Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εριναλ σου απαντησα οτι εξοντωτικα μετρα δεν ειναι για τον νατσο που καθεται τρωει και σερφαρει συνεχεια εδω μεσα και βγαινει και τις βολτες του... αν μου μιλουσε κανενας σοβαρος ανθρωπος πχ ο δυσκολη εγγραφη που δουλευει απο το πρωι ως το βραδυ για εξοντωτικα μετρα θα τον πιστευα... αλλωστε τις προαλλες σταματησα οταν εκανε αντιλογο... ο ανθρωπος ειναι μεσα στην δουλεια και βλεπει τι γινεται ο νατσος ποτε δεν εχει σοβαρη αποψη ... ειρωνευεται οταν κατι δεν του αρεσει κλασσικος αριστερος για φαπες δηλαδη.
Καπου 30% ειναι η ανεργια ρε κακομοιρη...αλλα για την ωρα καθαριζει το βυσμα και μαγειρευει η μαμα στο σπιτι,ετσι?Οποτε ας τη δουμε Πασχος στη θεση του Μπαμπη,ετσι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σουπερμαους εσυ δηλαδη εισαι ανεργος αυτη τη στιγμη? και αν ναι ποιος σε ταιζει για πες μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εριναλ σου απαντησα οτι εξοντωτικα μετρα δεν ειναι για τον νατσο που καθεται τρωει και σερφαρει συνεχεια εδω μεσα και βγαινει και τις βολτες του... αν μου μιλουσε κανενας σοβαρος ανθρωπος πχ ο δυσκολη εγγραφη που δουλευει απο το πρωι ως το βραδυ για εξοντωτικα μετρα θα τον πιστευα... αλλωστε τις προαλλες σταματησα οταν εκανε αντιλογο... ο ανθρωπος ειναι μεσα στην δουλεια και βλεπει τι γινεται ο νατσος ποτε δεν εχει σοβαρη αποψη ... ειρωνευεται οταν κατι δεν του αρεσει κλασσικος αριστερος για φαπες δηλαδη.

ο νατσος ξερω πολυ καλα τι κανει. Και επειδη ειναι φιλος μου δεν δεχομαι κουβεντα. ΑΝ μου βριζεις τους φιλους σου κοβω και καλημερα.. κανονισε και σε συμπαθω  :)  εδω μιαλαμε γενικα θα μου απαντησεις ναι η ου; (ουθ!) αχαχαχααχχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπολ θες να μιλησουμε σοβαρα η θα λεμε κοτσάνες τωρα;  Εγω δεν σε ρωταω προσωπικα σου θεματα σε ρωταω ενας ανθρωπος απο την πειρα που εχεις ποσα θελει για να ζησει. Και συ μου λες ας ζησει με 100 σκασιλα μου. μαλακιζεσαι δηλαδη

Σοβαρα σου μιλαω οτι ατομα που εχεις για ινδαλματα οπως ο νατσος και τα υποστηριζεις καθονται και μιλανε για εξοντωτικα μετρα απο την στιγμη που δεν δουλευουν ή δουλευουν στο δημοσιο.... τρελα πουλας? μαλακια λεγεται αυτο... και μου λες για σοβαροτητες.... τον νατσο δεν τον κρινεις επειδη τον συμπαθεις... να χαρω εγω αντικειμενικη κριση  :P

εσυ μπορει να χρειαζεσαι 1000 ευρω για να ζησεις εγω ζω και με 200 το μηνα.. τα εξοδα του εργοδοτη ειναι στανταρ ομως... για αυτα ενδιαφερεσαι? αυτος λοιπον γιατι να ενδιαφερθει για σενα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μπολ θες να μιλησουμε σοβαρα η θα λεμε κοτσάνες τωρα;  Εγω δεν σε ρωταω προσωπικα σου θεματα σε ρωταω ενας ανθρωπος απο την πειρα που εχεις ποσα θελει για να ζησει. Και συ μου λες ας ζησει με 100 σκασιλα μου. μαλακιζεσαι δηλαδη
για να ζησει καποιος αξιοπρεπως θελει κανα 700αρι αν εχει δικο του σπιτι,η κανα 1000ρικο αν νοικιαζει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΕΥΔΑΠ στη Θεσσαλονικη.
Η ευδαπ των μπουγατσών..
Οργανισμός Υδρευσης Θεσσαλονίκης.. νυν ΕΥΑΘ (Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης)

Αχα...
Θελει ο τοπικιστής να κρυφτεί, και χαρά δε τον ( την ) αφήνει :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εξοντωτικα μετρα λεει ασε μας ρε εριναλ... που συναδελφισσες σου παιρνουν 1100 ευρω το μηνα και κλεβουν και την εφορια με τις αποδειξεις.... ασε μας τωρα μαλακιες.

ε αυτες μπορει να δινουν και κωλο. Εγω με τις πιπες που να τις φτασω :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο νατσος ξερω πολυ καλα τι κανει. Και επειδη ειναι φιλος μου δεν δεχομαι κουβεντα. ΑΝ μου βριζεις τους φιλους σου κοβω και καλημερα.. κανονισε και σε συμπαθω  :)  εδω μιαλαμε γενικα θα μου απαντησεις ναι η ου; (ουθ!) αχαχαχααχχαχα

Στα αρχιδια μου αν ειναι ή δεν ειναι φιλος σου δεν με ενδιαφερει ενας αντικειμενικος κρινει και τους φιλους του.... δεν ξερεις πολυ καλα τι κανει απλα τον καλυπτεις.... εγω βλεπω καθε μερα οτι ειναι εδω μεσα και γραφει απο το πρωι ως το βραδυ ΠΩς γινεται αυτο το ατομο να δουλευει σε ιδιωτικη επιχειρηση για εξηγησε μου? καθεται και κανει λογο για μισθους της πεινας... αυτα ειναι γελιοτητες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε σοβαρα τωρα. 800 ευρα δε φτανουνε ουτε για ζητω. για μινιμουμ ανθρωπινες συνθηκες.
εκτος και νιωθεις αιωνιος φοιτητης που τη βγαζει και σε χοστελ και γουσταρει.
δυσκολο να τη βγαλεις με 800 ευρω πανω απο 23 χρονων τυπε.
αλλο αν εσυ τρως σκοπελιτικη τυροπιτα απο σκλαβενιτη και νιωθεις οτι εκανες εξοδο και τεντωσες. εισαι εξαιρεση.

Επισκέπτης
εριναλ σου απαντησα οτι εξοντωτικα μετρα δεν ειναι για τον νατσο που καθεται τρωει και σερφαρει συνεχεια εδω μεσα και βγαινει και τις βολτες του...

Επειδή την κοπανάω 5-6 ώρες την ημέρα απ'την υπΕρεσία και πάω για ουζάκι θα το κάνουμε θέμα??
Πέντε σφραγίδες έβαλα ρε μαλάκα σήμερα.
Ούτε 1 ούτε 2, ούτε 4.

[size=30pt]Πέντε!![/size]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
εξοντωτικα μετρα λεει ασε μας ρε εριναλ... που συναδελφισσες σου παιρνουν 1100 ευρω το μηνα και κλεβουν και την εφορια με τις αποδειξεις.... ασε μας τωρα μαλακιες.
....δε φτανει ρε ρεμαλι που χεις γαμησει το μισο εφετειο ,ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙΣ και για φοροδιαφυγη?????

Επισκέπτης
Ρε τυπε Μπολντη κοψε την παπαρια που ρωτας συνεχεια τι δουλεια κανει ο καθενας αφου τα εχουμε πει.

Ο Closer ειναι ελλ.επαγγελματιας,εχει εκθεση.
Ο Nacho και αυτος ελλ.επαγγελματιας.
Ο Lopez ειναι μπατσος.
Ο Px ξερουμε αλλα δεν λεμε γιατι φοβομαστε το ban.
Η Εrinal ειναι ιεροδουλη.
Ο Lion εισοδηματιας απο το στοιχημα.
Ο Απολυτος υπαλληλος σε μαγαζι με γυναικια ρουχα.
Ο Supermouse υπαλληλος σε πολυεθνικη.
Eγω ανεργος.
Τι δεν καταλαβαινεις ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε αυτες μπορει να δινουν και κωλο. Εγω με τις πιπες που να τις φτασω :2funny:

Κατα τα αλλα θες να μιλησουμε και σοβαρα.
κλικα του νατσο και του μαους εισαι των 2 δημοσιων ή ανεργων που τους ταιζει ο μπαμπακας και ερχονται μετα να πουνε σε μενα για μπαμπαδες και μαμαδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom