You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναρχικοί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 318K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Δεν ξερεις αν εχω ή δεν εχω λεφτα. Δεν μπορεις να με κρινεις.Ουτε εσυ ουτε οποιος δεν εχει σαφη θεση του τι υποστηριζει ιδεολογικα... κανεις απο οσους μπαινουν και γραφουν οτι ειμαι μαλακας δεν εχει αποψη σαφη και ξεκαθαρη.... την μαζοποιημενη αποψη να πεθανουν οι πολιτικοι δεν την ενστερνιζομαι για τον απλο λογο οτι την έχει ο καθενας σημερα...
εσυ ενα βραδυ δηλωσες οτι οι γονεις σου εχουν προβλημα με το σπιτι και οτι μπηκαν στα υπερχρεωμενα και ησουν και απογοητευμενος.
Εχω σαφεστατη θεση και μπορω να σε κρινω ακριβως οπως κανεις εσυ. Μονο που εγω σε κρινω για οσα λες και συ για οσα φανταζεσαι πισω απο εμενα.
Δηλαδη παιζει να εχεις λεφτα και να προτιμας να τρως τυροπιτες σαν το ποντικι στα υπογεια, αντι να δωσεις 20-30 λεπτα παραπανω να φας σαν ανθρωπος;Δεν ξερεις αν εχω ή δεν εχω λεφτα. Δεν μπορεις να με κρινεις.Ουτε εσυ ουτε οποιος δεν εχει σαφη θεση του τι υποστηριζει ιδεολογικα... κανεις απο οσους μπαινουν και γραφουν οτι ειμαι μαλακας δεν εχει αποψη σαφη και ξεκαθαρη.... την μαζοποιημενη αποψη να πεθανουν οι πολιτικοι δεν την ενστερνιζομαι για τον απλο λογο οτι την έχει ο καθενας σημερα...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Με πολεμικες τεχνες ποτε ειχες ασχοληθει?
Έχει κάνει βυσμαντσού
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Ωπς, για μισό.και τελος εσυ που δεν εχει λεφτα απο που και ως που μιλας για καπιταλισμο; ο γιωργος που τα τσιγαρα του κανουν 50 ευρω δικαιως μιλα αλλα εσυ;
Καταρχήν, δεν κάνουν μόνο τα δικά μου τσιγάρα 50ευρώ η κούτα, δεν είναι custom cigs και μόνο για μένα.
Και επιπλέον, δεν έχω καμία σχέση με τον καπιταλισμό. Στις επόμενες εκλογές, δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ θα το ρίξω.
Να αλλάξει επιτέλους κάτι σε αυτή την χώρα.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ενω εσενα πριν απο καμποση ωρα δεν σε δουλευανε.... σε χειροκροτουσανε ολοι
το θεμα ειναι .... οτι εχω χιλια δυο πραγματα να σε δουλεψω αυτη τη στιγμη αμα θελω....
το θεμα ειναι οτι λες μαλακιες σε σοβαρα πραγματα που δε θαπρεπε. δεν ειναι ζωη 200 ευρω αν το πιστευεις θες φαπες. και στο λενε οι περισσοτεροι με εγνοια περα απο την κοροιδια.
ειναι κριμα να μην εχεις ονειρα για το καλυτερο και να αρκεισαι ή χειροτερα ακομα να νομιζεις οτι θα ζησεις με αερα κοπανιστο.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ωπς, για μισό.
Καταρχήν, δεν κάνουν μόνο τα δικά μου τσιγάρα 50ευρώ η κούτα, δεν είναι custom cigs και μόνο για μένα.
Και επιπλέον, δεν έχω καμία σχέση με τον καπιταλισμό. Στις επόμενες εκλογές, δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ θα το ρίξω.
Να παρω επιτελους καμια εργολαβια.

Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
χαχαχα η εριναλ η ανθρωπιστρια χρησιμοποιει το σπιτι μου σαν αδυναμο σημειο για να μου την πει...
ενταξει παιδια ακριβως αυτο ηθελα να σας αποδειξω
για αυτο και την κουρδισα.... σας το ειπα οτι ειναι επαναστατρια και ανθρωπιστρια του κωλου
p.s Δεν εχω εγω σπιτι σε υπερχρεωμενα... ολο αυτο ηταν μια μπλοφα για να αποδειξω ποσο ανθρωπιστρια του κωλου εισαι... ηξερα οτι θα το χρησιμοποιησεις για να επιτεθεις
για αυτο και την κουρδισα.... σας το ειπα οτι ειναι επαναστατρια και ανθρωπιστρια του κωλου
p.s Δεν εχω εγω σπιτι σε υπερχρεωμενα... ολο αυτο ηταν μια μπλοφα για να αποδειξω ποσο ανθρωπιστρια του κωλου εισαι... ηξερα οτι θα το χρησιμοποιησεις για να επιτεθεις
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Δηλαδη παιζει να εχεις λεφτα και να προτιμας να τρως τυροπιτες σαν το ποντικι στα υπογεια, αντι να δωσεις 20-30 λεπτα παραπανω να φας σαν ανθρωπος;
τεσπα το σταματαω γιατι το νοημα της δικη μου κουβεντα δεν ειναι να σε φερω σε δυσκολη θεση στο κατω κατω της γραφης την ζωη σου οποια και να ναι ειτε εσυ ειτε εγω την ζουμε και εκει δεν χωρανε τρολ. κανε οτι νομιζεις, και πιστευε οτι με 200 ευρω θα ζησεις. ασε εμενα να πιστευω και να παλευω να ζησεις με παραπανω.
Επισκέπτης
Μπολντη ετοιμασου...εσυ ενα βραδυ δηλωσες οτι οι γονεις σου εχουν προβλημα με το σπιτι και οτι μπηκαν στα υπερχρεωμενα και ησουν και απογοητευμενος.

master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Κανεις και εσυ κατι ερωτησεις μωρε αδελφε μου.Αφου το εχει δηλωσει οτι εχει ασχοληθει πολλα χρονια.Εχει τελειοποιησει και την τεχνικη αγριου κοιταγματος magnum.Με πολεμικες τεχνες ποτε ειχες ασχοληθει?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Έχει κάνει βυσμαντσού
Nταξει κομπλεξικοι ειρωνες του καναπε που δεν εχετε τρεξει ενα χιλιομετρο, κοροιδευετε καποιον που βλεπετε να πετυχαινει σε κατι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Δηλαδη παιζει να εχεις λεφτα και να προτιμας να τρως τυροπιτες σαν το ποντικι στα υπογεια, αντι να δωσεις 20-30 λεπτα παραπανω να φας σαν ανθρωπος;
Εγω μπορει να γουσταρω να την βρισκω ετσι ποιο ειναι εσενα το προβλημα σου?
αυτο δειχνει οτι δεν εχω χρηματα???? ειστε αστειοι
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
το θεμα ειναι οτι λες μαλακιες σε σοβαρα πραγματα που δε θαπρεπε. δεν ειναι ζωη 200 ευρω αν το πιστευεις θες φαπες. και στο λενε οι περισσοτεροι με εγνοια περα απο την κοροιδια.
ειναι κριμα να μην εχεις ονειρα για το καλυτερο και να αρκεισαι ή χειροτερα ακομα να νομιζεις οτι θα ζησεις με αερα κοπανιστο.
ριξτου απο κοντα φαπες αμα κοτας . αντε στα λογια ολοι καλοι ειμαστε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
χαχαα με κραζουν λεει??? και λοιπον? Στα αρχιδια μου φιλε δεν μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να με επηρεασεις με τα ηλιθια πειραγματα απο εδω μεσα ουτε και απεξω βεβαια
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο κοσμος ειναι κακοςNταξει κομπλεξικοι ειρωνες του καναπε που δεν εχετε τρεξει ενα χιλιομετρο, κοροιδευετε καποιον που βλεπετε να πετυχαινει σε κατι
φουφουτος 2012
Καταλαβα. Αστεγος, ανεργος, καπιταλας.εσυ ενα βραδυ δηλωσες οτι οι γονεις σου εχουν προβλημα με το σπιτι και οτι μπηκαν στα υπερχρεωμενα και ησουν και απογοητευμενος.
Εχω σαφεστατη θεση και μπορω να σε κρινω ακριβως οπως κανεις εσυ. Μονο που εγω σε κρινω για οσα λες και συ για οσα φανταζεσαι πισω απο εμενα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
χαχαχα η εριναλ η ανθρωπιστρια χρησιμοποιει το σπιτι μου σαν αδυναμο σημειο για να μου την πει...
αυριο -μεθαυριο, Κατσε ηρεμος , κανε ενα κοπι πειστ ολη την συνομιλια μας και διαβασε τι σου γραφω. χωρις εγωισμους και πεισματα. Μπορει και να δεις κατι παραπανω...