Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εξ ιδιων τα αλλοτρια μπολντακο,ετσι?Καλα το πας...αμα ζησουν και μεχρι τα 130 οι γεροι σου ολα ΟΚ.

ρε βλακα εισαι ολη την ημερα εδω μεσα... αποκλειεται να δουλευεις αρα και εσενα σε θρεφουν..... καλα τοσο ηλιθιος εισαι?  :P

και αν δουλευεις εισαι στο δημοσιο που σας εχουν λασκα.... και δεν σας ελεγχει κανεις... και λες εμενα για βυσμα μετα? μα τι διαολο τρολ εισαι? εσεις ειστε τα τρολ οχι εγω  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ακροδεξιος δεν ειμαι αριστερε των οπισθιων .... καπιταλιστης ειμαι σιγουρα παντως.... 

καλα αυτο ακουγεται το ιδιο αστειο και εχει την ιδια βαρυτητα με τους βιομηχανους που δηλωνουν αριστεροι.
δεν εισαι και ο μοναδικος γραφικος δηλαδη μη σε χαλαει καθολου αυτο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πωπωπω ειναι καθυστερημενο το παιδακι... γιατι ειπα εγω οτι δουλευεις?

αυτο λεμε ή δημοσιος εισαι (ε δεν δουλευουν τωρα οι δημοσιο μην κοροιδευομαστε χαχα) ή εισαι ανεργος και σε θρεφουν. Που βλεπεις εσυ τη δουλεια ξερεις τι θα πει δουλεια???? 14 ωρες στο ποδι και βαλε οχι παω 9 και φευγω 2 παρα δημοσιος ελα σοβαρεψου τωρα

τελικα μπολ ποιο ειναι το κινητρο μου για να σου λεω να ζησεις με πιο πολλα λεφτα; και οχι με 200 ευρω;
και ποιος δικαιουται κατα την αποψη σου να μιλα για ευαισθησιες ; τι επαγγελμα πρεπει να κανει;
και τελος εσυ που δεν εχει λεφτα απο που και ως που μιλας για καπιταλισμο; ο γιωργος που τα τσιγαρα του κανουν 50 ευρω δικαιως μιλα αλλα εσυ;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εβγαλα πορισμα. Τρολλαρει σιγουρα.
Ακομα και η μαλακια εχει ορια.  :2funny:

Επισκέπτης
πωπωπω ειναι καθυστερημενο το παιδακι... γιατι ειπα εγω οτι δουλευεις?

αυτο λεμε ή δημοσιος εισαι (ε δεν δουλευουν τωρα οι δημοσιο μην κοροιδευομαστε χαχα) ή εισαι ανεργος και σε θρεφουν. Που βλεπεις εσυ τη δουλεια ξερεις τι θα πει δουλεια???? 14 ωρες στο ποδι και βαλε οχι παω 9 και φευγω 2 παρα δημοσιος ελα σοβαρεψου τωρα

Καλά.
Αν δούλευα??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καλα αυτο ακουγεται το ιδιο αστειο και εχει την ιδια βαρυτητα με τους βιομηχανους που δηλωνουν αριστεροι.
δεν εισαι και ο μοναδικος γραφικος δηλαδη μη σε χαλαει καθολου αυτο.

Γραφικοι ειναι οσοι φοβουνται να πουν τι πρεσβευουν απο φοβο μηπως καμια μερα πεσουν εξω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γραφικοι ειναι οσοι φοβουνται να πουν τι πρεσβευουν απο φοβο μηπως καμια μερα πεσουν εξω...

ε τελος παντων πολλα ειναι γραφικα και κακως σε δουλευουν μονοτερμα για το οτι δηλωνεις καπιταλιστης, αλλα επιλεγουν να το ξεχνανε.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τελικα μπολ ποιο ειναι το κινητρο μου για να σου λεω να ζησεις με πιο πολλα λεφτα; και οχι με 200 ευρω;
και ποιος δικαιουται κατα την αποψη σου να μιλα για ευαισθησιες ; τι επαγγελμα πρεπει να κανει;
και τελος εσυ που δεν εχει λεφτα απο που και ως που μιλας για καπιταλισμο; ο γιωργος που τα τσιγαρα του κανουν 50 ευρω δικαιως μιλα αλλα εσυ;

Δεν ξερεις αν εχω ή δεν εχω λεφτα. Δεν μπορεις να με κρινεις.Ουτε εσυ ουτε οποιος δεν εχει σαφη θεση του τι υποστηριζει ιδεολογικα... κανεις απο οσους μπαινουν και γραφουν οτι ειμαι μαλακας δεν εχει αποψη σαφη και ξεκαθαρη.... την μαζοποιημενη αποψη να πεθανουν οι πολιτικοι δεν την ενστερνιζομαι για τον απλο λογο οτι την έχει ο καθενας σημερα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ε τελος παντων πολλα ειναι γραφικα και κακως σε δουλευουν μονοτερμα για το οτι δηλωνεις καπιταλιστης, αλλα επιλεγουν να το ξεχνανε.  

Ενω εσενα πριν απο καμποση ωρα δεν σε δουλευανε.... σε χειροκροτουσανε ολοι  :P
το θεμα ειναι .... οτι εχω χιλια δυο πραγματα να σε δουλεψω αυτη τη στιγμη αμα θελω....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ωπα...Οπως δεν ξερουμε αν εχεις η οχι βυσμα ενα πραμα?

ρε βλακα εισαι ολη την ημερα εδω μεσα... αποκλειεται να δουλευεις αρα και εσενα σε θρεφουν..... καλα τοσο ηλιθιος εισαι?  :P

και αν δουλευεις εισαι στο δημοσιο που σας εχουν λασκα.... και δεν σας ελεγχει κανεις... και λες εμενα για βυσμα μετα? μα τι διαολο τρολ εισαι? εσεις ειστε τα τρολ οχι εγω  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν ξερεις αν εχω ή δεν εχω λεφτα. Δεν μπορεις να με κρινεις.Ουτε εσυ ουτε οποιος δεν εχει σαφη θεση του τι υποστηριζει ιδεολογικα... κανεις απο οσους μπαινουν και γραφουν οτι ειμαι μαλακας δεν εχει αποψη σαφη και ξεκαθαρη.... την μαζοποιημενη αποψη να πεθανουν οι πολιτικοι δεν την ενστερνιζομαι για τον απλο λογο οτι την έχει ο καθενας σημερα...

Με πολεμικες τεχνες ποτε ειχες ασχοληθει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom