Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΓΙΟς συνδυκαλιστη ΣΥΡΙΖΑ που το παιζει επαναστατης με τον παχυλο σιγουρατζιδικο μισθο του δημοσιου μπαμπακα του  :P

να δεις τι κωλοπαιδα εχουμε σε αυτη τη κοινωνια... πανε και βανδαλιζουν περιουσιες που δεν τους ανηκουν... ανηκουν στους ανθρωπους της προοπτικης και της δημιουργικοτητας... τους επιχειρηματιες.

Επισκέπτης
Επίσης, καταζητείται ο Αργύρης Ντάλιος του Αθανασίου ετών 22, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιος απόστρατου αξιωματικού του Ε.Σ.
Ε,ναι...που ξερουμε ποιος πηδηξε την κυρια αποστρατου και βγηκε ο Αργυρης δηλαδη?

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
tromokrates2_630_355.jpg

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Ε,ναι...που ξερουμε ποιος πηδηξε την κυρια αποστρατου δηλαδη και βγηκε ο Αργυρης δηλαδη?

Ασε μας ρε πόντικα, δε βλέπεις μπροστά σου απ την πόρωση, με τα ψευδοεπιχειρήματα σου και την αμφισβητιστική παραλογία του προφανούς νομίζεις οτι αποδικνύεις αυτά ππου πιστεύεις επειδή δε σου αρέσει η πραγματικότητα. Προβληματικε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα Iπταμενε ξες ποσες δημοσιες περιουσιες και ιδιωτικες εχουν βανδαλιστει απο γκραφιτι και αλλα τετοια????

αυτα ειναι κωλοπαιδα ρε.... παιδια... τι παιδια , τρομοκρατες ειναι.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Δυστυχώς αλλα δυο παιδιά εχουν πορωθεί με τις βλακείες και τις ψυχασθένειες της αναρχίας και του κομμουνισμού και εστράφησαν εναντίον του εθνικού κορμού. ΕΙνια πραγματικά θλιβερό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν υπαρχει αναρχια συνδεδεμενη με την τρομοκρατια
αν ρωτησεις καποιον σοβαρο αναρχικο θα στα εξηγησει παρα πολυ καλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Υπάρχει κάτι πέρα από τον κομματικό φανατισμό σε αυτό το μήνυμα. Κάτι που ξεπερνάει την όποια πολιτική ένταξη ή ιδεοληψία.
Το μήνυμα αυτό αποκαλύπτει ένα μίσος πέρα από τα όρια. Μίσος για τον άνθρωπο. Για τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Το μίσος ενός κτήνους ικανού για τα πάντα.
Ενός "χασάπη" χωρίς ιδεολογικούς φραγμούς, αξίες. Χωρίς την οποιαδήποτε ηθική αναστολή.
Το μήνυμα αποκαλύπτει την καθαρά εγκληματική φύση του συμβούλου του πρωθυπουργού της Ελλάδας.
Ενός δολοφόνου που χαίρεται με την ιδέα του να έχει μπροστά του ένα πτώμα και να κάνει χαβαλέ. Ιδιο με τους αμερικάνους πεζοναύτες που κατουρούσαν πάνω στα πτώματα νεκρών ανθρώπων.

Η κατάντια του ανθρώπινου είδους σε ένα μόνο μήνυμα!

Επισκέπτης
Δυστυχώς αλλα δυο παιδιά εχουν πορωθεί με τις βλακείες και τις ψυχασθένειες της αναρχίας και του κομμουνισμού και εστράφησαν εναντίον του εθνικού κορμού. ΕΙνια πραγματικά θλιβερό.
Και εγω ειμαι ταραγμενος και θλιμμενος :huh:

Επισκέπτης
νταξει ειναι δυσκολο τετοιο εγχειρημα παντως. ψυλλοι στα αχυρα, αν δε θυμαται και ημερομηνιες.

Ας τον διευκολύνουμε τότε:

Ας μας πει που βλέπει αναγγελία.
Επίσης ας μας πει αν γράφω για μένα ή για κάποιον άλλον.
Κοτζάμ κρίτικαλ θίνκινγκ σπούδασε..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Νευράκια γλυκιά μου; Πήγαινε μέχρι το 104 να σε περιποιηθούνε λίγο.

ααααααααααχαχαχα δεν τοχω μεγαλε. σουλειψε? δε σε κρινω ενταξει μη με μαλωσει και η εριναλ παλι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ας τον διευκολύνουμε τότε:

Ας μας πει που βλέπει αναγγελία.
Επίσης ας μας πει αν γράφω για μένα ή για κάποιον άλλον.
Κοτζάμ κρίτικαλ θίνκινγκ σπούδασε..

δεν ειναι ικανο ποστ αυτο για το θεμα μας.

παντως το καλυτερο τογραψε η μπουμπα   :rockon:

μεγάλα λόγια.................  :rolleyes:

(που δεν τα έχουμε ξανακούσει κιόλας  :2funny: :2funny:)

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Δεν υπαρχει αναρχια συνδεδεμενη με την τρομοκρατια
αν ρωτησεις καποιον σοβαρο αναρχικο θα στα εξηγησει παρα πολυ καλα.

Ασε μωρε, μέσα στο αριστερίστικο ντιεν έι ειναι η επανάσταση. Δεν ειναι κακό, για όνομα κυρίου, γιατι δε το παραδέχεστε? Αφου μεταξύ σας στις παρέες σας ολο τέτοια λέτε, πως θα εξαπλώσετε την επανάσταση. Τουλάχιστον αυτοί οι συλληφθέντες ειναι σύμφωνοι και συνεπείς προς τα πιστεύω τους. Οι άλλοι είστε για τα πανηγύρια.

Επισκέπτης

Υπάρχει κάτι πέρα από τον κομματικό φανατισμό σε αυτό το μήνυμα. Κάτι που ξεπερνάει την όποια πολιτική ένταξη ή ιδεοληψία.
Το μήνυμα αυτό αποκαλύπτει ένα μίσος πέρα από τα όρια. Μίσος για τον άνθρωπο. Για τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Το μίσος ενός κτήνους ικανού για τα πάντα.
Ενός "χασάπη" χωρίς ιδεολογικούς φραγμούς, αξίες. Χωρίς την οποιαδήποτε ηθική αναστολή.
Το μήνυμα αποκαλύπτει την καθαρά εγκληματική φύση του συμβούλου του πρωθυπουργού της Ελλάδας.
Ενός δολοφόνου που χαίρεται με την ιδέα του να έχει μπροστά του ένα πτώμα και να κάνει χαβαλέ. Ιδιο με τους αμερικάνους πεζοναύτες που κατουρούσαν πάνω στα πτώματα νεκρών ανθρώπων.

Η κατάντια του ανθρώπινου είδους σε ένα μόνο μήνυμα!
Yπαρχουν και αλλες "ανθρωπιστικες" δηλωσεις απο σοφους πολιτικους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ασε μωρε, μέσα στο αριστερίστικο ντιεν έι ειναι η επανάσταση. Δεν ειναι κακό, για όνομα κυρίου, γιατι δε το παραδέχεστε? Αφου μεταξύ σας στις παρέες σας ολο τέτοια λέτε, πως θα εξαπλώσετε την επανάσταση. Τουλάχιστον αυτοί οι συλληφθέντες ειναι σύμφωνοι και συνεπείς προς τα πιστεύω τους. Οι άλλοι είστε για τα πανηγύρια.

Oι συλληφθεντες ειναι απλα ενα ματσο παιδια που η αντιδραστικοτητα τους βαραει κοκκινο. Ολοι ειμαστε αντιδραστικοι αλλα υπαρχει διαβαθμιση σε αυτο. Δεν μπορεις να λες οτι οι συλληφθεντες ειναι συνεπεις οταν δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται ιδεολογικα. Ταυτιζουν την αναρχια με την τρομοκρατια ειναι σαν να ταυτιζω τους αλγοριθμους με τις γλωσσες προγραμματισμου και να νομιζω πως ειμαι πληροφορικαριος... ενας τενεκες και μισος θα ειμαι αν συμβαινει αυτο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για την αναρχία μέχρι σήμερα είχα μόνο μια σχέση θαυμασμού στα συνθήματα που διάβαζα στους τοίχους.
Όμως,
-Όταν οι ψαγμένοι αναρωτιούνται τι μας ψεκάζουν και δεν αφήνουμε τον καναπέ, και οι ακόμα πιο ψαγμένοι διατρανώνουν ότι από αυτήν τη ζωή δε θα ξαναπεράσουν γι αυτό και δεν την χαλαλίζουν για πάρτη κανενός,
-Όταν οι συλλογικότητες έχουν καταρρεύσει.
Υπάρχουν πολίτες που τολμούν να φτύσουν το πιο άγριο πρόσωπο της εξουσίας, τους μπάτσους, και να μας κοιτάξουν όλους στα μάτια.
Εγώ μεγάλωσα με τη διδαχή της Αντιγόνης που τολμά να τα βάζει με την εξουσία προκειμένου να υπηρετήσει τον ηθικό νόμο.
Διδάχτηκα ότι η ηθική στους ανθρώπους είναι η δύναμη να πράττεις ελεύθερα και να υπερασπίζεσαι ό,τι ορίζει τα ιερά και τα όσια της ζωής σου.

Αυτά τα παιδιά-πολίτες παίρνουν στις πλάτες τους, και με τις πράξεις τους και με τα λόγια τους, τη δική μας ντροπή

Δεν είναι τα παιδιά που «παίζουν» στα μίντια,

Οι πουτάνες, αρσενικές και θηλυκές, που μπαίνουν στα σπίτια μας κάθε βράδυ δεν αρέσκονται σε τέτοια ντεκόρ, θέλουν πρόσωπα γύρω τους άλλοτε πιο αισθησιακά, άλλοτε πιο εμετικά, σε κάθε περίπτωση όμως εξαγορασμένα.

Τα ανθρωποειδή που έχουν κυριαρχήσει στα κουτιά της ασπρόμαυρης TV έγιναν τα ζόμπι της ζωής μας, πίνουν αίμα δεν κάνουν ανώδυνες εκπομπές.

Αυτό το καταλαβαίνεις αν κρατήσεις νεκρό το φίλο στα χέρια σου από σφαίρα μπάτσου ή αν νοιώσεις τη βία της ανεργίας ή της εξουσίας, ή τη βία της πείνας ή τη βία της εξαγοράς, ή ….

Ο Νίκος, ο Δημήτρης, ο Ανδρέας-Δημήτρης, ο Γιάννης δεν σήκωσαν τα όπλα εναντίον μας, υπερασπίστηκαν το δικαίωμα να λεγόμαστε άνθρωποι, να ζούμε σε κοινωνία ανθρώπων και όχι κοινωνία αγορών.

Η κοινωνία δεν αυτοκτονεί, δεν καταφεύγει στα ψυχοφάρμακα, δεν πεινά εξαιτίας της ληστείας που διέπραξαν. Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως, αν υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν, υπάρχει ελπίδα. Δεν κάνω επίκληση σε φτηνά συναισθήματα, έχουμε την υποχρέωση να μην στερηθούμε τα συναισθήματά μας σε ό,τι ζούμε.

Είμαι ένας πολίτης αυτού του τόπου, πνίγομαι από την τόση βρωμιά ανθρώπων-οχετών και καμαρώνω που υπάρχουν τέτοια παιδιά, που νοιώθουν μέσα τους την ηθική υποχρέωση να αντιδράσουν.

Νοιώθω ότι είναι παιδιά μου, ότι πρέπει να τα υπερασπιστώ

Νοιώθω αγανάκτηση που θα βρεθούν σε διπλανά κελιά με δολοφόνους 15χρονων

Έχω πολύ θυμό που κανένας δεν αντιδρά,

ποια ζώα κτυπούσαν τα κεφάλια τους, ποια ζώα υπερασπίζονται αυτά τα ζώα,

είναι δικά μας παιδιά,

ποιος φασισμός έχει βρει τόσο χώρο μέσα μας που μανάδες και πατεράδες δεν βγαίνουμε στο δρόμο να υπερασπιστούμε τα παιδιά μας;

Αν τα αγαπάς, δε ζητιανεύεις δουλειά διεκδικείς το δικαίωμα να ονειρευτούν.

Και υπερασπίζεσαι όλα τα παιδιά, στο δρόμο, εκεί που σε φοβούνται

Να βγούμε στο δρόμο

Νιώθω θυμό και αηδία που άνθρωποι που διάβασα, που τραγούδησα, που με δίδαξαν μπορούσαν να ενώσουν τη φωνή τους και να υπογράψουν για τη σωτηρία της χώρας και δεν έχουν τίποτα να πουν για τα όργια της δικαιοσύνης στα περιφερειακά και κεντρικά αστυνομικά τμήματα. Δε λυπάμαι τα παιδιά, αυτά έχουν το θάρρος και την εντιμότητα να πουν: αυτοί είμαστε και γι αυτό παλεύουμε. Ξέρουμε όλοι ότι ο λόγος της ληστείας δεν ήταν ο προσωπικός τους πλουτισμός. Λυπάμαι αυτούς που δεν πήγαν με Καλάσνικοφ να κάνουν ληστεία και ξέρουμε ότι μας εξαπάτησαν, πλούτισαν, επιδοτήθηκαν, συκοφάντησαν. Αυτοί είναι ανήθικοι.Είναι οι πολιτικοί και «πνευματικοί» ταγοί-απατεώνες.

Εγώ δεν θέλω να εξαπατήσω τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στη φυλακή. Όχι, έχω άλλες διαδρομές, δε θα γίνω αναρχική, τα διαβάσματά μου αλλού με οδηγούν, η προκήρυξη σας δεν με έπεισε. Όμως, θαυμάζω το σθένος σας να αγωνιστείτε για μια άλλη κοινωνία καλύτερη. Θαυμάζω την υγεία σας να αντιδράτε. Και μακάρι να μπορούσαμε να σταθούμε, ακόμα και αν δεν είμαστε ομοϊδεάτες σας δίπλα σας πολλοί. Τα πρόσωπά σας, παρόλο που τα περιέφεραν για να μας τρομάξουν, μας υπενθύμισαν ότι ο κόσμος είναι όμορφος μέσα στη διαφορετικότητά του και τα μάτια σας έχουν τιμιότητα, δεν υπολόγισαν ότι η σύγκριση είναι αναπόφευκτη με τις μούρες τους.

Σας ευχαριστούμε

έχω πολύ θυμό
και ξέσπασα στο γράψιμο
το κάνω σπάνια,
ας πούμε ότι με εσένα έχω αποκτήσει μια οικειότητα

με εκτίμηση
Σ… K…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom