Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μπολ θελω να μου πεις αν μπορεις μιας και εχεις εργαστει και εχεις συντηρησει τον εαυτο σου τι εξοδα εχει σημερα 19-2-2013 ενας ανθρωπος μονο που ζει σε ενα σπιτι που ειναι δικο του 60 τμ. Παρεθεσε μου αναλυτικα τα εξης

1) φαγητο το μηνα - απορρυπαντικα κτλ για σπιτι
2) δεη
2)ουθ
4) ενα τηλεφωνο
5)ασφαλιστικο φορεα επελεξε οποιον θες
6) μηχανακι (ουτε καν αυτοκινητο) βενζινη το μηνα και ασφαλεια
7)ρουχα - παπουτσια -ενα δωρο- ενα κλειδι που εσπασε και πρεπει να αντικατασταθει κτλ
8) διασκεδαση το μηνα εγω σου βαζω μονο 50 ευρω μια δυο τρεις πουτανες δηλαδη
9) φαρμακα και γιατρους πια πληρωνεις και αυτα που  παιρνεις ειναι ελαχιστα οποτε βαλε ενα μεσο ορο το μηνα μικρο

βγαλε λοιπον αυτα απο πανω οπως τα ξερεις εσυ απο την εμπειρια σου
Οχι,το σωστο για εναν ανθρωπο,και μαλιστα νεο,ειναι να βαλεις μεσα και το νοικι.

Τεσπα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπολ θελω να μου πεις αν μπορεις μιας και εχεις εργαστει και εχεις συντηρησει τον εαυτο σου τι εξοδα εχει σημερα 19-2-2013 ενας ανθρωπος μονο που ζει σε ενα σπιτι που ειναι δικο του 60 τμ. Παρεθεσε μου αναλυτικα τα εξης

2) δεη
2)ουθ
4) ενα τηλεφωνο
7)ρουχα - παπουτσια -ενα δωρο- ενα κλειδι που εσπασε και πρεπει να αντικατασταθει κτλ
9) φαρμακα και γιατρους πια πληρωνεις και αυτα που  παιρνεις ειναι ελαχιστα οποτε βαλε ενα μεσο ορο το μηνα μικρο

η ελλεηνιδα θελει ρουχα και παπουτσια σε μηνιαια βαση. εμ αν δεν ειναι αυτα παγια κοστη ποια θα ειναι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606

2) δεη
2)ουθ
4) ενα τηλεφωνο
Ειδικα για μπολντη...
10)μαντηλακια και μαλακτικο χεριων και πεους!(μη τον ξεπετσιασει κιολας)
11)πλαστελινες...
12)μοσουνο
13)ποκεμον νεα σειρα καρτων!
14)τσοντες...
-ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.....
ΥΓ...ρε παλαβιαρα ΟΥΘ ??? εγραψες.... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

2) δεη
2)ουθ
4) ενα τηλεφωνο

Πες μου μόνο πως ανοίγεις σοβαρή κουβέντα με το μπόλντη.
Αυτό πες μου μόνο..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε κακομοιρη,αναβε ενα κερακι τη μερα να ζησουν οι γονεις σου μεχρι τα 130...

Ποντικι εσυ μπαινεις περισσοτερο απο εμενα εδω μεσα... εσενα σε πληρωνουν περισσοτεροι απο οτι εμενα.... εγω εχω δουλεψει ως τωρα και λιγο εσυ δεν εχεις δουλεψει ποτε και πουθενα. Οποτε ασε το πνευμα.... ειστε η παρεα της μυστικοπαθειας... μολις σας στριμωξουν αλλαζετε θεμα απευθειας... απατεωνακια δηλαδη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Ρε κακομοιρη,αναβε ενα κερακι τη μερα να ζησουν οι γονεις σου μεχρι τα 130...
....γι αυτο και στους γονεις σου πρεπει οπως και στα αυτοκινητα να διαλεγεις ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ....ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΤΕ!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η ελλεηνιδα θελει ρουχα και παπουτσια σε μηνιαια βαση. εμ αν δεν ειναι αυτα παγια κοστη ποια θα ειναι

ακομα κι αν κοστιζουν 200 ευρω το χρονο συνολικα ας μου τα διαιρεσει επειδη ειπα το μηνα. Και τις ασφαλειες του εβαλα να τις διαιρεσει το μηνα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εριναλ σαν να μου λες οτι οι ομορφες πρεπει να καθονται σε ασχημους επειδη ετσι δεν θα μπορεσουν να εχουν ενα βιωτικο επιπεδο χαχαχαχα ελεος.

Στα αρχιδια τους... ας γινουν μαγκες και ωραιοι να εχουν ομορφες γυναικες... δεν τον ενδιαφερει τον εργοδοτη πως τα βγαζεις εσυ περα.... θες να σου παραθεσω και εγω τα εξοδα του καθε μηνα? αυτα σε ενδιαφερουν εσενα? ΟΧΙ? ε δεν γινεται ετσι ομως. Εισαι απαιτητικη

καλα ο νατσος ειναι αλλου... αυτο ειναι γνωστο. Αδουλευτος βασικα ειναι... καθεται σπιτακι του και γραφει θεωριες και νομιζει οτι ειναι εξυπνος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσυ τι ξερεις,για πες μας?Να παιρνεις τηλεφωνο το βυσμα?

Κακομοιρη...οχι 8-9 κατοσταρικα,τριαμιση και πολλα σου ειναι.

χαχαχα φαε τα λυσιακα επειδη ησουν στον Εβρο και σε γλεντησανε καλα σου κανανε
εκει να χαιρετας τον ανωτερο... ειναι ανωτερος σου και να βγαζεις και το σκασμο οπως θα κανεις και στον διευθυντη της επιχειρησης... επαναστατη του κωλου... γεμισαμε επαναστατες της πλακας.

Λιωσε απο την ζηλια.... εκει εκει στην Β ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα ο νατσος ειναι αλλου... αυτο ειναι γνωστο. Αδουλευτος βασικα ειναι... καθεται σπιτακι του και γραφει θεωριες και νομιζει οτι ειναι εξυπνος
δημοσιουπαλληλακι πρεπει να ειναι τυπε :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ακομα κι αν κοστιζουν 200 ευρω το χρονο συνολικα ας μου τα διαιρεσει επειδη ειπα το μηνα. Και τις ασφαλειες του εβαλα να τις διαιρεσει το μηνα

ναι ναι αρχιδια μαζεμα εκανες τωρα. μια χαρα στο μυαλο σου τοχεις μηνιαιο εξοδο.

υ.γ. και μη με λες γκαβλιαρη εμενα γιατι ουτε ματια δε ριχνω σε σπασικλακια και μεγαλες  :birdman:

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Οχι . Σαν λαος εισαι τιγκα στην φοροδιαφυγη και την πουστια οποτε το πολιτικο σου συστημα ειναι ο καθρεφτης σου απλα επειδη εισαι και κουτοπονηρος πας να τα ριξεις στους πολιτικους βγαζοντας την ουρα σου απεξω.... αν θεωρεις εμενα παραλογο μαζι με τους λοιπους καραγκιοζηδες εδω μεσα.... τραβα κανε συζητηση με καποιον ξενο που ειναι ανεπτυγμενος και σοβαρος να δεις τι θα σου πει... και αμα πεις και για αυτον να παει να γαμηθει τοτε εσυ εισαι ο μαλακας της υποθεσης γιατι ενω εχεις αδικο δεν το αναγνωριζεις.

Την Ελλάδα δε την κατέστρεψε ο Έλληνας πολίτης. Δε κατέκλεψε το σύμπαν, δεν έδωσε αντικίνητρα στην οικονομία 40 χρόνια τώρα, δεν έκανε τις βιομηχανίες να φύγουν για να γλιτώσουν κανα φόρο, δεν έθαψε τον εθνικό πλούτο κατ εντολή των ξένων υπερδυνάμεων, δεν υπερδανείστηκε σα κράτος και να μη μπορέι να πάει βήμα απ το χρέος μετα, δε κατέκλεψε τα δημόσια ταμεία, δεν ανέπτυξε δομή οικονομίας δημοσίου και οχι παραγωγής. Ολα αυτά και άλλα πολλά έκαναν οι (ανθ)Έλληνες πολιτικοί.  Εμεις απλά προσαρμοστήκαμε στις επιλογές/πολιτικές/πλαίσια που αυτοί επέλεξαν και δημιούργησαν. Το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι. Ο λαός ακολουθεί και προσαρμόζεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δημοσιουπαλληλακη πρεπει να ειναι τυπε :sunglasses:

Χαραμοφαης ειναι . Γιατι ενω θα επρεπε να δουλευει το πρωι μπαινει εδω μεσα και γραφει

α ρε ετσι και δουλευει και το κανει αυτο να πας απο πισω απο την καρεκλα μλκα να του σκασεις ενα φαπιδι.... και να του πεις ουστ απο εδω ρε χαραμοφαη  :2funny: :2funny: :2funny:

καταστρεψατε τη χωρα βρωμοβολεψακηδες ... καρεκλοκενταυροι ηρθαν εδω οι ξενοι και εφριξαν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom