Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οριακα με 700αρι...βαλε καπου 800-850 καλυτερα.Και χωρις να κατσει στραβη.

Μπα, αυτές γενικά είναι φτηνές.

"Ο Μήτσος -γνωστός για τις επιδόσεις του στις γυναίκες- πάει σε ένα μπαράκι να χτυπήσει κανένα "κομμάτι" για να περάσει την βραδιά του.
Κάθετε στο μπαρ, παραγγέλνει ποτό, ανάβει τσιγάρο και αρχίζει να
κόβει κίνηση. Σε μια γωνιά βλέπει μια πανέμορφη κοπέλα να πίνει το ποτό της μόνη. Ρωτάει το μπάρμαν.
- Δεν μου λες ρε φίλε αυτή η κοπέλα στην γωνία τι παίζει;
Του απαντάει ο μπάρμαν:
- Αστα μεγάλε, δράμα. Η κοπέλα που βλέπεις έχει σοβαρό πρόβλημα. Είναι τυφλή.
- Σώπα ρε φίλε, τέτοιο κουκλί και να είναι τυφλό. Τι άδικη που είναι η ζωή...
Και μια και δυο την πλησιάζει ευγενικά και την αρχίζει στο ψήσιμο. Κατά τις 1 την νύχτα την έχει καταφέρει.
- Θα πάμε σπίτι σου, της λέει, να συνεχίσουμε την βραδιά μας, αλλά πριν πάμε πρέπει να το πω στην γυναίκα μου. Εμένα μου αρέσουν οι καθαρές δουλειές, οπότε πρέπει να της τηλεφωνήσω να της το πω.
Και πριν προλάβει να αντιδράσει η κοπέλα έχει ήδη πάρει τηλέφωνο την γυναίκα του και της μιλάει.
- Ασε γυναίκα, πρόβλημα μεγάλο. Έμπλεξα και θα αργήσω. Μου έκατσε μια στραβή."

:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξερω λεει τι κανουνε... χαχα και εγω ξερω τι κανουνε τους βλεπω καθημερινα εδω μεσα.... ελευθερος επαγγελματιας ή ιδιωτικος υπαλληλος εχει ξεχασει τι θα πει ΙΝΤΕΡΝΕΤ ποσο μαλλον για πουτσισμα εδω μεσα.... δουλευει.... με κεφαλαια γραμματα

οποτε ή δημοσιοι ειναι.... αυτο σημαινει ρουσφετι βυσμα και βολεμα (δεν εχουν ιδεα τι θα πει ιδιωτικη επιχειρηση και τι εξοντωτικα μετρα μιας και ειναι καραβαναδες βρεξει χιονισει... αυτα θα τα μαθουμε εμεις μολις τελειωσουμε το στρατο αλλα και παλι δεν ειμαστε αλητες να κλαιγομαστε)

ή ειναι θρεφταρακια του μπαμπακα και της μαμακας και εχεις τον αληταρα τον μαους να λεει εσενα μαμοθρεφτο δηλαδη ειναι απιστευτο... το ποσο υποκριτοβιοι ειναι οι αριστεροι του κωλου στην ελλαδα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Σοβαρα σου μιλαω οτι ατομα που εχεις για ινδαλματα οπως ο νατσος και τα υποστηριζεις καθονται και μιλανε για εξοντωτικα μετρα απο την στιγμη που δεν δουλευουν ή δουλευουν στο δημοσιο.... τρελα πουλας? μαλακια λεγεται αυτο... και μου λες για σοβαροτητες.... τον νατσο δεν τον κρινεις επειδη τον συμπαθεις... να χαρω εγω αντικειμενικη κριση  :P

εσυ μπορει να χρειαζεσαι 1000 ευρω για να ζησεις εγω ζω και με 200 το μηνα.. τα εξοδα του εργοδοτη ειναι στανταρ ομως... για αυτα ενδιαφερεσαι? αυτος λοιπον γιατι να ενδιαφερθει για σενα?
...ΒΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ  :fuck1: :fuck1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
-ΔΙΚΕ ΜΟΥ ,τι ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ Ο ΜΟΡΤΗΣ????χαρακτηρες?
δεν ειχε πει τυπε
απλα μονο οτι εχει καποιο μικρο εκταριο οπου ασχολειται με τις καλλιεργιες
το θυμαμαι γιατι μουχε κανει εντυπωση πως τα προλαβαινει ολα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ειχε πει τυπε
Φυστικια αιγινης καλιεργει η κουφαλα και κονομαει τα αντερα του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
...ΒΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ  :fuck1: :fuck1:

Καλα φερε το ΠΑΜΕ Και αυτο τον απλυτο τον σταματοπουλο να δεις τι φαπες εχουν να πεσουν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Ρε τυπε Μπολντη κοψε την παπαρια που ρωτας συνεχεια τι δουλεια κανει ο καθενας αφου τα εχουμε πει.

Ο Closer ειναι ελλ.επαγγελματιας,εχει εκθεση.
Ο Nacho και αυτος ελλ.επαγγελματιας.
Ο Lopez ειναι μπατσος.
Ο Px ξερουμε αλλα δεν λεμε γιατι φοβομαστε το ban.ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΟΥΜΠΟ Ο ΠΟΥΣΤΡΗΣ!!!!
Η Εrinal ειναι ιεροδουλη.
Ο Lion εισοδηματιας απο το στοιχημα.
Ο Απολυτος υπαλληλος σε μαγαζι με γυναικια ρουχα.
Ο Supermouse υπαλληλος σε πολυεθνικη.....GIANT
Eγω ανεργος.
Τι δεν καταλαβαινεις ?
:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σουπερμαους βγαλε αυτη την μαλακια που χεις βαλει για τον κεδικογλου απο κατω
και βαλε ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ... βαλε και μια δικη σου φωτογραφια στο αβαταρ να εισαι οκ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σοβαρα σου μιλαω οτι ατομα που εχεις για ινδαλματα οπως ο νατσος και τα υποστηριζεις καθονται και μιλανε για εξοντωτικα μετρα απο την στιγμη που δεν δουλευουν ή δουλευουν στο δημοσιο.... τρελα πουλας? μαλακια λεγεται αυτο... και μου λες για σοβαροτητες.... τον νατσο δεν τον κρινεις επειδη τον συμπαθεις... να χαρω εγω αντικειμενικη κριση  :P

εσυ μπορει να χρειαζεσαι 1000 ευρω για να ζησεις εγω ζω και με 200 το μηνα.. τα εξοδα του εργοδοτη ειναι στανταρ ομως... για αυτα ενδιαφερεσαι? αυτος λοιπον γιατι να ενδιαφερθει για σενα?

Σου ευχομαι απο καρδιάς να μην αναγκαστείς να διαβιώσεις με 200 ευρω μπολ ακομα και αν τρολαρεις τωρα η δεν κατανοεις τι λες.
Εγω ομως που για καποιο λογο κατανοω και δεν εχει να κανει με το αν εχω η αν δεν εχω χρηματα να ζησω, οσο περναει απο το χερι μου θα σου λεω να μην δεχτεις τα 200 να ζητησεις αξιοπρεπεια.
Λυπαμαι που δεν μπορεις να δεις μπροστα σου. Πολυ λυπαμαι αληθεια.
Δεν χρειαζεται να μην μπορω να ζησω για να καταλαβω τι περναει ο κοσμος.

οσο για το ενδιαφερον μου ειναι απεναντι στον αδυναμο και οχι στον δυνατο. Αυτο τουλαχιστον μπορεις να κατανοησεις για ποιο λογο γινεται;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν ειχε πει τυπε

η καλυτερη δουλεια ειναι να γραφεις με το πιανο τραγουδακια για διαφημισεις και τραγουδακι το τραγουδακι να παρεις το σπιτι στο Μαλιμπου οπως ο Τσαρλι  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
δεν ειχε πει τυπε
......................ΩΧ!!!!.................

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλα φερε το ΠΑΜΕ Και αυτο τον απλυτο τον σταματοπουλο να δεις τι φαπες εχουν να πεσουν.
Να τους ριξεις το αγριο σου βλεμα να φυγουν τρεχωντας οπως σε αυτον τον ντελιβερα που τολμησε να μπει στον δρομο σου.
uday-kiran-angry-look-still-jai-sriram-movie.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom