Νέα

Ανάπλαση Βοτανικού

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα free
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Ο δήμαρχος προσπαθεί με υφάκι να καλύψει λαμογιές και ανυπαρξία πράξεων.

Δε ζουμε σε άλλη πολη δημαρχε. Ουτε μασαμε απο τέτοια υφάκια.
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Ο σύριζα εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω τη σχέση έχει με όλη την υπόθεση πάντως?
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω άλλα αυτός ο Τσίπρας πολύ τηλεκατευθυνομενος μου φαινετε εμένα πάντως.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Δεν ξέρω άλλα αυτός ο Τσίπρας πολύ τηλεκατευθυνομενος μου φαινετε εμένα πάντως.

Κοίτα:

Έχει στοιχεία που τον κάνουν συμπαθή (σε αντιδιαστολή με τους αρχηγούς και τα μεγαλοστελέχη άλλων κομμάτων) τύπου εμφανίζεται "απλός" (απλά ντυμένος), "λαϊκός" (one of us), με "νέες" ιδέες (π.χ. πήγε με τη μάυρη στη δεξίωση του Παπούλια αντί να πάρει τη γυναίκα του), και αρθρώνει έναν "επαναστατικό" λόγο (που θα ανατρέψει το κατεστημένο των πολιτικών - υποτίθεται).
Αλλά όλα αυτά είναι "επικοινωνιακά" τρυκ, στα οποία είναι καλός (καλύτερος άλλων του ΣΥΡΙΖΑ).
Αν αναλύσεις αυτά που λέει θα δεις ότι ουσιαστικά ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
"Αναλύσεις" εννοώ να κάτσεις κάτω και να γράψεις το τι λέει, και προσπαθήσεις να καταλάβεις τι σημαίνουν αυτά. Λέξη προς λέξη. Δε σημαίνουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.

Αυτό βέβαια είναι χαρακτηριστικό ΟΛΩΝ των πολιτικών, αλλά νομίζω ότι από αυτό ακριβώς θέλουμε να απαλλαγούμε, και όχι να μας κάτσει στην πλάτη ένας ίδιος (κατά το λέγειν - άρα και το πράττειν) τύπος, με διαφορά στην εμφάνιση, την ηλικία, το ντύσιμο, την "κουλτούρα" (την εμφανιζόμενη - όχι την ουσιαστική), και όλα αυτά που με μια κουβέντα χαρακτηρίζονται ως "image".
Να το χέσω το image, έγώ θέλω κάποιον που θα μαζέψει τα αμάζευτα, και θα βάλει τα πράματα να δουλεύουν.  Από μπλα-μπλα έχουμε χορτάσει.

Πάει να εισπράξει τη δυσαρέσκεια που αισθανόμαστε όλοι για τον τρόπο διακυβέρνησης τα τελευταία χρόνια (όσα χρόνια θυμάται ο καθένας - εγώ δυστυχώς θυμάμαι περισσότερα από πολλούς), αλλά νομίζω ότι και ΑΦΟΥ την εισπράξει, θα είναι μια από τα ίδια με τους άλλους.
Ίσως και χειρότερος.

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο Αλαβάνος τον προώθησε.
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως ένα έχω να πώ εγώ.Κάλο είναι να ξεκινήση το έργο οσο γίνετε πιο γρηγορά να πέσουνε λέφτα να δουλέψει κόσμος γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω οτι ήτανε θέμα καθαρά επικοινωνιακό να τον στηρίξει ο αλαβάνος,και καλά νέοι άνθρωποι και τέτοια.Άλλα εγώ νομίζω οτι ο τύπος στην πρώτη στραβή θα φύγει ο η Δαμανάκη για άλλες παραλίες πιο σίγουρες,που μπορεί να πέσει και κανένα υπουργείο.Έτσι και αλλιώς ξέρει και ο ίδιος οτι ο σύριζα είναι μέχρι ένα σημείο.
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
α. Τα εκτρώματα της Λ. Αλεξάνδρας που για κάποιον ακατανόητο λόγο θεωρούνται ιδιαίτερου κάλλους πρέπει να καταδεφιστούν άμεσα...Άντε να αφήσουμε ένα για να βλέπει ο κόσμος (και να γελά) τί θεωρούν υποτιθέμενοι ειδικοί καλαίσθητο ή ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος..
Πρέπει να φύγει και το γήπεδο, με έναν μικρό στεγασμένο χώρο να θυμίζει την ιστορία του γηπέδου...
Φυσικά ένα υπόγειο πάρκινγκ στην περιοχή θα ωφελούσε τους πάντες, με την προϋποθεση ότι από πανω θα είχαμε πράσινο...

β. Η περιοχή του βοτανικού είναι ένα έκτρωμα και πρέπει να αναπλαστεί..
Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο παο πρέπει ντε και καλά να έχει δικό του γήπεδο...
Το ΟΑΚΑ δηλαδή μας χαλάει;
Και πόσα γήπεδα πρέπει να έχει πια η περιοχή των Αθηνών;
Αν φτάξει και η ΑΕΚ, θα έχουμε 3 μεγάλα γήπεδα + το ΟΑΚΑ + 4-5 λίγο μικρότερα (Ν. σμύρνη, ριζούπολη κλτ)...
Μήπως σπαταλάμε ζωτικό χώρο για να κάνουν τα γούστα τους μερικοί πρόεδροι και οι χούλιγκάν τους;

Ακόμη και αν δεχθούμε ότι πρέπει ο παο να αποκτήσει γήπεδο, γιατί πρέπει να πάει πακέτο με το εμπορικό κέντρο;
Πόσα εμπορικά κέντρα πια θα χτιστούν σε αυτήν την πόλη;
Και γιατί να αγωνίζομαι για να χτίσει ο βωβός στο όνομα του πάο;
Το γήπεδο μπορεί κάλλιστα να έχει και μαγαζιά και εμπορικές χρήσεις για να είναι οικονομικά βιώσιμο, γιατί πρέπει να καταληφθεί άλλος ένα χώρος με άλλο ένα εμπορικό κέντρο;

Απλές ερωτήσεις που φαντάζομαι ότι θα μείνουν αναπάντητες...
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε έχεις δίκιο σε πολλά,άλλα μην ξεχνάς οτι οι πολυμέτοχοι θέλουν να οικονομίσουνε όλοι.Γιαυτό το λόγο κιόλας μπήκανε στο Παναθηναικο.Και καταρχή το πρόβλημα για μένα δεν είναι για την έδρα της ομάδας.Αλλά καινουργιά μαγαζιά,νέες πωλήσεις,νέα ενοίκια.
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σ' αυτήν σου απαντάω εγώ:

Τόσα, ώστε να κλείσουν το 95% των "ανεξάρτητων" μαγαζιών.

Sad but true που λένε και οι αγγλοσάξωνες...
Και όσα μείνουν θα είναι franchise..

Θέλω βέβαια να πιστεύω ότι το άνοιγμα πολλών εμπορικών κέντρων θα σημάνει και το τέλος τους...
Διότι υποτίθεται ότι ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο θέλει κόσμο από περισσότερες περιοχές για να "συντηρηθεί"...Πχ το Mall δεν στηρίζεται μόνο στο κοινό του μαρουσίου ούτε καν στα ΒΠ αλλά σχεδόν παναττικά...Αν ανοίξουν τα 2 κέντρα στο γαλάτσι και μερικά άλλα δεν θυμάμαι που αλλού, η πίττα θα αναδιανεμηθεί και ίσως τα εμπορικά κέντρα να μην αντλούν τον κόσμο που χρειάζονται...
Άσε που σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, ο κόσμος επιστρέφει σε πιο συνοικιακές καταστάσεις...

Φίλε έχεις δίκιο σε πολλά,άλλα μην ξεχνάς οτι οι πολυμέτοχοι θέλουν να οικονομίσουνε όλοι.Γιαυτό το λόγο κιόλας μπήκανε στο Παναθηναικο.Και καταρχή το πρόβλημα για μένα δεν είναι για την έδρα της ομάδας.Αλλά καινουργιά μαγαζιά,νέες πωλήσεις,νέα ενοίκια.

Δεν έχω αντίρρηση...
Να κονομήσουν- για τα λεφτά το κάνουν, όχι για τη φουκαριάρα τη μάνα τους που ήταν βάζελος..

Αλλά να κονομήσουν με δικές τους επενδύσεις...Όχι με κρατική γη και λεφτά, εις βάρος των κατοίκων της αθήνας και εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια ή τη μαλακία αν θες, των οπαδών...
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο άλλα ξέρεις πώς λειτουργεί το σύστημα στην ελλάδα εδώ και χρόνια.
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σχετικά με τα προσφυγικά κλπ, μην μπαίνετε στην διαδικασία να κρίνετε την αρχιτεκτονική τους (ειδικά όταν αυτή έχει Γερμανική κουλτούρα  :grin:). Η αρχιτεκτονική είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό.

Εκεί που εγώ θα διαφωνήσω με την μαλακία περί διατηρητέων, είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι, ειδικά σήμερα, να καταγραφούν οι όψεις, κατόψεις και τα ειδικά στοιχεία που θέτουν τα συγκεκριμένα κτίσματα ως διατηρητέα. Κατόπιν της καταγραφής, να τα ισοπεδώσουν και να τα ξαναφτιάξουν όπως ήταν στο ίδιο σημείο ή αλλού. Τα προτερήματα δεν χρειάζεται να αναλυθούν. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να ελεγχθεί αυτή η διαδικασία, αλλά το ίδιο ισχύει γενικά στα διατηρητέα, τα οποία όλοι οι ιδιοκτήτες τους τα παρατάνε, δεν τα συντηρούν και παρακαλάνε να τα χτυπήσει κανένας σεισμός μπας και απαλαγούν από αυτόν τον καρκίνο. Κάποιοι ιδιοκτήτες μάλιστα, κάνουν ότι μπορούν για να επιταχύνουν το γκρέμισμα.  ;)

Σε ότι αφορά στον Βοτανικό, και πάλι μην την ψάχνετε την δουλειά. Κάποιοι πήγαν με την κλασσική μέθοδο της "αντιπαροχής", αλλά σε πολλαπλά επίπεδα και με διάφορους αποδέκτες να στήσουν τρελό πάρτυ. Δεν ξέρω εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατευθυνόμενος ή μη, αλλά καλά κάνουν και τους φρενάρουν. Ειδικά τον νονό, ο οποίος είναι η σύχρονη έκφραση της τσιμεντοποίησης και απαράδεκτης οικιστικής ή και πολεοδομικής ανάπτυξης, πάντα με μεθόδους που θυμίζουν Νότια Ιταλία.

Σε ότι αφορά το γήπεδο του ΠΑΟ, ο str8 έχει δίκιο. Δεν χρειάζεται δικό του σπίτι, ούτε η ΑΕΚ44 χρειάζεται. Ειδικά ο ΠΑΟ, είχε την ευκαιρία να το φτιάξει και την κλώτσησε επειδή ο καπετάνιος ήταν μάγκας και δεν δεχόταν τα τζάμπα οικόπεδα που του έδιναν πριν τους ΟΑ2004. Το ΑΕΚάκι, ας μην μαλακιζόταν όταν γκρέμιζε την ΦΙλαδέλφεια, νομίζοντας ότι έτσι θα εκβιάσει. Τον πούλο αρμ όπως λέγαμε όταν είμαστε φαντάροι. Δεν τους αξίζει "σπίτι", ειδικά όταν το θέλουν τζάμπα. Τζάμπα στο ΟΑΚΑ κύριοι.

Εννοείται, ότι η μεγαλύτερη φωλιά αρουραίων (όχι λαγών) που λέγεται Τάφος του Ινδού, πρέπει να φύγει από εκεί και εννοείται πως πρέπει να γίνει χώρος πρασίνου και μόνο. Μόνο όμως, χωρίς Μητρόπολη κλπ.

Το ίδιο ισχύει και για τα προσφυγικά, εάν φύγουν (και για οποιονδήποτε λόγο), να γίνουν μόνο πράσινο και τίποτα άλλο.

Η ιδέα για υπόγεια πάρκινκγ είναι καλή, ειδικά εάν λάβει κανείς υπόψη, ότι η Αλεξάνδρας είναι όριο δακτυλίου (τουλάχιστον σήμερα).

Υπογειοποίηση της Αλεξάνδρας? Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε? Για ποιον λόγο? Πάμε καλά? Έχετε μυριστεί ότι είμαστε χρεωμένοι μέχρι τα μπούνια?

Μην ρίχνετε ιδέες να κατεδαφιστούν όλα τα προσφυγικά εκτός ενός για να τα θυμόμαστε, γιατί προβλέπω να μπαίνει πάλι ο vovός στην μέση, να κρατάει ένα το οποιο θα περικλείεται από τίποτα ενεργειακά διψασμένα εκτρώματα τα οποία συνηθίζει να κατασκευάζει, όπως έκανε και μερικά στενά πιο πάνω, προς την Κηφισίας, εκεί στην γωνία, με την εκκλησία.

Όλα μυρίζουν μία σύνθετη "αντιπαροχή". Πολύ καλά κάνουν και τους φρενάρουν, τουλάχιστον "φαίνεται" πως δεν είναι όλοι ξεπουλημένοι.

Η χώρα έχει ελλείψεις από άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις. Χρωστάνε ακόμη σπίτια σε σεισμόπληκτους, λείπουν σχολεία κλπ κλπ.

Εάν θέλουν να διαμορφώσουν τον Βοτανικό, ο οποίος ομολογουμένως είναι μέσα στη σαβούρα, ας φτιάξουν ένα συγκρότημα Υπουργείων και εάν ντε και καλά πρέπει να γίνει ακόμη πιο πλούσιος ο νονός από την ιστορία, ας τους τα φτιάξει αυτός.

Και πιο πλούσιος θα γίνει ο νονός, το κράτος θα γλυτώσει χρήματα από τα κουφά ενοίκια που πληρώνει δεξιά και αριστερά σε κωλοπολυκατοικίες του κέντρου, οι πολίτες με μία βόλτα στον Βοτανικό θα μπορούν να κάνουν την δουλειά τους γρήγορα και το κέντρο θα ελαφρώσει.

Όνειρα θερινής νυκτός.
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θέλω βέβαια να πιστεύω ότι το άνοιγμα πολλών εμπορικών κέντρων θα σημάνει και το τέλος τους...
Διότι υποτίθεται....

Εάν ο κόσμος ήξερε πόσο περιορισμένη ασφάλεια έχει σε αυτά νέα Mall, ναι αυτά της development....δεν θα πέρναγε καν από έξω.

Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά έτσι και γίνει κάτι περίεργο, μία φωτιά π.χ. θα κλάψουν μανούλες.

Αλλά μας αρέσει που είμαστε Ζιμπάμπουε. Τρέχανε όλοι σαν τα ζώα στα εγκαίνια της Χρυσής Μαλακίας...και νομίζανε ότι πιάσανε το θεό από τα αρχίδια. Χρυσή Μαλακία με ημιτελή κλιμακοστάσια διαφυγής....χωρίς να λειτουργούν όλα τα συστήματα γενικά, τα μισά μαγαζιά δεν είχαν ανοίξει, τα μπάζα ακόμη μέσα στο κτίριο (οκ, κρυμένα κάτω από το χαλί), κανένας δεν ενοχλήθηκε, όλοι περήφανοι, ουάου, πήγα στο Golden!

Πάνε και τρώνε στα εστιατόρια στο roof garden (Μην χέσω...), όπου οι συνθήκες είναι χειρότερες και από συγκέντρωση σε κηδεία παλαιστίνιου και χαίρονται που ακουμπάνε τρελά ευρώπουλα για υπηρεσίες, συνθήκες και φαγητό που δεν αξίζει ούτε να τα φτύσεις.

Αλλά αφού γεμίζει, καλά κάνει η development. Αυτή τη δουλειά της κάνει, αφού υπάρχουν μαλάκες και τα ακουμπάνε, πολύ καλά κάνει!

Μου αρέσει που γελάμε με τα χαζοαμερικανάκια, τους κοροϊδεύουμε και τους θεωρούμε χαζούς. Μεγαλύτερα θύματα από τους Έλληνες δεν υπάρχουν. Σε όλα τα επίπεδα. Από τον απλό πολίτη μέχρι και τον πρώτο άρχοντα.
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
εχείς δίκιο φίλε όλα απο εκεί ξεκινάνε.εμείς φταίμε για όλα.
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εάν ο κόσμος ήξερε πόσο περιορισμένη ασφάλεια έχει σε αυτά νέα Mall, ναι αυτά της development....δεν θα πέρναγε καν από έξω.

Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά έτσι και γίνει κάτι περίεργο, μία φωτιά π.χ. θα κλάψουν μανούλες.

Αλλά μας αρέσει που είμαστε Ζιμπάμπουε. Τρέχανε όλοι σαν τα ζώα στα εγκαίνια της Χρυσής Μαλακίας...και νομίζανε ότι πιάσανε το θεό από τα αρχίδια. Χρυσή Μαλακία με ημιτελή κλιμακοστάσια διαφυγής....χωρίς να λειτουργούν όλα τα συστήματα γενικά, τα μισά μαγαζιά δεν είχαν ανοίξει, τα μπάζα ακόμη μέσα στο κτίριο (οκ, κρυμένα κάτω από το χαλί), κανένας δεν ενοχλήθηκε, όλοι περήφανοι, ουάου, πήγα στο Golden!

Πάνε και τρώνε στα εστιατόρια στο roof garden (Μην χέσω...), όπου οι συνθήκες είναι χειρότερες και από συγκέντρωση σε κηδεία παλαιστίνιου και χαίρονται που ακουμπάνε τρελά ευρώπουλα για υπηρεσίες, συνθήκες και φαγητό που δεν αξίζει ούτε να τα φτύσεις.

Αλλά αφού γεμίζει, καλά κάνει η development. Αυτή τη δουλειά της κάνει, αφού υπάρχουν μαλάκες και τα ακουμπάνε, πολύ καλά κάνει!

Μου αρέσει που γελάμε με τα χαζοαμερικανάκια, τους κοροϊδεύουμε και τους θεωρούμε χαζούς. Μεγαλύτερα θύματα από τους Έλληνες δεν υπάρχουν. Σε όλα τα επίπεδα. Από τον απλό πολίτη μέχρι και τον πρώτο άρχοντα.

Θυμάμαι ένα ντοκυμανταίρ στο Σκάι για ένα εμπορικό κέντρο στην Κορέα που κατέρρευσε λόγω "αρκουδιών" που είχε κάνει η κατασκευάστρια κατά το χτίσιμο για να βγάλει επιπλέον μέτρα και ότι ο κορεάτης νονός πήγε με τα βραχιόλια στη φυλακή χωρίς πολλά - πολλά...

Λέτε αν έχουμε κανά ολοκαύτωμα στο Mall ο νονός να έχει αντίστοιχη μοίρα με τον κορεάτη συνάδελφό του;

'Οσο για τους έλληνες καταναλωτές, νομίζω ότι το ιστορικό ανάλογό τους είναι οι ιθαγενείς που πουλούσαν τη γη τους για καθρεφτάκια και χάντρες στους εξερευνητές εκεί στο 1500-1600...
Και το αστείο είναι ότι νομίζουν ότι βγαίνουν και κερδισμένοι...
 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
παιδια το θεμα ειναι οτι στο τελος θα γινει και θα γινει οπως θελουνε αυτοι.
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λέτε αν έχουμε κανά ολοκαύτωμα στο Mall ο νονός να έχει αντίστοιχη μοίρα με τον κορεάτη συνάδελφό του;

Υπάρχει προηγούμενο όπου λογοδότησε ουδέποτε κανένας μεγαλοσχήμων στην Ελλάδα για μαλακίες που έχει κάνει?

Γιατί να λογοδοτήσει ο νονός? Ή η αδερφή που ξεπουλάει την περιουσία του δήμου?

παιδια το θεμα ειναι οτι στο τελος θα γινει και θα γινει οπως θελουνε αυτοι.

Θα δούμε.

Είναι τόσα τα προβλήματα που τρέχουν στην παρούσα χρονική φάση, που αυτό το θέμα είναι μάλλον μικρό. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που τελικά θα τους περάσει αυτό που θέλουν. Όχι ότι θα λύσουν τα άλλα πιο σημαντικά...
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Φίλος αναφέρθηκε στη μαφιόζικη καταστροφή του κτήματος Θων.

Φοβάμαι οτι αν πέσουν τα προσφυγικά θα ξεφυτρώσει πάλι ο ίδιος αλήτης και θα καταστρέψει για μια ακόμη φορά τα όνειρα των κατοίκων, το περιβάλλον και την αισθητική

Οσον αφορά στην "ανάπλαση" ειναι εμφανές οτι υπάρχει λαμογιά η οποία αν ξεσκεπαστεί θα έχουμε άλλο ένα βατοπέδι. το θέμα παει πίσω επι δημαρχίας κόρης μητσοτάκη και τώρα βρήκε άξιο συνεχιστή το γελοίο υποκείμενο που κόβει δέντρα και απειλεί με μηνύσεις. Ομως θα πρέπει να ξέρει οτι τα γιαούρτια ναι μεν δε μπορουν να του δώσουν πισω τη χαμένη αξιοπρέπεια (εαν ποτέ είχε), κάνουν όμως καλό στην επιδερμίδα.

Τα δε mall και μάλιστα στη μορφή αυτή ειναι μια ιστορία ξεπερασμένη η οποία συνεχίζει πλεον να αναπτύσσεται σε υποανάπτικες χώρες σε έλλειψη παιδείας, αισθητικής και κουλτουρας.

Το γήπεδο καμμία σχέση δεν έχει με το mall.
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom