Επισκέπτης
Να ειναι φουλ εξτρα ομως το σπιτι,ε?Αν με νογας.η καλυτερη δουλεια ειναι να γραφεις με το πιανο τραγουδακια για διαφημισεις και τραγουδακι το τραγουδακι να παρεις το σπιτι στο Μαλιμπου οπως ο Τσαρλι
Να ειναι φουλ εξτρα ομως το σπιτι,ε?Αν με νογας.η καλυτερη δουλεια ειναι να γραφεις με το πιανο τραγουδακια για διαφημισεις και τραγουδακι το τραγουδακι να παρεις το σπιτι στο Μαλιμπου οπως ο Τσαρλι
Η' 10 "λοβερδικες" ακα στην ομονοια!ε μια στουντιο και δυο του 10 ρικου αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα λαθος τα χω καταλαβει;
Σου ευχομαι απο καρδιάς να μην αναγκαστείς να διαβιώσεις με 200 ευρω μπολ
Εννοειται πως αξιζει 14 ευρω το κιλο εχουν.Αλλα παιζει μεγαλο ρολο το κλιμα.Αξιζει τον κοπο η επενδυση?
Μαθε μας πως να ζουμε με 200 ευρω το μηνα ρε.
..............πλακα κανεις τωρα,ετσι????Σου ευχομαι απο καρδιάς να μην αναγκαστείς να διαβιώσεις με 200 ευρω μπολ ακομα και αν τρολαρεις τωρα η δεν κατανοεις τι λες.
Εγω ομως που για καποιο λογο κατανοω και δεν εχει να κανει με το αν εχω η αν δεν εχω χρηματα να ζησω, οσο περναει απο το χερι μου θα σου λεω να μην δεχτεις τα 200 να ζητησεις αξιοπρεπεια.
Λυπαμαι που δεν μπορεις να δεις μπροστα σου. Πολυ λυπαμαι αληθεια.
Δεν χρειαζεται να μην μπορω να ζησω για να καταλαβω τι περναει ο κοσμος.
οσο για το ενδιαφερον μου ειναι απεναντι στον αδυναμο και οχι στον δυνατο. Αυτο τουλαχιστον μπορεις να κατανοησεις για ποιο λογο γινεται;
Δεν μου λες τωρα,ΣΟΒΑΡΑ εισαι 27 χρονων?Αληθεια ειναι δηλαδη?Βλεπεις που δεν απαντας σε αυτα που πρεπει? κουτοπονηροπαιδο δεν λες που εισαι δεν σε συμφερει....
Να ειναι φουλ εξτρα ομως το σπιτι,ε?Αν με νογας.
Σου ευχομαι απο καρδιάς να μην αναγκαστείς να διαβιώσεις με 200 ευρω μπολ ακομα και αν τρολαρεις τωρα η δεν κατανοεις τι λες.
Εγω ομως που για καποιο λογο κατανοω και δεν εχει να κανει με το αν εχω η αν δεν εχω χρηματα να ζησω, οσο περναει απο το χερι μου θα σου λεω να μην δεχτεις τα 200 να ζητησεις αξιοπρεπεια.
Λυπαμαι που δεν μπορεις να δεις μπροστα σου. Πολυ λυπαμαι αληθεια.
Δεν χρειαζεται να μην μπορω να ζησω για να καταλαβω τι περναει ο κοσμος.
οσο για το ενδιαφερον μου ειναι απεναντι στον αδυναμο και οχι στον δυνατο. Αυτο τουλαχιστον μπορεις να κατανοησεις για ποιο λογο γινεται;
Σιγά μη βρεθεί μαλάκας εργοδότης που να πετάει διακοσόευρα σε μπόλντηδες..
Εννοειται πως αξιζει 14 ευρω το κιλο εχουν.Αλλα παιζει μεγαλο ρολο το κλιμα.
......και μολις ερθει η ωρα ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ 34,23ε μηνιατικο και θα σου πει -ΠΕΡΝΑ ΛΙΓΟΥΡΗ-....ΕΙΔΕΣ ρε μπολντη κατι μουνια????Βλεπεις που δεν απαντας σε αυτα που πρεπει? κουτοπονηροπαιδο δεν λες που εισαι δεν σε συμφερει....
Θες να μας το παιξεις και ανθρωπιστης... εσυ μλκα παιζει να εισαι χειροτερος και απο τους καπιταλιστες... τουλαχιστον δεν υποκρινονται... σου λεει θα σε εκμεταλευτω τελος ενω εσυ το παιζεις αριστερουλης και καλα να δειξεις ευαισθητος και μολις ερθει η ωρα μλκα θα εισαι ενα βρωμοσκυλο αλλο πραμα.
Σε κανεναν αδυναμο δεν ειναι το ενδιαφερον σου. Απλα υποκρινεσαι ετσι πιστευω.
Αξιοπρεπεια εχεις οταν εχεις ενδιαφερθει να αποκτησεις δυνατοτητες... να συμμετεχες στην παραγωγη και το κερδος.... ο εργοδοτης εχει περισσοτερα βαρη απο εσενα στην επιχειρηση ειναι ο μανατζερ σου εσυ παραγεις τον πλουτο αλλα αυτος σε κατευθυνει... οποτε παιρνεις μονο ενα μεριδιο αυτου συνηθως μικροτερο... αν θεωρεις πως αδικεισαι ανοιξε δικη σου επιχειρηση.
Διαφωνουμε και τελος... ;)
50άρικο κάνει η κούτα τα τσιγάρα μου, δεν ήξερα ότι γαμάς και μάλιστα επί 3 με αυτά τα λεφτά.ε μια στουντιο και δυο του 10 ρικου αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα λαθος τα χω καταλαβει;
.......ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ???????Σε κανεναν αδυναμο δεν ειναι το ενδιαφερον σου. Απλα υποκρινεσαι ετσι πιστευω.
Αξιοπρεπεια εχεις οταν εχεις ενδιαφερθει να αποκτησεις δυνατοτητες... να συμμετεχες στην παραγωγη και το κερδος.... ο εργοδοτης εχει περισσοτερα βαρη απο εσενα στην επιχειρηση ειναι ο μανατζερ σου εσυ παραγεις τον πλουτο αλλα αυτος σε κατευθυνει... οποτε παιρνεις μονο ενα μεριδιο αυτου συνηθως μικροτερο... αν θεωρεις πως αδικεισαι ανοιξε δικη σου επιχειρηση.
Διαφωνουμε και τελος... ;)
50άρικο κάνει η κούτα τα τσιγάρα μου, δεν ήξερα ότι γαμάς και μάλιστα επί 3 με αυτά τα λεφτά.
Anyway, όσο μεγαλώνεισ, μαθαίνεις.
Μαθε μας πως να ζουμε με 200 ευρω το μηνα ρε.
Και γιατι τα λεω ολα αυτα ποιο ειναι το βαθυτερο μου κινητρο δηλαδη συμφωνα με την θεωρία σου;
τι να πω θα φαει τα μουτρα του ασχημα αν μιλαει σοβαρα