Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Κατσε γιατι και εγω δε θυμαμαι καλαΓια λεγε,για λεγε...
Τυπε μπολντεμορτ εχεις ασχοληθει με πολεμικες τεχνες παλια η ασχολεισαι ακομη ?
Κατσε γιατι και εγω δε θυμαμαι καλαΓια λεγε,για λεγε...
Εξ ιδιων τα αλλοτρια μπολντακο,ετσι?Καλα το πας...αμα ζησουν και μεχρι τα 130 οι γεροι σου ολα ΟΚ.
Μικροτσουτσουνε κατσε φρονιμα[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ksWPTGR_AK0[/video[/video]]
Ακροδεξιος δεν ειμαι αριστερε των οπισθιων .... καπιταλιστης ειμαι σιγουρα παντως....
Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά..
Μηπως εισαι και μαλακας σιγουρα παντως?Για τσεκαρε το...Ακροδεξιος δεν ειμαι αριστερε των οπισθιων .... καπιταλιστης ειμαι σιγουρα παντως....
πωπωπω ειναι καθυστερημενο το παιδακι... γιατι ειπα εγω οτι δουλευεις?
αυτο λεμε ή δημοσιος εισαι (ε δεν δουλευουν τωρα οι δημοσιο μην κοροιδευομαστε χαχα) ή εισαι ανεργος και σε θρεφουν. Που βλεπεις εσυ τη δουλεια ξερεις τι θα πει δουλεια???? 14 ωρες στο ποδι και βαλε οχι παω 9 και φευγω 2 παρα δημοσιος ελα σοβαρεψου τωρα
πωπωπω ειναι καθυστερημενο το παιδακι... γιατι ειπα εγω οτι δουλευεις?
αυτο λεμε ή δημοσιος εισαι (ε δεν δουλευουν τωρα οι δημοσιο μην κοροιδευομαστε χαχα) ή εισαι ανεργος και σε θρεφουν. Που βλεπεις εσυ τη δουλεια ξερεις τι θα πει δουλεια???? 14 ωρες στο ποδι και βαλε οχι παω 9 και φευγω 2 παρα δημοσιος ελα σοβαρεψου τωρα
καλα αυτο ακουγεται το ιδιο αστειο και εχει την ιδια βαρυτητα με τους βιομηχανους που δηλωνουν αριστεροι.
δεν εισαι και ο μοναδικος γραφικος δηλαδη μη σε χαλαει καθολου αυτο.
Που,στον ΕΣ τετοιο πραμα?Ο Μπολντης?Αφου ουτε ΣΩΒΕ δεν παιζει,ειναι βυσμα το ατομο.Κατσε γιατι και εγω δε θυμαμαι καλα
Τυπε μπολντεμορτ εχεις ασχοληθει με πολεμικες τεχνες παλια η ασχολεισαι ακομη ?
Σε εχω γαμησει και δεν σε ευχαριστησα; :oΜικροτσουτσουνε κατσε φρονιμα
Γραφικοι ειναι οσοι φοβουνται να πουν τι πρεσβευουν απο φοβο μηπως καμια μερα πεσουν εξω...
τελικα μπολ ποιο ειναι το κινητρο μου για να σου λεω να ζησεις με πιο πολλα λεφτα; και οχι με 200 ευρω;
και ποιος δικαιουται κατα την αποψη σου να μιλα για ευαισθησιες ; τι επαγγελμα πρεπει να κανει;
και τελος εσυ που δεν εχει λεφτα απο που και ως που μιλας για καπιταλισμο; ο γιωργος που τα τσιγαρα του κανουν 50 ευρω δικαιως μιλα αλλα εσυ;
Ωπα...Οπως δεν ξερουμε αν εχεις η οχι βυσμα ενα πραμα?Δεν ξερεις αν εχω ή δεν εχω λεφτα.
Ελα κουνα τον κωλο σου να πεσουν οι καποτουλες !!!!!Σε εχω γαμησει και δεν σε ευχαριστησα; :o
ε τελος παντων πολλα ειναι γραφικα και κακως σε δουλευουν μονοτερμα για το οτι δηλωνεις καπιταλιστης, αλλα επιλεγουν να το ξεχνανε.
μα ποσους του εριξες ρε μητσο??????????/καποτουλες !!!!!
Σπασε λεμε...........
Ωπα...Οπως δεν ξερουμε αν εχεις η οχι βυσμα ενα πραμα?
ρε βλακα εισαι ολη την ημερα εδω μεσα... αποκλειεται να δουλευεις αρα και εσενα σε θρεφουν..... καλα τοσο ηλιθιος εισαι?
και αν δουλευεις εισαι στο δημοσιο που σας εχουν λασκα.... και δεν σας ελεγχει κανεις... και λες εμενα για βυσμα μετα? μα τι διαολο τρολ εισαι? εσεις ειστε τα τρολ οχι εγω
Δεν ξερεις αν εχω ή δεν εχω λεφτα. Δεν μπορεις να με κρινεις.Ουτε εσυ ουτε οποιος δεν εχει σαφη θεση του τι υποστηριζει ιδεολογικα... κανεις απο οσους μπαινουν και γραφουν οτι ειμαι μαλακας δεν εχει αποψη σαφη και ξεκαθαρη.... την μαζοποιημενη αποψη να πεθανουν οι πολιτικοι δεν την ενστερνιζομαι για τον απλο λογο οτι την έχει ο καθενας σημερα...