You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναρχικοί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 317K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Temaxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
50άρικο κάνει η κούτα τα τσιγάρα μου, δεν ήξερα ότι γαμάς και μάλιστα επί 3 με αυτά τα λεφτά.
Έτσι, μπράβο!
Χύστους στη μάπα, τους παλιάπλυτους που ρωτάνε πώς ζει κάποιος με 7-8 κατοστάρικα.
Εσένα οι κάλτσες σου θα κάνουν πάνω από 1000.
Καπιταλισμός και ξερό ψωμί.
Ζήτω η Γερμανία!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Εριναλ εσυ εχεις φαει τα μουτρα σου ασχημα και ασε τις βλακειες τωρα
οι αδυναμοι θα πρεπει να εχουν εκπαιδευση ωστε να γινουν δυνατοι ... αλλα οταν σνομπαρουν την εκπαιδευση ... οταν ΔΕΝ μπαινουν στα αμφιθεατρα.... οταν εχουν τρελες απαιτησεις ενω ειναι κουραδες.... τοτε δεν θα υπαρχει καμια μεριμνα για αυτους μεχρι να αλλαξουν μυαλο και να συνεργαστουν. Δεν μας λες που δουλευεις δεν μπορουμε να εχουμε συζητηση... διοτι εξαρχης εισαι αδικη και πας να παραστησεις την δικαιη αυτα ειναι κωλοτουμπες και υποκρισιες τις οποιες εχω προβλεψει... τις λυπες κρατησε τες για την παρτη σου δεν εχω αναγκη να με λυπουνται εγω εισαι αστεια.
Ειμαι αδικη απεναντι σου; εχεις παραπονο; Τι να πουν τοσοι αλλοι . Σε εσενα φερομαι αδικα για τους αλλους..
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Καλα φερε το ΠΑΜΕ Και αυτο τον απλυτο τον σταματοπουλο να δεις τι φαπες εχουν να πεσουν.
Ωχ ωχ εκανες και πολεμικες τεχνες παλια
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Περαν του οτι εισαι σε καλο δρομο για να γινεις ενας πρωτης ταξεως ακροτατος ακροδεξιος λες και πιο πολλες μαλακιες απο τον Μητσαρα/Αγγελικουλα...το εχεις καψει εντελως λεμε.
Ακροδεξιος δεν ειμαι αριστερε των οπισθιων .... καπιταλιστης ειμαι σιγουρα παντως....
πιστευω οτι μονο μεγαλοεπιχειρηματιες μπορουν να κανουν το κρατος σου πλουσιο (αφου κανουν πρωτα τις τσεπες τους φυσικα κανεις δεν ειναι αγιος και εσυ λεφτα θες και ας παριστανεις τον ανθρωπιστη)με επενδυσεις και δημιουργια θεσεων εργασιας σε εργατες που αν ειναι σωστοι και αποδοτικοι θα υπαρχει κλιμακωση στους μισθους τους ο καλος θα παιρνει 1000 ο μετριος 700 και ο σουπερ 2000
Επισκέπτης
Φυσικα και εχω δουλεψει εσεις δεν εχετε δουλεψει που περιμενετε πρωτο μισθο 1500 ευρω για να μπορεσετε και καλα να ζησετε ικανοποιητικα.
Ο μισθος πρεπει να δινεται μονο αν συμβαλλεις στο κερδος. Τοτε τον αξιζεις.
Εγω δεν εχω δουλεψει ? Ρε τρελαμενε σε 48 ωρες εχω κοιμηθει 3, εμενα θα μου πεις για δουλεια ? Απο δουλεια φευγω και παω για δουλεια μεχρι αυριο στις 6 το πρωι. Εσυ τι δουλειες εχεις κανει ?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Και εχεις και βυσματαρα...βαλτον στη θεση του τον τσογλανο...
χαχα εσυ εχεις βυσμα φιλε που εισαι στο δημοσιο ή ανεργος και σε θρεφει ο μπαμπακας. Μην μπερδευεσαι
Επισκέπτης
Οχι για να κλαιγεσαι... αλλα για να κανεις τιποτα της προκοπης με καμια γνωστη
Και πότε να το κάνω άμα δουλεύω?
Πριν λίγο είπες πως ο εργαζόμενος το ξεχνάει το ίντερνετ..
Την μεγαλύτερη πλάκα την έχουν ατομα των λεγομένων παρασιτικων επαγγελμάτων (δικηγοροι-μηχανικοι-λογιστες)
που χωρίς την απίστευτη ελληνικη γραφειοκρατεία,
θα χανε λυσαξει στην πείνα
και μας το παιζουν εδω μεσα αναρχία-ανθρωπισμός-ιστορία
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ειπε ο εξυπνοςΠεραν του οτι εισαι σε καλο δρομο για να γινεις ενας πρωτης ταξεως ακροτατος ακροδεξιος λες και πιο πολλες μαλακιες απο τον Μητσαρα/Αγγελικουλα...το εχεις καψει εντελως λεμε.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Την μεγαλύτερη πλάκα την έχουν ατομα των λεγομένων παρασιτικων επαγγελμάτων (δικηγοροι-μηχανικοι-λογιστες)
ακριβως οπως η εριναλ... χαχαχα ρε σας κοροιδευουν ολοι αυτοι
το παγκοσμιο συστημα ειναι οι τραπεζες και ο καπιταλισμος και μπαινουν να σας αποπροσανατολισουν
σκεψου ο σουπερμαους ειναι δημοσιος και λεει εμενα βυσμα ή ειναι ανεργος και τον ταιζουν να ειναι ολη τη μερα εδω μεσα και λεει εμενα οτι με ταιζουν
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ξυνεται στους κωδικες !!!!!Εγω δεν εχω δουλεψει ? Ρε τρελαμενε σε 48 ωρες εχω κοιμηθει 3, εμενα θα μου πεις για δουλεια ? Απο δουλεια φευγω και παω για δουλεια μεχρι αυριο στις 6 το πρωι. Εσυ τι δουλειες εχεις κανει ?
Αμα μπορεις καντο κι εσυ να σε δουμε.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ksWPTGR_AK0[/video[/video]]Ειπε ο εξυπνος
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ολοι πρωην βολεμενοι πασοκοι...Την μεγαλύτερη πλάκα την έχουν ατομα των λεγομένων παρασιτικων επαγγελμάτων (δικηγοροι-μηχανικοι-λογιστες)
Επισκέπτης
Εξ ιδιων τα αλλοτρια μπολντακο,ετσι?Καλα το πας...αμα ζησουν και μεχρι τα 130 οι γεροι σου ολα ΟΚ.χαχα εσυ εχεις βυσμα φιλε που εισαι στο δημοσιο ή ανεργος και σε θρεφει ο μπαμπακας. Μην μπερδευεσαι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Και πότε να το κάνω άμα δουλεύω?
Πριν λίγο είπες πως ο εργαζόμενος το ξεχνάει το ίντερνετ..
πωπωπω ειναι καθυστερημενο το παιδακι... γιατι ειπα εγω οτι δουλευεις?
αυτο λεμε ή δημοσιος εισαι (ε δεν δουλευουν τωρα οι δημοσιο μην κοροιδευομαστε χαχα) ή εισαι ανεργος και σε θρεφουν. Που βλεπεις εσυ τη δουλεια ξερεις τι θα πει δουλεια???? 14 ωρες στο ποδι και βαλε οχι παω 9 και φευγω 2 παρα δημοσιος ελα σοβαρεψου τωρα
Ιπτάμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Στα αρχιδια μου φιλε... δεν επελεξα να γινω στρατιωτικος. Αυτα στα φανταρακια σου. Εδω δεν ειναι στρατος...
Δεν είμαι στρατιωτικός. Και δε το είπα για σένα.
Επισκέπτης
Για λεγε,για λεγε...Ωχ ωχ εκανες και πολεμικες τεχνες παλια
Επισκέπτης
Εγω δεν εχω δουλεψει ? Ρε τρελαμενε σε 48 ωρες εχω κοιμηθει 3, εμενα θα μου πεις για δουλεια ? Απο δουλεια φευγω και παω για δουλεια μεχρι αυριο στις 6 το πρωι. Εσυ τι δουλειες εχεις κανει ?
Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά..