thanasakis_petroupoli-13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γηπεδο εδω και τωρα ρεεεεεεεεεεε...η θυρα 13 δεν ξεχνα...8α μας βρειτε μπροστα σας...
χλωμο σε κοβω και ειναι κα χριστουγεννα
εγώ δεν ψηφίζω κανέναν πούστη όλοι ίδιοι είναι και μας δουλεύουνΟρκιστηκα στα κοκαλα του πατερα μου εγω.........
[size=15pt]ΤΕΡΜΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ.[/size]
εγω για φιλοπουλο τα χα πει μηνες(δες σε αλλα θρεντς) τωρα αλωστε καμινια μενω οποτε τους ξερω και προσωπικα...κανενα αγχος δεν υπηρχε αφου δεν εστεκε τιποτα οπως ειδες αλλωστε οι μαρτυρες βαζελοι ηταν και τα αναιρεσαν...αλλωστε αν αχολεισαι ξερεις οτι πριν λιγο καιρο εγιναν παλι κατι ντραβαλα με γαλατσιωτες βαζελους που τους πηραν τα πανω...μια χαρα ειμαι αρχηγε. μην αγχωνεσαι. Αληθεια, με τους υποπτους για την δολοφονια του Φιλοπουλου εμαθες κανα νεο? ολοι αθωοι ειναι? τα καημενα τα παιδια τα κατηγορουνε αδικα, τα ταλαιπωρουνε περα δωθε με ανακρισεις. χαχαχαχαχα. σα δε ντρεπονται. Υπαλληλοι ειναι. αεντολες απο τα αφεντικα περνουν και αυτοι. καμορρα......DON CORLEONE
καλες γιορτες και καλα κρασια
εγω για φιλοπουλο τα χα πει μηνες(δες σε αλλα θρεντς) τωρα αλωστε καμινια μενω οποτε τους ξερω και προσωπικα...κανενα αγχος δεν υπηρχε αφου δεν εστεκε τιποτα οπως ειδες αλλωστε οι μαρτυρες βαζελοι ηταν και τα αναιρεσαν...αλλωστε αν αχολεισαι ξερεις οτι πριν λιγο καιρο εγιναν παλι κατι ντραβαλα με γαλατσιωτες βαζελους που τους πηραν τα πανω...
καλα, τωρα σοβαρά πιστεύεις πως η ΑΕΚ δεν έχτισε γήπεδο επειδή δεν πέφτει μίζα;; πού ζεις; ή πως στο γήπεδο του ΠΑΟ δεν πέφτει μίζα;;...σύνελθε...χαχαχαPε φιλε τι ψαχνις με τους πολιτικους και γενικα με την πολιτεια? Δεν παιρνουν μιζα δεν κανουν τιποτα. Kατσε να εσταζε το χρημα και να δεις οχι μονο γηπεδο θα ειχε ο παναθηναϊκος αλλα και παρκα θα φτιαχνοντουσαν και πιστα φορμουλα που λεγανε στο πρωην αεροδρομια και πολλα ακομα εργα.η αεκ ετσι δεν την πατησε με το γηπεδο??
κανονικα δουλευουν κα ζουν τουλαχιστον αυτοι που ξερω...αλλωστε στο γηπεδο ειναι συνεχεια και στη μπαλλα και στο μπασκετ...να σου πω κατι δε μ απασχολει κα δικος μας να πεθαινε..αυτοι που ηταν εκει να πλακωθουν πηγαν με ολα τα ρισκα που αυτο συνεπαγεται....μη γαμαησουμε το θρεντ ειμαστε οφ τοπικ...η ιστορια σαφως και θα χει συνεχεια και δεν προκειται να σταματησει ποτε...ο μπεκακος που μιλαγε πανω απ το πτωμα νομιζω 10 με αναστολη εφαγε.δε μ απασχολει το ξυλο εμπλεκα παλια και εχω παει και μεσα δυο φορες οποτε τα κοψα..αλλα θα πεθανει παλι καποιος σε τετοιες μαλακιες οπως επισης και στο μπασκετ θα γινει μαλακια και θα τη πληρωσει κανας παιχτης οπως παει...δυστυχως...και το σταματαμε εδω και αν θες δες αποψεις μου στο θρεντ για φιλοπουλο.τελος.εγω ξερω οτι καποιοι ειχαν εξαφανιστει εκτος Ελλαδας (βλεπε γειτονικες βαλακανικες χωρες) για μερικες μερες....φαντομαδες.. δεν απαντησες μιας και τα ξερεις και μενεις Καμινια..τελικα πως σκοτωθηκε ο Φιλοπουλος? μονος του?? αυτοκτονησε???? αναριωτεμαι γιατι ξερεις δεν φαινεται και πολυ αρσενικο και ντομπρο αυτος(οι) που σκοτωσε και το επαιζε μαγκας πανω απο το πτωμα, μετα να το παιζει κοτα και να κρυβεται σαν γκομενα.... αμα εχει τα φρυδια να βγει να το πει, αφου καμαρωνε τοσο μετα τον φονο που διεπραξε...καταλαβες?? πρωτα λιονταρι και μετα κοτα δε παιζει....
ετσι ειναι λαστ δικιο εχειςκαλα, τωρα σοβαρά πιστεύεις πως η ΑΕΚ δεν έχτισε γήπεδο επειδή δεν πέφτει μίζα;; πού ζεις; ή πως στο γήπεδο του ΠΑΟ δεν πέφτει μίζα;;...σύνελθε...χαχαχα
γιατί ρε φίλε σου προξενεί εντύπωση; δεν καταλαβαίνω πως τα βλέπετε μονόπλευρα. Όταν τα σπάνε στο κέντρο της Αθηνας οι αλήτες οι κουκουλοφόροι και δεν τους πιάνουν χρόνια τώρα και όποτε τους πιάνουν βγαίνουν λάδι, γιατί θα αλλάξει αυτό επειδη σκοτώθηκε ένας οπαδός του ΠΑΟ; και γιατί δεν λεέει κανείς σας από τους οπαδούς του ΠΑΟ πως και ο ίδιος ο Φιλόπουλος πήγε εκεί για να σκοτώσει και να μετρήσει το πόσο "άντρας" είναι μέσα από ένα μάτσο μπουλούκι "αντράκια";μια χαρα ειμαι αρχηγε. μην αγχωνεσαι. Αληθεια, με τους υποπτους για την δολοφονια του Φιλοπουλου εμαθες κανα νεο? ολοι αθωοι ειναι? τα καημενα τα παιδια τα κατηγορουνε αδικα, τα ταλαιπωρουνε περα δωθε με ανακρισεις. χαχαχαχαχα. σα δε ντρεπονται. Υπαλληλοι ειναι. αεντολες απο τα αφεντικα περνουν και αυτοι. καμορρα......DON CORLEONE
καλες γιορτες και καλα κρασια
Πραγματικά σημαντικό θέμα. Η ανάπλαση της περιοχής αυτής είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία για να αλλάξει προς το - πολύ καλύτερο- ο αστικός ιστός της πόλης. Δεν είναι για το γήπεδο. Να το βράσουμε το γήπεδο στην τελική ( αν και είμαι Παναθηναικός). Αλλά με ενδιαφέρει η ποιότητα και η αναβάθμιση της πόλης που ζω και η βελτίωση της ζωής των κατοίκων της.
Λίγοι αθηναίοι πραγματικά γνωρίζουν πως ακριβώς είναι η περιοχή του βοτανικού και του ελαιώνα. Εκεί ειδικά που είναι τα πρακτορεία. Μιλάμε για την ευρύτερη περιοχή που περικλείεται από τη Λεωφόρο Κηφισού, τη Λεωφόρο Καβάλας και την Πέτρου Ράλλη. Ειδικά εκεί μέσα στο Ρουφ, στην Ορφέως κλπ. άμα πάει κάποιος πολίτης θα ντρέπεται που ζει σε αυτή τη χώρα. Και δε μιλάμε για κάποιο απομονωμένο προάστιο αλλά για ούτε ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της Αθήνας. Σκουπίδια, λασπόδρομος και ερείπια. Αρκετές φορές με τη δουλειά μου τύχαινε να πάω προς τα εκεί. Χώρια ότι ταλαιπωρούμουν αφάνταστα, έβλεπα μια όψη της Ελλάδας και εικόνες που ως τότε πίστευα ότι μόνο στε καθυστερημένες ασιατικές ή αφρικανικές χώρες συναντάς.
Ανεξάρτητα για τα επιμέρους ζητήματα που μπλοκάρουν τα έργα, ανεξάρτητα αν είναι να γίνει με αφορμή το γήπεδο ( αν και είμαι Παναθηναικός, το ζήτημα του γηπέδου δεν με καίει προσωπικά και τόσο, για λόγους φυσικά που δε θα τους εξηγήσω εδώ), η περιοχή αυτή πρέπει να αναβαθμιστεί. Αμέσως αμέσως άμεσα θα αλλάξει η ζωή στις περιοχές : Βοτανικός, Ρουφ, Ρέντη, Αιγάλεω, Πετράλωνα, Κολωνός, Μεταξουργείο, Ταύρος. Αλλά και όλος ο αστικός ιστός. Πρέπει να γίνει μια μεγάλη πολεοδομική παρέμβαση που σε συνδυασμό και με την απομάκρυνση του αμαξοστασίου του ΟΣΕ από το Ρέντη ( και τη μεταφορά του στις ήδη έτοιμες εγκαταστάσεις του Θριάσιου στην Ελευσίνα) θα ανακουφίσει το πολύ επιβαρυμένο κέντρο. Δεν ξέρω με τι επιχειρήματα αυτή η "κίνηση πολιτών" έχει μπλοκάρει το έργο και δεν ξέρω νομικά τι ισχύει αλλά πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται να καταλάβουν ότι με το να κωλύουν τέτοια έργα, εγκληματούν ενάντια σε όλους τους κατοίκους αυτής της πόλης.
Αναπλαση θα ειναι να κανουν κανα παρκο και κανα αθλητικο κεντρο να πηγαινει ο κοσμος να τρεχει και να περπατα να πέσουν τα μπυροκοιλια οχι να χτισουν καφετεριες και σουβλατζίδικα !!!