Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
-ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΡΕ?

οχι τελειωσα την σχολη αυτων που δινουν φαπες... σκυψε να σε περασω απο εκπαιδευση

βρωμοαριστερε

γαμω τον αριστερισμο σας ανθελληνες

Επισκέπτης
χαχαχα φαε τα λυσιακα επειδη ησουν στον Εβρο και σε γλεντησανε καλα σου κανανε
εκει να χαιρετας τον ανωτερο... ειναι ανωτερος σου και να βγαζεις και το σκασμο οπως θα κανεις και στον διευθυντη της επιχειρησης... επαναστατη του κωλου... γεμισαμε επαναστατες της πλακας.

Λιωσε απο την ζηλια.... εκει εκει στην Β ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!

[move]:headbang2: :bounce-glasses: :headbang2: :bounce-glasses: :headbang2: :bounce-glasses: :headbang2: :bounce-glasses: :headbang2: :bounce-glasses:[/move]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.480
Πόντοι
2.606
χαχαχα φαε τα λυσιακα επειδη ησουν στον Εβρο και σε γλεντησανε καλα σου κανανε
εκει να χαιρετας τον ανωτερο... ειναι ανωτερος σου και να βγαζεις και το σκασμο οπως θα κανεις και στον διευθυντη της επιχειρησης... επαναστατη του κωλου... γεμισαμε επαναστατες της πλακας.

Λιωσε απο την ζηλια.... εκει εκει στην Β ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!
....ΡΕ ποντικα τι β εθνικη λεει ο τυπος....εθνικος γαζωρου εισαι?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πρωτα θα μου πεις που δουλευεις αγαπη μου.
Δεν τον ενδιαφερει τον εργοδοτη τα εξοδα σου... αυτα ειναι υποκειμενικα....
στα αρχιδια του. Αυτος κρινει τη δουλεια σου και το κερδος που αποφερεις.

Εσυ δεν εισαι εργοδοτης μου. Οποτε ξερεις να μου πεις η απλα υπεκφευγεις επειδη δεν ξερεις;
Σε εκανα μια απλη ερωτηση επειδη υποστηριξες την αποψη οτι δεν εχουν ληφθει εξοντωτικα μετρα. Θα την υποστηριξεις η η απαντηση σου ειναι οτι δεν σε νοιαζει αν ειναι εξοντωτικα τα μετρα; γιατι αλλο το ενα αλλο το αλλο.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
erinal

ξεκίνησες τον πρόλογο για να αναπτύξει την θεωρία του ο λακης  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.480
Πόντοι
2.606
οχι τελειωσα την σχολη αυτων που δινουν φαπες... σκυψε να σε περασω απο εκπαιδευση

βρωμοαριστερε

γαμω τον αριστερισμο σας ανθελληνες
-ΓΙΑΤΙ ρε αγορι μου εκτροχιαζεις την κουβεντα τωρα???με "αριστερες" και τετοια!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσυ δεν εισαι εργοδοτης μου. Οποτε ξερεις να μου πεις η απλα υπεκφευγεις επειδη δεν ξερεις;
Σε εκανα μια απλη ερωτηση επειδη υποστηριξες την αποψη οτι δεν εχουν ληφθει εξοντωτικα μετρα. Θα την υποστηριξεις η η απαντηση σου ειναι οτι δεν σε νοιαζει αν ειναι εξοντωτικα τα μετρα; γιατι αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Οχι ασε αυτα που ξερεις... εσυ αποφευγεις συνεχως και δεν εχεις απαντησει σε τιποτα της προκοπης δεν με νοιαζει αν την βγαζεις... στα αρχιδια μου. Εσενα σε νοιαζει πως την βγαζει ο εργοδοτης και τι χρεη εχει?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μπολ θελω να μου πεις αν μπορεις μιας και εχεις εργαστει και εχεις συντηρησει τον εαυτο σου τι εξοδα εχει σημερα 19-2-2013 ενας ανθρωπος μονο που ζει σε ενα σπιτι που ειναι δικο του 60 τμ. Παρεθεσε μου αναλυτικα τα εξης

1) φαγητο το μηνα - απορρυπαντικα κτλ για σπιτι
2) δεη
2)ουθ
4) ενα τηλεφωνο
5)ασφαλιστικο φορεα επελεξε οποιον θες
6) μηχανακι (ουτε καν αυτοκινητο) βενζινη το μηνα και ασφαλεια
7)ρουχα - παπουτσια -ενα δωρο- ενα κλειδι που εσπασε και πρεπει να αντικατασταθει κτλ
8) διασκεδαση το μηνα εγω σου βαζω μονο 50 ευρω μια δυο τρεις πουτανες δηλαδη
9) φαρμακα και γιατρους πια πληρωνεις και αυτα που  παιρνεις ειναι ελαχιστα οποτε βαλε ενα μεσο ορο το μηνα μικρο

βγαλε λοιπον αυτα απο πανω οπως τα ξερεις εσυ απο την εμπειρια σου

ουθ τι ειναι?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.480
Πόντοι
2.606
Χαραμοφαης ειναι . Γιατι ενω θα επρεπε να δουλευει το πρωι μπαινει εδω μεσα και γραφει

α ρε ετσι και δουλευει και το κανει αυτο να πας απο πισω απο την καρεκλα μλκα να του σκασεις ενα φαπιδι.... και να του πεις ουστ απο εδω ρε χαραμοφαη  :2funny: :2funny: :2funny:

καταστρεψατε τη χωρα βρωμοβολεψακηδες ... καρεκλοκενταυροι ηρθαν εδω οι ξενοι και εφριξαν...
---και ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ τι να κανει???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εριναλ σου απαντησα οτι εξοντωτικα μετρα δεν ειναι για τον νατσο που καθεται τρωει και σερφαρει συνεχεια εδω μεσα και βγαινει και τις βολτες του... αν μου μιλουσε κανενας σοβαρος ανθρωπος πχ ο δυσκολη εγγραφη που δουλευει απο το πρωι ως το βραδυ για εξοντωτικα μετρα θα τον πιστευα... αλλωστε τις προαλλες σταματησα οταν εκανε αντιλογο... ο ανθρωπος ειναι μεσα στην δουλεια και βλεπει τι γινεται ο νατσος ποτε δεν εχει σοβαρη αποψη ... ειρωνευεται οταν κατι δεν του αρεσει κλασσικος αριστερος για φαπες δηλαδη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εξοντωτικα μετρα λεει ασε μας ρε εριναλ... που συναδελφισσες σου παιρνουν 1100 ευρω το μηνα και κλεβουν και την εφορια με τις αποδειξεις.... ασε μας τωρα μαλακιες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οχι ασε αυτα που ξερεις... εσυ αποφευγεις συνεχως και δεν εχεις απαντησει σε τιποτα της προκοπης δεν με νοιαζει αν την βγαζεις... στα αρχιδια μου. Εσενα σε νοιαζει πως την βγαζει ο εργοδοτης και τι χρεη εχει?

Μπολ θες να μιλησουμε σοβαρα η θα λεμε κοτσάνες τωρα;  Εγω δεν σε ρωταω προσωπικα σου θεματα σε ρωταω ενας ανθρωπος απο την πειρα που εχεις ποσα θελει για να ζησει. Και συ μου λες ας ζησει με 100 σκασιλα μου. μαλακιζεσαι δηλαδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom