μορφωμενο παιδι ειναι... αυτο ελειπε να ταν αριστερος. Και ευτυχως τουλαχιστον η νεολαια δειχνει δειγματα οτι μπορει να ξεφυγει .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτο που εκανες παραθεση για να απαντησεις το θεωρεις πειραγμα ρε τσιμεντολιθε? εγω φταιω που ασχοληθηκα και 3 δευτερολεπτα στα σοβαρα μαζι σου.

Μην τσατιζεσαι επειδη εισαι μικρουλης ακομη θα μαθεις μπαλιτσα με τον καιρο  :dancing:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μπολντη ετοιμασου...
astegos1.jpg
Χαχαχαχαχαχαχα.
Ο καπιταλισμος και το american dream εκει βασιζονται.
Μπορει να υπαρχει αδικια στο συστημα αλλα ολοι εχου την ελπιδα (ψευτικη φυσικα) να γινουν καποιοι καποτε, και να γαμανε τον αλλον.
Οπως ειπα πριν αστεγος, ανεργος, καπιταλας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
φιλε μορφωμενο παιδι ειναι... αυτο ελειπε να ταν αριστερος. Και ευτυχως τουλαχιστον η νεολαια δειχνει δειγματα οτι μπορει να ξεφυγει .
εχει κατι οικονομολογους ο συριζα..σαινια........

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην τσατιζεσαι επειδη εισαι μικρουλης ακομη θα μαθεις μπαλιτσα με τον καιρο  :dancing:

δε τσαντιζομαι τρελιαρη μου. καμια φορα αγχωνομαι για σενα αλλα μου περναει γρηγορα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λοπεζ δεν χρειαζεται να απολογεισαι φιλε μου... εγω θα σε καταλαβαινω παντοτε.

Τι σκατα φιλαρακια ειμαστε αλλωστε?  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom