Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε? Πως γίνεται αυτό?8) διασκεδαση το μηνα εγω σου βαζω μονο 50 ευρω μια δυο τρεις πουτανες δηλαδη
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε? Πως γίνεται αυτό?8) διασκεδαση το μηνα εγω σου βαζω μονο 50 ευρω μια δυο τρεις πουτανες δηλαδη
....η "γιαπωνεζους" γονεις!για να ζησει καποιος αξιοπρεπως θελει κανα 700αρι αν εχει δικο του σπιτι,η κανα 1000ρικο αν νοικιαζει.
Ρε τυπε Μπολντη κοψε την παπαρια που ρωτας συνεχεια τι δουλεια κανει ο καθενας αφου τα εχουμε πει.
Η Εrinal ειναι ιεροδουλη.
-ΔΙΚΕ ΜΟΥ ,τι ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ Ο ΜΟΡΤΗΣ????χαρακτηρες?εσενα πρεπει να σε παρει ο μορτης στις καλλιεργιες του να σε στρωσει στην δουλεια μπας και στρωσεις χαρακτηρα
Οριακα με 700αρι...βαλε καπου 800-850 καλυτερα.Και χωρις να κατσει στραβη.
...ΒΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕΣοβαρα σου μιλαω οτι ατομα που εχεις για ινδαλματα οπως ο νατσος και τα υποστηριζεις καθονται και μιλανε για εξοντωτικα μετρα απο την στιγμη που δεν δουλευουν ή δουλευουν στο δημοσιο.... τρελα πουλας? μαλακια λεγεται αυτο... και μου λες για σοβαροτητες.... τον νατσο δεν τον κρινεις επειδη τον συμπαθεις... να χαρω εγω αντικειμενικη κριση
εσυ μπορει να χρειαζεσαι 1000 ευρω για να ζησεις εγω ζω και με 200 το μηνα.. τα εξοδα του εργοδοτη ειναι στανταρ ομως... για αυτα ενδιαφερεσαι? αυτος λοιπον γιατι να ενδιαφερθει για σενα?
δεν ειχε πει τυπε-ΔΙΚΕ ΜΟΥ ,τι ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ Ο ΜΟΡΤΗΣ????χαρακτηρες?
Φυστικια αιγινης καλιεργει η κουφαλα και κονομαει τα αντερα του.δεν ειχε πει τυπε
απλα μονο οτι εχει καποιο μικρο εκταριο οπου ασχολειται με τις καλλιεργιες
το θυμαμαι γιατι μουχε κανει εντυπωση πως τα προλαβαινει ολα
...ΒΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ
τα δηλωνει τυπε?Φυστικια αιγινης καλιεργει η κουφαλα και κονομαει τα αντερα του.
Ρε τυπε Μπολντη κοψε την παπαρια που ρωτας συνεχεια τι δουλεια κανει ο καθενας αφου τα εχουμε πει.
Ο Closer ειναι ελλ.επαγγελματιας,εχει εκθεση.
Ο Nacho και αυτος ελλ.επαγγελματιας.
Ο Lopez ειναι μπατσος.
Ο Px ξερουμε αλλα δεν λεμε γιατι φοβομαστε το ban.ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΟΥΜΠΟ Ο ΠΟΥΣΤΡΗΣ!!!!
Η Εrinal ειναι ιεροδουλη.
Ο Lion εισοδηματιας απο το στοιχημα.
Ο Απολυτος υπαλληλος σε μαγαζι με γυναικια ρουχα.
Ο Supermouse υπαλληλος σε πολυεθνικη.....GIANT
Eγω ανεργος.
Τι δεν καταλαβαινεις ?
Σοβαρα σου μιλαω οτι ατομα που εχεις για ινδαλματα οπως ο νατσος και τα υποστηριζεις καθονται και μιλανε για εξοντωτικα μετρα απο την στιγμη που δεν δουλευουν ή δουλευουν στο δημοσιο.... τρελα πουλας? μαλακια λεγεται αυτο... και μου λες για σοβαροτητες.... τον νατσο δεν τον κρινεις επειδη τον συμπαθεις... να χαρω εγω αντικειμενικη κριση
εσυ μπορει να χρειαζεσαι 1000 ευρω για να ζησεις εγω ζω και με 200 το μηνα.. τα εξοδα του εργοδοτη ειναι στανταρ ομως... για αυτα ενδιαφερεσαι? αυτος λοιπον γιατι να ενδιαφερθει για σενα?
δεν ειχε πει τυπε
Μαθε μας πως να ζουμε με 200 ευρω το μηνα ρε.ή ειναι θρεφταρακια του μπαμπακα και της μαμακας και εχεις τον αληταρα τον μαους να λεει εσενα μαμοθρεφτο δηλαδη ειναι απιστευτο...
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε? Πως γίνεται αυτό?
......................ΩΧ!!!!.................δεν ειχε πει τυπε
Να τους ριξεις το αγριο σου βλεμα να φυγουν τρεχωντας οπως σε αυτον τον ντελιβερα που τολμησε να μπει στον δρομο σου.Καλα φερε το ΠΑΜΕ Και αυτο τον απλυτο τον σταματοπουλο να δεις τι φαπες εχουν να πεσουν.
Φυστικια αιγινης καλιεργει η κουφαλα και κονομαει τα αντερα του.