stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
κατι που ειναι αντισυνταγματικο...ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΠΑΝ .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατι που ειναι αντισυνταγματικο...ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΠΑΝ .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καμια φορα αγχωνομαι για σενα αλλα μου περναει γρηγορα.
Ο τραμου θα τον κατηγορουσε σαν επαγγελματια επαιτη, και θα ζηταγε να φορολογηθει η κουτα σαν ακινητο.Αν ήταν εδώ ο τραμουντάνας θα έλεγε ότι άπλωσε τα πόδια έξω από την κούτα![]()
Και ηλιθιο συναμα !!!!κατι που ειναι αντισυνταγματικο...
οι άλλοι που μας τις παίρνουν λίγο λίγο και τις δίνουν στους δανειστές είναι καλύτεροι?ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΠΑΝ .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε μορφωμενο παιδι ειναι... αυτο ελειπε να ταν αριστερος. Και ευτυχως τουλαχιστον η νεολαια δειχνει δειγματα οτι μπορει να ξεφυγει .
Κι ομως το ειπαν τυπε !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πουτσες μπλε........
Αυτο καταλαβες εσυ ?οι άλλοι που μας τις παίρνουν λίγο λίγο και τις δίνουν στους δανειστές είναι καλύτεροι?![]()
τι να παρουνε απο εσενα...οι άλλοι που μας τις παίρνουν λίγο λίγο και τις δίνουν στους δανειστές είναι καλύτεροι?![]()
Που είναι η πάπια να τους υποστηρίξει;Κι ομως το ειπαν τυπε !!!!!!!
Την πεταξαν οντως αυτη την μαλακια .....
Μετα πεταξαν το αλλο με την φορολογια στους χριστιανους ορθοδοξους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εβγαλα πορισμα. Τρολλαρει σιγουρα.
Ακομα και η μαλακια εχει ορια.![]()
ναιΑυτο καταλαβες εσυ ?
εσύ πάρε τ'αρχίδια μου και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμετι να παρουνε απο εσενα...![]()
ειρωνια και ετσι...
δλδ λοι οι μορφωμενοι ειναι δεξιοι;
μήτσο δεν ήταν τόσο αστείο ρε φίλε
αρχιδακια θα λες..οχι αρχιδια...ναι
εσύ πάρε τ'αρχίδια μου και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε![]()
αρχίδια-αρχιδάκια δεν βλέπω να τ'αρνείσαι πάντωςαρχιδακια θα λες..οχι αρχιδια...![]()
![]()
Δεν εχεις αρχιδια δηλαδη ? :oμήτσο δεν ήταν τόσο αστείο ρε φίλε![]()
Δεν εχεις αρχιδια δηλαδη ? :o