Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εριναλ εσυ εχεις φαει τα μουτρα σου ασχημα και ασε τις βλακειες τωρα  :P

οι αδυναμοι θα πρεπει να εχουν εκπαιδευση ωστε να γινουν δυνατοι ... αλλα οταν σνομπαρουν την εκπαιδευση ... οταν ΔΕΝ μπαινουν στα αμφιθεατρα.... οταν εχουν τρελες απαιτησεις ενω ειναι κουραδες.... τοτε δεν θα υπαρχει καμια μεριμνα για αυτους μεχρι να αλλαξουν μυαλο και να συνεργαστουν. Δεν μας λες που δουλευεις δεν μπορουμε να εχουμε συζητηση... διοτι εξαρχης εισαι αδικη και πας να παραστησεις την δικαιη αυτα ειναι κωλοτουμπες και υποκρισιες τις οποιες εχω προβλεψει... τις λυπες κρατησε τες για την παρτη σου δεν εχω αναγκη να με λυπουνται εγω εισαι αστεια.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εριναλ εσυ εχεις φαει τα μουτρα σου ασχημα και ασε τις βλακειες τωρα  :P

οι αδυναμοι θα πρεπει να εχουν εκπαιδευση ωστε να γινουν δυνατοι ... αλλα οταν σνομπαρουν την εκπαιδευση ... οταν ΔΕΝ μπαινουν στα αμφιθεατρα.... οταν εχουν τρελες απαιτησεις ενω ειναι κουραδες.... τοτε δεν θα υπαρχει καμια μεριμνα για αυτους μεχρι να αλλαξουν μυαλο και να συνεργαστουν. Δεν μας λες που δουλευεις δεν μπορουμε να εχουμε συζητηση... διοτι εξαρχης εισαι αδικη και πας να παραστησεις την δικαιη αυτα ειναι κωλοτουμπες και υποκρισιες τις οποιες εχω προβλεψει... τις λυπες κρατησε τες για την παρτη σου δεν εχω αναγκη να με λυπουνται εγω εισαι αστεια.
Δεν δουλευει εχει γκομενους και τους τα τρωει.Και ερχεται εδω και μας το παιζει ιστορια και κωλοτριβεται στον Λακη. :rockon:

Επισκέπτης
Ελα ρε συ τωρα ξερεις ποσους σαν και εσενα εχω συναντησει εκει εξω??? που και καλα ενδιαφεροντουσαν για τον συνανθρωπο και οταν εφτανε η καταλληλη στιγμη αποδεικνυοταν ποσο φουσκα ηταν ολα?

ασε μας τωρα ... χαχαχα

Ρε κοπρα εχεις δουλεψει ποτε στη ζωη σου ή εισαι μονο θεωριες ?

Επισκέπτης
Ελα ρε συ τωρα ξερεις ποσους σαν και εσενα εχω συναντησει εκει εξω??? που και καλα ενδιαφεροντουσαν για τον συνανθρωπο και οταν εφτανε η καταλληλη στιγμη αποδεικνυοταν ποσο φουσκα ηταν ολα?

ασε μας τωρα ... χαχαχα
Μπολντης,το παιδι της πιατσας...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

ασε μας τωρα ... χαχαχα

οποτε απλα λες οτι δεν τα εννοω. Αν τα εννοω ομως δεν συμφωνεις;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε κοπρα εχεις δουλεψει ποτε στη ζωη σου ή εισαι μονο θεωριες ?

Φυσικα και εχω δουλεψει εσεις δεν εχετε δουλεψει που περιμενετε πρωτο μισθο 1500 ευρω για να μπορεσετε και καλα να ζησετε ικανοποιητικα.

Ο μισθος πρεπει να δινεται μονο αν συμβαλλεις στο κερδος. Τοτε τον αξιζεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.473
Πόντοι
2.606
-Μπολνταρε παλι μας "γλεντησες" αποψε μαγκα μου.....Μας εχεις τσακισει την ψυχολογια τελειωτικα και ανεπιστρεπτι....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οποτε απλα λες οτι δεν τα εννοω. Αν τα εννοω ομως δεν συμφωνεις;

Οχι δεν συμφωνω. Γιατι αμα πας να τα δωσεις ολα στον αδυναμο θα συνεχιζει να ειναι αδυναμος και δεν θα εχει κινητρα... αυτα πληρωνουμε τωρα μια νεολαια ΔΙΧΩΣ κινητρα... τεμπελικια... στις καφετεριες και το φβ να κραζει και να κλαιγεται αντι να στραφει προς την παραγωγη αμεσα.

Τι εχεις κανει τα τεευταια χρονια σαν ελληνας περα απο το να διαλαλεις οτι εχεις παρελθον και να κολοκτυπιεσαι στα μπουζουκια ?

Περα απο το να ψαχνεις την θεσουλα του βολεματος με πρωτο μισθο 2000 ευρω μεσω συνδικαλιστων συριζαιων στις συγκοινωνιες? ποιο ειναι το κερδος σου σαν χωρα ρε? θες να μιλησουμε λιγο σοβαρα?

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
εσενα πρεπει να σε παρει ο μορτης στις καλλιεργιες του να σε στρωσει στην δουλεια μπας και στρωσεις χαρακτηρα :bottom:

Και που να τονε πάρω εγω εκει που δουλεύω να δεις χαρακτήρα που θα στρώσει, απο τις πρώτες 2-3 ώρες.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Το τρομακτικο ειναι το εξης.. Ποσοι αλλοι με τα μυαλα του Bordelmort και κατω των 35-40 υπαρχουν εκει εξω??? :huh:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και που να τονε πάρω εγω εκει που δουλεύω να δεις χαρακτήρα που θα στρώσει, απο τις πρώτες 2-3 ώρες.

Στα αρχιδια μου φιλε... δεν επελεξα να γινω στρατιωτικος. Αυτα στα φανταρακια σου. Εδω δεν ειναι στρατος...

Επισκέπτης
Οχι δεν συμφωνω. Γιατι αμα πας να τα δωσεις ολα στον αδυναμο θα συνεχιζει να ειναι αδυναμος και δεν θα εχει κινητρα... αυτα πληρωνουμε τωρα μια νεολαια ΔΙΧΩΣ κινητρα... τεμπελικια... στις καφετεριες και το φβ να κραζει και να κλαιγεται αντι να στραφει προς την παραγωγη αμεσα.

Εσύ δε μου έλεγες χθες να φτιάξω λογαριασμό στο φβ??

Επισκέπτης

Τι εχεις κανει τα τεευταια χρονια σαν ελληνας περα απο το να διαλαλεις οτι εχεις παρελθον και να κολοκτυπιεσαι στα μπουζουκια ?

Περα απο το να ψαχνεις την θεσουλα του βολεματος με πρωτο μισθο 2000 ευρω μεσω συνδικαλιστων συριζαιων στις συγκοινωνιες? ποιο ειναι το κερδος σου σαν χωρα ρε? θες να μιλησουμε λιγο σοβαρα?
Περαν του οτι εισαι σε καλο δρομο για να γινεις ενας πρωτης ταξεως ακροτατος ακροδεξιος λες και πιο πολλες μαλακιες απο τον Μητσαρα/Αγγελικουλα...το εχεις καψει εντελως λεμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσυ μπορει να χρειαζεσαι 1000 ευρω για να ζησεις εγω ζω και με 200 το μηνα..

μεγαλε αν φανταστω οτι θεωρεις ζωη αυτο που κανεις στα σοβαρα, θαρθω να σε πλακωσω να κανεις επανεκινηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom