Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοπεζ πηγαινε να κραξεις τον αχαχουχα..... και ασε τις διορθωσεις  :P

μια εκθεση να μας βαλουν να γραψουμε θα εχετε λαθη στην μιση σελιδα ενω εγω 2-3 .

τυπε σορρυ αλλα ηταν δυνατο. αυτο δεν ειναι απλο ορθογραφικο λαθος βιασυνης οπως καταλαβαινεις. ειναι αγνοια λεξης και γραμματικης ταυτοχρονα.

Επισκέπτης
Ρε μπόλντη, για λύσε μου μια απορία.
Πως είναι δυνατόν μία σχολή να είναι σοβαρή τη στιγμή που την τελείωσες ακόμα κι εσύ??

Δεν κολλάνε αυτά τα δύο ρε μόρτη..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νατσε και η λοιπη παρεα επειδη ξερω τι νοοτροπια εχετε... μην περιμενετε πρωτο μισθο 1500 ευρω απο ιδιωτη ενω ειστε κουραδιτσες.

Τα 1500 ευρω τα παιρνεις μονο αν εχεις γνωσεις πραγματικες και οντως το αξιζεις πχ οι αγγελιες για προγραμματιστες που ειχα βρει..... εκει βεβαια πρεπει να ξερεις πραγματικα να χεις ασχοληθει 4-5 χρονακια σοβαρα... οσο ησουν δηλαδη μεσα στην σχολη και οχι να τα περνας με αντιγραφουλες.... τα χαμε πει αυτα οτι δεν κοροιδευετε τους καθηγητες θα ερθει μια μερα και θα κλαιγεστε οτι δεν σας παιρνει κανεις και οτι φταιει ο Σαμαρας...

η δυσκολη εγγραφη βρηκε δουλεια αλλα η δυσκολη εγγραφη εκατσε εστρωσε κωλο και εμαθε 4-5 γλωσσες ξενες για να παιρνει ετσω αυτα τα 800-900 που παιρνει το μηνα.. λεφτα κανεις δεν χαριζει επειδη ο νατσος θα παει να του το παιξει προσωπικοτητας και ειρωνιαρης  :P

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Διαφωνουμε. Ολο αυτο ανατρεπεται με το να σταματησεις να κοροιδευεις τον κοσμο σαν λαος. Να σταματησεις να εισαι αλαζονικος... να σεβεσαι την πραγματικοτητα. Δεν φταινε μονο οι πολιτικοι φταινε ολοι. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.

Πράγματι διαφωνούμε. Δεν κοροϊδεύουμε κανένα. Οτιδήποτε και να κάναμε σα λαός οι πολιτικοί μας θα εφήρμοζαν το πολιτικό σχέδιο των ξένων δυναστών εναντίον μας. Μόνο η βία εναντίον τους ειναι η λύση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε σορρυ αλλα ηταν δυνατο. αυτο δεν ειναι απλο ορθογραφικο λαθος βιασυνης οπως καταλαβαινεις. ειναι αγνοια λεξης και γραμματικης ταυτοχρονα.

Δεν ειναι άγνοια λέξης ειναι οτι το ν οταν προφερεται μετατρεπεται σε γ αυτο αμα δεν ησουν αγραμματος θα το ηξερες. Οποτε δεν μπορεις να κρινεις εσυ εμενα... εισαι μικρος ακομη αντε να παιξεις με τον αχαχουχα να νιωσεις σημαντικος και ατακαδορος  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Νατσε και η λοιπη παρεα επειδη ξερω τι νοοτροπια εχετε... μην περιμενετε πρωτο μισθο 1500 ευρω απο ιδιωτη ενω ειστε κουραδιτσες.

Τα 1500 ευρω τα παιρνεις μονο αν εχεις γνωσεις πραγματικες και οντως το αξιζεις πχ οι αγγελιες για προγραμματιστες που ειχα βρει.....
ναι αλλα ζηταν καμια 10ετια προυπηρεσια τυπε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κλωνοποιώ τα μηνύματα μου γλυκιά μου για να μη σε συγχύσω περισσότερο.

σε φορτωθηκα σημερα ε?  :2funny: μεθαυριο θα γραψω για σενα αντε να ησυχασεις που σε πληγωσε το 104 και περιφερεσαι σα κλαμενο μουνι χωρις πατριδα στα θρεντ  :2funny:

Επισκέπτης

Τα 1500 ευρω τα παιρνεις μονο αν εχεις γνωσεις πραγματικες και οντως το αξιζεις πχ οι αγγελιες για προγραμματιστες που ειχα βρει..... εκει βεβαια πρεπει να ξερεις πραγματικα να χεις ασχοληθει 4-5 χρονακια σοβαρα... οσο ησουν δηλαδη μεσα στην σχολη και οχι να τα περνας με αντιγραφουλες.... τα χαμε πει αυτα οτι δεν κοροιδευετε τους καθηγητες θα ερθει μια μερα και θα κλαιγεστε οτι δεν σας παιρνει κανεις και οτι φταιει ο Σαμαρας...

η δυσκολη εγγραφη βρηκε δουλεια αλλα η δυσκολη εγγραφη εκατσε εστρωσε κωλο και εμαθε 4-5 γλωσσες ξενες για να παιρνει ετσω αυτα τα 800-900 που παιρνει το μηνα.. λεφτα κανεις δεν χαριζει επειδη ο νατσος θα παει να του το παιξει προσωπικοτητας και ειρωνιαρης  :P
Μπολντης,το τελειο θυμα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για μενα λοπεζ οποιος δεν εχει βγαλει πανεπιστημιο ειναι αγραμματος. Να το ξερεις να μην παιδευεσαι αδικα προσπαθωντας να μου πουλησεις μουρη. Δεν εισαι ικανος

και φυλαξε την μου να με εκδικηθεις καμια μερα... με ατακες της πλακας σαν αυτες που γραφεις  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ειναι άγνοια λέξης ειναι οτι το ν οταν προφερεται μετατρεπεται σε γ αυτο αμα δεν ησουν αγραμματος θα το ηξερες. Οποτε δεν μπορεις να κρινεις εσυ εμενα... εισαι μικρος ακομη αντε να παιξεις με τον αχαχουχα να νιωσεις σημαντικος και ατακαδορος  :P

ρε τυπε συνεχιζεις τα αυτογκολ? δηλαδη γραφουμε οπως ακριβως προφερουμε?  :S
αυτα μονο ο αχαχουχας και οι πακιστανοι τα κανουνε. μη ντροπιαζεις τη σχολη τωρα

Επισκέπτης
Για μενα λοπεζ οποιος δεν εχει βγαλει πανεπιστημιο ειναι αγραμματος. Να το ξερεις να μην παιδευεσαι αδικα προσπαθωντας να μου πουλησεις μουρη. Δεν εισαι ικανος

και φυλαξε την μου να με εκδικηθεις καμια μερα... με ατακες της πλακας σαν αυτες που γραφεις  :2funny: :2funny:
Ουτε και εγω εχω βγαλει πανεπιστημιο δασκαλε...δηλαδη τι δεν εβγαλα που δεν περασα καν σε πανεπιστημιο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

και φυλαξε την μου να με εκδικηθεις καμια μερα... με ατακες της πλακας σαν αυτες που γραφεις  :2funny: :2funny:

τυπε ρισπεκτ σε αυτο δεν ειμαι πανεπιστημιουχος τοχουμε πει.

αλλα το ελεγξες μεχρι και γω το ηξερα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πράγματι διαφωνούμε. Δεν κοροϊδεύουμε κανένα. Οτιδήποτε και να κάναμε σα λαός οι πολιτικοί μας θα εφήρμοζαν το πολιτικό σχέδιο των ξένων δυναστών εναντίον μας. Μόνο η βία εναντίον τους ειναι η λύση.

Οχι . Σαν λαος εισαι τιγκα στην φοροδιαφυγη και την πουστια οποτε το πολιτικο σου συστημα ειναι ο καθρεφτης σου απλα επειδη εισαι και κουτοπονηρος πας να τα ριξεις στους πολιτικους βγαζοντας την ουρα σου απεξω.... αν θεωρεις εμενα παραλογο μαζι με τους λοιπους καραγκιοζηδες εδω μεσα.... τραβα κανε συζητηση με καποιον ξενο που ειναι ανεπτυγμενος και σοβαρος να δεις τι θα σου πει... και αμα πεις και για αυτον να παει να γαμηθει τοτε εσυ εισαι ο μαλακας της υποθεσης γιατι ενω εχεις αδικο δεν το αναγνωριζεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ειπαμε θα ζοριστουμε λιγο παιδια... και μεταξυ μας σιγα το ζορι ο νατσος και οι αλλοι ολη τη μερα εδω μεσα ειναι και γραφουν... σου λενε οτι τους εχουν επηρεασει τα μετρα χαχαχα  :P

τα εξοντωτικα μετρα!!! Που αν εισαι νεος ελευθερος επαγγελματιας και βγαζεις 830 ευρω δεν φορολογεισαι καθολου.

μπολ θελω να μου πεις αν μπορεις μιας και εχεις εργαστει και εχεις συντηρησει τον εαυτο σου τι εξοδα εχει σημερα 19-2-2013 ενας ανθρωπος μονο που ζει σε ενα σπιτι που ειναι δικο του 60 τμ. Παρεθεσε μου αναλυτικα τα εξης

1) φαγητο το μηνα - απορρυπαντικα κτλ για σπιτι
2) δεη
2)ουθ
4) ενα τηλεφωνο
5)ασφαλιστικο φορεα επελεξε οποιον θες
6) μηχανακι (ουτε καν αυτοκινητο) βενζινη το μηνα και ασφαλεια
7)ρουχα - παπουτσια -ενα δωρο- ενα κλειδι που εσπασε και πρεπει να αντικατασταθει κτλ
8) διασκεδαση το μηνα εγω σου βαζω μονο 50 ευρω μια δυο τρεις πουτανες δηλαδη
9) φαρμακα και γιατρους πια πληρωνεις και αυτα που  παιρνεις ειναι ελαχιστα οποτε βαλε ενα μεσο ορο το μηνα μικρο

βγαλε λοιπον αυτα απο πανω οπως τα ξερεις εσυ απο την εμπειρια σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολ θελω να μου πεις αν μπορεις μιας και εχεις εργαστει και εχεις συντηρησει τον εαυτο σου τι εξοδα εχει σημερα 19-2-2013 ενας ανθρωπος μονο που ζει σε ενα σπιτι που ειναι δικο του 60 τμ. Παρεθεσε μου αναλυτικα τα εξης

1) φαγητο το μηνα - απορρυπαντικα κτλ για σπιτι
2) δεη
2)ουθ
4) ενα τηλεφωνο
5)ασφαλιστικο φορεα επελεξε οποιον θες
6) μηχανακι (ουτε καν αυτοκινητο) βενζινη το μηνα και ασφαλεια
7)ρουχα - παπουτσια -ενα δωρο- ενα κλειδι που εσπασε και πρεπει να αντικατασταθει κτλ
8) διασκεδαση το μηνα εγω σου βαζω μονο 50 ευρω μια δυο τρεις πουτανες δηλαδη
9) φαρμακα και γιατρους πια πληρωνεις και αυτα που  παιρνεις ειναι ελαχιστα οποτε βαλε ενα μεσο ορο το μηνα μικρο
10)

βγαλε λοιπον αυτα απο πανω οπως τα ξερεις εσυ απο την εμπειρια σου

Πρωτα θα μου πεις που δουλευεις αγαπη μου.
Δεν τον ενδιαφερει τον εργοδοτη τα εξοδα σου... αυτα ειναι υποκειμενικα....
στα αρχιδια του. Αυτος κρινει τη δουλεια σου και το κερδος που αποφερεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom