Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εμ ειδες ?

Τετοιος μαλακας εισαι και του λογου σου ....

Ακου γκαβλιαρης 27  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα το ηθελε πολυ να λεγοταν ετσι .......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΙΤΙΚΑ 27 ΛΕΓΕΤΑΙ ...... ΤΕΛΟΣ  :sunglasses:

το αγγελικη ηταν πιασμενο δε μου τοδινε το συστημα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aχαχουχα σε προειδοποιησα οτι ο λοπεζ θα κτυπουσε.  :P

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Άμα ο άλλος έχει σπουδάσει κρίτικαλ θίνκινγκ..
-παντως η αληθεια ειναι οτι με τον καιρο ,εχω αρχισει να καταλαβαινω γιατι τον βαζουν να δουλευει ρεμοουτ σερβερ!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κοιτα για να ειμαστε σωστοι και ως γνωστον εγω εχω το απολυτο μετρο, οι αποχωρησεις και επιστροφες ειναι μεσα στα λογικα πλαισια της εντασης της στιγμης ή της συγκεκριμενης περιοδου.
εκει που μπορουμε να κραζουμε ελευθερα και χωρις χρονικο περιορισμο ειναι οταν οι αποχωρησεις συνοδευονται απο εκθεσουλα. αμα εχουμε και επαναλαμβανομενες αποχωρησεις με επαναλαμβανομενες εκθεσουλες εκει ανοιγουμε και τη βρυση για μπουγελο.

Δεν έγραψε εκθεσούλα και δεν βρίσκω κάτι κακό στην αποχώρηση και επιστροφή.

Απλά αρχικά αρνήθηκε ότι αποχώρησε και το πήρε πίσω διότι του είπα το λόγο αποχώρησης και επιστροφής.

Τώρα αρνείται ότι ανήγγειλε το ότι αποχωρεί... Ενώ το ανήγγειλε και έγραψε ότι δεν επιστρέφει και επέστρεψε. Δεν λέω ότι έκανε μπρος πίσω. Γούστο του να κάνει ό, τι θέλει και λόγος δεν μου πέφτει.

Απλά... Μην το αρνείται  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Απλά αρχικά αρνήθηκε ότι αποχώρησε και το πήρε πίσω διότι του είπα το λόγο αποχώρησης και επιστροφής.

Τώρα αρνείται ότι ανήγγειλε το ότι αποχωρεί... Ενώ το ανήγγειλε και έγραψε ότι δεν επιστρέφει και επέστρεψε. Δεν λέω ότι έκανε μπρος πίσω. Γούστο του να κάνει ό, τι θέλει και λόγος δεν μου πέφτει.

οκ απο τη στιγμη που το αρνειται θα πρεπει να μπεις στον κοπο να λινκαρεις μιας και φερεις το βαρος της κουβεντας.

υ.γ. ετσι ειναι οι σωστες διαιτησιες, σπαθα βλεπε εμενα να μαθαινεις μπαλιτσα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
τι ειναι αυτο το ρεμοουτ σερβερ μανα μου; :think:
-ΘΑ ναι καμια σταση ανωμαλη που κανετε εσεις η νεα γενια σημερα ,με τα φατσομπουκια και τις εφαρμογες που ανεβαζουν το ΑΕΠ!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Λες συνεχιζομενες μαλακιες . Διοτι ο νατσο δεν εκανε ποτε αναγγελια αποχωρησης και τοση ωρα αντι να παραθεσεις το νικ του να λεει αποχωρω μας ειπες μια παπαρια οτι ειπε παιξτε μονοι σας μια ατακα που ο νατσο λεει διαρκως. Συνελθε και πες εκανα λαθος.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
...ΚΑΙ γω περιμενω.....νιωθω αγωνια και αυτο με γκαβλωνει ανεπανορθωτα και συστηματικα!

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16

[size=10pt]Αρχική Ενημέρωση Επικαιρότητα
Γιος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καταζητείται για ληστείες και τρομοκρατία
[/size]

Δύο γνώριμοι στις Αρχές που είχαν συλληφθεί μετά την ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινα για αντίσταση κατά της αρχής(!) καταζητούνται για την ληστεία με τα καλάσνικοφ στο Βελβεντό Κοζάνης και ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. Σύμφωνα με την αστυνομία που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία, ο ένας είναι ο Φοίβος Χαρίσης - Πούλος του Γεωργίου, ετών 23 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του είναι ο Γιώργος Χαρίσης, συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος ήταν και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο συμβαίνει όμως και με την μητέρα του καταζητούμενου δράστη η οποία ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, συγγραφέας του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ,  εργάζεται στην βουλή σαν υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ και είναι υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, καταζητείται ο Αργύρης Ντάλιος του Αθανασίου ετών 22, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιος απόστρατου αξιωματικού του Ε.Σ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom