Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν έχουν αρχίδια, πάντως ακούω ότι ήταν αριστούχοι. Οπότε μυαλό έχουν.

Βρες μας ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ή ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ή ΔΗΜΑΡΧΟΥ ή ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ

ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!!!!!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
νταξει ειναι δυσκολο τετοιο εγχειρημα παντως. ψυλλοι στα αχυρα, αν δε θυμαται και ημερομηνιες.

Η αλήθεια είναι ότι αργεί πολύ το γαμήδι και πάει σέρνοντας. Έφθασα μέχρι Μάιο του 2010 νομίζω

Και ημερομηνία διαγραφής του Πρέζουρα να μου πείτε (για να ψάχνω από εκεί και πέρα) πρέπει να πάω κούτσα-κούτσα να το βρω. Τα μηνύματα του Πρέζουρα είναι νομίζω σε μη επισκέψιμη περιοχή διότι ο ίδιος δεν υπάρχει πια σαν μέλος.

Θα το κάνω όταν βρω γρήγορο υπολογιστή και χρόνο διότι το θυμάμαι όταν έφυγε όλη η παρέα των γνωστών αγνώστων πλην supermouse που από ό, τι θυμάμαι που ήταν και στα δύο.

Συγκεκριμένα θυμάμαι ότι ο nacho_70 έγραψε κείμενο που σαφώς είχε χαρακτήρα αναγγελίας αποχώρησης και στο τέλος "παίξτε μόνοι σας" ή κάτι τέτοιο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.466
Πόντοι
2.606

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι ότι αργεί πολύ το γαμήδι και πάει σέρνοντας. Έφθασα μέχρι Μάιο του 2010 νομίζω

Και ημερομηνία διαγραφής του Πρέζουρα να μου πείτε (για να ψάχνω από εκεί και πέρα) πρέπει να πάω κούτσα-κούτσα να το βρω. Τα μηνύματα του Πρέζουρα είναι νομίζω σε μη επισκέψιμη περιοχή διότι ο ίδιος δεν υπάρχει πια σαν μέλος.

Θα το κάνω όταν βρω γρήγορο υπολογιστή και χρόνο διότι το θυμάμαι όταν έφυγε όλη η παρέα των γνωστών αγνώστων πλην supermouse που από ό, τι θυμάμαι που ήταν και στα δύο.

Συγκεκριμένα θυμάμαι ότι ο nacho_70 έγραψε κείμενο που σαφώς είχε χαρακτήρα αναγγελίας αποχώρησης και στο τέλος "παίξτε μόνοι σας" ή κάτι τέτοιο.

Όλη η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ είχε μετακομίσει "δίπλα" και έπεφτε ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.  :2funny: :2funny:

Μετά άρχισαν να γυρνάνε, ένας-ένας...εκτός από τον "μακαρίτη".  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι ψάχνεις...;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.466
Πόντοι
2.606
Τι εννοείς;

Λες να είναι μούφα η είδηση;

Προβοκάτσια εναντίον του ΑΓΝΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ;;;
Τι χαζος που εισαι....ΠΑΝΤΩΣ πληροφοριακα, σημερα ο "αγνος αναρχικος χωρος" ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ που προσωπικα δεν εχω ξαναδει!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ας τον διευκολύνουμε τότε:

Ας μας πει που βλέπει αναγγελία.
Επίσης ας μας πει αν γράφω για μένα ή για κάποιον άλλον.
Κοτζάμ κρίτικαλ θίνκινγκ σπούδασε..

Πας να μας πεις ότι ανήγγειλες τη μη επιστροφή του Πρέζουρα και μερικών άλλων για λογαριασμό τους, αλλά επειδή είναι σε τρίτο πρόσωπο δεν περιλαμβάνεσαι άσχετα εάν αποχώρησες προσωρινώς κι εσύ, έτσι;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όλη η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ είχε μετακομίσει "δίπλα" και έπεφτε ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.  :2funny: :2funny:

Μετά άρχισαν να γυρνάνε, ένας-ένας...εκτός από τον "μακαρίτη".  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι ψάχνεις...;

Ελα ντε ; Γιατι αραγε τρωγεται εδω και δυο μερες πιανοντας ολα τα ποστ ενα ενα απο το 2010 για να αποδειξει κατι που δεν υφισταται; (χαχαχαχαχαχαχχααχαχ μαλακα εχεις φαει τρελη φρικη με τον νατσο)

Το γιατι τρωγεσαι εσυ το ξερω τεμαχιστη. Για τον φπ δεν ηξερα
:sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom