erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
...ΚΑΙ γω περιμενω.....νιωθω αγωνια και αυτο με γκαβλωνει ανεπανορθωτα και συστηματικα!
και εμένα γιατι είμαι ανώμαλη
...ΚΑΙ γω περιμενω.....νιωθω αγωνια και αυτο με γκαβλωνει ανεπανορθωτα και συστηματικα!
Αυτό περιμένω κι εγώ.
Εμπρός λοιπόν φπ..
Ε,ναι...που ξερουμε ποιος πηδηξε την κυρια αποστρατου και βγηκε ο Αργυρης δηλαδη?Επίσης, καταζητείται ο Αργύρης Ντάλιος του Αθανασίου ετών 22, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιος απόστρατου αξιωματικού του Ε.Σ.
Ε,ναι...που ξερουμε ποιος πηδηξε την κυρια αποστρατου δηλαδη και βγηκε ο Αργυρης δηλαδη?
Τι κερδίζω;
Και εγω ειμαι ταραγμενος και θλιμμενοςΔυστυχώς αλλα δυο παιδιά εχουν πορωθεί με τις βλακείες και τις ψυχασθένειες της αναρχίας και του κομμουνισμού και εστράφησαν εναντίον του εθνικού κορμού. ΕΙνια πραγματικά θλιβερό.
νταξει ειναι δυσκολο τετοιο εγχειρημα παντως. ψυλλοι στα αχυρα, αν δε θυμαται και ημερομηνιες.
Νευράκια γλυκιά μου; Πήγαινε μέχρι το 104 να σε περιποιηθούνε λίγο.
Ας τον διευκολύνουμε τότε:
Ας μας πει που βλέπει αναγγελία.
Επίσης ας μας πει αν γράφω για μένα ή για κάποιον άλλον.
Κοτζάμ κρίτικαλ θίνκινγκ σπούδασε..
μεγάλα λόγια.................
(που δεν τα έχουμε ξανακούσει κιόλας )
Δεν υπαρχει αναρχια συνδεδεμενη με την τρομοκρατια
αν ρωτησεις καποιον σοβαρο αναρχικο θα στα εξηγησει παρα πολυ καλα.
Yπαρχουν και αλλες "ανθρωπιστικες" δηλωσεις απο σοφους πολιτικους.
Υπάρχει κάτι πέρα από τον κομματικό φανατισμό σε αυτό το μήνυμα. Κάτι που ξεπερνάει την όποια πολιτική ένταξη ή ιδεοληψία.
Το μήνυμα αυτό αποκαλύπτει ένα μίσος πέρα από τα όρια. Μίσος για τον άνθρωπο. Για τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Το μίσος ενός κτήνους ικανού για τα πάντα.
Ενός "χασάπη" χωρίς ιδεολογικούς φραγμούς, αξίες. Χωρίς την οποιαδήποτε ηθική αναστολή.
Το μήνυμα αποκαλύπτει την καθαρά εγκληματική φύση του συμβούλου του πρωθυπουργού της Ελλάδας.
Ενός δολοφόνου που χαίρεται με την ιδέα του να έχει μπροστά του ένα πτώμα και να κάνει χαβαλέ. Ιδιο με τους αμερικάνους πεζοναύτες που κατουρούσαν πάνω στα πτώματα νεκρών ανθρώπων.
Η κατάντια του ανθρώπινου είδους σε ένα μόνο μήνυμα!
Ασε μωρε, μέσα στο αριστερίστικο ντιεν έι ειναι η επανάσταση. Δεν ειναι κακό, για όνομα κυρίου, γιατι δε το παραδέχεστε? Αφου μεταξύ σας στις παρέες σας ολο τέτοια λέτε, πως θα εξαπλώσετε την επανάσταση. Τουλάχιστον αυτοί οι συλληφθέντες ειναι σύμφωνοι και συνεπείς προς τα πιστεύω τους. Οι άλλοι είστε για τα πανηγύρια.