Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Α να γεια σου.
Ακόμα εφιάλτες βλέπουν τα πουστράκια..

καλά... γλύφοντας ξαναγύρισε και αυτός σαν Brain Gamer μην χέσω αλλά έφυγε γιατί τον έγραψε το πάλαι ποτέ κοινό του στα παπάρια του...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Α να γεια σου.
Ακόμα εφιάλτες βλέπουν τα πουστράκια..

Τους εχω ικανους να καθονται να διαβαζουν ενα ενα τα ποστ σαν τον φιλησυχο μαλακα, μπας και βρουν ψεγαδι η εστω μια αντιφαση. Δεν παιζονται τα φασιστονια αδελφε.

Επισκέπτης
Όταν λέμε ότι ο [size=20pt]ΑΝΤΙπατριωτισμός[/size] κυλάει στο αίμα τους, κάποιοι εξανίστανται.

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=193278&catid=3]Τον τραυμάτισαν γιατί είχε μαζί του την ελληνική σημαία...[/url]
Kαλως τον μαλακα,ετυχε και ημουν μπροστα,δεν ειδα γιατι τον βαραγαν αλλα pit bull hellas μπλουζακια ξερεις ποιος τα πουλαει.
Αντε μαλακακο Πρετεντερολαγνε.
548822_461203123947923_1957486867_n.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλά... γλύφοντας ξαναγύρισε και αυτός σαν Brain Gamer μην χέσω αλλά έφυγε γιατί τον έγραψε το πάλαι ποτέ κοινό του στα παπάρια του...

:boobies: ετσι δειξτε τον πονο σας με κλαματα και βρισιες. Πιπα κωλο σας ειχε  :rockon: :rockon: :rockon: και παλι πιπα :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τους εχω ικανους να καθονται να διαβαζουν ενα ενα τα ποστ σαν τον φιλησυχο μαλακα, μπας και βρουν ψεγαδι η εστω μια αντιφαση. Δεν παιζονται τα φασιστονια αδελφε.

Άσε να ψάχνουν όσο θέλουν.
Το τι έχω γράψει το ξέρω πολύ καλά. Ας δώσουν όποια ερμηνεία θέλουν, έτσι κι αλλιώς για τομπούτσο καβάλα είναι..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Kαλως τον μαλακα,ετυχε και ημουν μπροστα,δεν ειδα γιατι τον βαραγαν αλλα pit bull hellas μπλουζακια ξερεις ποιος τα πουλαει.
Αντε μαλακακο Πρετεντερολαγνε.
548822_461203123947923_1957486867_n.jpg

δηλαδή επειδή τα πουλάει ο Παναγιώταρος

(1) έχει το μονοπώλιο ???
(2) απαγορεύεται να τα αγοράσει κάποιος που του αρέσουν πχ τα pit bull ????

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Άσε να ψάχνουν όσο θέλουν.
Το τι έχω γράψει το ξέρω πολύ καλά. Ας δώσουν όποια ερμηνεία θέλουν, έτσι κι αλλιώς για τομπούτσο καβάλα είναι..

φτανει και στα πισω δοντια  :pipa2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Εγω προσωπικως θα αυτοκτονησω αν μου κοψεις την πουτσα  :grin: Δεν ηξερα ομως οτι σου λειπω τοσο πολυ. Να φανταστεις ουτε που ηξερα το νικ σου τοτενες. Παιζει να μην μιλουσα και στα πολιτικα. (που δεν μιλουσα..) Με κατι γλυψιματα πουτσας ασχολιομουν και κατι αθλητικα ενιοτε και τα σοβαρα θρεντ τυπου μου ηρθε περιοδος αλλα ειμαι τρανς τι να κανω; αλλα εσεις βλεπω οχι απλα τα βαψατε μαυρα αλλα τρεχατε και ξωπισω σαν τα γκομενακια που τα εφτυσες να βρειτε και που πηγαμε.  :2funny: δεν εχω λογια  :rolleyes:

Ο μπαστουνόβλαχος δεν είναι αυτός; Έχει κι άλλους λογαριασμούς;  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μαλακια ειπες,παρτο πισω

δεν το κατάλαβα αυτό??

θα έχουμε στην υπέροχη κοινωνία της αλληλεγγύης, ελευθερίας και λοιπων ωραίων διακυρήξεων (ξέρεις αυτές που κανει κατά καιρούς ο κοντινός και μας ζαλίζει) face control ????

θα έχουμε και πόρτα να απαγορεύει την είσοδο στον "παράδεισο" στις φάτσες που δεν γουστάρουμε ???

να τον χέσω τον παράδεισο σας ...

Επισκέπτης
δεν το κατάλαβα αυτό??

θα έχουμε στην υπέροχη κοινωνία της αλληλεγγύης, ελευθερίας και λοιπων ωραίων διακυρήξεων (ξέρεις αυτές που κανει κατά καιρούς ο κοντινός και μας ζαλίζει) face control ????

θα έχουμε και πόρτα να απαγορεύει την είσοδο στον "παράδεισο" στις φάτσες που δεν γουστάρουμε ???

να τον χέσω τον παράδεισο σας ...
Ασφαλως,πλεον το μαζι τελειωσε,η εμεις οι αυτοι ειναι,τις φιλανθρωπιες τις αφηνω στους "δημοκρατες"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom