sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εννωο ο αλλος ειρωνεια...
δεν ειρωνευομαι, ρωταω
εννωο ο αλλος ειρωνεια...
δεν ειρωνευομαι, ρωταω
Οπως το εθεσες ΝΑΙΑυτο καταλαβες εσυ ?
αντισυνταγματικα ειναι και τα χαρατσια στραπονουλη αλλα μια χαρα μας τα περνουνκατι που ειναι αντισυνταγματικο...
η σωστή απάντηση θα ήταν------> ναιΟπως το εθεσες ΝΑΙ
ΝαιΑυτο καταλαβες εσυ ?
Ειπα να διαφοροποιηθω απο την μαζαη σωστή απάντηση θα ήταν------> ναι
Μητσο γαμας τιποτα;Ειπα να διαφοροποιηθω απο την μαζα
οι αλλοι θα στα επιστρεψουν.....οπως ο μπερλουσκονι οταν βγει με το καλο...αντισυνταγματικα ειναι και τα χαρατσια στραπονουλη αλλα μια χαρα μας τα περνουν
Δεν ξέρω αν έχουν αρχίδια, πάντως ακούω ότι ήταν αριστούχοι. Οπότε μυαλό έχουν.
νταξει ειναι δυσκολο τετοιο εγχειρημα παντως. ψυλλοι στα αχυρα, αν δε θυμαται και ημερομηνιες.
-ΝΑ φανταστω ησουν παρων και ειδες????Όταν λέμε ότι ο [size=20pt]ΑΝΤΙπατριωτισμός[/size] κυλάει στο αίμα τους, κάποιοι εξανίστανται.
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=193278&catid=3]Τον τραυμάτισαν γιατί είχε μαζί του την ελληνική σημαία...[/url]
Η αλήθεια είναι ότι αργεί πολύ το γαμήδι και πάει σέρνοντας. Έφθασα μέχρι Μάιο του 2010 νομίζω
Και ημερομηνία διαγραφής του Πρέζουρα να μου πείτε (για να ψάχνω από εκεί και πέρα) πρέπει να πάω κούτσα-κούτσα να το βρω. Τα μηνύματα του Πρέζουρα είναι νομίζω σε μη επισκέψιμη περιοχή διότι ο ίδιος δεν υπάρχει πια σαν μέλος.
Θα το κάνω όταν βρω γρήγορο υπολογιστή και χρόνο διότι το θυμάμαι όταν έφυγε όλη η παρέα των γνωστών αγνώστων πλην supermouse που από ό, τι θυμάμαι που ήταν και στα δύο.
Συγκεκριμένα θυμάμαι ότι ο nacho_70 έγραψε κείμενο που σαφώς είχε χαρακτήρα αναγγελίας αποχώρησης και στο τέλος "παίξτε μόνοι σας" ή κάτι τέτοιο.
-ΝΑ φανταστω ησουν παρων και ειδες????
Τι χαζος που εισαι....ΠΑΝΤΩΣ πληροφοριακα, σημερα ο "αγνος αναρχικος χωρος" ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ που προσωπικα δεν εχω ξαναδει!Τι εννοείς;
Λες να είναι μούφα η είδηση;
Προβοκάτσια εναντίον του ΑΓΝΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ;;;
Ας τον διευκολύνουμε τότε:
Ας μας πει που βλέπει αναγγελία.
Επίσης ας μας πει αν γράφω για μένα ή για κάποιον άλλον.
Κοτζάμ κρίτικαλ θίνκινγκ σπούδασε..
Όλη η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ είχε μετακομίσει "δίπλα" και έπεφτε ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.
Μετά άρχισαν να γυρνάνε, ένας-ένας...εκτός από τον "μακαρίτη".
Τι ψάχνεις...;
Όλη η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ είχε μετακομίσει "δίπλα"