Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΚΑΡΑ-ΤΡΟΛΛΑΡΑ Ο ΜΠΟΛΝΤΗΣ !!!!!!!!!!

Αλογα σας εχει κανει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν ξερεις αν εχω ή δεν εχω λεφτα. Δεν μπορεις να με κρινεις.Ουτε εσυ ουτε οποιος δεν εχει σαφη θεση του τι υποστηριζει ιδεολογικα... κανεις απο οσους μπαινουν και γραφουν οτι ειμαι μαλακας δεν εχει αποψη σαφη και ξεκαθαρη.... την μαζοποιημενη αποψη να πεθανουν οι πολιτικοι δεν την ενστερνιζομαι για τον απλο λογο οτι την έχει ο καθενας σημερα...

εσυ ενα βραδυ δηλωσες οτι οι γονεις σου εχουν προβλημα με το σπιτι και οτι μπηκαν στα υπερχρεωμενα και ησουν και απογοητευμενος.
Εχω σαφεστατη θεση  και μπορω να σε κρινω ακριβως οπως κανεις εσυ. Μονο που εγω σε κρινω για οσα λες και συ για οσα φανταζεσαι πισω απο εμενα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν ξερεις αν εχω ή δεν εχω λεφτα. Δεν μπορεις να με κρινεις.Ουτε εσυ ουτε οποιος δεν εχει σαφη θεση του τι υποστηριζει ιδεολογικα... κανεις απο οσους μπαινουν και γραφουν οτι ειμαι μαλακας δεν εχει αποψη σαφη και ξεκαθαρη.... την μαζοποιημενη αποψη να πεθανουν οι πολιτικοι δεν την ενστερνιζομαι για τον απλο λογο οτι την έχει ο καθενας σημερα...
Δηλαδη παιζει να εχεις λεφτα και να προτιμας να τρως τυροπιτες σαν το ποντικι στα υπογεια, αντι να δωσεις 20-30 λεπτα παραπανω να φας σαν ανθρωπος;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
και τελος εσυ που δεν εχει λεφτα απο που και ως που μιλας για καπιταλισμο; ο γιωργος που τα τσιγαρα του κανουν 50 ευρω δικαιως μιλα αλλα εσυ;
Ωπς, για μισό.

Καταρχήν, δεν κάνουν μόνο τα δικά μου τσιγάρα 50ευρώ η κούτα, δεν είναι custom cigs και μόνο για μένα.

Και επιπλέον, δεν έχω καμία σχέση με τον καπιταλισμό. Στις επόμενες εκλογές, δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ θα το ρίξω.

Να αλλάξει επιτέλους κάτι σε αυτή την χώρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενω εσενα πριν απο καμποση ωρα δεν σε δουλευανε.... σε χειροκροτουσανε ολοι  :P
το θεμα ειναι .... οτι εχω χιλια δυο πραγματα να σε δουλεψω αυτη τη στιγμη αμα θελω....

το θεμα ειναι οτι λες μαλακιες σε σοβαρα πραγματα που δε θαπρεπε. δεν ειναι ζωη 200 ευρω αν το πιστευεις θες φαπες. και στο λενε οι περισσοτεροι με εγνοια περα απο την κοροιδια.
ειναι κριμα να μην εχεις ονειρα για το καλυτερο και να αρκεισαι ή χειροτερα ακομα να νομιζεις οτι θα ζησεις με αερα κοπανιστο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ωπς, για μισό.

Καταρχήν, δεν κάνουν μόνο τα δικά μου τσιγάρα 50ευρώ η κούτα, δεν είναι custom cigs και μόνο για μένα.

Και επιπλέον, δεν έχω καμία σχέση με τον καπιταλισμό. Στις επόμενες εκλογές, δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ θα το ρίξω.

Να παρω επιτελους καμια εργολαβια.
:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχα η εριναλ η ανθρωπιστρια χρησιμοποιει το σπιτι μου σαν αδυναμο σημειο για να μου την πει...

ενταξει παιδια ακριβως αυτο ηθελα να σας αποδειξω  :P

για αυτο και την κουρδισα.... σας το ειπα οτι ειναι επαναστατρια και ανθρωπιστρια του κωλου

p.s Δεν εχω εγω σπιτι σε υπερχρεωμενα... ολο αυτο ηταν μια μπλοφα για να αποδειξω ποσο ανθρωπιστρια του κωλου εισαι... ηξερα οτι θα το χρησιμοποιησεις για να επιτεθεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δηλαδη παιζει να εχεις λεφτα και να προτιμας να τρως τυροπιτες σαν το ποντικι στα υπογεια, αντι να δωσεις 20-30 λεπτα παραπανω να φας σαν ανθρωπος;

τεσπα το σταματαω γιατι το νοημα της δικη μου κουβεντα δεν ειναι να σε φερω σε δυσκολη θεση στο κατω κατω της γραφης την ζωη σου οποια και να ναι ειτε εσυ ειτε εγω την ζουμε και εκει δεν χωρανε τρολ. κανε οτι νομιζεις, και πιστευε οτι με 200 ευρω θα ζησεις. ασε εμενα να πιστευω και να παλευω να ζησεις με παραπανω.

Επισκέπτης
εσυ ενα βραδυ δηλωσες οτι οι γονεις σου εχουν προβλημα με το σπιτι και οτι μπηκαν στα υπερχρεωμενα και ησουν και απογοητευμενος.
Μπολντη ετοιμασου...
astegos1.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Με πολεμικες τεχνες ποτε ειχες ασχοληθει?
Κανεις και εσυ κατι ερωτησεις μωρε αδελφε μου.Αφου το εχει δηλωσει οτι εχει ασχοληθει πολλα χρονια.Εχει τελειοποιησει και την τεχνικη αγριου κοιταγματος magnum.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Έχει κάνει βυσμαντσού

Nταξει κομπλεξικοι ειρωνες του καναπε που δεν εχετε τρεξει ενα χιλιομετρο, κοροιδευετε καποιον που βλεπετε να πετυχαινει σε κατι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Εγω μπορει να γουσταρω να την βρισκω ετσι ποιο ειναι εσενα το προβλημα σου?

αυτο δειχνει οτι δεν εχω χρηματα???? ειστε αστειοι  :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
το θεμα ειναι οτι λες μαλακιες σε σοβαρα πραγματα που δε θαπρεπε. δεν ειναι ζωη 200 ευρω αν το πιστευεις θες φαπες. και στο λενε οι περισσοτεροι με εγνοια περα απο την κοροιδια.
ειναι κριμα να μην εχεις ονειρα για το καλυτερο και να αρκεισαι ή χειροτερα ακομα να νομιζεις οτι θα ζησεις με αερα κοπανιστο.

ριξτου απο κοντα φαπες αμα κοτας . αντε στα λογια ολοι καλοι ειμαστε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

χαχαα με κραζουν λεει??? και λοιπον? Στα αρχιδια μου φιλε δεν μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να με επηρεασεις με τα ηλιθια πειραγματα απο εδω μεσα ουτε και απεξω βεβαια  :P

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
p.s Δεν εχω εγω σπιτι σε υπερχρεωμενα... ολο αυτο ηταν μια μπλοφα για να αποδειξω ποσο ανθρωπιστρια του κωλου εισαι... ηξερα οτι θα το χρησιμοποιησεις για να επιτεθεις

:think: :think: :think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εχω σαφεστατη θεση  και μπορω να σε κρινω ακριβως οπως κανεις εσυ. Μονο που εγω σε κρινω για οσα λες και συ για οσα φανταζεσαι πισω απο εμενα.
Καταλαβα. Αστεγος, ανεργος, καπιταλας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Πάντως ο πούστης, η χαρά της AGB είναι. 40 μέλη και 10 επισκέπτες θέλουν να μάθουν για την... τυρόπιτα του μπόλντη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
χαχαχα η εριναλ η ανθρωπιστρια χρησιμοποιει το σπιτι μου σαν αδυναμο σημειο για να μου την πει...

ενταξει παιδια ακριβως αυτο ηθελα να σας αποδειξω  :P

για αυτο και την κουρδισα.... σας το ειπα οτι ειναι επαναστατρια και ανθρωπιστρια του κωλου

αυριο -μεθαυριο, Κατσε ηρεμος , κανε ενα κοπι πειστ ολη την συνομιλια μας και διαβασε τι σου γραφω. χωρις εγωισμους και πεισματα. Μπορει και να δεις κατι παραπανω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom